Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nem nevezhető olcsónak. Na de gyengének sem... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#2) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi az az 1700$ ? :DDD De nagyon szép a külseje nem úgy mint sok gémör notinak

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#3) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Ejjj a végén az az árcédula :O

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#4) Depression válasza FRENK1988 (#2) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a leggyengébb gép várható nettó ára.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#5) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tervezőknek, dizájnereknek nagyon jól jöhet. Valószínűleg néhányuk meg is tudja fizetni. :D

PH semleges

(#6) FRENK1988 válasza Depression (#4) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:((( Akkor ettől már csak drágább lehet? :Y

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#7) bsh válasza stevve (#5) üzenetére

bsh
(senior tag)

hát nem tudom, én tervező vagyok, de eszembe nem jutna ilyenen dolgozni.

(#8) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elfogadnám! :) Szerintem ez az ár nem nevezhető drágának. Ezért a pénzért igazi minőséget kap az ember, azt meg ugye meg kell fizetni.

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#9) bigz válasza ^Clown (#8) üzenetére

bigz
(tag)

Szerintem sem veszes. A csaj almaja nem biztos, hogy van ilyen eros, es az lenyegesen dragabb volt meg az undoritoan magas (25%) diakkedvezmeny ellenere is.

I <3 Razer Mantis Control.

(#10) Ren Hoek válasza Sicilian (#3) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Mennyi is most egy MacBook Pro? 2.5-ös Core 2 Duo-val? 400-450K körül?
Ehhez képest ez tökjó ár, főleg ezzel a spéci Quadro VGA-val, ami egy csomó pró melóra használható. Makkbook elbújhat emellett...

Mod:

Sőt még több is... nevetséges, fél milla bakker, és közelébe sem ér ennek a Dellnek...

http://www.shopmania.hu/shopping~online-komplett-szamitogepek-laptopok~vasarlas-apple-macbook-pro-mc118zh-a~p-2571897.html

[ Szerkesztve ]

Nem írom alá!

(#11) stevve válasza bsh (#7) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem fő gépnek gondoltam, hanem hurcolni a munkákat, bemutatni, stb.. Bizonyára nem is itthon lesz népszerű.

PH semleges

(#12) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

És ezekhez jár 4 év NBD garancia is. Ami nem igazán mondható el sok notebook-ról.

Laci

(#13) modern

modern
(fanatikus tag)

nem vészes ár sztem sem, végül is nem gyengusz laptop.
Az árról vhogy az alienware jutott eszembe:D

Csak előreutalás esetén van posta!!

(#14) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

15,6"-on fullHD felbontás? Milyen lehet az? :F Nem láttam még soha ilyet, szóval kérdezem.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#15) stevve válasza Ricco_hun (#14) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A Dell-nél ez szerencsére szokás. Főleg az üzleti notik felbontása ilyen nagy. Natívban nekem kicsit hangyafoci a kép, de 1680 vagy 1440 már sokkal jobb, mint a "szokásos" 1366. Főleg fejlesztéshez jön jól. :K

PH semleges

(#16) brd válasza Ren Hoek (#10) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Ne már, mert a sok eltérített MAC-hívő idejön vitatkozni. ;)

Ez a noti' tényleg egy mobil munkaállomás, ezen már én is eldolgoznék. :)

One trend a day keeps the doctor away

(#17) Ricco_hun válasza stevve (#15) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

De nem túl kicsik így a pixelek? Hogy lehet azon egyáltalán egy szöveget elolvasni. Durva lehet mindenesetre. Mondjuk lcd-k terén én csak abból tudok kiindulni, hogy a 22"-os monitoromhoz pont jó az 1680-as felbontás. Talán még az 1920-as felbontást el tudnám viselni rajta :D . De fogalmam sincs milyen lehet ez a felbontás alig 16"-on. Gondolom ezt látni kell élőben, de nekem szerintem túl kicsi lenne rajta minden. Persze képszerkesztésnél, modellezéseknek meg jóljön a nagy felbontás.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#18) stevve válasza Ricco_hun (#17) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én 1680-ban használom, nem 1920-ban, de absz. nem zavaró, kicsi, stb. Sokkal zavaróbb a túl kicsi felbontás nekem. Simán jó netezésre, olvasásra is. :K

PH semleges

(#19) stratova válasza Ricco_hun (#17) üzenetére

stratova
(őstag)

Én spec. említettem szobatársamnak, hogy 15,6-on ki fog folyni a szeme a FullHD-vel. Xp alatt vélhetően igaz is Win7 alatt így egy hónap után úgy látjuk szokható más az ikon és betűméret és finomabban változtatható ha jól vettem észre. Mindenesetre eddig egy Thinkpad-nél volt szerencsém 14,1-es kijelző mellett 1440x900-as felbontásra Xp alatt az szerintem halál.

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#20) stevve válasza stratova (#19) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Xp-t nem használok, Win7 alatt pedig bug nélkül használható a DPI állítgatása, ha kicsit lennének a betűk, meg ott van a három méretű ikon, stb. win 7 alatt tényleg jobb.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#21) Napfénysüti válasza stratova (#19) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

14,1-en 1440*900 halál? Nekem pont ilyen felbontású és méretű Thinkpadem van és W7-en tökéletes. Előtte 1280*800 volt 15,4-en. Most már olyan gép elé le nem ülnék dolgozni. :DDD

Amúgy marha jó ez a Dell gép bevallom picit elcsábultam pedig a TP-k se épp gagyi gépek. 1700$ annyira nem is vészes ár érte.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.