Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#301) Norb3rto válasza ollie (#300) üzenetére

Norb3rto
(őstag)

Ezt se tudtam még1x SRY :R

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

(#302) mycso válasza Norb3rto (#296) üzenetére

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem az a hiba, hogy eredeti vagy warez, hanem nem rendelkezel a legfrissebb driectx frissítéssel -->Microsoft

< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

(#303) Norb3rto válasza mycso (#302) üzenetére

Norb3rto
(őstag)

Thx :R

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

(#304) 7600 GS válasza boylee (#298) üzenetére

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Úristen! :W :W Te még nem láttál ilyen hibát játékokban? Ezek alapján kevés játék lenne jobb a 10-15 éveseknél. Ráadásul ez a játék a kép készítésének időpontjában még beta stadiumban sem volt.

(#305) ollie válasza mycso (#302) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Márpedig warez miatt van, ugyanis minden eredeti játék frissíti a directx-et telepítéskor.

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#306) mycso válasza ollie (#305) üzenetére

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha engeded neki akkor igen, viszont általában választható, hogy akarod-e frissíteni vagy sem ;)

(jó most visszagondolva lehet van 1-2 játék ami nem is kérdez, hanem automatikusan frissíti: bár most egy sem jut eszembe)

[ Szerkesztve ]

(#307) Ottoka válasza ollie (#305) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Ez is megkérdi a telepítés végén, akarsz-e directx-et, physx-et telepíteni.

Egyébként 3.2ghz core i7, 6gb ram, 5970 kari 1920x1200 minden fullon határeset. Megy szépen, de nem az a teljesen folyamatos.

Mezőhegyes

(#308) dangerzone válasza Ottoka (#307) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Én dx9 ben , high beállítással , 1440*900-ban próbáltam ki. Így nem esik 40 fps alá. Átlag olyan 60 körül van. Így szépen játszható. Dx 10-ben very high-on azért produkálta a 16 fps-t, ami elég ratyi.
Avul el a kártyám...:)

(#309) paprika válasza dangerzone (#308) üzenetére

paprika
(senior tag)

Hát pedig megcseszhetik mert tuti nem veszek ezért még 1 vagy esetleg új karit. 3.6 -on megy a Q9450 800/1000 a radeon meg 4 giga ram és DX 10 Very hájg 30 fps alá is megy kint. :W :W

(#310) mycso válasza dangerzone (#308) üzenetére

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem a kártyád avul...hanem egy újabb szarul optimalizált játékkal van dolgunk.

Ha Ottoka azt írja, hogy az általa leírt konfigon meg-meg reccsen...valószínűleg nem a hardverekkel van a baj

(#311) dangerzone válasza mycso (#310) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Sajnos a hardver elavulása a játékok optimalizálásától függ. Ha ilyen játékok jönnek még ki mostanában, akkor ténylegesen beszélhetünk elavulásról. :(

(#312) paprika

paprika
(senior tag)

Optimalizálás szempontjából nagyobb hulladél mint a Krízis :W :D

(#313) dangerzone válasza dangerzone (#308) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Amúgy ezen a beállításon is nagyon szép. Nekem legalábbis nagyon tetszik. A stalkerhez képest sokat fejlődött.

(#314) Lauda válasza paprika (#312) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jo ez, a geped kaka. :DDD

(#315) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hel, olyan problémám lenne, h. Vista 64b. használok DX 11-el, de a játék Menu.ben nem engedi a DX11 opciót választani. :F

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#316) Ottoka válasza LackoMester (#315) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Mert win7-el van dx11.

Dangerzone: nvidiát vegyél :K

mycso: hardverekkel nem hiszem gond van, igaz hogy proci alapon, vga alapon, ram 1866-on. De így a crysis-el sincs gond full beállításokkal, meg amivel mostanában játszok azokkal se. Egyszerűen jött egy játék amiért fanok rakhatnak két 5970-et vagy két gtx 480-at a gépbe, egy 6 magos gulftown-al.

[ Szerkesztve ]

Mezőhegyes

(#317) dangerzone válasza Ottoka (#316) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Amint a gtx 470 30.000 forint alatt lesz, megveszem. ;)
A mostani kártyámat 28.000-ért vettem 1 év garival. Akkor volt boltban újonnan 45.000. A vele egy kategóriás gtx 260 meg 50.000.

Szóval nem veszek olyat, ami nem éri meg. :)

(#318) LackoMester válasza Ottoka (#316) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vista alatt is elérhrtő a DX 11. :K Az eddig játszott játékaim CM-D2, BC 2 mind fut DX11 -ben, csak ez nem. :U

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#319) paprika válasza Lauda (#314) üzenetére

paprika
(senior tag)

Hát igen :DDD DE majd veszek 2 GTX 5000 h jobban mennyen, Komolyan mondom agybeteg leszek eladom az egészet aztán veszek 1 szép Apple Laptopot. Filmre meg zenére jó. :W

(#320) stikyo

stikyo
(tag)

Kipróbáltam:
E7400 @3,2 GHz - Sapphire HD3870 Ultimate 512 MB - 2GB DDR2 Kingston Hyper - WD 640GB - W7

Khm... Hát igen. Very High-on, DX10-es beállítás mellett csak 800*600-ban elfogadható, de hogy ne akadjon a fényárban úszó részeknél, high-ra kell állítani. Ez már jócskán öreg konfig ehhez. Azért szerintem HD4850-el már lehetne tolni. Gondolom az Nvidia pénzmagjából kelt ki ez a játék is... Mindenesetre nagyon szép, a stalkernél sokkal látványosabb, pedig az sem szarral dobálózik. Ugyanakkor nem tudott lekötni, a Fallout 3 sokkal jobban megfogott anno.
Elsőre azt mondom, nem éri meg ezért játékért sok pízt áldozni, de ki tudja, hátha elkap a sztori, és veszek egy Geforce akárhányat, meg jó sok ramot, meg felveszek egy fizikust részmunkaidőbe, hogy számolgassa a golyónyomokat/üvegszilánk röppályát.... (soha!)
:))

[ Szerkesztve ]

Aktuális modding: www.minimod.posterous.com

(#321) stikyo válasza dangerzone (#317) üzenetére

stikyo
(tag)

A lélektani határ nálam is 30k... inkább 25 :D

Aktuális modding: www.minimod.posterous.com

(#322) Lauda válasza paprika (#319) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Arra biztos es nezheted a metron is. :DDD

(#323) paprika válasza Lauda (#322) üzenetére

paprika
(senior tag)

Tényleg mit kell csinálni a bázison az elején? :F van már fegyverem meg midnen de kijutni nem tok:d Van tüzem is meg térképem :DDD

(#324) dangerzone válasza paprika (#323) üzenetére

dangerzone
(PH! addikt)

Egy karavánt kell segítened a metróvágánynál. Menj arra, amerre az iránytű mutat.

(#325) azoli09

azoli09
(tag)

Helló
Én is kipróbáltam ,1400-900 /V,H beállításon 4xaa dx10-vagy lehet 10.1 nem tudom mibe megy 35fps alá nem megy sehol 10.3 driver van fent bent meg 50-60 közt megy a procim alúlfeszelve megy 3.5ghz proci nem nagyon kel neki inkább ram meg vga ,amúgy én is el akadtam ,ez egy nvidia sz....... kupac :(( aki ezért vesz két fermit az elmebeteg még egy felet se vennék :(

(#326) Skodry válasza ]Phobos[ (#6) üzenetére

Skodry
(fanatikus tag)

Atiból minimum HD3850 hogyha a 8800es nvidia ellenfeleként...

|||OPELOS vagy? Regisztrálj! www.sosemkopel.com|||Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás. Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Skodry

(#327) Skodry

Skodry
(fanatikus tag)

Egy kérdés: Windows Xp és dx9 alatt elindul?

|||OPELOS vagy? Regisztrálj! www.sosemkopel.com|||Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás. Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Skodry

(#328) zsole84 válasza Skodry (#327) üzenetére

zsole84
(senior tag)

Elindul. (Szerintem nem nagy durranás a game).

(#329) paprika válasza dangerzone (#324) üzenetére

paprika
(senior tag)

köszi

(#330) Dr Cook

Dr Cook
(újonc)

Sziasztok!

Itt egy screenshot a Metro 2033 fogyasztásáról.

Felbontás: 1920x1080
DX verzió: 10
Minden beállítás full.

Konfig:

AMD Phenom II 965 BE 3.6 GHz
Gigabyte GA-890GPA-UD3H
XFX 4870 X2
8 GB G-Skill DDR3 (7-7-7-24)
Vista x64 Ultimate

A képről látszik, hogy a CPU maximum 70-80% közötti maximumon jár (abból is 2 mag leginkább) a VGA viszont maxon tolja, amit csak tud. ;)

Mindenik embernek a lelkében dal van, És a saját lelkét hallja minden dalban, És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a mások énekét is szépnek. /Babits Mihály/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.