jól megugrottak az árak a hülye euro miatt amiről most nem csak a viktorka tehet...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
X Factor
(PH! addikt)
Brutál h. az 5870 h. tartja még magát mindig.
(L) Atiradeonika (L)

epityesz
(fanatikus tag)
Sajnos 
Tragédia ez az ország 
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(

Duracellm...
(őstag)
Több mint két éve(2009.09.15) amikor megjelent 100K volt darabja 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Televan
(senior tag)
5850 után nekem a továbblépést a 6950 -es jelentené 2GB rammal. De nekem nem éri meg a felárat. Kis kompromisszumokkal visz mindent full hd -ben.
Most látszik az ,hogy a játékok nem fejlődnek olyan gyorsan. Nem is szaladgálunk a boltokba új kártyákért.
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
Én is egy 5850-est használok még. Nem érzem még h cserélnem kéne.
"I may never find all the answers, I may never understand why, I may never prove, What I know to be true, But I know that I still have to try”

Thom95
(tag)
"kis ratyi" GTX260-am elvisz Full HD-ban mindent
legalább medium beállításokon...de általában high-al sincs hűde nagy probléma...
szóval akinek egy 5850 nem elég, ami azért bőven erősebb mint a 260, az nem tudom mivel játszik... 
Ezzel viszont egyetértek, hogy legalább nem kell szaladgálni venni az új vga-kat! 
[ Szerkesztve ]
Vagy csak magasabb felbontáson mint te...

fondorlatos
(tag)
Egyetértek az 5850-nel kapcsolatban.
Jól járt az, aki pár hónapja kicsit több mint 30 k ért vett magának a sapphire kifutó darabjaiból, mert a teljesítménye még sokáig elegendő lesz az új játékokhoz is.

Möhe
(őstag)
Most így az áremelések miatt (is) elgondolkodtam azon,hogy idén vagy majd jövőre lenne nagyobb értelme cserélnem 6870-re,(komplett gépet meg pláne ). Valahol írta valaki hogy a következő VGA ATi-részről már 28nm-lesz. Ahol már látványosabb lesz a fejlődés a mostani csíkszélességhez képest. Jók az infók vagy hülyeséget hallottam/olvastam ?
"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

aDM|RaL^
(őstag)
kvm-et nem vennék, ott a synergy.
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...
csatlakozom a cypress pro-t elteto taborhoz: szepen futkaroznak rajta az ujabb jatekok full hd felbontasban, persze nem a legjobb grafika beallitasokkal. kis oc utan el lehet vele erni az 5870 teljesitmenyet is. en ha cserelnek, akkor egy moddolhato 6950-et valasztanek, mert a felar megerne a nyert teljesitmenyt 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Roxbury
(senior tag)
Nem bántam meg a 6850-et. BF3 bétát is gond nélkül viszi FullHD-ben High-on. Emelt órajelekkel majdnem hozza a 6870 teljesítményét.
[ Szerkesztve ]

szaszimi
(kvázi-tag)
remelem komplett konfiguraciokat is ajanlanak meg az ev vege elott, kivancsi vagyok, most hol huzodnak a kategoriak hatarai, es mi az optimum
Asus P8Z68-M Pro | i7 2700k | Freezer 13 PRO LIMITED | 16Gb A-data DDR3 1333Mhz 1,35V | 128Gb Samsung 470 SSD | LG E2251 FULL HD LED
Ha ez egy gazdasági, esetleg politikai fórum lenne, mondanék erre egyet, s mást.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

vanye
(fanatikus tag)
"Mivel itt már bőven a Full HD felbontás világában járunk, érdemes lehet megfontolni, hogy további 10%-ért az eddigi 1 GB mellé még egy 1 GB GDDR5 memóriát vegyünk a HD 6950-be."
WTF?
Persze értem én, hogy a kedves cikkíró mire gondolt (hogy t.i. ez esetben inkább a kétgigás kártyát érdemes megvenni), de ez így még félrevezeti a laikusokat, akik aztán majd bőszen keresik a RAM-foglalatokat szegény kártyákon... 
Stern des Südens!
kvm nem a synergy ellenfele és fordítva sem.... más a célközönség. 

Dr. Akula
(PH! addikt)
Nekem elvileg 6970 CF-em van, de kénytelen voltam az egyiket kiszedni a gépből, mert a GTA4 csak 800x600 mnimálgrafikával hajandó CF-ben elndulni, a Stalker: COP meg rendszeresen elszáll. Még önmagával se képes kompatibilis lenni ez a szar, gondolom a tudása csak a teszteredmények lefuttatásáig tart.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
a synergy tényleg jó cucc én is használom, de a progi használatához mondjuk nem feltétlenül hátrány hogyha van monitor a másik gépen is... bill egér átmegy ez tény... kvm akkor jön jól ha monitor sincs a másik gépen. jó persze arra meg ott a sok vnc alkalmazás, azzal is megoldható...
otthoni körülmények közé tényleg szinte mindenkinek fölösleges egy kvm (hacsak nem több home szervert futtat
) de van pár hely ahol jól jön...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

lepence
(kvázi-tag)
Akkor pont jókor vettem a 6950 2GB-ot májusban 55-ért
6970 órajelekkel megy, gond nélkül.............

Pollux66
(kvázi-tag)
Nyár elején 1GB-os GTX460-at vettem potom 31.175Ft-ért!!! Namost nem tudom h ki hogy van vele de ez így ilyen áron elég súlyos érv mellette a 6850-el szemben.
"A borban bölcsesség van, a sörben szabadság, a vízben pedig baktériumok."

Devid_81
(PH! kedvence)
Pff milyen árak vannak bazz 
.::www.megadanceradio.hu::.
Nekem meg hibátlan COD7 alatt... Mit nyertem? 
A cikkben az árak kissé túloznak megint. A ComputerEmporiummal annyira jóban van a PH! szerkesztőség. No ott (vagyis a kiskerében, a Bluechipben, mert a többi fórumozó nem biztos, hogy a nagyker árlistához hozzáfér) Leadtek GTX580 120 000Ft. Az jelentősen elmarad a cikkben említett több, mint 140 000 forinttól.
HD 6970 iPonon például nincs is (hozzászólásom időpontjában) 100 000 felett, míg a HD 6990 is 200 000 Ft alatt tanyázik, egyedül a GTX 590 van 200 000 felett.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Angel1981
(PH! addikt)
A cikk címére a válaszom; dögunalom! 

Egy ideje már nem sok változás van(szinte semmi), csak az árak nőttek nagy örömünkre..
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

tombar
(fanatikus tag)
hát én se mostanában fogok újítani. remélem jó nagy kereslet visszaesése lesz a kalmár kereskedőknek. ők bezzeg nem sokat szívnak az eladási oldalon. na mindegy, remélem valamelyest jövő nyárra stabilizálódik az övezet, hátha kivágják azokat a tojásagyú, ingyen élő görögöket.
(tudom, ez csúnya volt... de ez van sajnos)
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
Nyár eleji GTX 460 árat milyen okos dolog a mostani, magas Ft árfolyam melletti HD 6850 árhoz hasonlítani. Gratulálok. Formális logikából különdíjat érdemelnél.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

peetmaster
(senior tag)
Úgy látszik át kell vészelnem a telet egy GTX560 Ti-vel, mert ezek az árak horrorisztikusan magasak. Na nem mintha egy két kilós 590-re pályáznék... 

SzlobiG
(PH! félisten)
Jó ideig maradnak is ezek a magas árak.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

GIJoe
(fanatikus tag)
Amikor táncos Ferkó 312 eurót csinált, akkor az rendben volt gondolom 
Sokan félre értelmezik itt a helyzetet, szerinted ha egy nálunk jobb életszínvonalú Görögországot hagynak bedőlni, van egyáltalán más választásunk? Vagy amikor 264 is volt idén akkor nem hallottam hogy dicsérnéd, bár szerintem az sem rajtunk rajta múlott.
A világpiac rángatja kedvére, túl vagyunk mi már azon hogy nagy hatással legyünk rá.
Nem akartam nagyba politizálni, csak bosszant ha ostoba öregasszonyos nyávogók vannak már itt a PHn is. Szerintem tarthatnánk ott is hogy 95%os csődesély lenne mint lent délre.
Leírtam a véleményem, elnézést ha valakinek nem tetszene... jó hétvégét pont. Peace 

korion
(tag)
bizony én jól jártam
az 5850 xtreme kártyámmal!
próbáltak lebeszélni róla,de szerencsére nem tudtak

Szerintem egy "GAMER" gépnek full grafika mellett el kell érni az 50fps-t átlagban... +36702341385
Na ja. Az is nagyon jól járt, aki egy vagy két HD 5830 Xtreme-re nevezett be anno, 26000Ft-ért. 
HGyu

korion
(tag)
többet fogyaszt a kis tesó? 
miért?
valaki tudja?
üdv!
Szerintem egy "GAMER" gépnek full grafika mellett el kell érni az 50fps-t átlagban... +36702341385

Pollux66
(kvázi-tag)
Ha már logikánál tartunk tán te is elgondolkozhatnál azon hogy esetleg az egyszerű mezei user jobban jár akkor ha meg is ragadja eme általad is emlegetett nyár eleji időszakot amik a VGA-k árai a béka segge alatt vannak, függetlenül attól hogy milyen a valutánk árfolyama. Az általam írt szituáció nem felvágás akart lenni még csak nem is kioktatás hanem ténymegállapítás..értem én hogy akinek most van pénze a kártyára azt ez nem vigasztalja, főleg hogy +10-15k-t kell kiadnia egy kártyáért, de ez van.
Az hogy bloggerként mennyire nem tudod tisztelni más kommentelő alap poszját véleményét ill. mennyire nem ismered a szarkazmus fogalmát meg téged minősít!
Amikor táncos Ferkó 312 eurót csinált
tovább nem is érdemes olvasni, látszik hogy
1. azért írtad, hogy fikkants egyet
2. gőzöd sincs az egészről.
Most is kaparjuk a 300-at, ha átviszi ezt a szignifikáns ellenállást, kilő, és nem 312 lesz a vége...
Jó hétvégét, peace 
[ Szerkesztve ]
Eredeti Steam (CoD MW3 + Collection 1, DiRT, RO2, SR3, stb), Origin (BF3, BC2, FIFA, NFS stb) a legjobb áron a neten - PÜ! <> http://goo.gl/5FTqt
Azért mert az 5830 esetén gyengébb a GPU és magasabb feszen működik.
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...
Mert olyan, HD 5850-en alkalmazottnál gyengébben sikerült chipek vannak rajta, amit még tovább kellett butítani részegységek letiltásával. A gyengébben sikerült mivoltuk magasabb szivárgási áramot eredményez, és így a nagyobb fogyasztás. A valóságban előfordul valóban nagyon melegedő, a TDP keretet kitöltő példány és nagyon hűvös, a HD5850-nél jóval kevesebbet fogyasztó darab is.
(#34) Pollux66: jelenlegi áron 42-43e Ft az 1GB-os nem SE GTX460, míg a HD6850 kevesebb fogyasztás, és magasabb grafikai teljesítmény mellett kerül ugyanennyibe.
Tehát igazat kell adjak neked abban, hogy hiba volt megkérdőjeleznem a GTX460 1GB melletti kardoskodásodat, elismerem hibámat, és változtatok véleményemen. A fentiekkel egyenesen cáfoltam az általad állítottakat. 
HGyu

kop8
(őstag)
Nemtudom milyen 6870-en árakat néznek itt a ph-n, de az árgépen azért lehet olcsóbb karikat is találni....
[árgép]
GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7

Pollux66
(kvázi-tag)
Nem vagyok az a nagy kommenthuszár. Csak arra akartam kilyukadni, h nyárelőn jobban járnak az emberek VGA vásárlással.

vanye
(fanatikus tag)
Csak kb. kismilliószor lett elmagyarázva a PH!-n itt-ott, különféle hírek és cikkek topikjaiban, hogy az oldal NEM az Árgépről informálódik, hanem a vele szerződésben álló kereskedőktől.
Stern des Südens!

V.Dave
(fanatikus tag)

http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png
Lásd a #23-at. Még a velük partneri viszonyban álló ComputerEmporium (ti. az a Bluechip, és linkeltem a GTX580-t, direkt partneri viszonyban álló céget kerestem) árai sem a cikket tükrözik.
(#39) Pollux66: így már teljesen más a leányzó fekvése. Mi csak azt tudjuk kiérteni a kommentből, ami le vagyon írva, a mögötte rejlő gondolatokat nem. Béke. 
HGyu

tombar
(fanatikus tag)
amúgy honnan vette ezt a 312es középárfolyamot? 2 és fél éves mély ponton vagyunk, azaz lényegében recesszió (és lassan összeomlás) óta a legrosszabb árfolyam.
amúgy ne aggódjatok, itt nálunk az ország közepén pl a 2600k-t 102 ezer forintért adják. asus 580as 155 kiló, egy sima mezei msi tf2 560 ti 74200. most mondanám, áhh nembaj, majd nettóban megbizniszeljük... szal lassan áttérek valami normálisabb webshopra, mert a garancia kezelés sem ér meg +20-25 ezeret 
(amúgy meg a gyíkom beleverem már ebbe. akár hányszor akarok friss ropogós gépet venni mindig bedrágulnak az árak, vagy legalábbis jön valami olyan dolog amire érdemes várni...)
[ Szerkesztve ]

vanye
(fanatikus tag)
Az egy GTX 570-es. Epic fail a részükről, de még a fényképen is látszik, hogy az biza nem egy GTX 580... 
[ Szerkesztve ]
Stern des Südens!
Ne sejts mögé semmit. Minden cikk elején le van írva, hogy a nagyker árakból számolják a kisker árakat. Márpedig a nagykerekben közel másfélszeresére ugrottak (nem csak a vga) az árak kb 1 hét alatt. Az, hogy kiskerben még van olcsóbban, az nem jelent semmit, mert előbb-utóbb az is elfogy és akkor kapod ilyen, vagy magasabb áron. Én is dobtam egy hátast, mikor megláttam a nagyker árlistákat! 
A kép illusztráció. A leírás meg lehetségesen hibás. Jogilag az a termék, ami a megnevezése...
Dobtam nekik egy mailt, biztonságképpen, hogy akkor ez melyik is pontosan...
HGyu
[ Szerkesztve ]

kop8
(őstag)
Mindegy honnan informálódik gondolom te nem ott veszed meg ahol a legdrágább a vga!?
Vagy tévedek 
Ez férevezető is Ph-s írásban...
GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7

vanye
(fanatikus tag)
No offense! Nem azért ment a komment. De aki már egy ideje olvassa a PH!-t, annak ez, amit leírtam már tiszta sor. Neked, mint őstagnak ezt igazán tudnod kellene.
Amúgy én is a lehető legolcsóbban próbálok meg vásárolni, csakúgy, mint minden épeszű ember. Ez nem is kérdés.
Stern des Südens!

tombar
(fanatikus tag)
előbb írták h az olcsó cuccok a "beragadt" kiskeres cuccokra vonatkozik. ahogy elfogy az a pár darab és rendelniük kell nagykerből (ahol másfélszeres a drágulás) akkor már ők is értelemszerűen drágábban adjál.

kop8
(őstag)
Én mindig olvasom de ez valahogy elkerülte a figyelmem....
Főleg a vga és cpu írások érdekelnek de mégis lemardtam 
49 tombar
Ha tényleg másfélszeres a drágulás akkor egy 40k-s kari lessz 60K

Ez felháborító!
Pedeig egy giga 3ventis 6870-re fálj a szivem 
[ Szerkesztve ]