Gondolom hozzánk nem fognak kerülni ezekböl.Pedig 190 dollár az nem drága,persze.nálunk átszámítva több lenne mint 40 ezer forint
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
kulcsarb
(lelkes újonc)
Egy Simmbook-ot én is vennék, hol lehet kapni? Akár EU-ból is megrendelném

rtom
(senior tag)
A fejlődő országokba szánják, hasonlóan az XO-hoz, tehát max az ebay-en keresztül fognak hozzánk eljutni.
Persze nálunk még mindig 70k egy ilyen speccel rendelkező netbook... 

Vention
(újonc)
Sokkal olcsóbb nem is lesz, a nagyobb gyártók nem fognak belemenni árversenybe a névtelenekkel.
http://noti.blog.hu

kokyt
(senior tag)
Azért én az IBM-et és a Canonical-t nem nevezném névtelennek.
Egy ilyen Simmbook-ot én is szívesen elfogadnék/vennék. 
Amire nekem kellene, arra tökéletesen megfelelne.
Hol lehet (ha egyáltalán lehet) ilyen készüléket venni Magyarországon?
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
hát ez tökre megérné :S nem tudom mikor veszik már észre, hogy sajnos magyarország is fejlődő országok közé tartozik...(persze ez nem azt jelenti h fejlődünk...inkább csökkenünk de csóróságban lassan 1 szinten leszünk velük..)
Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!
(#8) rootkiller
Mikor annak idején 2007. július 2.-án a Népszabadságban először olvastam az első EEEpc dologról, akkor még azt is 200$ áron tervezték, igaz hogy 7"-os volt 4GB SSD-vel, 512MB rammal, és azzal a gyenge Cerka ULV proccal. Ahhoz képest durván elmentek az árak a fenébe.

Arni90
(kvázi-tag)
Ilyen áron még én is vennék 1et, de mire ideér már kicsit húzósabb lesz az ára 
Adok, veszek, üzletelek.
Rá egy évre, 2008 augusztusában pedig vásároltam egy eeePC-t 2 év garanciával 35.000 Ft-ért. Nem is kellett sokat várni a hazai piacra kerüléstől számítva, hogy valóban ennyiért meg lehessen venni. 
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Saint_
(PH! nagyúr)
majd eztán rá 1,5évre a pécs plázába lévő egyik elektronikai bót nyitási akció keretében 29.990Ft-ért dobálta. jó, eltelt sok év, de lement az ára egy hordozható dvd lejátszó árára.
[ Szerkesztve ]
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S