Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Duree

Duree
(PH! addikt)

Gondolom hozzánk nem fognak kerülni ezekböl.Pedig 190 dollár az nem drága,persze.nálunk átszámítva több lenne mint 40 ezer forint

(#2) kulcsarb

kulcsarb
(lelkes újonc)

Egy Simmbook-ot én is vennék, hol lehet kapni? Akár EU-ból is megrendelném

(#3) rtom válasza Duree (#1) üzenetére

rtom
(senior tag)

A fejlődő országokba szánják, hasonlóan az XO-hoz, tehát max az ebay-en keresztül fognak hozzánk eljutni.

Persze nálunk még mindig 70k egy ilyen speccel rendelkező netbook... :W

(#4) Vention válasza rtom (#3) üzenetére

Vention
(újonc)

Sokkal olcsóbb nem is lesz, a nagyobb gyártók nem fognak belemenni árversenybe a névtelenekkel.

http://noti.blog.hu

(#5) kokyt

kokyt
(senior tag)

Azért én az IBM-et és a Canonical-t nem nevezném névtelennek.

(#6) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy ilyen Simmbook-ot én is szívesen elfogadnék/vennék. :K
Amire nekem kellene, arra tökéletesen megfelelne.
Hol lehet (ha egyáltalán lehet) ilyen készüléket venni Magyarországon?

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#7) PierNight

PierNight
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hát ez tökre megérné :S nem tudom mikor veszik már észre, hogy sajnos magyarország is fejlődő országok közé tartozik...(persze ez nem azt jelenti h fejlődünk...inkább csökkenünk de csóróságban lassan 1 szinten leszünk velük..)

Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!

(#8) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Mikor annak idején 2007. július 2.-án a Népszabadságban először olvastam az első EEEpc dologról, akkor még azt is 200$ áron tervezték, igaz hogy 7"-os volt 4GB SSD-vel, 512MB rammal, és azzal a gyenge Cerka ULV proccal. Ahhoz képest durván elmentek az árak a fenébe.

(#9) Arni90

Arni90
(kvázi-tag)

Ilyen áron még én is vennék 1et, de mire ideér már kicsit húzósabb lesz az ára :((

Adok, veszek, üzletelek.

(#10) fateless válasza rootkiller (#8) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rá egy évre, 2008 augusztusában pedig vásároltam egy eeePC-t 2 év garanciával 35.000 Ft-ért. Nem is kellett sokat várni a hazai piacra kerüléstől számítva, hogy valóban ennyiért meg lehessen venni. :U

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#11) Saint_ válasza fateless (#10) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

majd eztán rá 1,5évre a pécs plázába lévő egyik elektronikai bót nyitási akció keretében 29.990Ft-ért dobálta. jó, eltelt sok év, de lement az ára egy hordozható dvd lejátszó árára.

[ Szerkesztve ]

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.