Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

közel 30dB az minden csak nem halk, amúgy meg nem éppen a legjobb gamercard választás jelen pillanatban...

Üdv,
Vik

~ Arcana ~

(#2) Geönczy válasza Vikthor (#1) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

30dB...Ahelyett, hogy raktak volna még 2db réz hőelvezető csövet és esetleg nagyobb hűtőt rá(elférne ahogy nézem) inkább gyorsabban pörgetik a ventit. Ez a 40nm-es mag úgyis kevésbé fűt.
Gondolom az nem sok embert zavart volna ha halkabb a hűtő és full terhelésen a gpu kicsit több mint 50 fok. De hát ők tudják.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#3) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ráadásul hü de drága :U

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#4) Bici

Bici
(PH! kedvence)

gt240gx2-t a népnek!

De ez most gt240, vagy gts240?? Nem csak a 250-t hívják manapság gts-nek?

(#5) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nagyon megindult a GTS240 :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#6) TESCO-Zsömle válasza Bici (#4) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hívd ahogy akarod, csak vedd és vidd. Ez a mottó mostanában. :DDD

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#7) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Ez a venti kicsi és kész.
L2 Pro-val valószínűleg többre ill. "halkabbra" mentek volna.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#8) Sasal1ty

Sasal1ty
(tag)

Most akkor ez mennyivel jobb mint egy 9600gt? A memória legalább 256 bites lenne akkor még vennék is ilyet.

HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan

(#10) Geönczy válasza Sasal1ty (#8) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Maradjunk a 128 bitnél és 9600gt-vel egy szinten. Kb ugyanolyan erősek.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#11) aram01 válasza Geönczy (#10) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak új a ruha..

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#12) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem a méretes hűtő valami ilyesmi ;) :

(#13) Abu85 válasza Tomate (#12) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez már a kolosszális kategória. ;)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#14) Tomate válasza Abu85 (#13) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valóban. :) Akkor inkább már túlméretés, de ami ezen az inno csodán van minden csak nem méretes, de ezen nem fogunk összeveszni. Nézőpont kérdése. Az utóbbi időben kiadott kártyáik hűtéseihez képest valóban méretes.

(#15) gabor85

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Mi az az Essential Vista?

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#16) Bici válasza Abu85 (#13) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

két csipes változatról nincs valami infó? Gondolom gyári nem lesz, de valamelyik gyártó dobhatna egyet...
Így lenne értelmes teljesítményű dx10.1-es karija az nV-nek nem túl horror fogyasztással.

(#17) VaniliásRönk válasza Geönczy (#10) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Most nem azért, de csak másfélszer több az sp, és ez legalább DX10.1-es. Jó hogy nem váltja meg a világot, de tudni kéne a helyén kezelni.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#18) devast

devast
(őstag)

Nem tudom mit sírtok ezen annyira. Tény, nem valami nagy eresztés az a hűtő rajta, de legalább jó hangos :DDD . Egy brutál hűtő már majdnem annyiba kerül mint ez a vga.... 100 euróért ennyi jár.

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#19) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem arról volt szó, hogy ezek a 40nm-es GeForce-ok keveset fogyasztanak? Akkor meg minek rá ekkora batár cooler?

Si vis pacem, para bellum.

(#20) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Jól néz ki. Hangos lehet. Drága.

(#21) smkb

smkb
(senior tag)

Nem csalóka egy kicsit a kép? Úgy tudom a gts240-ek egész rövidek, így nagyobbnak tűnhetnek rajta a hűtők.

(#22) rovtiv

rovtiv
(tag)

Csak félve kérdem: Az Inno3D- nek létezik manapság nem iChill kártyája?

...már bocsánat...

(#23) oliba válasza Picturemaker (#7) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Nemrég volt szerencsém megtapasztalni a gyári L2-vel szerelt kártyákat. 50%-on is hangosabb, mint a boltban kapható L2 PRO 100%-on ;)

(#2) Geönczy: nagy parasztvakításos dolog ám a sok hőcső :K

(#22) rovtiv: megfelel ? :)

[ Szerkesztve ]

(#24) Abu85 válasza daa-raa (#19) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A GT215 esetében valami bibi volt és durván melegszik. Majd jövő év elején jönnek a javított lapkák a GeForce 300 családba.

smkb: Nem olyan pici ez a hűtő, még ha az arányokat is nézzük. 7 cm a venti átmérője, onnan lehet következtetni.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#25) rovtiv válasza oliba (#23) üzenetére

rovtiv
(tag)

Meg bizony!
Köszönöm! :)

...már bocsánat...

(#26) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van ilyen is.

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#27) smkb válasza Abu85 (#24) üzenetére

smkb
(senior tag)

Mondjuk tényleg fura... keveset eszik, és mégis melegszik, de ami érdekes hogy 50 fok körüli üzemi hőmérsékletre hűtögetik.... miközben elvileg a 70-80 foknak sem kéne különösebbnek lenni... valami tényleg nem lehet kóser... sok lehet neki már a 70-80 fok?

(#28) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Jéé!
GeForce-hoz megérkezett a GDDR5-ös memória!
Kezdenek ébredezni a mérnökök, de lehet hogy már későn ébredtek. Úgyan is a konkurencia hajnalban ébredt, és kurvára elhúzott...!

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#29) Sasal1ty válasza Tidus (#28) üzenetére

Sasal1ty
(tag)

Itt most nem a konkurenciáról van szó és senkit se érdekel a konkurencia :D

HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan

(#30) VaniliásRönk válasza smkb (#27) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ha melegszik akkor zabál is. :) Lehet hogy a magas hőmérséklet tovább rontja a chip jellemzőit és még jobban megszalad a szivárgási áram. Ha így van akkor nem lesz a tuningosok kedvence ez a rev. :))

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#31) Tidus válasza Sasal1ty (#29) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Mindenkit nagyon érdekel.
Mert ha a Radeonokon nem lenne kb. egy éve Gddr 5-ös memó akkor ez még mindig DDR3-al jött volna ki.
De a tény, az tény.
De igazad van lassan tényleg nem érdekel senkit a GeForce.
De ha már be vagy lőve ide, akkor szakítsál időt a Radeon-ra is, és hasonlítsd az ár érték szinvonalat.

(#30) VaniliásRönk. Te is sejtesz valamit a brutál hűtő mögött?

[ Szerkesztve ]

(#32) VaniliásRönk válasza Tidus (#31) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Az angolokat minden érdekli, majd a brit tudósok jelentik, hogy náluk még mindig szép számban fogynak a nehéz (sorsú) GeForce kártyák. (amilyen rondák ott nők, nem csoda, hogy minden más érdekli őket :DDD)

[ Szerkesztve ]

(#33) Tidus válasza VaniliásRönk (#32) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Jó a hasonlatod, látom te is átládod a dolgot.

(#34) Peter13 válasza VaniliásRönk (#32) üzenetére

Peter13
(tag)

Naaaa, vannak itt egész csinoskák is...igaz azokról rendszerint kiderül hogy bevándorló...vagy valaki a családból volt az :)

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#35) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Régen nagyon tetszettek 8600GT-ken ezek az iChill hűtők! Biztos jók azért... Ezek az Inno Prémium kategóriás kártyái.

(#36) Bici válasza Abu85 (#24) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Erősebb (~5770-4890) verziók is várhatóak a 300-asok között? :U

(#37) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

ez a GTS240 tesztek szerint legtöbbször egy 9600GT szintet se hoz ... na már most szerintem akkor egy kifejezetten rossz vétel, ugyanis a 9600gt-t fillérekért adják, és alig több a nála jóval erősebb 8800gt és 8800gts(g92) ,na meg ez a hűtő ! szerintem az a grafikus csip nem is igényli ezt a hűtési teljesítményt 1részt, msárészt meg közel 30dB(A) ... rengeteg :Y

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#38) VaniliásRönk válasza Quan-Chi (#37) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Na most már tényleg utánaéztem, hogy mi ez a fikaözön. Úgy tűnik a ROP-ok felét eltették ínségesebb időkre, ez így tényleg nonszensz. :Y :DDD

Szerk.: Ezért kár volt GDDR5-öt pakolni rá, maradt volna a 16 ROP GDDR3-mal, jobban jártak volna. :P

[ Szerkesztve ]

(#39) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

most én vagyok vak? mit keres ott az sli plecsni, amikor nincs is sli csatlakozó a kártyán? :F mellesleg necces lenne a bordától ráműteni flexelés nélkül amúgy is... inkább tettek volna a helyére egy pisix címkét...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#40) smkb válasza VaniliásRönk (#30) üzenetére

smkb
(senior tag)

Na de pont ezaz, hogy nagyon meg ugye nem zabál mivel nincs rajta külön tápcsati (és mérések is igazolják), és a gddr5 memóriák is eszik az áramot, sőt, inkább ők... úgyhogy maga a gpu-nem sokat ehet, és mégis 50 fok környékén próbálja meg tartani mindenki... ez itt nekem a fura.

Az meg, hogy mennyire fogy, nem fogy, mindkét gyártó felé a partnerek jelezték hogy nem tudnak eleget gyártani mert mindekié fogy... nem csak az amd... úgyhogy majd azzal oldják gondolom meg a 9600GT problémát, hogy szépen kifuttatják a 9xxx szériát. úgy már csak ezek maradnak (mint ahogy az AMD is teszi az 5750/5770 48xx szériájú konkurrenseivel... olcsóbbak, de szépen kifuttatják)... de mindképp drágának nevezhető a hasonló teljesítményű kártyákhoz képest.

Olyan mintha mindkét oldal, hallgatólagosan beleegyezett volna abba, hogy visszaemelik a vga kártyák áraszintjét (csökkentenek egy kisit a teljesítmény/ár arányon) a pár évvel ezelőtti árszintre... de komolyan... nagyon úgy néz ez ki.

(#41) Quan-Chi válasza smkb (#40) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

elképzelhető hogy az lesz amit mondasz!
milyen dolog már hogy egy pár hónapja csúcs kategóriás 4890-et 45K alatt meg lehet venni ? és egy erős középkategóriás gtx260 - 5770 40 alatt van ? ... régen egy középkat VGA 50-55K volt ( 9600xt, 5700ultra, 6600gt) a csúcs kártyákat meg azonnal bevonták mihelyst jött az új generáció ( FX5900/6800/7800) nem túl rég még akkori friss listán láttam hogy lehetett kapni 6800gs karit !
milyen már hogy 6xxx , 7xxx, 8xxx, 9xxx ,GT200 is van a boltokba egyszerre... nehogy már 5 generációt is áruljanak visszafelé ! legyen a legújabb meg esetleg az egyel előbbi ... esetleg!
így magam/magunk ( számgépes közösség) ellen beszélek ugyan én is tudom ! de lássuk be elég hülye dolog az ami most megy ! :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#42) VaniliásRönk válasza smkb (#40) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Először is nekem úgy rémlik, hogy a GDDR5 kevesebbet fogyaszt, mint a GDDR3, másodszor az nVidia nem tud árversenyt kezdeményezni, mert gyengébbek a termékei és drágább az elállításuk is.

(#43) D4rkAv3ng3r

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudom minek adták ki ezt a kártyát amikor drága és gyenge is sajnos. Ha valakinek kellene most DX10.1 akkor ott van a HD4000-es széria elég olcsón mérik őket.

Persze tudom W7 miatt, de akkor is.

[ Szerkesztve ]

(#44) Pulsar

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a hűtő biztos jó, de a ventillátor itt is csicsi, és zúgni fog...

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.