Zsebben is elfér, mert lapos, karcmentes borítású és csúszásgátló talpa van. Ráadásul szép az a kék szín. Rabja lettem
I-O Data HDPC-U 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Apple szerviz topik. iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac, stb szoftveres és hardveres karbantartása.
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)

Zsebben is elfér, mert lapos, karcmentes borítású és csúszásgátló talpa van. Ráadásul szép az a kék szín. Rabja lettem
I-O Data HDPC-U 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Mindig szimpatikusak voltak nekem a Buffalo termékek, de hogy SOHA nem találtam itthon egy darabot sem belőlük, az is biztos. 
Oké, eBay-en van, de hát ott mi nincs... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azt mondjuk nem fogom megérteni, hogy miért olyan ritkák és egyben mocsok drágák az esata kimenettel megáldott ext. hdd-k...? 
Egyébként igen szép darabok ezek is, a magam részéről egy terás WD Elements-et használok a notebookomhoz otthon.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Gondolom, ez úgy van mint a TFT-k esetében . Low End kategóriában analóg bement és puszi 
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof
Jól néznek ki, nekem a buffalo jobban bejön, visszafogottabb. 

Az e-SATA keretek sem olyan hűde olcsók...
Nekem három külsőm van, 2db 2,5" 500gb (egyik elements, ami kontakthiba miatt szervizben van, a másik meg 3,5"dokkolós Icy Boxban van, de ott meg az USB ami a gépek 80%-ánál nem működik megfelelően - lehet gari lesz a vége); a 3,5" meg Chieftec Black Box-ban van, azon kívül, hogy hangos mikor bekapcsol a tekerés, egész jó cucc, sosem volt vele probléma 
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

Elég élénk piros és kék színt használtak a tervezők, de nem rossz csak furcsa... 

a kék nagyon jól néz ki 
"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

tetszik ez a Buffalo cucc 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

A méretbeli különbségeket is szemléltesd légyszi.

Hmm... Nem rossz kis cumókat gyárt ez Buffalo.. 
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "