Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) phonefan

phonefan
(tag)

jóötlet, az eredeti android notes úgyis gagyi

New day, new ROM.

(#2) ng0ofy válasza phonefan (#1) üzenetére

ng0ofy
(fanatikus tag)

A mobilnter cég már egy ideje foglalkozik a onenote portolásával mindenféle mobilokra.

Utoljára májusban próbálgattam androidon megcsinálni, hogy szinkronizáljon rendesen, működjön, stb. de nem sikerült gördülékenyen működőt alkotni a mobilnoteres srácoknak, végre van rendes megoldás, remélem ez jó lesz.

[ Szerkesztve ]

(#3) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon cseles :D, ráviszik az embert a WP7 útjára :D

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#4) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Legalabb valahogy kinez. :D

powerd by mango, no more droid

(#5) ng0ofy válasza ng0ofy (#2) üzenetére

ng0ofy
(fanatikus tag)

Azóta hogy az előző hsz-t írtam nem tudott bejelentkezni a szerverre. (: Működik ez egyáltalán vagy csak egy ilyen reklámprogram a windows skydrive linkhez? :D

(#6) HardRic

HardRic
(őstag)

Jegyzetelésre a GNotesnál jobb nem kell, szinkronizál Gmaillel, lehet bele írni, rajzolni, képet tenni... Mióta Catch szar ezt használom.
Na de lássuk mit gányolt össze a Microsoft.
2 perc elég is volt, ez lassu és keveset tud. GNotes for president!

[ Szerkesztve ]

GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

(#7) djmorphy

djmorphy
(újonc)

Hali!

Abban tudnátok segíteni, hogy a már meglévő jegyzeteimet hova kell másolnom, hogy a PDA-ról lássam?
Amit újat létrehozok a PDA-n azt látom tökéletesen.

(#8) aljuzer45

aljuzer45
(lelkes újonc)

Hm esmét ki-mit mire használ? van értelme?, Nos telefon az 1-sö sorban ere célra kiválon legyen használhato,átalag//normális/ felhasználo viszont nem villogo,ezt várja el.

focsoro

(#9) djmorphy válasza aljuzer45 (#8) üzenetére

djmorphy
(újonc)

Tényleg nem nagy jegyzetelő tudása van. De mint pl nekem is a Windows-on erre a célre a One Note-ot használom és így minden jegyzetem abba van. Így abban reménykedem hogy valahogy le tudja kezelni a már elkészített jegyzeteket és csak én bénázok. Ezzel meg csak simán gyors jegyzetelek és majd utána finomítok rajta Windows alatt.
Én legalábbis erre használom/használnám

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.