Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Cefa

Cefa
(senior tag)

Remek ötlet csak szerintem drágább mint egy olyan mikroxkóp ami tud 1200 x os nagyitást is és van rajta usb kivezetés pc-hez ott meg már egy screensot és ennyi.

nem tudom ez miben nyújt többet.

Keresel valakit aki lagziba jáccik annak ez míííndent megér érted míííndent

(#2) KTTech válasza Cefa (#1) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Képminőségben a kettő nem azonos valószínűleg...

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#3) föccer

föccer
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nekem az jutott elsőre eszembe, hogy a 20x nagyítás nem a világ vége. De legalábbis egy "mikroszkópnak"... Pesze otthonra hangyát, meg cserebogarat nézegetni nagyon jó lehet, de ha esetleg komolyabb munkára kellene az embernek, akkor szerintem legalább 50x-100x nagyításban kell hondolkodni. Legalábbis Én egy ilyen masinát tudnék a leginkább hasznosítani...

Buta kérdés: Vannak olyan eszközök, ahol állítani lehet a nagyítás mértékét?

Üdv, föccer

_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____

(#4) Flow válasza föccer (#3) üzenetére

Flow
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem vagyok 100%-ig biztos benne, mivel az eredeti szöveg japánul volt, de ha jól vettem ki, ez úgy működik, hogy dlsr-rel a közgyűrűkkel tudod szabályozni a nagyítás mértékét, a kompaktoknál meg a zoommal.

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

(#5) philoxenia

philoxenia
(MODERÁTOR)

Nikon P50. :D

(#6) fifi_addict

fifi_addict
(fanatikus tag)

hát, a Nikon gyárt rendes mikroszkópot is, nem is rosszat, pár millánál indulnak szerintem. amúgy ez egy sztereomikroszkópra hajadzik, amiből nincs nagy nagyítású... játéknak jó, ha van rá pénzed. majd kijön kinaiba, harmadennyiért.

...........................???

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.