Ezt se tudtam még1x SRY 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Ezt se tudtam még1x SRY 
Nem az a hiba, hogy eredeti vagy warez, hanem nem rendelkezel a legfrissebb driectx frissítéssel -->Microsoft
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

Thx 
Úristen!
Te még nem láttál ilyen hibát játékokban? Ezek alapján kevés játék lenne jobb a 10-15 éveseknél. Ráadásul ez a játék a kép készítésének időpontjában még beta stadiumban sem volt.
Márpedig warez miatt van, ugyanis minden eredeti játék frissíti a directx-et telepítéskor.
[ Szerkesztve ]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Ha engeded neki akkor igen, viszont általában választható, hogy akarod-e frissíteni vagy sem 
(jó most visszagondolva lehet van 1-2 játék ami nem is kérdez, hanem automatikusan frissíti: bár most egy sem jut eszembe)
[ Szerkesztve ]

Ez is megkérdi a telepítés végén, akarsz-e directx-et, physx-et telepíteni.
Egyébként 3.2ghz core i7, 6gb ram, 5970 kari 1920x1200 minden fullon határeset. Megy szépen, de nem az a teljesen folyamatos.
Mezőhegyes

Én dx9 ben , high beállítással , 1440*900-ban próbáltam ki. Így nem esik 40 fps alá. Átlag olyan 60 körül van. Így szépen játszható. Dx 10-ben very high-on azért produkálta a 16 fps-t, ami elég ratyi.
Avul el a kártyám...

Hát pedig megcseszhetik mert tuti nem veszek ezért még 1 vagy esetleg új karit. 3.6 -on megy a Q9450 800/1000 a radeon meg 4 giga ram és DX 10 Very hájg 30 fps alá is megy kint.

Nem a kártyád avul...hanem egy újabb szarul optimalizált játékkal van dolgunk.
Ha Ottoka azt írja, hogy az általa leírt konfigon meg-meg reccsen...valószínűleg nem a hardverekkel van a baj

Sajnos a hardver elavulása a játékok optimalizálásától függ. Ha ilyen játékok jönnek még ki mostanában, akkor ténylegesen beszélhetünk elavulásról. 

Optimalizálás szempontjából nagyobb hulladél mint a Krízis

(#313) dangerzone válasza dangerzone (#308) üzenetére

Amúgy ezen a beállításon is nagyon szép. Nekem legalábbis nagyon tetszik. A stalkerhez képest sokat fejlődött.
Jo ez, a geped kaka. 
Hel, olyan problémám lenne, h. Vista 64b. használok DX 11-el, de a játék Menu.ben nem engedi a DX11 opciót választani. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Mert win7-el van dx11.
Dangerzone: nvidiát vegyél 
mycso: hardverekkel nem hiszem gond van, igaz hogy proci alapon, vga alapon, ram 1866-on. De így a crysis-el sincs gond full beállításokkal, meg amivel mostanában játszok azokkal se. Egyszerűen jött egy játék amiért fanok rakhatnak két 5970-et vagy két gtx 480-at a gépbe, egy 6 magos gulftown-al.
[ Szerkesztve ]
Mezőhegyes

Amint a gtx 470 30.000 forint alatt lesz, megveszem. 
A mostani kártyámat 28.000-ért vettem 1 év garival. Akkor volt boltban újonnan 45.000. A vele egy kategóriás gtx 260 meg 50.000.
Szóval nem veszek olyat, ami nem éri meg. 
Vista alatt is elérhrtő a DX 11.
Az eddig játszott játékaim CM-D2, BC 2 mind fut DX11 -ben, csak ez nem. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Hát igen
DE majd veszek 2 GTX 5000 h jobban mennyen, Komolyan mondom agybeteg leszek eladom az egészet aztán veszek 1 szép Apple Laptopot. Filmre meg zenére jó. 

Kipróbáltam:
E7400 @3,2 GHz - Sapphire HD3870 Ultimate 512 MB - 2GB DDR2 Kingston Hyper - WD 640GB - W7
Khm... Hát igen. Very High-on, DX10-es beállítás mellett csak 800*600-ban elfogadható, de hogy ne akadjon a fényárban úszó részeknél, high-ra kell állítani. Ez már jócskán öreg konfig ehhez. Azért szerintem HD4850-el már lehetne tolni. Gondolom az Nvidia pénzmagjából kelt ki ez a játék is... Mindenesetre nagyon szép, a stalkernél sokkal látványosabb, pedig az sem szarral dobálózik. Ugyanakkor nem tudott lekötni, a Fallout 3 sokkal jobban megfogott anno.
Elsőre azt mondom, nem éri meg ezért játékért sok pízt áldozni, de ki tudja, hátha elkap a sztori, és veszek egy Geforce akárhányat, meg jó sok ramot, meg felveszek egy fizikust részmunkaidőbe, hogy számolgassa a golyónyomokat/üvegszilánk röppályát.... (soha!)
[ Szerkesztve ]
Aktuális modding: www.minimod.posterous.com

A lélektani határ nálam is 30k... inkább 25 
Aktuális modding: www.minimod.posterous.com
Arra biztos es nezheted a metron is. 

Tényleg mit kell csinálni a bázison az elején?
van már fegyverem meg midnen de kijutni nem tok:d Van tüzem is meg térképem 

Egy karavánt kell segítened a metróvágánynál. Menj arra, amerre az iránytű mutat.

Helló
Én is kipróbáltam ,1400-900 /V,H beállításon 4xaa dx10-vagy lehet 10.1 nem tudom mibe megy 35fps alá nem megy sehol 10.3 driver van fent bent meg 50-60 közt megy a procim alúlfeszelve megy 3.5ghz proci nem nagyon kel neki inkább ram meg vga ,amúgy én is el akadtam ,ez egy nvidia sz....... kupac
aki ezért vesz két fermit az elmebeteg még egy felet se vennék 

Atiból minimum HD3850 hogyha a 8800es nvidia ellenfeleként...
|||OPELOS vagy? Regisztrálj! www.sosemkopel.com|||Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás. Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Skodry

Egy kérdés: Windows Xp és dx9 alatt elindul?
|||OPELOS vagy? Regisztrálj! www.sosemkopel.com|||Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás. Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Skodry

Elindul. (Szerintem nem nagy durranás a game).

köszi

Sziasztok!
Itt egy screenshot a Metro 2033 fogyasztásáról.
Felbontás: 1920x1080
DX verzió: 10
Minden beállítás full.
Konfig:
AMD Phenom II 965 BE 3.6 GHz
Gigabyte GA-890GPA-UD3H
XFX 4870 X2
8 GB G-Skill DDR3 (7-7-7-24)
Vista x64 Ultimate
A képről látszik, hogy a CPU maximum 70-80% közötti maximumon jár (abból is 2 mag leginkább) a VGA viszont maxon tolja, amit csak tud. 
Mindenik embernek a lelkében dal van, És a saját lelkét hallja minden dalban, És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a mások énekét is szépnek. /Babits Mihály/