Nem nevezhető olcsónak. Na de gyengének sem... 
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié.
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Apple laptopok (MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iBook, PowerBook)
[Re:] Jön az AverMedia Live Gamer HD játékot rögzítő és streamelő kártya
Nem nevezhető olcsónak. Na de gyengének sem... 
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié.
Mi az az 1700$ ?
De nagyon szép a külseje nem úgy mint sok gémör notinak
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

Ejjj a végén az az árcédula 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Az a leggyengébb gép várható nettó ára.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Tervezőknek, dizájnereknek nagyon jól jöhet. Valószínűleg néhányuk meg is tudja fizetni. 
PH semleges
Akkor ettől már csak drágább lehet? 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

hát nem tudom, én tervező vagyok, de eszembe nem jutna ilyenen dolgozni.
Elfogadnám!
Szerintem ez az ár nem nevezhető drágának. Ezért a pénzért igazi minőséget kap az ember, azt meg ugye meg kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
IBM pöcökegerek | Intel Pentium matricák --> http://bit.ly/eLWpUo

Szerintem sem veszes. A csaj almaja nem biztos, hogy van ilyen eros, es az lenyegesen dragabb volt meg az undoritoan magas (25%) diakkedvezmeny ellenere is.
I <3 Razer Mantis Control.

Mennyi is most egy MacBook Pro? 2.5-ös Core 2 Duo-val? 400-450K körül?
Ehhez képest ez tökjó ár, főleg ezzel a spéci Quadro VGA-val, ami egy csomó pró melóra használható. Makkbook elbújhat emellett...
Mod:
Sőt még több is... nevetséges, fél milla bakker, és közelébe sem ér ennek a Dellnek...
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!
Nem fő gépnek gondoltam, hanem hurcolni a munkákat, bemutatni, stb.. Bizonyára nem is itthon lesz népszerű.
PH semleges
És ezekhez jár 4 év NBD garancia is. Ami nem igazán mondható el sok notebook-ról.
Laci

nem vészes ár sztem sem, végül is nem gyengusz laptop.
Az árról vhogy az alienware jutott eszembe
Csak előreutalás esetén van posta!!

15,6"-on fullHD felbontás? Milyen lehet az?
Nem láttam még soha ilyet, szóval kérdezem.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
A Dell-nél ez szerencsére szokás. Főleg az üzleti notik felbontása ilyen nagy. Natívban nekem kicsit hangyafoci a kép, de 1680 vagy 1440 már sokkal jobb, mint a "szokásos" 1366. Főleg fejlesztéshez jön jól. 
PH semleges

Ne már, mert a sok eltérített MAC-hívő idejön vitatkozni. 
Ez a noti' tényleg egy mobil munkaállomás, ezen már én is eldolgoznék. 
One trend a day keeps the doctor away

De nem túl kicsik így a pixelek? Hogy lehet azon egyáltalán egy szöveget elolvasni. Durva lehet mindenesetre. Mondjuk lcd-k terén én csak abból tudok kiindulni, hogy a 22"-os monitoromhoz pont jó az 1680-as felbontás. Talán még az 1920-as felbontást el tudnám viselni rajta
. De fogalmam sincs milyen lehet ez a felbontás alig 16"-on. Gondolom ezt látni kell élőben, de nekem szerintem túl kicsi lenne rajta minden. Persze képszerkesztésnél, modellezéseknek meg jóljön a nagy felbontás.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Én 1680-ban használom, nem 1920-ban, de absz. nem zavaró, kicsi, stb. Sokkal zavaróbb a túl kicsi felbontás nekem. Simán jó netezésre, olvasásra is. 
PH semleges

Én spec. említettem szobatársamnak, hogy 15,6-on ki fog folyni a szeme a FullHD-vel. Xp alatt vélhetően igaz is Win7 alatt így egy hónap után úgy látjuk szokható más az ikon és betűméret és finomabban változtatható ha jól vettem észre. Mindenesetre eddig egy Thinkpad-nél volt szerencsém 14,1-es kijelző mellett 1440x900-as felbontásra Xp alatt az szerintem halál.
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!
Xp-t nem használok, Win7 alatt pedig bug nélkül használható a DPI állítgatása, ha kicsit lennének a betűk, meg ott van a három méretű ikon, stb. win 7 alatt tényleg jobb.
[ Szerkesztve ]
PH semleges
14,1-en 1440*900 halál? Nekem pont ilyen felbontású és méretű Thinkpadem van és W7-en tökéletes. Előtte 1280*800 volt 15,4-en. Most már olyan gép elé le nem ülnék dolgozni. 
Amúgy marha jó ez a Dell gép bevallom picit elcsábultam pedig a TP-k se épp gagyi gépek. 1700$ annyira nem is vészes ár érte.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_%28sixth_generation%29