Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dell Vostro All-in-One tetszik,végre nem Atom-ot eröltetnek(Core 2Duo jó is),bár GMA X4500 helyett lehetne erösebb grafikus vezérlö...szerintem :F

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#2) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

40 dollárt pluszban fizetni már megint csak azért, hogy kicsit színesebb legyen a notebook-unk? Persze, inkább maradok a feketénél, bár amúgy is. Igaz ekkora árnál már úgysem számít annyi pénz. Az az LCD-PC egész pofás, alapból jó erre meg arra, csak a bővíthetősége kicsit nehézkes gondolom. Annyival meg nem is drágább, mint egy normál gép.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az asztali cucc tetszik, pofás ötlet, talán még ha az ára is alakul, teljesen jó lesz :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#4) bartucc válasza KrenAtesz (#3) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pofás, nekem a terminátor filmek jutnak az eszembe róla :DDD , de nagyon ötletes, csak az ára lenne jobb... :U

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#5) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

3.2 kg.. nem tudom mi ebben olyan marha sok,teljesen korrekt, az enyém közel 5kg, de tetszetősek :C

[ Szerkesztve ]

(#6) shteer válasza KrenAtesz (#3) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

tetszi a tartókonzol :K külön is elfogadnám

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#7) Lipton

Lipton
(senior tag)

500 dolcsi egy ilyen notebook? Itthon ezért még netbook sincs.

(#8) ngabor2 válasza Kendek (#2) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az az LCD-PC egész pofás, alapból jó erre meg arra, csak a bővíthetősége kicsit nehézkes gondolom. Annyival meg nem is drágább, mint egy normál gép.

ahova az ilyen gépeket szánják, ott nem szempont a bővíthetőség. a helytakarékosság és az alacsony fogyasztás a megfelelő teljesítmény mellett lényegesen fontosabb.

nekem is erősen tetszik, melóhelyi gépnek el bírnám fogadni, különösen úgy, hogy rendszeresen helyhiánnyal küzdök az asztalomon.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#9) Cyberb0b válasza ngabor2 (#8) üzenetére

Cyberb0b
(kvázi-tag)

Hát jah nem hülyeségek ezek az lcd pc-k mondjuk engem az iMac fogott meg, de viszont az ára az gusztustalan :O úgyhogy vmi más gyártótól kell majd nézni valamit

♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠

(#10) Balika911 válasza shteer (#6) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ergotron MX Desk Mount LCD Arm

Magyarországon nem láttam, külföldi árakat átszámítva durván 30K-ba kerül.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.