Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Grafikában is hasonlót kapnánk!?
Elég jól hangzik ez, hogy onnan lehet folytatni ahol a másik hardveren abba haggyuk, bár ha van PC nem biztos, hogy szükséges mellé egy Xbox és egy win7es telefon is, bár előfordulhat mégis megvannak a hardverek és akkor tényleg jó 5let.

Egyre jobban várom a 7et.

(#2) vsgaborr11 válasza 8nemesis8 (#1) üzenetére

vsgaborr11
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én is várom,bár én azt hittem,hogy csak az Avatarokat tudjuk majd fejlesztgetni,stb.,de ez így már egy elég életképes rendszer!Főleg,hogy jön a Sony is...Durva verseny lesz itt kérem szépen.

Zune HD 16 GB

(#3) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Ez tök jó! :C

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

(#4) Integra válasza vsgaborr11 (#2) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

vajon a sony milyen os-t rak majd ezekre a telefonjaira telefonjaira?
mert a microsoft itt nagyon első lesz, úgy tűnik.

(#5) Peat;) válasza Integra (#4) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Gondolom egy meglévő oprendszer mellé nyomják be a konzol funkciót.
Google állítólag sony-ericssonnal akarta legyártatni első mobilját, gyanúsan szoros a kapcsolat és ha valamiben akkor játékban elég nagy a lemaradásuk iphone és leendő wm7 ellenében.

(#6) zdanee

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

De az is lehet, h ez a feature csak a sidescroll super-mario szuintu jatekokra lesz elerheto. Azert kivancsi vagyok, hogy nezne ki egy komolyabb XBOX jatek a mobilon. Vagy mindent szazadannyi poligonbol epit fel? Es a mobilos jatek is 10^n giga? Es a jatekot mind3 platformra kulon kell megvegyem (nyilvan), vagy megkapom a tobbi verziot is (elvegre ugye azonos a kod)?

Zipit Z2 idomár

(#7) LA_COSTE

LA_COSTE
(senior tag)

A konzol sikerét jól ki akarják használni. Ez nem rossz, ha nem is ugyanolyan mértékben, de sikerült kellemes élményt nyújtani így is.

(#8) baliii

baliii
(senior tag)

Mivel valószínűleg sima logikai/ügyességi játékok lesznek, mint amiket le lehet tölteni live-ról xboxra, azokhoz meg nem kell nagy garfikus teljesítmény, szóval lehet ugyanolyan minden platformon.

Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

(#9) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Nem is rossz.

"There is nothing permanent except change"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.