Dell Vostro All-in-One tetszik,végre nem Atom-ot eröltetnek(Core 2Duo jó is),bár GMA X4500 helyett lehetne erösebb grafikus vezérlö...szerintem 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Dell Vostro All-in-One tetszik,végre nem Atom-ot eröltetnek(Core 2Duo jó is),bár GMA X4500 helyett lehetne erösebb grafikus vezérlö...szerintem 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
40 dollárt pluszban fizetni már megint csak azért, hogy kicsit színesebb legyen a notebook-unk? Persze, inkább maradok a feketénél, bár amúgy is. Igaz ekkora árnál már úgysem számít annyi pénz. Az az LCD-PC egész pofás, alapból jó erre meg arra, csak a bővíthetősége kicsit nehézkes gondolom. Annyival meg nem is drágább, mint egy normál gép.
<-ƘƘ-> Rendszerment
Az asztali cucc tetszik, pofás ötlet, talán még ha az ára is alakul, teljesen jó lesz 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Pofás, nekem a terminátor filmek jutnak az eszembe róla
, de nagyon ötletes, csak az ára lenne jobb... 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
3.2 kg.. nem tudom mi ebben olyan marha sok,teljesen korrekt, az enyém közel 5kg, de tetszetősek 
[ Szerkesztve ]
tetszi a tartókonzol
külön is elfogadnám
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

500 dolcsi egy ilyen notebook? Itthon ezért még netbook sincs.
Az az LCD-PC egész pofás, alapból jó erre meg arra, csak a bővíthetősége kicsit nehézkes gondolom. Annyival meg nem is drágább, mint egy normál gép.
ahova az ilyen gépeket szánják, ott nem szempont a bővíthetőség. a helytakarékosság és az alacsony fogyasztás a megfelelő teljesítmény mellett lényegesen fontosabb.
nekem is erősen tetszik, melóhelyi gépnek el bírnám fogadni, különösen úgy, hogy rendszeresen helyhiánnyal küzdök az asztalomon.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Hát jah nem hülyeségek ezek az lcd pc-k mondjuk engem az iMac fogott meg, de viszont az ára az gusztustalan
úgyhogy vmi más gyártótól kell majd nézni valamit
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠