Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Petya25

Petya25
(őstag)

"egyéniségéhez leginkább passzoló noteszgépet, TFT-t vagy éppen nyomtatót vásároljon'
No comment.

Vagy inkább mégis:
Legközelebb elgondolkozok rajta, hogy az egyéniségemhez való hardvert, majd ahhoz illeszkedő ruhát hordok.

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#2) Gaben01

Gaben01
(senior tag)

A tárolóegységekben utazó cég most egy újabb dizájnos külső HDD-vel rukkolt elő
Persze,így is mondhatjuk.Biztos sok álmatlan éjszakája volt annak a skót úriembernek,míg ezt a "különleges" formatervet kitalálta,az a kék ledes bohócvilágítás az elején meg nagy extra. :W

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#3) rudi válasza Petya25 (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miért, Te nem az egyéniségedhez illő - ergo neked megfelelő - ruhát hordasz? Az van ezekkel a számítógépes izékkel, hogy már nem csak a "számítógépbuzik" (a szó jó értelmében) veszik, hanem a többi emberek is. Nekik meg nem minden esetben a funkció, vagy a +5%-os teljesítmény a lényeges, hanem a forma. Egy dizányosan beendezett modern lakásba/munkahelyre pl. nem biztos hogy illik egy bézs számítógépház vagy egy kájhaezüst külső HDD.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#4) Trb100

Trb100
(újonc)

Kicsit kockafejű informatikusként gondolkodtok.. majd amikor a szép új lakásba szükséged lesz számítógépre, akkor majd a nejed/élettársad/barátnőd aggályai közepette rájössz mennyire szükségesek is valójában ezek a divatcuccok..

(#5) Integra

Integra
(Jómunkásember)

csinos darab

(#6) pilóta válasza Integra (#5) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Tényleg jól néz ki, de hogy formaterv? :D
Egy fekete téglatest. Más színben már a sumérok is csinálták :D

Aki él és nem boldog, az téved!

(#7) adalbert1 válasza Petya25 (#1) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem semmi baj sincs ezekkel a dolgokkal, ha nem így lennének, akkor még minden ház is kb. ugyanolyan lenne... Akiknek fontos a design, azok úgyis a lakásukhoz/irodájukhoz passzolót vesznek házból/monitorból egyéb perifériákból, akiknek meg nem, azok úgyis az egyéb paramétereket nézik.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#8) Emosz

Emosz
(fanatikus tag)

Nekem nagyon bejön, nagyon minimal,nagyon egyszerű :R A kék led is nagyon jó.... Kérdés: folyamatosan világít vagy csak akkor amikor "dolgozik" a hdd?

(#9) rudi válasza pilóta (#6) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Márpedig ez formaterv, még ha egyszerű is, bár inkább a letisztult a jó szó. Nem mindegy az oldalak aránya, hogy matt legyen-e vagy fényes a felület, hogyan oldódjon meg ilyen formánál a kezelés, a csatlakozók, a szellőzés, az összeszerelés miegymás.

(#10) akosf válasza pilóta (#6) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem kifejezetten tetszik ez az egyszerű forma, fényes fekete felülettel...

Viszont nem tetszik hogy lefele világít a LED. Mi van ha épp kilóg a polcoról pár mm-et a ketyere, akkor nézzem a padlót?

Ráadásul ezt a kék LED-es marhaságot elfelejthetnék már a gyártók... :W
Tudnám kényeztetni a szemem kellemesebb színekkel is... :)

(#11) Integra válasza pilóta (#6) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ehhez képest ez az első ilyen darab:)
az új samsung lézer nyomtatóhoz tuti passzolna....

(#12) pilóta válasza rudi (#9) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Félreértesz, semmi baj vele, tényleg tök jól néz ki. De azért ne lihegjük túl a tervezésbe fektetett munkát. Az oldalak arányát pl. eléggé determinálja, hogy mit teszünk bele, a szép fényes fekete felület meg kb. fél napig lesz ilyen szép, aztán frankón karcos, ujjlenyomatos, minden porszem virít rajta stb...

Aki él és nem boldog, az téved!

(#13) spirit007 válasza rudi (#3) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért, Te nem az egyéniségedhez illő - ergo neked megfelelő - ruhát hordasz?

Én pölö a pénztárcámnak megfelelőt hordok ... meg szerintem még ~8 millió magyar ;)
De a gyártóknak inkább az a problémájuk , hogy hogyan tudnának eladni mégtöbb HDD- t valami parasztvakítással egybekötve , mert nem fogy a portéka .
"Sajnos" nem nagyon akarnak elromlani a 2-3 éves merevlemezek , az újak SZÁMOTTEVŐEN nem jobbak , valamint átalában 200GB kapacitás kielégíti az "átlag" felhasználók igényeit .
Akinek nem , annak meg egy HDD crash után tutira ki fogja :D

(#14) Malachi

Malachi
(őstag)

KELL! MOST!

(#15) simonzé válasza Petya25 (#1) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én arra is odafigyeltem, hogy az egyéniségmehez illő VGA-t vegyek. Mi olyan furcsa ezen? :D

A cucc designjára még a "Minimalista" jelző is tulzás Merthogy nincsen neki olyanja.
Volt fekete bútorom, minden rohadt porszem kiabált róla, ergo nappaliba alkalmatlan
Volt fényes mobilom, minden rohadt karc üvöltött róla - ergo hordozásra alkalmatlan
Volt zárt merevlemezházam, megsült benne a cucc (na jó, segített az is hogy Maxtor volt...)

Szóval ez a termék annak ajánlott, aki nem látható helyen használja, és nem hordozza. Emellett nem számít neki a jó külső, de szeret érte sokat fizetni, ja és persze utálja biztonságban tudni a HDD-jén tárolt adatokat.
Asszem definiáltam a célközönséget.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#16) Muton válasza rudi (#3) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ez pontosan így van, jól leírtad :K bizonyos arányú technikai paramétereknél fontosabb a külső
mondjuk én már ezt pofázom évek óta :DD

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#17) cucka válasza rudi (#3) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem meg az van ezekkel a számítógépes izékkel, hogy funkcionálisan elérték a határaikat, ezért a gyártók nagy gondban vannak, hogy hogyan adják el az új termékeiket.
ilyenkor jön az, hogy nem a piaci igény szerint tervezik a terméket, hanem az igényt próbálják marketinggel létrehozni - a befőtt teszi el a nagymamát. ez nem csak erre a kütyüre igaz, hanem billentyűzetekre, egerekre, sőt, gyakorlatilag szinte bármilyen termékre..

[ Szerkesztve ]

(#18) rudi válasza spirit007 (#13) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nyilván addig nyújtózkodj ameggid a takaród ér, de azért minden árszinten van többféle lehetőség.

(#19) vallas

vallas
(senior tag)

nice!

egy ilyet elfogadnék 1terrás kivitelben!

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#20) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

azért ha már ott voltak egy lan csatit már divatohattak volna rá, ha terás a cucc, pörögjön a töltés, egy több gigás file ne csordogáljon usbn már ;]

a formaterv meg érdekes, szerintem nem csúnya, sőőt, bevállalnám, már csak ilyen ház kéne amin semmi sallang, semmi távolkeleti csicsa, letisztult kocka egyenes élekkel :K

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#21) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet baromságot kérdezek,de ezeknek a külső HDD-knek nem kisebb az élettartamuk mint a sima hddknek?

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#22) edipqe válasza pilóta (#6) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

nos erre mit mondjak? hülyeség és talán már túl sok.

de

a csajok minden pénzt képesek kidobni az ablakon csakhogy flancolhassanak és h. ne menjen az utcán velük szembe vki akin ugyan az a ruhakollekcijó van (vagy berakatnak ide-oda egy kis szilikont).
vagy ott vannak azok akik hatalmas és egyedi tetókat nyomatnak a hátuk közepére. Az is az egyediség és stílusosság kifejezésének egy módja. Namármost a kockáknak se tetkójuk se műmellük se semmi. pont ezért vagyunk kockák!
Tehát vhogy meg kell különböztessék magukat a stilusos és jomódban élő kockák a csoró kockáktól.

Eme LÁDA alkalmas ezen funkció betültésére.

1 hátránya van csak. a fekete felpolírozott cumók ha csak kicsit is piszkosak vagy karcosak baromi lámán néznek ki.

pilóta:ezzzzzzzzz igen ezen nagyon nagyot röhögtem!
köszönöm!
:R

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#23) moma

moma
(senior tag)
LOGOUT blog

jaj de mélyen gyűlölöm ezeket a hülye ledeket. Számítófépen, egeren monitoron stb.... :W

we all deserve a bit of luck.

(#24) masterful87 válasza Crytek (#21) üzenetére

masterful87
(fanatikus tag)

Csatlakozom a kíváncsiskodókhoz... egy teljesen zárt, de ugyan fém falú küldő hdd házban ugye nem haláloznak el előbb a winyók? Mert akkor nem is olyan bulik ezek a külső tárolók. :DDD

(Most ettől a terméktől függetlenül kérdem)

''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

(#25) blackrulz válasza masterful87 (#24) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nem szeretik az 50 fok feletti hőmérsékletet az tény.
ennek a hátulján van valami szellőztető hely, de az adatlap szerint passzív, ergo valami nagy légáramlat nem lehet. 2 év gari van rá, hogy utána mi lesz, azt csak ők tudják

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#26) Kriza

Kriza
(őstag)

Ritkaság, de nekem is tetszik ez a dizájnos cuccos. Még az ára sem olyan elborzasztó. De arra azért én is kíváncsi lennék, hogy egy ilyen letisztult dizájn megtervezése mennyi idejét és energiáját emésztette fel a skót úriembernek. :) Elmennék én is dizájnernek... :DDD

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#27) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:Y

True Success is Blonde

(#28) Muton válasza blackrulz (#25) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

valószínűleg az alján szívja be a levegőt a pereménél és a hátsórészén fújja ki
meg hát ha ennek ellenére odakozmálna a vinyó, akkor is elegánsan tenné :D

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.