napi lol
Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!
Egyre viccesebb, ami a jatek korul zajlik.
Eladó QNKTC aszinkron USB DAC, illetve fej- és fülhallgatók: http://bit.ly/mYX5Xi
(#3) Mr.Csizmás
nvidia....
tisztára olyan mint a politika, mindenkinek mocskos a keze ![;]](/dl/s/v1.gif)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Ezen én nem lepődtem meg.
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

Hmm, erdekes cikk. Kivancsi lennek a Crytek allaspontjara is. Vajon keszulni fog patch erre, vagy rafogjuk hogy bugos a driver?
Én az nVidia-ból kinézem sajnos, hogy mindezt direkt "rendelték" meg így. Nem ez lenne az első, és nem is ez lesz az utolsó.
HD5870-el amúgy nagyon szaggat a játék, ha felteszek mindent Ultrára meg tesszeláció pack is fel van téve. 20-30 fps között ugrál 1920x1080-on. Aki kikísérletezgette már, hogy melyik opció lejebvételével nyerhető nagyobb sebesség írjon legyen kedves. 
Abu: A HD7000-ek mikorra várhatóak kb? Csak ezért kérdezem, mert ha csak 2012, akkor megveszem a GTX-580-at. Ha előbb, akkor ki kéne várnom.
[ Szerkesztve ]

Természetesen már megint a zöldekhez kötődik valami disznóság, miért is nem lepődöm meg.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Grat., az Nvidia mar igy is eleg sokat artott a PC-s jatekiparnak.
alba gu brath
Sejthető volt.
Pedig ígéretes volt a DX11-es pack, lassan ott tartunk, hogy power-user sem fog foglalkozni PC-s játékokkal.
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib
A parancsok feldolgozásával nem tudsz mit kezdeni, és a rejtett geometriát is csak az AMD tudja a játékból kivágni driveresen. Jelenleg marad a tesszellációs csúszka állítgatása. Próbáld ki azzal. A linkelt cikk írója szerint 16x-es beállítás mellett nulla a pixelekre levetített különbség. Persze a rejtett geometria, és a tesszellált felületek duplán történő rajzolása továbbra is terhel, azt nem tudod letiltani, erre csak az AMD képes.
Akkor lesz HD 7000 ha a TSMC 28 nm HP-ja zöldre vált. Ez tuti infó. Ha év végéig meg lesz a TSMC a fejlesztéssel, akkor már év végén lehet, ha később, akkor később.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

és nem ez az első játék ami túl van bonyolítva, már a counter strike-ot is megírták úgy hogy csak 10%-át foglalja el korábbi telepített mappájának és eközben nem változott a játék grafikája és régebbi konfigokon is szépen futott...lehet ezt a játékot is át kellene írni,csakhogy manapság ez már túl bonyolult ilyen részletesség mellett...
Ez kökemény üzlet nem kel ezen csodálkozni.
Minden cégnek megvan a piszkos trükk tárháza.
Tehát jönni és fangirl fröcsögést belekiabálni a semmibe értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

"Kivancsi lennek a Crytek allaspontjara is."
Tagadni fognak.
Mindent.

"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
Ismét egy szép húzás... Főhet a Crytek feje. Bár lehet, hogy csak hibaként próbálják meg lereagálni, s kész. Nézzük már hülyének a júzert.
[ Szerkesztve ]
"I see the diamonds, but you only see the rock"
és itt mi a hiba???
hogy megcsúszott a designer/3D rajzoló keze, aztán a 600 polis padkából lett 60k poli? 
(#17) T_Stark metro2033-ból a könyv jobb

[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Gratulálok megint összehozták. Ez a Crytek koporsójában már a 3-4 szög, de így tovább, rombolják csak a hírnevet. Nem baj, a kezemben tartok legalább egy konzolt.
Nvidián meg nincs mit csodálkozni, üzletelni akar, csak éppen röhejesen.
Crytek nálam végérvényesen elásta magát a sárgaföldig.

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

Szinte mindig az nvidia által támogatott játékok körül van a baj 
Metro 2033 gépigénye, Crysis első részének ál-DirectX10-e stb...
Utálom már őket 
Inkább ne támogassanak senkit...
Köszi.
Csak azt érteném, hogy a Cryteknek ebben hol az üzlet? Az NVIDIA oldaláról világos, számukra ez az út járható, de a Cryteknek mi a jó ebben?
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Jó cikk, gratula érte 
Hála az égnek nem vettem meg ezt a "szuper" game-t a demo kipróbálása után. (semmi újítást nem tapasztaltam az előző részekhez képest) (technikai újításra gondoltam, nem nanoruhára
)
TRON addict
btw. sehol, elsősorban szolga, másodsorban a bevétel a powered by nvidia feliratból 
Szupi. És én, mint vásárló le vagyok szarva. Világos, minek is az ügyfél igényit kiszolgálni. 
annó a crysis 1 vagy a far cry 1 megjelenése előtt is (nem emlékszem rég volt) volt arról szó hogy a felhők az égen teljesen kidogozottak lesznek tehát az az oldaluk is ami a világűr felé néz
azt nem tudom, hogy később bekerült -e a játékban mindenesetre elég amatőr dolog olyasmit számoltatni a vidkártyával aminek semmi értelme mint most pl. az oceán nem látható föld alatti része
ez a crytek egyre inkább tűnik amatőr bandának mintsem vérprofi fejlesztő csapatnak
ez nem is napi hanem inkább havi LOL
[ Szerkesztve ]

Tudok gratulálni...!

Crysis 2 - EADM/Origin (Garantáltan a legolcsóbb) - http://hardverapro.hu/apro/crysis_2_eadm_garantaltan_a_legolcsobb_2/hsz_1-50.html
majd lesz anschluß az amd részéről, aztán örülhetünk a crysis 3-nak ![;]](/dl/s/v1.gif)
580 Nem nagyon éri meg. 480 húzva hozza az alap 580-at és fele annyiba kerül.
Igazad van! Fogjuk rá a designer egerére! Biztos az miatt lett ilyen magas a poligon szám. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Furcsa dolog ez, mert valószínüleg a konzolos dologba ezt nem tették bele, mivel hibátlanul müködik a maga grafikai szintjén. Ez szerintem a pcsek hardware vásárlásra készetése egy " szimpla nvidias marketing". Az a vicc az egészben valószínüleg ezen külön dolgozniuk kellett a pcs verzióban, hogy kvázi szarabbá tegyék a dolgot :S
nem mellesleg ahol a patkák közötti különbséget mutatja, igazából mozgás közben harc közben pont leszarom hogy kicsit jobban néz ki.... ink legyen több az fps szerintem
[ Szerkesztve ]
www.betonmenedzser.hu /// transzportbeton eladás, szállítás, teljes körű ügyintézés /// Budapesten és környékén.

Igazabol mar egy ideje remenykedem, hogy az nvidia feladja a Geforce ot mert tobbet art mint hasznal persze ha kiszalna nem lenne arverseny de a fejlesztes se lenne olyan surgeto es ha valaki venne egy draga kartyat az tovabb tartana az erteket.
Bar tok mindegy mit is gondolok az a baj hogy evrol evre csak a problemak merulnek fel a a jatekpiacon akar hardware es akar software es oldalon de jo megoldassal sose talalkozom marmint ami a vegfelhasznalonak lenne jo.
[ Szerkesztve ]

Végre itt a tényleges bizonyíték, hogy a Crytek nem más mint egy luxus prosti. Az nVidia meg a pénzes nagymenő aki szereti az ilyen társaságot és abban a hitben él, hogy sosem égetheti meg magát. De majd ha a kólafüggősége kezelhetetlenné válik....
Machete don't text

Igaza van Abunak hogy kezd már kifulladni ez az egész PC-s játékipar hardverestől, felteszem a WOT játékot és jobban szórakozok mint a Crysis 2-vel és elég hozzá egy HD 4670 VGA is vagy egy Llano úgy kopaszon.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Én valahogy mindig is sejtettem, hogy van valami turpisság a dologban...
Már legelsőre is az volt az érzésem amikor egy csúcs gépen láttam a Crysis 2-t full grafikán, hogy valahogy nem annyival szebb minden másnál, hogy ilyen óriási gépigénye legyen...

Én végig nyomtam boxon, megvan ps3-on és pcn, és semmi különbség elsőre, persze, mondhatjuk, hogy a pc így meg úgy, de ha az árát nézem akkor elég silány a pcs c2.
Ja, és hogy a témához is hozzá szóljak, ati-n nekem is szaggat bárhova állítom.
HP N36l+xbmc
Olyan ez mint ami az autógyáraknál is van, külön mérnököket tartanak akik azon dolgoznak, hogy az autókat "elrontsák" vagyis belőjék az élettartamot x évre. Az ember amerre néz csak a pénz lehúzást látja, mindenhol ez megy, az embereket fogyóeszköznek nézik és az érdekeik abszolút háttérbe szorulnak, csak a profit ami számít! Ez az amiért utálom pl az USA-t. Onnan származik ez a felfogás.
kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni...

Több ilyen írást! Brávó! 
Happy challenge based learning to me!

Most mondjam azt hogy ezen már meg sem lepődök? Értem én hogy sok pénzt kapott érte a Crytek az nVidia-tól hogy az azonos kategóriájú nVidia kártyákon jobban fusson a játék mint az AMD kártyákon de nem gondoltak arra hogy ez ki fog derülni és hogy ennek milyen következményei lehetnek? Egyre szánalmasabbá valik a szememben ez a banda.
Hmmm...tovább gondolkodtam, azért egy 580GTX dobozába mégiscsak több köteg $ fér el mint egy közönséges Nokia telefon dobozába, és így már érthető hogy simán megéri nekik a kockázatot! 
[ Szerkesztve ]
Tomcat
Ezt már sejteni lehetett, most már tényekkel is alátámasztották. Igazából a Crytek ugynúgy ludas mint a z nVidia, szóval nagy gebasz az egész, amúgy köszönjük meg nekik. 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Egy kérdés, mért van az, hogy Crysis 1 ben ha a monitor tudásának megfelelően állítom be a felbontást eltolja a képet jobbra?
HP N36l+xbmc

Ez egyik cégnek sem árt, mert már nincs mit lerombolniuk 
Amúgy a krájzisz 2 meg akkora bénaság lett, az első után, hogy eszeméletlen ![;]](/dl/s/v1.gif)
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D
(#41) Mr.Csizmás válasza Runner_fxr (#35) üzenetére
ezt úgy hívják hogy a fogyasztói társadalom körforgása.
pl. buszok: a balkánon 10-15 éves levetett (!) nyugati buszok közlekednek, nyugaton meg mindig 3-6 éves az átlag busz életkor.... vajon miért?
az ikarus is 30-40 éve rója az utakat, és műszakilag még mindig egyben van - amikor tervezték és gyártották, akkor még nem volt ilyen felfogás.
[ Szerkesztve ]
ezert veszek llanos lapost es szarok az egeszre. a jatekok 99%a rohogve megy rajta 720pben, nekem nem kell tobb mint casual gyikarc.
marakujás kőbányai
"de nem gondoltak arra hogy ez ki fog derülni és hogy ennek milyen következményei lehetnek?"
Kijelentik, hogy igen sajnos bugos lett kicsit a program, de javítják. Kiadnak egy patchet ahol kiszedik ezeket pár hónap múlva. Addigra meg aki hajlandó csúcskategóriás VGA-t venni, úgyis megteszi...
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

Majd a ződek tesznek róla hogy ucce menjen..............
HP N36l+xbmc

Gusztustalan, hogy így próbálják eladni a drága kártyáikat
Ja, és nem mellesleg, csak tovább rontják a saját esélyeiket is. Létezne, hogy azt hitték, senki se jön rá?
Régóta AMD (Ati) párti vagyok, és egyre büszkébb vagyok rá 
[ Szerkesztve ]
Lenovo Thinkpad Edge E125, Nokia Lumia 800, HTC Desire CM7.1, Wayteq xTab-100s, HTC Legend CM7.1, HTC Hero CM7.1

Ha adnának pénz a játék mellé,hogy vegyek VGAt(vagy adnak ajándékba egy VGA-t) akkor szívesen ki is próbálom.

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )
azt meg kibirom. annyira erdekelnek manapsag a jatekok, hogy az elmult 5 honapban semmivel nem jatszottam csak tiberian sunnal meg dio2-vel.
marakujás kőbányai

Én is csak netezek a vason, a ps3-at meg törölgetem....
HP N36l+xbmc

Haha, lassan már tényleg röhögnöm kell. Ami a PC-s játékiparban folyik lassan egy bazinagy X-akták évaddá növi ki magát némi Jack Bauer szállal fűszerezve 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

Ez aztán a húzás, sipítoznak hogy a pc már halott játékok terén...erre kiderül, hogy ők teszik azzá. 
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black