Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) dy_nmq

dy_nmq
(fanatikus tag)

azért lehetett volna egy normális kép az elejéről is....

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#2) Thrawn válasza dy_nmq (#1) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Arról a Lian Li elfelejtett képet lőni :)

Different songs for different moods.

(#3) Horbal válasza dy_nmq (#1) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem nagy történet megkeresni a hivatalos honlapon.... ;)

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért én nem adnék érte 32-33ezret :S de szép és praktikus... az biztos...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a vinyókeretek rezgésmentesítettek?

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#6) paix

paix
(kvázi-tag)

Végre kezdenek megjelenni azok a házak is, melyek power gombja a ház tetején, nem pedig az oldalán/előlap alján kapott helyet. Mikor 1-2 éve pc házat kerestem megdöbbenve tapasztaltam, hogy csak a csúcskategóriában gyártott házak bírtak ilyen tulajdonsággal..

(#7) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Mi kerül ezen 190 dodóba? :F Ja bocs, Lian Li. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#8) dni

dni
(őstag)

További képek

[ Szerkesztve ]

◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

(#9) VaniliásRönk válasza dni (#8) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Egyszerű az fix, de a stílustól nagyon messze van. :D

#10 shtml: Kommersz cuccokban a venti elé nem szoktak porszűrőt rakni, stupid user nem takarít, aztán nem érti miért forr a konfig...

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#10) shtml válasza paix (#6) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Ha-ha, ha a gomb felül lenne, nálunk a macskák naponta kapcsolnák ki a gépet, mivel előszeretettel ücsörögnek a ház tetején.

Szép-szép a porszűrő elöl, de a winchestereket hűtő ventilátor előtt nem látok porszűrőt. A honlapon is csak az elöl lévő porszűrőket említik.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#11) shtml válasza VaniliásRönk (#7) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Ejnye, hát ennyire műveletlen vagy? Az alumíniumtól az egész ház egyetlen óriási hűtőbordaként működik, amely hatékonyan - és teljes csendben! - hűti az egész gépedet. ;] Nem is értem, miért raktak bele ventilátorokat, a vízhűtés nyílásairól nem is beszélve.

(Csak vicc, ne sértődj meg.)

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#12) VaniliásRönk válasza shtml (#11) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Pedig én véresen komolyan vettem. :O
:DDD

(#13) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

jócucc
de van ennél sokkal szebb és jobb lian li is

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#14) Reac^

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ugyanazt tudja mint a Coolermaster CM690, csak 2x drágább... :U

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#15) tothbe

tothbe
(PH! addikt)

Nekem nagyon hiányzik róla a házba befelé áramló hideg levegö. Hiszen a vinyós venti csak oldalról oldalra keresztültolja a levegöt, ráadásul az alaplap felé le is van zárva a keret.
tehát ha nem rakok be az 5,25" helyekhez ventit, akkor csak elszivás van, ami mondjuk a procinak is gáz meg a chipsetnek, de a videókarinak pl kifejezetten szivásnak tünik még fenti ventivel is hiszen ha kellöen nagy a kártya, le sem jut hozzá egy kis friss levegö sem. :F

[ Szerkesztve ]

By(e) Tothbe

(#16) syC

syC
(PH! addikt)

Tetszik a vinyóhűtés, bár kicsit sokallom a takarólemezt, sztem visszafogja a légáramlást. De összeségében pofás ház :)

• De hova temetik a túlélőket? •

(#17) shtml válasza tothbe (#15) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Bizony, a CM590-es ebből a szempontból is jobb, na meg a felénél is olcsóbb.

Igaz, annál nem működik hűtőbordaként az egész ház. ;] :W

(#18) Muton válasza tothbe (#15) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

tehát ha nem rakok be az 5,25" helyekhez ventit, akkor megy be a levegő az 5,25-ös lyuggatott felületén, meg mindenhol ;)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#19) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

most ránéztem a lábam mellett fekvő szintén szálcsiszolt alu külsejű házamra, aminek a retail ára pont ennyi... ja hogy nekem Cosmosom van:DDD okés, a váza acél, de az stabilitási szempontokból sokkal jobb. súly meg kit érdekel. és mindent tud amit ez, csak nagyobb, könnyebben kezelhető, rendesen be van porszűrőzve, táp tényleg külön körön van, valamint nem lezárhatóak a tetején a portok.

viszont ha úgy nézzük, hogy tizedébe kerül a zalmann hűtőborda házának, már nem is drága;]:DDD

ez a ház kicsit olyan, mintha a Rolls középkategóriás autót gyártana, csak éppen 35 millióért. és konkrétan a konkurens középkategóriánál anyagminőségben és blingben jobb lenne, használhatóságban meg gyengébb.

LianLi kéne, de csakis az ArmourCase LCS, ha megnyerném a lottót és a pénz nem számítana. meg a hang se. mivel nem lottózom, erre nincs esély, ettől függetlenül kéne, mint a ultimate gépház.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#20) dudika10

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hihetetlen, hogy mostanában a csicsa hiányáért kérnek el kétszerannyi pénzt. :(

Am külsőre ez is jól néz ki mint a többi LL ház. Bár messze nem a legszebb.

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#21) paix válasza shtml (#10) üzenetére

paix
(kvázi-tag)

nekem nincs macskám, ellenben már sok-sok éve a földön van a gépház, és nagyon rühellek hajolgatni.. :)

(#22) spln válasza paix (#21) üzenetére

spln
(fanatikus tag)

Hasonló megfontolásból volt szobatársam a lábát használta :D

"Danger! Avoid death!"

(#23) VaniliásRönk válasza spln (#22) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Egyesek vagyonokat fizetnek egy felülkapcsolós gépért, mások lazán berúgják a(z ócska) vasat. :DDD

(#24) paix válasza spln (#22) üzenetére

paix
(kvázi-tag)

nálam ez a verzió nem jöhetett számításba.. meg van mindkét lábam, nyugi.. :) hely, elrendezés..

(#25) spln válasza VaniliásRönk (#23) üzenetére

spln
(fanatikus tag)

Hát igen nem egy highend konfig volt, és nem is Lian Li házban.. ;]

"Danger! Avoid death!"

(#26) craine12 válasza proci985 (#19) üzenetére

craine12
(fanatikus tag)

Az Armor LCS ház nem Thermaltake? Amúgy nem mintha kérdezte volna bárki, de nekem meg Lian Li Muse PC-C37 kell :DDD

No woman. No cry. No kidding.

(#27) proci985 válasza craine12 (#26) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

elnézést, szóval az Armoursuit PC80ról van szó. igazából az az a ház, aminél már ötletem sincs, mivel kéne többet tudnia egy házikónak (illetve de, beépített kávéfőző és sörcsap:DDD). najó, zajszigetelés, dehát ha annyim lenne, akkor már kipimpelném uvkék vízzel és egyebekkel, hamár... és amellett valszeg már nem aludni (is) akarnék, mint a jelenlegi mellett.

hm, én a régi codegen házamat mindig nagylábujjal indítottam... aztán a CM690et is, a fene hajolgat alapon:DDD hála égnek a jelenleginek már felül van minden fontos portja/gombja.

[ Szerkesztve ]

(#28) tothbe válasza Muton (#18) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

azért az a levegömennyiség ami a hátsó szivóerötöl elöl bemegy az nem biztos, hogy elég lesz. Sokkal jobb, ha elöl szivja be egy venti a friss levegöt hátul pedig tolja egy ki a meleg ájert. (Persze az elöl-hátul szavak mostanra már nem igazán csak ezt jelentik, de a legalább két venti és köztük a szélcsatorna azért még ma is igen fontos)

By(e) Tothbe

(#29) Iginotus

Iginotus
(őstag)

Magyarhonban hol is lehet Lian-Lit kapni nekem ez tetszik.

Plug and Pray...

(#30) kariad

kariad
(senior tag)

Aranyos a Winyo hűtés... ;)

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#31) ígyvanferi válasza Iginotus (#29) üzenetére

ígyvanferi
(senior tag)

Mondjuk itt vagy itt esetleg itt.

[ Szerkesztve ]

(#32) proci985 válasza Iginotus (#29) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pcgear pl árul ilyeneket (jó hely, csak ajánlani tudom).

ok, megelőztek:)

[ Szerkesztve ]

(#33) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az miért jó hogy a táp alul van és nem felül?

hisz a meleg levegő felfelé száll

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#34) Iginotus válasza ígyvanferi (#31) üzenetére

Iginotus
(őstag)

Köszönöm.

Plug and Pray...

(#35) tothbe válasza Bluegene (#33) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

pont azért hiszen a tápventi igy kevesebbet pörög mert folyamatosan kinti levegöt kap nem pedig a proci fölötti forrót.

By(e) Tothbe

(#36) kételkedem

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, hogy szentségtörés, de nekem a CM Elite ház jut róla eszembe :U

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#37) waverider

waverider
(senior tag)

de szép külső képek, eskü a belsejét kellett volna kívülre fordítani :F

[ Szerkesztve ]

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.