Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) freestailo

freestailo
(senior tag)

napi lol

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

(#2) Bodz

Bodz
(őstag)
LOGOUT blog

Egyre viccesebb, ami a jatek korul zajlik.

Eladó QNKTC aszinkron USB DAC, illetve fej- és fülhallgatók: http://bit.ly/mYX5Xi

(#3) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nvidia....

tisztára olyan mint a politika, mindenkinek mocskos a keze ;]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#4) Lewzke

Lewzke
(senior tag)

Ezen én nem lepődtem meg.

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#5) aDamker

aDamker
(fanatikus tag)

Hmm, erdekes cikk. Kivancsi lennek a Crytek allaspontjara is. Vajon keszulni fog patch erre, vagy rafogjuk hogy bugos a driver?

(#6) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én az nVidia-ból kinézem sajnos, hogy mindezt direkt "rendelték" meg így. Nem ez lenne az első, és nem is ez lesz az utolsó.

HD5870-el amúgy nagyon szaggat a játék, ha felteszek mindent Ultrára meg tesszeláció pack is fel van téve. 20-30 fps között ugrál 1920x1080-on. Aki kikísérletezgette már, hogy melyik opció lejebvételével nyerhető nagyobb sebesség írjon legyen kedves. :R

Abu: A HD7000-ek mikorra várhatóak kb? Csak ezért kérdezem, mert ha csak 2012, akkor megveszem a GTX-580-at. Ha előbb, akkor ki kéne várnom.

[ Szerkesztve ]

(#7) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Természetesen már megint a zöldekhez kötődik valami disznóság, miért is nem lepődöm meg.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#8) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Grat., az Nvidia mar igy is eleg sokat artott a PC-s jatekiparnak.

alba gu brath

(#9) Löncsi

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Sejthető volt.

Pedig ígéretes volt a DX11-es pack, lassan ott tartunk, hogy power-user sem fog foglalkozni PC-s játékokkal.

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#10) Abu85 válasza Keldor papa (#6) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A parancsok feldolgozásával nem tudsz mit kezdeni, és a rejtett geometriát is csak az AMD tudja a játékból kivágni driveresen. Jelenleg marad a tesszellációs csúszka állítgatása. Próbáld ki azzal. A linkelt cikk írója szerint 16x-es beállítás mellett nulla a pixelekre levetített különbség. Persze a rejtett geometria, és a tesszellált felületek duplán történő rajzolása továbbra is terhel, azt nem tudod letiltani, erre csak az AMD képes.

Akkor lesz HD 7000 ha a TSMC 28 nm HP-ja zöldre vált. Ez tuti infó. Ha év végéig meg lesz a TSMC a fejlesztéssel, akkor már év végén lehet, ha később, akkor később.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) Srodney

Srodney
(senior tag)

és nem ez az első játék ami túl van bonyolítva, már a counter strike-ot is megírták úgy hogy csak 10%-át foglalja el korábbi telepített mappájának és eközben nem változott a játék grafikája és régebbi konfigokon is szépen futott...lehet ezt a játékot is át kellene írni,csakhogy manapság ez már túl bonyolult ilyen részletesség mellett...

(#12) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez kökemény üzlet nem kel ezen csodálkozni.
Minden cégnek megvan a piszkos trükk tárháza.
Tehát jönni és fangirl fröcsögést belekiabálni a semmibe értelmetlen.

[ Szerkesztve ]

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#13) Worker válasza aDamker (#5) üzenetére

Worker
(fanatikus tag)

"Kivancsi lennek a Crytek allaspontjara is."

Tagadni fognak.
Mindent.

:U

"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker

(#14) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ismét egy szép húzás... Főhet a Crytek feje. Bár lehet, hogy csak hibaként próbálják meg lereagálni, s kész. Nézzük már hülyének a júzert.

[ Szerkesztve ]

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#15) Mr.Csizmás válasza Móci (#14) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és itt mi a hiba???

hogy megcsúszott a designer/3D rajzoló keze, aztán a 600 polis padkából lett 60k poli? :DDD

(#17) T_Stark metro2033-ból a könyv jobb :)) :R

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#16) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gratulálok megint összehozták. Ez a Crytek koporsójában már a 3-4 szög, de így tovább, rombolják csak a hírnevet. Nem baj, a kezemben tartok legalább egy konzolt.
Nvidián meg nincs mit csodálkozni, üzletelni akar, csak éppen röhejesen.
Crytek nálam végérvényesen elásta magát a sárgaföldig. :) :C

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#17) T_Stark

T_Stark
(senior tag)

Szinte mindig az nvidia által támogatott játékok körül van a baj :W
Metro 2033 gépigénye, Crysis első részének ál-DirectX10-e stb...
Utálom már őket :(((
Inkább ne támogassanak senkit...

(#18) Keldor papa válasza Abu85 (#10) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Köszi.

(#19) Abu85 válasza Brutális eb (#12) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak azt érteném, hogy a Cryteknek ebben hol az üzlet? Az NVIDIA oldaláról világos, számukra ez az út járható, de a Cryteknek mi a jó ebben?

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#20) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Jó cikk, gratula érte :C
Hála az égnek nem vettem meg ezt a "szuper" game-t a demo kipróbálása után. (semmi újítást nem tapasztaltam az előző részekhez képest) (technikai újításra gondoltam, nem nanoruhára ;] )

TRON addict

(#21) Mr.Csizmás válasza Abu85 (#19) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

btw. sehol, elsősorban szolga, másodsorban a bevétel a powered by nvidia feliratból :)

(#22) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Gyönyörű. :(((

(#23) Abu85 válasza Mr.Csizmás (#21) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szupi. És én, mint vásárló le vagyok szarva. Világos, minek is az ügyfél igényit kiszolgálni. :DDD

(#24) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

annó a crysis 1 vagy a far cry 1 megjelenése előtt is (nem emlékszem rég volt) volt arról szó hogy a felhők az égen teljesen kidogozottak lesznek tehát az az oldaluk is ami a világűr felé néz
azt nem tudom, hogy később bekerült -e a játékban mindenesetre elég amatőr dolog olyasmit számoltatni a vidkártyával aminek semmi értelme mint most pl. az oceán nem látható föld alatti része
ez a crytek egyre inkább tűnik amatőr bandának mintsem vérprofi fejlesztő csapatnak

ez nem is napi hanem inkább havi LOL

[ Szerkesztve ]

(#25) AppleInsider

AppleInsider
(újonc)

Tudok gratulálni...! :(( :(

Crysis 2 - EADM/Origin (Garantáltan a legolcsóbb) - http://hardverapro.hu/apro/crysis_2_eadm_garantaltan_a_legolcsobb_2/hsz_1-50.html

(#26) Mr.Csizmás válasza Abu85 (#23) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

majd lesz anschluß az amd részéről, aztán örülhetünk a crysis 3-nak ;]

(#27) Sandrew válasza Keldor papa (#6) üzenetére

Sandrew
(őstag)
LOGOUT blog

580 Nem nagyon éri meg. 480 húzva hozza az alap 580-at és fele annyiba kerül.

(#28) Móci válasza Mr.Csizmás (#15) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igazad van! Fogjuk rá a designer egerére! Biztos az miatt lett ilyen magas a poligon szám. :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#29) Helmoras

Helmoras
(fanatikus tag)

Furcsa dolog ez, mert valószínüleg a konzolos dologba ezt nem tették bele, mivel hibátlanul müködik a maga grafikai szintjén. Ez szerintem a pcsek hardware vásárlásra készetése egy " szimpla nvidias marketing". Az a vicc az egészben valószínüleg ezen külön dolgozniuk kellett a pcs verzióban, hogy kvázi szarabbá tegyék a dolgot :S

nem mellesleg ahol a patkák közötti különbséget mutatja, igazából mozgás közben harc közben pont leszarom hogy kicsit jobban néz ki.... ink legyen több az fps szerintem

[ Szerkesztve ]

www.betonmenedzser.hu /// transzportbeton eladás, szállítás, teljes körű ügyintézés /// Budapesten és környékén.

(#30) Radványi

Radványi
(kvázi-tag)

Igazabol mar egy ideje remenykedem, hogy az nvidia feladja a Geforce ot mert tobbet art mint hasznal persze ha kiszalna nem lenne arverseny de a fejlesztes se lenne olyan surgeto es ha valaki venne egy draga kartyat az tovabb tartana az erteket.

Bar tok mindegy mit is gondolok az a baj hogy evrol evre csak a problemak merulnek fel a a jatekpiacon akar hardware es akar software es oldalon de jo megoldassal sose talalkozom marmint ami a vegfelhasznalonak lenne jo.

[ Szerkesztve ]

(#31) davep

davep
(tag)

Végre itt a tényleges bizonyíték, hogy a Crytek nem más mint egy luxus prosti. Az nVidia meg a pénzes nagymenő aki szereti az ilyen társaságot és abban a hitben él, hogy sosem égetheti meg magát. De majd ha a kólafüggősége kezelhetetlenné válik....

Machete don't text

(#32) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Igaza van Abunak hogy kezd már kifulladni ez az egész PC-s játékipar hardverestől, felteszem a WOT játékot és jobban szórakozok mint a Crysis 2-vel és elég hozzá egy HD 4670 VGA is vagy egy Llano úgy kopaszon.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#33) Csabipici

Csabipici
(fanatikus tag)

Én valahogy mindig is sejtettem, hogy van valami turpisság a dologban...
Már legelsőre is az volt az érzésem amikor egy csúcs gépen láttam a Crysis 2-t full grafikán, hogy valahogy nem annyival szebb minden másnál, hogy ilyen óriási gépigénye legyen...

(#34) larryking

larryking
(tag)

Én végig nyomtam boxon, megvan ps3-on és pcn, és semmi különbség elsőre, persze, mondhatjuk, hogy a pc így meg úgy, de ha az árát nézem akkor elég silány a pcs c2.
Ja, és hogy a témához is hozzá szóljak, ati-n nekem is szaggat bárhova állítom.

HP N36l+xbmc

(#35) Runner_fxr válasza Helmoras (#29) üzenetére

Runner_fxr
(senior tag)
LOGOUT blog

Olyan ez mint ami az autógyáraknál is van, külön mérnököket tartanak akik azon dolgoznak, hogy az autókat "elrontsák" vagyis belőjék az élettartamot x évre. Az ember amerre néz csak a pénz lehúzást látja, mindenhol ez megy, az embereket fogyóeszköznek nézik és az érdekeik abszolút háttérbe szorulnak, csak a profit ami számít! Ez az amiért utálom pl az USA-t. Onnan származik ez a felfogás.

kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni...

(#36) carrot

carrot
(fanatikus tag)

Több ilyen írást! Brávó! :K

Happy challenge based learning to me!

(#37) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Most mondjam azt hogy ezen már meg sem lepődök? Értem én hogy sok pénzt kapott érte a Crytek az nVidia-tól hogy az azonos kategóriájú nVidia kártyákon jobban fusson a játék mint az AMD kártyákon de nem gondoltak arra hogy ez ki fog derülni és hogy ennek milyen következményei lehetnek? Egyre szánalmasabbá valik a szememben ez a banda.

Hmmm...tovább gondolkodtam, azért egy 580GTX dobozába mégiscsak több köteg $ fér el mint egy közönséges Nokia telefon dobozába, és így már érthető hogy simán megéri nekik a kockázatot! :D

[ Szerkesztve ]

Tomcat

(#38) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt már sejteni lehetett, most már tényekkel is alátámasztották. Igazából a Crytek ugynúgy ludas mint a z nVidia, szóval nagy gebasz az egész, amúgy köszönjük meg nekik. ;)

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#39) larryking

larryking
(tag)

Egy kérdés, mért van az, hogy Crysis 1 ben ha a monitor tudásának megfelelően állítom be a felbontást eltolja a képet jobbra?

HP N36l+xbmc

(#40) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

Ez egyik cégnek sem árt, mert már nincs mit lerombolniuk :D

Amúgy a krájzisz 2 meg akkora bénaság lett, az első után, hogy eszeméletlen ;]

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#41) Mr.Csizmás válasza Runner_fxr (#35) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezt úgy hívják hogy a fogyasztói társadalom körforgása.

pl. buszok: a balkánon 10-15 éves levetett (!) nyugati buszok közlekednek, nyugaton meg mindig 3-6 éves az átlag busz életkor.... vajon miért?

az ikarus is 30-40 éve rója az utakat, és műszakilag még mindig egyben van - amikor tervezték és gyártották, akkor még nem volt ilyen felfogás.

[ Szerkesztve ]

(#42) caizzz

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

ezert veszek llanos lapost es szarok az egeszre. a jatekok 99%a rohogve megy rajta 720pben, nekem nem kell tobb mint casual gyikarc.

marakujás kőbányai

(#43) Cathfaern válasza Tomcat (#37) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"de nem gondoltak arra hogy ez ki fog derülni és hogy ennek milyen következményei lehetnek?"
Kijelentik, hogy igen sajnos bugos lett kicsit a program, de javítják. Kiadnak egy patchet ahol kiszedik ezeket pár hónap múlva. Addigra meg aki hajlandó csúcskategóriás VGA-t venni, úgyis megteszi...

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#44) larryking válasza caizzz (#42) üzenetére

larryking
(tag)

Majd a ződek tesznek róla hogy ucce menjen..............

HP N36l+xbmc

(#45) Tomy Yayo

Tomy Yayo
(tag)

Gusztustalan, hogy így próbálják eladni a drága kártyáikat :((( Ja, és nem mellesleg, csak tovább rontják a saját esélyeiket is. Létezne, hogy azt hitték, senki se jön rá?

Régóta AMD (Ati) párti vagyok, és egyre büszkébb vagyok rá :DDD

[ Szerkesztve ]

Lenovo Thinkpad Edge E125, Nokia Lumia 800, HTC Desire CM7.1, Wayteq xTab-100s, HTC Legend CM7.1, HTC Hero CM7.1

(#46) Kiki18

Kiki18
(senior tag)

Ha adnának pénz a játék mellé,hogy vegyek VGAt(vagy adnak ajándékba egy VGA-t) akkor szívesen ki is próbálom. :DDD :N

B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )

(#47) caizzz válasza larryking (#44) üzenetére

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

azt meg kibirom. annyira erdekelnek manapsag a jatekok, hogy az elmult 5 honapban semmivel nem jatszottam csak tiberian sunnal meg dio2-vel.

marakujás kőbányai

(#48) larryking válasza caizzz (#47) üzenetére

larryking
(tag)

Én is csak netezek a vason, a ps3-at meg törölgetem....

HP N36l+xbmc

(#49) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Haha, lassan már tényleg röhögnöm kell. Ami a PC-s játékiparban folyik lassan egy bazinagy X-akták évaddá növi ki magát némi Jack Bauer szállal fűszerezve :O

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#50) blackydan

blackydan
(fanatikus tag)

Ez aztán a húzás, sipítoznak hogy a pc már halott játékok terén...erre kiderül, hogy ők teszik azzá. :W

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.