Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Az első az teccccik :)

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#2) Depression válasza Sicilian (#1) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam a méretes nagyot jelent, nem ilyen piciket. ;]

[ Szerkesztve ]

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#3) €uro válasza Depression (#2) üzenetére

€uro
(senior tag)

Éppen ezt akartam mondani!

Amikor a cikk címét olvastam, gondoltam 26-27 colos monitorról lesz szó. Na mondom, végre valami érdekesség.

"Bármely egyszerű problémát megoldhatatlanná lehet bonyolítani, ha elég értekezletet tartanak róla." (M)

(#4) rii

rii
(PH! nagyúr)

ezek nem méretesek, nem is nagyok csupán debil design-juk van

akárkivót'tevótá

(#5) rii válasza Depression (#2) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

az is egy méret :D - gondolták a címadók

beugrtás, csalogatás rulzz

pár fölös klikk lesz belőle

akárkivót'tevótá

(#6) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én minimum valami 26-28"-ra gondoltam. Ez nem valami nagy méret.... :N

(#7) Eddie141 válasza Tomate (#6) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Teljesen egyetértek :) Sőt, én még ennél is merészebbre gondoltam :) Mondom lehet lenne értelme lassan leváltanom a jelenlegit :)
Nekem azért már 22" nem méretes ...

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#8) zazahoho

zazahoho
(őstag)

nekem nem kéne ,anno 17' -ért vettem ezt a márkát 80 ezerért (philips panelel volt szerelve :(( ),és nem bírt ki 3 évet :W

[ Szerkesztve ]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#9) Eddie141 válasza zazahoho (#8) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Anno az Asrock is egy kalap .... volt, de ez mára már lassacskán megváltozott :) Lehet, hogy itt is beüt valami változás :) De azért az ember egy rossz tapasztalat után már óvatosabban kisérletezik/kockáztat , nemigaz?

(#10) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

8 kommentelőből 6 úgy gondolja, hogy szenzációhajhász a cikk címe. Mit gondol erről a szerkesztő úr??? :((

[ Szerkesztve ]

(#11) Puma K válasza Egzee (#10) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Semmit. Monnyon' le! ;]

Amúgy ez az iiyama elég gáz márka. Valamint én is 24" feletti monitorokra gondoltam a cikk alapján. Mert manapság már átlagosnak mondható a 22", 24-26" meg nagy, 28"- méretes :U Legalábbis szerintem.

Kezd iPon szint lenni...

(#12) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na jó, de valami címet ki kellett találni két teljesen átlagos, ismeretlen márkájú monitornak. Nem írhatta azt, hogy 'Nesztek itt van még kettõ'.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#13) Viktor77 válasza Egzee (#10) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

8 kommentelőből 6 baromira unatkozik, meg hát a beszólás is "szakmai" hsz-ként számolódik.

Bazinga!

(#14) Vitus válasza Depression (#12) üzenetére

Vitus
(őstag)

"ismeretlen márkájú monitornak"

Ennyire felhígult már a ph? :) Bár amikor beléptem arra fogadtam volna, hogy az első hozzászólások azzal lesznek tele, hogy a tn panel mekkora gáz, mikor felejtik már el. De úgy látszik ma már ez nem menő. :)

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#15) Tomate válasza Eddie141 (#7) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Leváltani? :DDD Talán kicsi a mostani? :U :)

(#16) rii válasza Viktor77 (#13) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

erre csak annyit tudok mondani a magamr részéről, hogy lesz*rom, mi van a nick-em alatt, hidd el, ez nem cél, ... tényleg egy kifejezettem nagy monitort vártam a cím alapján, nem ilyen közönséges méretűt, amiből kettő is itt figyel előttem itthon, és valszeg egy 26-30"-os esetén semmilyen kommentem nem lett volna, még az sem, hogy "hmmm ... asszem majd veszek egyet" - persze az ilyen kommentekkel semmi baj nincs. ugye.

de amit most te csinálsz, az amolyan igazi szardobálás, ..... amit személy szerint én, ... személy szerint Tőled .... nem vártam volna.

meg ez amolyan igazi politikus fogás.
biztos abban a 6 user-ben van a hiba
nem a PH-ban, aki megigérte valakinek, hogy hozni fognak egy adott számú lekérést.
Ami sikerült.
Én ezért írtam be.
Gratulálni.

akárkivót'tevótá

(#17) Morris

Morris
(őstag)

Egyrészt kicsi, másrészt a dizájn sem tetszik. olyan "bumszli"...
lehetett volna vékonyabb is így 2010 dereka táján... :o

5m HDMI-HDMI (1.3) kábel eladó

(#18) zazahoho válasza Puma K (#11) üzenetére

zazahoho
(őstag)

az,hogy gáz márka kicsit túlzás :U anno a legjobb monitorok közt tartották számon ,azért is vettem.de mint minden a globalizáció hatására ez is rossz irányba ment el.
lásd sony ma már csak arról hallani milyen problémái vannak,és nem arról mit fejleszt és az milyen jó termék

[ Szerkesztve ]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#19) Eddie141 válasza Tomate (#15) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Neeem, de ha kapnék egy normális alternatívát ami nálam ezt jelenti:
Tv tuner
Nagy méret
Jó felbontás
(Hasonlóan lenyűgöző kép mint ennek
és mindezt jó áron (tehát márkátlant :D )
Ha mindez teljesülne, akkor elgondolkodnék a leváltásán :) Gondolkoztam már HD TV-n is, de nem tudom mennyire használható monitorként :F

[ Szerkesztve ]

(#20) Duracellm... válasza Eddie141 (#19) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

hd-tv-n nem fogsz tudni "ÉLETHŰ" színeket beállítani.

FPS játékra is alkalmatlan, mert nagyon sokat késik a kép az inputhoz képest.

ha monitort szeretnél, vegyél monitort. :))

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#21) Solicidium válasza zazahoho (#18) üzenetére

Solicidium
(fanatikus tag)

Így is van. Aki nem ismeri, az nem tudom miért magából indul ki ilyenkor. A crt korszakban az Eizo, Viewsonic és hasonló kaliberű márkák mellett foglalt helyet egy-két monitorának köszönhetően.

Támadni kell!

(#22) Eddie141 válasza Duracellm... (#20) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát jelenleg egy 28-as Hanns-G vel tolom. Nagyon elégedett vagyok vele. Hihetetlen szép, a szinei is nagyon jók, a képe is tű éles, és sötétben kiégeti a fényereje a szemed :)
Csakhát ez tv-zésre teljesen alkalmatlan egy jó tv-tunerrel is :( Ez számomra nagy hátrány.
Illetve kezd kicsi lenni :D:D

(#23) Balika911 válasza rii (#16) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

+1

Eddie141:

Ha azok közé tartozol, akik csak spéci vezetékes egérrel tudnak élvezni egy FPS-t, akkor ne vegyél HDTV-t. Egyébként bátran.
A színekkel semmi gond nincs, játékra, filmre abszolút megfelelőek. Kiadványszerkeszteni azért ne akarj egy ilyenen.

[ Szerkesztve ]

(#24) dabadab válasza Duracellm... (#20) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igazan elethu szineket sehol sem lehet beallitani, mert jelenleg egyik monitortechnologia sem tudja visszaadni az emberi szem altal erzekelt komplett szinteret, de mondjuk egy rendes PVA v IPS TV-n azert jobb szinek lesznek, mint amik a TN-eken szoktak lenni (es ugye a TN-es monitoroknal a gyartok a belso szinfeldolgozasra sem nagyon szoktak kolteni, onnantol meg a rendes kalibracionak is lottek, a videokartyat meg akkor is lehet bizergalni, ha TV-re van kotve).

Az input lagrol irottak meg, khm, nem igazan alljak meg a helyuket :)

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#25) Depression válasza Vitus (#14) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A számtech nem él meg a történelemből.
Csak nézd meg a pH!-t, az elmúlt 4 évben 6 hír jelent meg róluk, mind low-end kategória (persze van 27"-os TN paneles is köztük), semmi fejlesztés, semmi érdemleges. Ez ne lenne ismeretlen? Kérdezz meg 100 utca emberét, hányan ismerik, és azok közül is ki választaná itthon!

(#26) Puma K válasza zazahoho (#18) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Az régen volt. Most meg sehol nincs. Nem látok magyar oldalakon (de külföldieken se) hogy iiyama monitorokat tesztelnének.

Kezd iPon szint lenni...

(#27) zazahoho

zazahoho
(őstag)

akkor másképp fogalmazok amikor bejött a tft az egyik legjobb és legmegbízhatóbb márka volt :K ,ide sorolnám a sonyt -is :D
az viszont igaz,hogy ma már sehol nincsenek ,de azért ismerjük,és baráti körben van akinek már 6 éve hibátlanul működik !
nekem sajnos csak 3 évet bírt ki
az utca embere meg azt ismeri amit a reklámokban lát ;] (tisztelet a kivételnek ;) )

[ Szerkesztve ]

(#28) Egzee válasza rii (#16) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Úristen rii! xD te aztán rendesen kiosztottad a modit! :D Csak abban a rohadt helyzetben vagyunk, hogy amúgy tényleg igazad van...

(#29) Viktor77 válasza rii (#16) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Az szardobálás amit én csinálok? A címbe belekötést minek neveznéd? Kattintottál 3-at, mert esetleg nem azt kaptad ami a címben van? Szörnyű. Elmondanám, hogy esetemben pl. a 22"-es monitor olyan nagy, hogy el sem férne az asztalomon.

Tőlem nem vártad volna? Kicsit sem kell (és szeretnék) megfelelnem neked, így ne is várj tőlem semmit. Ilyen hülyeséget...

MOD:Ja, látom nem érdekel mi van a neved alatt. Az egyéni arckép is biztos erre utal.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#30) motorhead

motorhead
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lehetett volna a cím pl : Új monitorokkal jelentkezik az iiyama. Vagy valami hasonló.
Egyébként én is a cím miatt kattintottam rá, mert azt gondoltam tényleg valami nagyobb képátlójú monitorokról szól a hír. Picit szerintem is félrevezető. Nekem a 22" már átlagos méretű, talán másoknak nem. Nem haltam mondjuk bele, hogy megnéztem a rövid ismertetőt. Mondjuk úgy : nem erre számítottam.

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#31) rii válasza Viktor77 (#29) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

azért nem mondom, hogy az sem érdekel, hogy ha bannolnátok, mert valszeg senki nem hinné el, és azért mert emiatt úgyse tennétek neg, de szivesen mondanám, mert tényleg így van.

hidd el, az utolsó hely, ahol "szivesen" töltöm az idômet az a PH. csak ha kérédem van, akkr jövök ide, meg elolvasom az érdekesnek tünô cikkeket.

szóval igenis leszarom az arcképet. volt egy lehetôség, kerestem valamit (mindez már több éve történt ugye), PS-ben megtuningoltam, és kérvényeztem. de nem érdekel. Próbáltam is már visszaállítani az eredeti állapotot, de már nem lehet. De ezt is vagy elhiszed, vagy nem, vagy belekötsz, vagy nem

most ez kellett? Vitatkozunk rólam? Felvetsz olyan dolgokat, amire azt válaszolok amit akarok? Amit vagy elhiszel, vagy nem ....

sajnálom, hogy eddig fajult a dolog.

szard le a véleményem, meg utálom a kedvenc mod dolgot, de te a leg-obejítvebb mod-ok egyike vagy. A jelen esetet részedrôl dühnek tudtam be, az én oldalamon a keserûség fakadt ki, hogy a ph ilyet csinálhat.

písz

akárkivót'tevótá

(#32) Balika911 válasza Viktor77 (#29) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Én sem tudom miért írta a szardobálást, hiszen csak azt jelentetted ki kategorikusan, hogy akik kifogásolták a címet, azok unatkozó ranghajhászok.

A helyzetet súlyosbítandó, én pl. továbbra sem értem, hogy hirtelen miért számít egy olyan monitor nagynak, amelyiknek a képmegjelenítő felülete 10-15%-kal lehet nagyobb az évekkel ezelőtt menő (5:4 arányú) 19"-osokénál. Azon kívül persze, hogy nem férne el az asztalodon.

(#33) Duree

Duree
(PH! addikt)

Vajon mitöl méretes ez a monitor,Ha mondjuk 28" lenne az igen az méretes
És még mindíg ez a szar TN+Film panel mikor váltanak már végre a gyártók?

(#34) Egzee válasza Balika911 (#32) üzenetére

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Neked is, meg mindenkinek, mondom, hogy nem azért írtam ide, hogy szar a cím, mert ranghajhász vok, hanem mert szeretném, ha az egyik kedvenc oldalam nem adna ilyen szar címet a cikkeinek!!! Ha ranghajhász lennék akkor azt mondanám egy hszben, hogy: "Kéne!" oszt kész!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.