Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#251) CptMisi válasza Giot (#248) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

majd ha gamepod nyereményjátékon az lesz a fődíj :DDD

(#252) reandre

reandre
(tag)
LOGOUT blog

ez nem kemény, ez nevetséges :D
ott a Mass Effect 2, ha a BioWare tud úgy gyönyörű látványt és frenetikus élményt biztosítani, hogy az egy 120ezres gépen is élvezhető, akkor ezek miért nem tudnak?

(#253) Rayyy

Rayyy
(tag)

Nekem úgy tűnik, hogy ez a reklámkampány része, nem hinném, hogy nagyon komolyan kéne venni. Szerintem működik is, mert én már nagyon kíváncsi lettem, hogy hogy fog kinézni, ha ilyen vas kell(ene) alá. Persze azért megvenni nem fogom, hogy kipróbáljam... Ez ellentmondás a kampányra nézve.

[ Szerkesztve ]

Állást foglalok: PC / Intel / nVidia / 2D / stereo / nemokos / kindle

(#254) BiP válasza reandre (#252) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Ki mondta, hogy nem tudnak?
Ott az ajánlott. Az nem durva, és azon is jól fog menni.
Az egy dolog, hogy odaírtak egy 'optimálist', (amilyen eddig sosem volt sehol), beleírkálták a maxot, ami eszükbe jutott, erre mindenki ezen pörög már, hogy milyen gép kell neki.
(lehet, hogy nekik az az optimális, ha 3monitoron, max beállítások, 16xaa, 200fps.)

250 hsz-t generálni a nagy semmiért, hihetetlen. Magatokat hergelitek rajta, komolyan.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#255) jozsi válasza rocket (#246) üzenetére

jozsi
(tag)

Teljesen igazad van, de mégis dűhit az NV hozzállása a dolgokhoz, nem túl etikus, bár a mai poszt-modern kapitalista világban ez teljesen alap, továbbá én mint felhasználó is jól járok, ha a "többséghez" tartozom (nv vga card), de engem kártya gyártótol függetlenül zavar ez a módszer, nem tehetek róla...

Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''

(#256) RyanGiggs

RyanGiggs
(senior tag)

Szerintem akkor most rá kell csörögjek a NASA-ra hogy
tegyen már össze nekem egy gépet erre a Metro2033-ra! :W
Hiszen lehet a Core2-esem a 4850-esel csak diavetítés lesz.
--------------------
Na ez volt a vicc kategória, na meg a
-------------GéPiGéNy--------------

Ezt akkor se hiszem el ha egyesével fejenállnak! :DD

Még hogy a minimum a 8800GT.... hahahahaha
A 8Gb ramon meg már nevetni SE tudok. :W (hülyeség)

(#257) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Tök durva, hogy itt mindenféle elméleteket gyártotok erről:) Öröm olvasni az ökörségeket. Milyen véletlen, hogy ha lehetőség adatik mindig a legjobb high-end cuccokat ajánlják. Ez nem tűnik fel?

(#258) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megnéztem most mi van a Crysis dobozára írva rendszerkövetelményként a VGA szekcióban. Mindössze annyi, hogy 256 Mb. És még a mostani kártyákkal sem lehet normálisan very high-ban futtatni.

Metro készítői legalább "korrekt" módon leírják mire számítson az ember. Bár arra én is kíváncsi leszek mennyire fogja kihasználni az i7-et és 8 Gb ramot.

Annyit biztos elérnek ezzel a hardcore követelményrendszerrel hogy minden VGA tesztben benne lesz a játék ;]

(#259) rocket válasza jozsi (#255) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Sokakat zavar, de ellene csak annyit tud tenni a felhasznalo, hogy vegul nem veszi meg, aztan ha sok ilyen ember lesz, akkor elfog gondolkodni a jatekfejleszto, addig meg inkabb a biztos penz forrast valasztja.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#260) CptMisi válasza tome.jr (#258) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

már hogyne lehetne? 5850/5870 is elég hozzá :U

"valaki" azt mondta, hogy a fermi-s nV-k majd az elszállt árazású atik orrára koppintanak...
nem hiszem... és elvileg nem is lesz erősebb az 5970nél...persze ez majd később kiderül :U

rocket: addig ok, aztán majd jönnek, hogy pc-re senki sem veszi meg, mert mindenki warezol, boxon meg mindenki eredetivel játszik, röviden a szokásos szöveg :U

[ Szerkesztve ]

(#261) Badman 4ever válasza tome.jr (#258) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Az van ráírva, hogy 256 mega, erre a 128 megás 9600 XT-n is eldöcög. :D
Annyit biztos elérnek ezzel a hardcore követelményrendszerrel hogy minden VGA tesztben benne lesz a játék.
Persze és a HD 5970 és Fermi verseng, hogy most 5 vagy 6 FPS-el fut rajtuk a játék Full HD-ban, maximum grafikán. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#262) saw4

saw4
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a gépigény kamu és nem értem miért égetik magukat ilyenekkel.....már optimalizálni sem tudnak normálisan :(

Verba volant, scripta manent. | www.uncleducky.wordpress.com

(#263) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Szerintem itt a fejlesztők segítséget kértek a GTA4 a Crysis és a Cryostasis készítőitől, hogy együttes erővel megalkothassák mindenidők legoptimalizálatlanabb játékát! :DDD

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#264) Killer01

Killer01
(senior tag)

hö.....höhöhöhöhöhö....hö. Ennyi :DDD

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#265) rocket válasza saw4 (#262) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Nem biztos kamu, lehet optimalis gepigenybe a DX11 mod mellett a GPU PhysX, es a Stereo3D-t is beleszamoltak.
8GM ram meg ahoz kellhet, hogy a maximalis textura beallitas mellett az osszes nagyfelbontasu texturat betudja oda tolteni, es gyorsabb legyen az eleres.
Persze ez csak egy tipp, majd kiderul :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#266) tome.jr válasza rocket (#265) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én személy szerint örülnék neki ha végre a Core i7 rendszerem játékok alatt le lenne terhelve rendesen, nem csak lógatná a lábát a 8 szál és a 6 gb ram. :DDD

(#267) david_95

david_95
(lelkes újonc)

Oha :Y
Fiúk lehet gyűjteni az ezreseket vagyis a 10 ezreseket.
Azért egy átlag embernek drága mulatság lene valami olyan gép amin maxon jól fut...
Hát de malyd meglásuk menyire igaz ez a gépigény.

(#268) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

figyu srácok.:)

Legalább tudják majd a rendőrök, hogy kik voltak a bankrablók, mert aki ezzel a játékkal akar majd játszani annak bankrablásnyi zsére lesz szüksége, hogy egy ilyen gépet összedobjon.:D:DD:DDD

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#269) BiP válasza david_95 (#267) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

malyd :W :( :O :F :Y :W

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#270) Mans20 válasza BiP (#269) üzenetére

Mans20
(őstag)

malyd meghajcsa :D

(#271) Black Dragon válasza Mans20 (#270) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#272) Varoz válasza Mans20 (#270) üzenetére

Varoz
(őstag)
LOGOUT blog

Mi meg majd baszhassuk. :DDD

Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG

(#273) ffodi válasza BiP (#269) üzenetére

ffodi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary $ Hybrid Graphics System $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $

(#274) Kovesz

Kovesz
(újonc)

Véleményem szerint ez a gépigény csak reklámfogás... Aki tudja gyorsan vegye meg a legjobb cuccokat a gépbe, hogy biztosan fusson. Majd kiderül, ha látom, hogy hogy megy.
Az meg, hogy nem írtak oda ATI kártyát, véleményem szerint a jelenlegi helyzetet figyelembe véve, hogy még nem jelent meg a FERMI egyértelmű. Ha odaírtak volna bármilyen ATI-s kártyát, következtethetnénk arra, hogy milyen teljesítménye lesz, arról meg még senki nem tud semmi hivatalosat... Ezért nem került oda szerintem ATI kari...

(#275) CptMisi válasza Kovesz (#274) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

ahha, és a minimum/ajánlottnál miért nincs ott / AMD proci? mindegy ez az egész gépigény egy hülyeség, ha igaz azért, ha nem igaz, azért :U

(#276) Robi BALBOA válasza CptMisi (#275) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Ja meg sem említik az AMD procikat és a ATI vgakat, már nem is veszik őket számításba! :DDD

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#277) Black Dragon válasza Robi BALBOA (#276) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aztse tudják miaz:D

Az Intelnél és az Nvidiánál megált a tudomány.

A töbi blokkolva van.:DDD

(#278) MmDorian

MmDorian
(őstag)
LOGOUT blog

(any Core 2 Duo or better will do)

szerintem ilyet nem írnak hivatalos gépigénybe...akármelyik kór kettő duó, vagy jobb megteszi ? :F
ha meg igen, akkor megérdemlik, hogy senki nem veszi majd :DDD

Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...

(#279) Robi BALBOA válasza MmDorian (#278) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Őkezel azt akarták mondani, hogy mindegy milyen(órajel, 2 vagy 4 mag) CSAK INTEL legyen és NV. :DDD
Legyetek jók ha tudtok és vegyetek Intel procit és Nv vgat a többi nem számít! :DD

[ Szerkesztve ]

(#280) nemethati

nemethati
(senior tag)
LOGOUT blog

Na várjatok csak, nemsokára jönnek hozzá a perifériák: METRO-s bill. + egér 50k dpi-vel, ha játszani is szeretnél 100 :U
Miért van olyan érzésem, hogy ez a gém bukta lesz :F

(#281) JoolsNOS válasza ffodi (#273) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD :C

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#282) Puma K válasza zolomon17 (#200) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Nem a DX11 a gond. Hanem a GTX480 elnevezés... és annak a megkérdőjelezhető teljesítménye a konkurencia csúcs kártyja teljesítményének lenyomásához elegendő lenne... mert ügye 1GPU (Nvidia) vs 2GPU (ATI) csúcs kategória... hát-hát... érdekes.

Kezd iPon szint lenni...

(#283) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor most mivan? :C
Remélem nem cryostasis gépzabálású lesz! :W
Majd kiderül, mit fut odahaza! Hm. Mindenesetre az én szemem is kiakadt...

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#284) JoolsNOS válasza - = Zk = - (#283) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát pedig Cryostasisnek jóval barátságosabb a gépigénye.

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#285) rocket válasza Puma K (#282) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Optimalisba a logika szerint ugye GPU PhysX is biztos bele lett szamolva, ezt nem tamogatja egyik AMD kartya se, es hivatalosan (driver "hackkel" megkerulheto) nem lehet kulon GPU PhysX-re NV kartyat tenni a HD5970 melle, igy PhysX a CPU-ra kerul, de ott 1 szalon fog csak szamolni (ez az NV egyik "felhasznalobarat" lepese), igy a teljesitmeny nagyot fog csokkeni.

Azert nem kerultek bele AMD kartyak egyik ajanlott konfigba se, mert az NV a marketing erdekei miatt igy akarta, nem tettek semmi illegalisat, csak kihasznaltak a marketingben rejlo lehetoseget.
Biztos lesznek olyan felhasznalok, akik azt gondoljak ajanlott konfikgokbol, hogy "GF only" lett a jatek :)

[ Szerkesztve ]

(#286) ffodi válasza rocket (#285) üzenetére

ffodi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is hasonlóképpen gondolom. Majd adok én neki a Hybrid rendszerrel. ;]

Xtreme 3D Team Hungary $ Hybrid Graphics System $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $

(#287) - = Zk = - válasza JoolsNOS (#284) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Háát Pax. Az én konfigomon alig találtam játszható beállítást. Ink maradjunk annyiba, nemis találtam. :S

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#288) Djuree válasza - = Zk = - (#287) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

érdekes. nálam majdnem fullon megy jól :U (és még akkor csak 2x1 gigám volt)

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#289) robogo81

robogo81
(tag)

Azért egy demót vagy 1 bencmarkot kilökhettek volna,hogy lássuk mi a helyzet. :(((
Még szerencse hogy Xpéj kompatibilis. (remélem) :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=MF_i2xSc8CM Én értem tündérke,de a kívánság,az kívánság.Szóval térdelj le szépen.

(#290) blut_royale

blut_royale
(újonc)

Nekem az jutott elsőre eszembe ha már szinte mindenki kész tényként kezeli hogy a legerősebb Fermi-s GeForce is épphogy gyorsabb lesz a HD5870-nél akkor miért kell kiakadni egy ilyen gépigényen? :U Ezek szerint akinek HD5800-asa van annak el fog kocogni optimális vagy a közeli beállításokkal.
Az pedig hogy az épp "aktuális" csúcshardver az optimális egyáltalán nem szokatlan sőt...
A 8Gb memória is várható volt előbb utóbb. Én mondjuk a Rage-re tippeltem hogy ott írják először optimális mennyiségnek.

(#291) gyula1990

gyula1990
(újonc)

Sziasztok! szerintem ez egy nagy marhaság. Nv & Intel keze benne van az tuti.
Szerintem a 8Gb ramnak elég lesz fele is.
Ha még is tényleg ekkora gépigényt hoznának össze, akkor sok PC-S lemez ott marad majd a boltok polcán főleg, ha az is lesz vagy 14.000ft.
Úgy jár majd mint, a Crysis,vagy Crysis Warhead kb. 12.000 Ft amikor kiadták.
Most meg egy 5ért hozzád vágják az összes részét.

Nem mindenki teheti meg azt,hogy zseb benyúl és egy markolásra kivesz 500.000-ot
És vesz egy I7 core gépet ugyan már.

Aki megteheti vegye meg. :D

Egy átlagos felhasználó, aki nem HIGh gamer, dual core 2-4gb ram, 512mb vidikari.... Én véleményem szerint. ez most a legelterjedtebb.

Ha így folytatják konzol:D szálljanak már le a földre.

Ez az én véleményem.::D

Gyula:D

(#292) HANDO88

HANDO88
(fanatikus tag)

Jó lenne ha nem a gépigényre gyúrnának az arcok hanem az optimalizáltságra,lásd: 3 stalker játék és mind a 3 sz@r,a játék élmény kítűnő viszont szerintem nincs is a világon olyan gép amin ne röcögne,ez elég ciki :W

Szerintem legtöbbet a ph-s tagok költöznek mert mindenki akkor hagyja el a gari papírt.

(#293) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt nevezem gépigénynek!
Ha a szépsége és hangulata is eléri az elvárásokat, akkor remélhetőleg a többi játékfejlesztő is neki ugrik ilyeneknek, és nem csak kozolportokkal szúrják ki a szemünk.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#294) XuChi

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Én akkor fogok hatalmasat röhögni az egészen, ha az egész játék unalomba fulladó hulladék lesz. :D Egyenlőre videók alapján egész jónak tűnik. Bár párszor már estem pofára videók alapján itélve. Remélem a boxomon nem fog akadni :D

(#295) XuChi válasza gyula1990 (#291) üzenetére

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Én már váltottam konzolra pont e miatt. Nem tudtam tartani a lépést a pc-kkel.

(#296) Norb3rto

Norb3rto
(őstag)

Sziasztok!

Nem indul a gáma x3daudio1_7.dll hiányzik ezt írja ki mi lehet a probléma :R

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

(#297) ollie válasza Norb3rto (#296) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az, hogy nem eredeti?

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#298) boylee

boylee
(kvázi-tag)

Ez a game megint nem lessz jobb mint 10-15 éves játékok.
Én csak egy képet néztem meg :http://www.gamekapocs.hu/kep.php?pic=jatekok/PC/metro2033thelastrefuge/screenshots/20060816_016.jpg az ürge lába benne van egy deszkában. Mikor fognak végre egy ilyen apróságra odafigyelni a hiper szuper gépigény helyett?

By Cerebellum: én az audigy-mre nitrogénhűtést tettem, így adtam neki egy kis plussz feszt, és most 600MHz-en jár, és a stereo fülesemen is 5.1-es (vagy 4.9, nem emléxem a verziószámra...) hangot hallok

(#299) Norb3rto válasza ollie (#297) üzenetére

Norb3rto
(őstag)

sry ha csak eredeti gámával foglalkoztok :R

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

(#300) ollie válasza boylee (#298) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Te most képes vagy 3 és fél éves screenshotból véleményt formálni?

(#299) Norb3rto: bizony, a fórumon tilos a warez

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.