Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Voyage

Voyage
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Úristen de ronda. :Y
Néha jól jönne nekem is egy kis ütésállóság, de ez nagyon rondán néz ki... :F

http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

(#2) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

szeretem amikor ilyen lazára veszitek a figurűt egy hírnél, sokkal élvezhetőbb olvasni mint amikor csak a száraz adatok vannak :)

a noti viszont duuurva. nagyondurva

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#3) dudika10 válasza Voyage (#1) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hidd el, hogy akinek az kell, hogy ilyen strapabíró legyen a laptop, azt egyáltalán nem érdekli mennyire ronda. :)

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#4) Daveedka

Daveedka
(tag)

elég erősnek tűnik, olyan mint COD4-ben a bomba :DDD

(#5) P00By válasza Voyage (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nyilván Te vagy a célcsoport...

[ Szerkesztve ]

(#6) devast

devast
(őstag)

"160 GB-os winchester külön rázkódásvédelmet kapott"
Nem, nem találták még fel az SSD-t...

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#7) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

"Talán még a Taigetoszról legurulva sem esne baja, és ki tudja, mire mentek volna vele a spártaiak Thermopülainál, ha megkapják háromszázegyedik harcosnak."

Ezen majdnem össze sírtam magam

Kezd iPon szint lenni...

(#8) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Apámnak Thoughbookja van, köbö ugyanezt tudja de több mint 2 milláért... hát nem kicsit leesett az állam amikor megtudtam :Y

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#9) orbano

orbano
(PH! félisten)

a cikkíró szívott cikkírás közben? :U

"hanem a hardverek nyelvén beszél, no meg némi gumiborítást is kapott a sok fém mellé."
egy mondatba akkor szoktak szerkeszteni két almondatot, ha van közöttük valami összefüggés. olyan ez, mint amikor az eső esik, de a macskám kapitány.

A vér nem válik VAZZE!™

(#10) avman válasza Puma K (#7) üzenetére

avman
(őstag)

Persze erre az eddigiek alapján egy gránittömb is képes
én itt adtam be a kulcsot. :DDD

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#11) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Ez nagyon brutálisan néz ki, biztosan lesz célközönsége! És még formás is :K

(#12) avman válasza orbano (#9) üzenetére

avman
(őstag)

azért nem csak alá, hanem mellérendelői viszony is lehet ám a összetett mondatban. aztán ezek tovább bontva állhatnak nyílt vagy zárt szerkezetben. de lehetnek tipikusak és nem tipikusak is. sőt, hiányosak is.
olyan ez, mint amikor az eső esik, de a macskám kapitány.
nem, ez kérlek olyan, aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul. vagymi.

[ Szerkesztve ]

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#13) Borgi válasza Tikakukac (#8) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

hi

nekem is a thoughbook jutott eszembe egyből amiket mi használunk, csak azok már 3 évesek és akkor kerültek kb 1,5-2 milla értékü helyi pengőbe.és ha belegondolok hogy minden csapatunk 2-őt visz magával minden projectre :) belegondolni sem merek hány db van össezsen.

célközönsége pedig igenis van, nem is kicsi és ezek az árak azokban az iparágakban nem olyan lélegzetelállítóak. Viszont ha a mérnök notia ledobja a láncot munka közben akkor kb az árának a 10* esét bukják. Nem mindenhova visz a futárszolgálat 1 nap alatt ki újat az irodából. és ipari gépek állása bizony tetemes károkat tudnak létrehozni.

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#14) olanor

olanor
(tag)

Nem is tudom melyik a durvább , az ára vagy a kinézete!

♠♣ ASUS : Republic of Gamers ♣♠ | Steam : olanor , BFBC2 : olanor , BF3/Origin : olanor, BF2 : olasz02 , Xfire : olasz02

(#15) Tikakukac válasza Borgi (#13) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Iszonyat durva notik az tény, kinn már ejtettem betonra asztalról, hát a HP-mal inkább nem merném megtenni, de aki szeretne valami igazán durvát az vehet ilyet otthonra tekintve hogy képes ezekért is kiköhögni 2 milla feletti összeget akár, de a Panasonicban mondjuk én jobban bízok :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#16) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

kifizetsz nemkeves penzt az uberbiztos razkodasvedelemert meg mindenert es leejted. masnap mesz a szervizbe es kozlik, hogy "nem rendeltetes szeruen hasznaltad, go home". erdemes volt :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#17) evone válasza Voyage (#1) üzenetére

evone
(őstag)

Te azt hiszed hogy ez otthoni felhasznalasra van? Vagy mi az istenert kellene ennek szepen kineznie? Mi neked a szep?

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#18) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem nagyon komoly a cucc,az írás meg fenomenális :DDD

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#19) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ez olyan notebook, amit a sárba is lehet dobálni?

Ilyen kép volt pl. a Panasonic hasonló notijáról. :B

[ Szerkesztve ]

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#20) opr válasza devast (#6) üzenetére

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is kb. ugyanez jutott eszembe :DDD
Bár így végigszámolva 4895 dollárból tényleg nehezen jön ki két wc-deszka méretű vaslap, némi belső keret, maga a hw és vinyó helyett ssd. Jabocs. Kotonja is van neki. Félreértés ne essék, nekem is tetszik, meg fasza meg minden, de tipikusan az az érzésem van, hogy a marketinges erősebb/hangosabb/rangosabb volt, mint a kedves mérnökúr. :K :U

(#21) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Há' nem tom'... egy átlag júzernek minek ilyen atom biztos cucc? Sztem felesleg :(((

(#22) evone válasza total90 (#21) üzenetére

evone
(őstag)

Légyszi mutass rá arra a pontra a cikkben, ahol az van irva hogy ez otthonra van atlag usereknek. :)

(#23) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jár bele egy aranyrúd is?
Ez megmagyarázná a méretét, tömegét, no meg az árát is...

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#24) evone válasza lezso6 (#23) üzenetére

evone
(őstag)

Itt nem a teljesitmenyt fizeted meg.

(#25) bazarosh válasza total90 (#21) üzenetére

bazarosh
(újonc)

Hajrá már nemsokára őstag leszel csak pár ilyen hsz. kell.
Gondolkodni nem kell...felesleges.

(#26) lezso6 válasza evone (#24) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

dupla...

[ Szerkesztve ]

(#27) lezso6 válasza evone (#24) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát az biztos. Viszont egy-két SSD belefért volna, ha már ilyen keményfiú.

Látom Te sem adsz alább: Thinkpad T61 :R Én is olyat akartam volt, de helyette egy FuSi hullott az ölembe. :(

(#28) evone válasza lezso6 (#27) üzenetére

evone
(őstag)

SSD telleg lehetett volna default, de tokmind1, mert valoszinu egyikunknek sem lesz ilyenje. :D

(#29) bazarosh válasza evone (#28) üzenetére

bazarosh
(újonc)

egyelőre még vitatott kérdés, és nincsen hivatalosan meghírdetett "eredmény" arról, hogy SSD vs. HDD megbízhatóság, ill. inkább kiszámítható élettartam.
ebből kifolyólag mivel ez egy "vitatott" dolog, ezért talán sokan nem örülnénk PONT ennél a laptopnál egy SSD-nek.

Bár aki ilyet vesz, nem hiszem, hogy értene hozzá...

(#30) lezso6 válasza bazarosh (#29) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Aha, légy szíves vágj földhöz 2 méterről tízszer ez SSD majd egy mechanikus winchestert. Nem kérdés, hogy melyikkel mi történik. :U

Élettartamról meg annyit, hogy a wearing-algoritmust se viccből találták ki, így abszolút folyamatos használat mellett is elég sok évet kibír egy SSD.

Ettől független egyszer egy haverom szó szerint megdobott egy winyóval - de hálistennek nem lett semmi baja nem (mármint a winyónak, a haveromnak biztos volt) - de ez kb mázli szintű. Még párszor megcsinálja oszt szevasztok szektorok.

[ Szerkesztve ]

(#31) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hmmm, érdekes, az ára nem meglepő.
De a konfigban elférne kicsit erősebb ultra alcsony fogyasztású core 2 duo.
Persze gondolom nem cod4-hez kell a katonáknak :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#32) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem rossz cucc, a célközönségnek megéri az biztos. De egy SSD szerintem is elkelt volna belé. Panasonic Thoughbookból is van tablet változat?

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#33) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy SSD valóban jobb ötlet lett volna ebbe, de hát gondolom spóroltak rajta... pedig a szép árba belefért volna szerintem. Bőven.
Amúgy tetszik, szívesen tesztelném egy kicsit. ;]

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#34) Tikakukac válasza Napfénysüti (#32) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Ugyanúgy fogod elforgatod a kijelzőt és visszahajtod rá és kész a tablet PC, csak kicsit vastag, de ugyis elég kaffa cucc :D

(#35) Lidi

Lidi
(fanatikus tag)

Kraftwerk - Metal on Metal
[link]

(#36) Duree

Duree
(PH! addikt)

Rohadt drága,de akinek ilyen kell az biztos megfizeti.
Elég kevés gyártónak van hasonloan masszív gépe

(#37) Napfénysüti válasza Tikakukac (#34) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen megnéztem valóban van egy Panasonic Toughbook tablet is.[link]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#38) Tikakukac válasza Napfénysüti (#37) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Jó kis masina hidd el, én is megnyúzom néha, de ha félkézzel tartod és nem ölben használod mint Tablet PC, akkor 5 perc után leszakad a karod :DDD
Ja és az árából már kocsit veszel, nem is akármilyet ;]

[ Szerkesztve ]

(#39) Napfénysüti válasza Tikakukac (#38) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rákerestem külföldi árakra és átszámítva már 800k körül találtam, ami nem is olyan vészes. De gondolom mire ideér abszurdisztánba rendesen felmegy. mennyit nyom mérlegen az a gép? Egyszer kipróbálnám milyen. :)

(#40) Tikakukac válasza Napfénysüti (#39) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Hát jah, mire ideér még kap 1-2 összegemelő dolgot :DDD Hát nehezebb mint a DV5-ösöm én úgy max 3,5kg-ra tippelek a plussz akksival együtt, de majd megmérem este, mennyi a gyönyörűség :K

(#41) devast válasza Tikakukac (#40) üzenetére

devast
(őstag)

Vagy megrendeled külföldről, jobb gyártóknál international a gari. Nem mellesleg ennek nem nagyon árthat ha a ferihegyi dokkmunkások fociznak egyet a csomaggal.

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#42) Napfénysüti válasza devast (#41) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha ezt a gépet itthon 2 milláért forgalmazzák akkor még vámmal, szállítással együtt is jobban megéri kintről rendelni. :K

Ferihegyen max megkapja az első tesztet. Ha nem megy át akkor meg se éri az árárt. :D

(#43) Tikakukac válasza Napfénysüti (#42) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Nekünk full ingyen volt szóval én csak örülök neki :DD Amúgy a nekem szokatlanul kis kijelzőn kívül simán el tudnám cipelni bárhová, olyan kis husi, tudom, hogy ott van tatyóban :K

(#44) Napfénysüti válasza Tikakukac (#43) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyen konstrukcióban én se mondanék nemet rá. :DDD
Barátnőmnek nagyon bejönnek a tablet notebookok csak horror áruk van. Az ő gépe is kis husi(TP R61e), szerintem vígan cipelgetne egy ilyet is suliba. Max ha el akarják venni akkor agyoncsapja a támadót. ;]

(#45) Tikakukac válasza Napfénysüti (#44) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Fedlappal lehetne embert ölni, a gép aljával pedig nagyobb állatokat is akár. Tegnap pedig este megzuhanyoztattuk mert elég mocskos volt, hát nemsemmi miket is kibír ez a kis ketyere :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.