Super Mega
,az ára is super lesz,de a teljesítményt mindig is meg kellett fizetni.
Kíváncsi lennék noctua nh d14 hez képest mit tud ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Super Mega
,az ára is super lesz,de a teljesítményt mindig is meg kellett fizetni.
Kíváncsi lennék noctua nh d14 hez képest mit tud ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Glacialtech Igloo 5751 azért nem valami nagyság bajnok főleg a mega melett xd
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Szerintem nem jobb nála.
Nekem az első nem nyerte el a tetszésemet, a másik meg az ára miatt nem jön számításba.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

gondolom az ára is a méretével arányosan kisebb ![;]](/dl/s/v1.gif)

a kis kockábol lehetne csinálni htpc-hez értelmes hűtést(felső légkavaró eltávolítása, az lenne tartalék) 
a nagyobbik, hát az a nagyobbik);===>
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

armagaddont akartam venni a mérete miatt ,de végül maradt a noctua nhd14,mert az 12,ill14-es ventivel együtt olcsóbb volt
szerintem ezt venti nélkül 20 ezernél is drágább lesz 
[ Szerkesztve ]
Pedig szerintem a Mega Shadow és a Megahalems közé fogják belőni. Talán 15 ezer.
http://pc-style.hu
nekem akkor is a mega kell majd. Olyan gagyi hatást keltene a gépemben 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

"Két oldalára egy-egy 10 vagy 140 mm-es ventilátor szerelhető fel."
Szerintem egy kettes kimaradt 120 mm.
[ Szerkesztve ]
A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.

Az Igloo eleg szexualisan nez ki. Egyet megkene palyaznam 
[ Szerkesztve ]
Hisz nyakas gaz fajtánkra bitófa vár....Igyunk hát pajtás yo ho!

Ez a Proli nagyon komoly lesz... mind árba, és teljesítményben.. Jól is néz ki azzal a pár réz lamellával, olyan i7 extreme gyári hűtő beütése van.. 
[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

neked legyen igazad 

Várjuk a megát

Nagy tételben veszek hardvert pü-ben keress ha van valmid !!!Mielőtt hívsz írj üzit nem akarok keverést !!!

az biztos réz lemez?nekem gyanús ,mert nem az egész lemez réz csak a külső része 
nendez:meg a teszteket is 
[ Szerkesztve ]

Ejjj, de drabális, nagydarab hűtő ..
[ Szerkesztve ]
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Azok ott réz lamellák, a Prolimatech nem szarral gurigázik. 
http://pc-style.hu

Bizony...
az a rész rézből van 
[ Szerkesztve ]

Olvastam mindenhol azt írják,de akkor miért nem az egész lemez
jobban is nézne ki ,vagy csinálhatnák az egészet abból mint a true coopert ![;]](/dl/s/v1.gif)
Hát ára is lenne, de kíváncsi lennék milyen teljesítményre lenne képes.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

coopert sem vettek sokan
,de szerintem annyival nem kerül többe 50-60 dkg réz ,mint amit elkérnek érte 
Glacialtech Igloo 5751:
Ez a hűtő szöges ellentétben áll azzal amit a légáramlásokról tanítottak nekem, ha jól emlékszem.
Amennyiben valamelyik ventilátor légszállítása alacsonyabb a másiknál, csak a másik ellen dolgozik. (Légellenállást gerjeszt.)
[ Szerkesztve ]
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

Ez bennem is felmerült... Lehet az majd egy későbbi koncepció, nem lehet egyből a legjobbat megcsinálni!
És hát ára is lenne, mivel az egész réz, meg hát ez proli.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Nálam is push-pull venti van a Thermalright Ultra Extreme-n, és hatékonyabb, mintha 1 lenne... kb. 5-6°C-t jelent.
www.prohardver.hu - www.kttech.hu
Nekem is a Scythe Mugen II-esen. Így nyárra muszáj volt kiegészíteni még egy ventivel, mert egyszerűen nem bírta a terhelést. Iszonyatosak ezek a hőhullámok.
Szépek azok a cirmos csíkok rézből rajta 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
Megint egy baromi jó, de baromi drága CPU hűtő.
Prolimatech rlz. Aki ilyen teljesítményű hűtőre szorul annak úgyis mindegy mipénz.
Milyennapvan?

én inkább elhagytam volna a fújó ventit, csak a szívóval és rendes szigeteléssel és némileg magasabb lamellákkal jobb lenne. szvsz.
A vér nem válik VAZZE!™
Ezek a dupla ventis kicsi bordás hűtések miért is jók?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |
Keresztülszívják a levegőt a bordán, így a borda könnyebben lehűl, és hűvösebb lesz a CPU. 
"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________
Jelentős többlet szívóerő szerintem nem nagyon jön létre.
Viszont a hang az minimum duplázódik....
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4499 forint |
Miért duplázódna. Az én gépemben van 5 venti, akkor mindegyik minimum duplázta egymást hangban? 
Nem duplázódik, mert ugyanabba az irányba fújják a levegőt.
"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________
Mert a dupla venti miatt pár fokkal jobban hűt.
Persze normális bordán, hogy egy ekkora hűtőn van-e értelme azt csak a gyártó tudja.
Milyennapvan?

Nem az a fura hogy 2 venti van rajta, hanem hogy más a fordulatszámuk. Ha az oldala nyitott lenne még csakcsak, de totál zárt így fura.

Pont ez az! az oldala zárt,micsoda húzat lenne benne ha két venti erejét összeadnák és így oldalt távozna a meleg,akkor tökmindegy lenne hogy melyiknek menyi a ford.száma.de így..hááát.
A Mega meg "megáért" beszél! eszméletlen. 

kavarhatják bárhogy a lamellákat a léghűtés léghűtés marad
Azért az utóbbi pár évben is sokat fejlődtek a léghűtők.
Komoly tuning mellett is elég jól bírják.
Milyennapvan?

ezt gondold már át. a zaj nagy részét a ventilátor produkálja: lapátok szélzaja + csapágyhang. ha két ventilátor egy irányba fúj, akkor nem duplázódik meg a hangja? nemár 
a lamellákon keletkező zaj is emelkedik, elvégre az áramlás megnő.
ez az eltérő fordulatszám is furcsa, szerintem baromság is. pláne úgy hogy szar a szigetelés, így a nyomsá javarésze elszökik a réseken
A vér nem válik VAZZE!™

Született egy pár hangsúlyos darab, de nem változott nagy mértékben a hőellenállásuk, még mindig csak hatalmas légszállításnál adnak optimális hűtőteljesítményt.
Tuningolt i7 nincs meg 1700-1800Rpm-s 12cm venti nélkül, tisztességes szellőzés mellet.

Henk-et meg kéne kérni hogy tesztelje a prolit ![;]](/dl/s/v1.gif)
Valahova el kell vezetni azt a hőt, ez nem kérdés.
De ha megnézed pár éve mi volt léghűtés címén, nem kevesett fejlődött az ipar.
Milyennapvan?

Mert nem volt rá igény:
pár éve még nem volt 150W-ot díszipaló Cpu... igy nem volt szükség ekkora teljesítményű hűtőkre sem.
Nem az ipar fejlődött hanem a kereslet, és ezt felkarolta a kínálat...
a Heat-pipe technológiát a 80'-as évékben is alkalmazták már tömegártásban.
valóban vizuálisan igényesebb termékek születtek, nem csak a funkcionalitás (hűtés) lett elsődleges szempont, hanem az is hogy jól mutasson egy plexis házban...
A fenébe kezdtem zoomolni a cikkre... Méteres procihűtők a láthatáron... na mondom ez érdekes lesz, de csak benéztem..

Igény biztosan volt rá, de vszínűleg nem lépte át a gyártók ingerküsszöbét.
Azóta nőtt az igény, és a dizájn is fontos szerepet kapott.
Te lemaradtál a heatpipie technológia legnagyobb vívmányáról: +2mm. 
Valamelyik gyártó ennek még hangzatos nevet is adott. Vmi superheatpipie vagy ilyenek.
Milyennapvan?

Vapor-chamber, a jó öreg Saphire tech től. (toxic tiposú 48xx vgak...)
nem maradtam le
köszönöm a javítást!
Nem az, ez egy másik, de igen, ők is feltalálták a spanyolviaszt.
Milyennapvan?
Prolimatech Super Mega a kis csepp. 
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

pár éve? a prescott mond neked valamit? 
A vér nem válik VAZZE!™