Erdekes
3,1"-os, 480x800 - ez eleg durvan hangzik
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Élet Windows nélkül – új gépeket épített a Samsung a Chrome OS-re
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Erdekes
3,1"-os, 480x800 - ez eleg durvan hangzik
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

én a pontos méretére és súlyára lennék kíváncsi nagyon. egyébként állatira bejön, ez olyan kütyü, amit kicsit brutálisabb méretben is el tudok fogani, és alábbhagyok a zsebrevághatós, <100 gramm-os igényemmel 
A vér nem válik VAZZE!™
Európába ez? soha sajnos...
(#4) runner 125

Hmm,hát a kijelző valóban a mai érintőképernyős PDA/GSM-eket idézi.
Az eggyel kisebb (gondolom én) tárásról találtam egy fotót.
Casio Exilim W53CA néven fut. Ez "csak" 5,1mp
Így néz ki;
..mindenesetre én is szívesen kipróbálnék egy ilyet hosszabb távon is.
Üdv.M
mod.: Szintúgy ez is 480x800-as felbontású kijelzővel rendelkezik,de ez vmivel kisebb, 2,8"-os.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
(#5) runner 125

..bocs már kicsúsztam az újbóli mod.-ból.
Íme az cikk szereplőjéről még kép;
Bár ah látom ez is csak ledes segédfényt kapott,illetve az optika sem hagyja el a házat..
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
kinyitva ez vmi ótvar nagy lehet.
Ááá... Olyan 18-20 centi körül. 
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
(#8) runner 125

Egyébként symbian ,vagy milyen alapú készülékek ezek?
Üdv.M
saját oprendszer.

Aham.
Kíváncsi volnék de tényleg h milyen minőségben rögzít.
Üdv.M
8,1 megapixeles érzékelőt kapott
Hát ez valami csodálatos 
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

kcp+, ami utal a qualcomm függésre. Amúgy pont neked linkeltem tesztképeket, de lehet hogy elkerülte a figyelmed, ahogy az enyémet ez a hír.
Jah, amúgy érdekességképpen annyit a telefonról, hogy az a firmware nem kapcsolta be az ébresztőt, amikor kellett (ugyanez a hiba volt egy Toshibánál is, szintén a kddi-nél). Természetesen javították azóta.
[ Szerkesztve ]

Nekem
Hol ,merre?
Üdv.M
[ Szerkesztve ]

oops... Hitachi volt, Toshiba helyett. 53-as Casiot pedig már nem lehet kapni. 1 telefon 1 szezonális (őszi-téli, tavaszi-nyári) váltást él túl a kínálatban, vagyis egy év után kitakarítják a régieket.

Jaaa,a fotók ismerősek 
Kicsiben egész jók,de nagyítva-pocsék..
Üdv.M

engem csak a kereső érdekel, hogy működik.
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???