Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) lujó55

lujó55
(őstag)

Zsebben is elfér, mert lapos, karcmentes borítású és csúszásgátló talpa van. Ráadásul szép az a kék szín. Rabja lettem :R I-O Data HDPC-U :C

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#2) rii

rii
(PH! nagyúr)

akárkivót'tevótá

(#3) geezer

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mindig szimpatikusak voltak nekem a Buffalo termékek, de hogy SOHA nem találtam itthon egy darabot sem belőlük, az is biztos. :U
Oké, eBay-en van, de hát ott mi nincs... ;]

(#4) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azt mondjuk nem fogom megérteni, hogy miért olyan ritkák és egyben mocsok drágák az esata kimenettel megáldott ext. hdd-k...? :U

Egyébként igen szép darabok ezek is, a magam részéről egy terás WD Elements-et használok a notebookomhoz otthon.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#5) GoodSpeed válasza Morden24 (#4) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gondolom, ez úgy van mint a TFT-k esetében . Low End kategóriában analóg bement és puszi :D

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#6) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól néznek ki, nekem a buffalo jobban bejön, visszafogottabb. :)

(#7) FefeeX válasza Morden24 (#4) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Az e-SATA keretek sem olyan hűde olcsók...

Nekem három külsőm van, 2db 2,5" 500gb (egyik elements, ami kontakthiba miatt szervizben van, a másik meg 3,5"dokkolós Icy Boxban van, de ott meg az USB ami a gépek 80%-ánál nem működik megfelelően - lehet gari lesz a vége); a 3,5" meg Chieftec Black Box-ban van, azon kívül, hogy hangos mikor bekapcsol a tekerés, egész jó cucc, sosem volt vele probléma :)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#8) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Elég élénk piros és kék színt használtak a tervezők, de nem rossz csak furcsa... :U

(#9) House M.D

House M.D
(kvázi-tag)

a kék nagyon jól néz ki :)

"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

(#10) maláj

maláj
(őstag)

tetszik ez a Buffalo cucc :K

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#11) Sotho válasza rii (#2) üzenetére

Sotho
(senior tag)

:C A méretbeli különbségeket is szemléltesd légyszi.

(#12) bigga

bigga
(tag)

Hmm... Nem rossz kis cumókat gyárt ez Buffalo.. :)

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#13) Lonna18

Lonna18
(újonc)

Tényleg jól néznek ki, milyen áron vesztegetik őket kb?:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.