Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Nekem a szögletesebb elődök jobban bejöttek :)

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#2) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a 400 dodó egyáltalán nem sok cserében a felszereltségért. Plusz a gari sem 1 év. :C
Csakhát itthon mire a boltbakerül. :(

Family Guy Online - Closed Beta

(#3) cain69

cain69
(őstag)

most itt nagyon hülyén néznek rám, miért nyalogatom a monitort... :DDD

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#4) fi:zi'k válasza xeon.Szabi (#1) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát pedig még ez sem egy Samsung/LG csicsa. Vmi hasonló jó árban jöhetne egy 30"-os is. :U

:D

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#5) BiP

BiP
(PH! addikt)

Nem 1920x1200-as felbontású? Máshol azt írják, a hírben meg 1920x1080 van.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#6) fordfairlane

fordfairlane
(PH! addikt)

Kíváncsi volnék, milyen az U2410-hez képest.

my hovercraft is full of eels

(#7) Dabsol5

Dabsol5
(tag)

[link]

Valóban 16:10-es.

(#10) T_Stark

T_Stark
(senior tag)

Hát ez jó esetben is legalább 25ezerrel drágább lesz mint az U2311H, miközben csak 1"-al nagyobb, meg LED-es háttérvilágítású. És ez 16:10, nem 16:9, ami inkább hátrány azoknak akik gépen néznek filmet (mint pl én).
Még mindig az U2311H a legjobb vétel :K

(#11) Gabesz84 válasza T_Stark (#10) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

szerintem meg előny, nem mindenki csak filmet néz, van aki esetleg dolgozni is szokott a gépén... Multifunkcionális monitornak tökéletes.

(#12) Petike1007

Petike1007
(tag)

Csak tudnám,hogy miért csak a dellnek van annyi esze,hogy egyre több IPS-es monitort dobnak piacra...

Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...

(#13) benedekco válasza T_Stark (#10) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Sose értettem, ki a rákot zavar az, ha van egy-egy fekete csík a videózásnál. Jobb ha a monitor mögötti fal fehérjét látod? Nekem is bőven jobb a 16:10, Sokat "videóztam" otthon, de sose zavart, sőt netezésnél meg melónál pont, hogy sokkal jobb mint a 16:9.

re: cikk
Jó! A Dell monitorait mindig is csodáltam. Nem csak a jó képminőség, hanem a visszafogott, kulturált kinézet is tetszik. Ezek az IPS-es monitorok meg szinte tökéletesek ilyen áron. Jó volna ha még páran beszállnának erre a piacra. Nem tudom miért tökölnek annyit?!
38W-os átlag fogyija van... azt hittem a LED-nek köszönhetően kevesebb lesz. A 23"-os 2311H-nak is 33W LED nélkül.

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#14) madgie válasza benedekco (#13) üzenetére

madgie
(VIP)

Nem mellesleg a mozifilmek jó háromnegyede 21:9-es képarányú. Na jó, sorozatfüggőknek pont jó a 16:9, ott 100%-ban azt használják egy ideje.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#15) radi8tor1 válasza benedekco (#13) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Ha már van pénzed egy ilyen monitorra, akkor szerintem nem számít annyit ez a pár W fogyasztás. ;]

TRON addict

(#16) HunWarrior19

HunWarrior19
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na ez tetszetős monitor lett!:D Mondtam én, hogy ügyesek a DELL mérnökei:)!

Ha az élet egy nagy játék, akkor én tuti, hogy kocka vagyok!

(#17) BiP válasza benedekco (#13) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Ezen én is mindig csodálkozom.
Korábban 16:10-es monitorom volt, sosem zavart, hogy nem tölti ki a képet, legalább elfér a felirat :)
Sőt, amióta 16:9 van, eleinte az volt a furcsa, hogy teljes képen megy a sorozat. Mindig az volt az érzésem, hogy valahol kilóg :)
Filmnél meg - ahogy említették - úgyis még szélesebbek, tehát 16:9-en is legtöbbször van csík.

Ez a monitor kb. olyan széles, mint az u2311, de mivel magasabb (jól jön az a +120 pixel), sokkal nagyobbnak tűnik.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#18) benedekco válasza radi8tor1 (#15) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

A takarékosságot nem pénzben kellene mérni!

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#19) micimacko válasza BiP (#17) üzenetére

micimacko
(tag)

Mert jóval nagyobb is. Az én korábbi 22"-os 16:10-es monitorom magasabb volt mint a mostani 23"-os 2311-es, ez pedig 24"-os ugyanabban az arányban. Ha a kettőt egymás mellé tennénk, akkor ez a monitor jóval nagyobbnak tűnne.

Mert a szörnyek nem élnek boldogan, míg meg nem halnak

(#20) radi8tor1 válasza benedekco (#18) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Mi másért takarékoskodna az ember?
Vagy azt akarod mondani, hogy a te 5W-od megment egy fát 2 évnyi használat után?

Scholes9: Gondolom fagylaltot.

[ Szerkesztve ]

TRON addict

(#21) Scholes9 válasza cain69 (#3) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Én mást nyalogatnék ;] :DDD

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#22) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

És vajon hány biten dolgozik?

Si vis pacem, para bellum.

(#23) fi:zi'k válasza daa-raa (#22) üzenetére

(PH! addikt)
LOGOUT blog

1-ben: van kép/nincs kép. :))

A LED-nek nem az a lényege, hogy egyenletesebb megvilágítást is ad egyúttal? :F

[ Szerkesztve ]

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#24) Adler

Adler
(tag)

Csak egy kérdés:

Miért nem tudnak rárakni HDMI csatlakozót is? Eddig semelyik Dell-en nem láttam ami IPS panellel van szerelve!! pedig szívesen venném vele. :( :(

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80 http://www.panoramio.com/user/2085321;ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX260 + Kingston DDR3 KHX1333C7D3K2/4G

(#25) Deadzone41 válasza daa-raa (#22) üzenetére

Deadzone41
(fanatikus tag)

ez engem is érdekelne. meg pl a színterek lefedése. meg érdekelne ez a led világítás lehet inkább csak ront az egyenletes megvilágításon.

eladó: AKG k601: http://href.hu/x/hqlf ; mini audio mad-07 hordozható dac/amp: http://href.hu/x/hk7s ; DIY canamp: http://href.hu/x/hku0

(#26) BiP válasza Adler (#24) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

(#24) Adler: igazából nem is kell. Mivel nincs rajta hangszóró, felesleges. Ugyanazt tudja a DVI is.

(#22) daa-raa: tudtommal 6bit+FRC a kijelzés, belül nem tudom mennyi, gondolom 8.

(#25) Deadzone41: tftcentral 72%NTSC-t ír, DELL oldal 82% (CIE 1976).

(#27) shteer: Nekem volt egy hétig 2407-em, azért jobban tetszett nekem is az a méret :)

[ Szerkesztve ]

(#27) shteer válasza T_Stark (#10) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én viszont még néha visszasírom a 2407-emet a monstani 2311 előtt ülve
persze TV már van - nekem ez a 2412 bejövősebb (lenne) most

várjuk a teszteket! :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#28) _GeTTeR_

_GeTTeR_
(újonc)

De most komolyan, mikor kerülhetnek ezek hazai boltokba? :F (főleg a 23mas )
Valakinek egy jó tipp ? :DD

" Divide et Impera ! "

(#29) Adler válasza BiP (#26) üzenetére

Adler
(tag)

Ez oké, de ha számítógépet rákötöm, akkor hova csatlakoztatom a digitális beltérit? mivel én helyszűke miatt ezen néznék tv-t is.

Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80 http://www.panoramio.com/user/2085321;ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX260 + Kingston DDR3 KHX1333C7D3K2/4G

(#30) adalbert1 válasza BiP (#5) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is ezen akadt meg a szemem, 16:10-hez 1920*1200 passzol, a Dell oldalán is ezt írják.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#31) Jester01

Jester01
(PH! addikt)

24" + 1920x1200 + IPS + LED + Dell = :R

shteer, BiP: nekem meg van is, az előtt ülök :K

[ Szerkesztve ]

Jester

(#32) Lipton válasza Adler (#24) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Nekem egy U2711 van, és ezen van HDMI csatlakozó.

(#33) BiP válasza Adler (#29) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Valahogy el kell osztani akkor a bemeneteket :)
pl. - sz.gép DP, beltéri DVI (gondolom hdmi jön ki belőle, átalakítóval könnyen megvan).
Vagy DVI váltóval mindkettőt a DVI-re kötöd és kapcsolgatsz kézzel.
Vagy a beltérit a VGA-ra kötöd, ami nem túl ideális, de hát ez van.
Mindegyik kompromisszummal jár, szóval ilyen szempontból tényleg hátrány a hdmi hiánya, viszont 2 digitális bemenet így is van.

Vagy marad a jóval drágább u2410 (esetleg az említett 2711), azokon van hdmi.

[ Szerkesztve ]

(#34) old_artist válasza _GeTTeR_ (#28) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Ezek az U2412M-esek már jövö hónapban Mo.-on lesznek. :K
A 23"-osokra még várni kell!

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#35) Adler válasza BiP (#33) üzenetére

Adler
(tag)

Köszi a választ. Lipton-nak is köszönöm.

(#36) daa-raa válasza BiP (#26) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Akkor nem érdemel több szót.

Si vis pacem, para bellum.

(#37) BiP válasza old_artist (#34) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Az már csak 1 hét :))
Jó, nyilván nem elsején jönnek be, de már nincs messze, az a lényeg.
(igaz, a 2311-et nem fogom leváltani, de ha most vennék monitort, szívesen megvenném)

(#38) Füleske válasza old_artist (#34) üzenetére

Füleske
(őstag)

És ugye 400 dollárnak megfelelő forintért ? Mert 80k alatt nem is lenne rossz vétel. Ha nincs (sok) bevilágítás a széleken.

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#39) radi8tor1 válasza Füleske (#38) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Vám és ÁFA mentesen? Szép remények ;]

benedekco: Miért nem alternatíva akkor egy kevesebbet fogyasztó monitor? Esetleg egy Laptop az asztali gép helyett?

[ Szerkesztve ]

TRON addict

(#40) benedekco válasza radi8tor1 (#20) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Akkor elkezdődik az örök harc. Aminek sosincs vége.
Leírom pár mondatban a magánvéleményemet. De szerintem ezt ne fojtassuk itt. Sőt máshol se, mert általában értelmetlen a harc.
Egy meg egy az kettő. 10000 legyártott monitornál ez ha csak 1W-al is enne kevesebb akkor az 10000W-al lenne kevesebb. Ez csak a józan paraszti ész. Ha most mellé teszed, hogy az otthonodban mindenből energia takarékost(pc-től a mikróig) használsz, áramtalanítással. Akkor az elég sok lesz hirtelen. Ha van még egy ilyen ember akkor az még több... tegyük fel elég sokan kezdenek majd így gondolkodni. És nem a mű zöld tuning vga-kra meg routerekre gondolok. Összetett vita. Ez egy dolog az ezerből amin lehetne most rágódni!

Más:
re: (#26) BiP
"tudtommal 6bit+FRC a kijelzés, belül nem tudom mennyi, gondolom 8."

Ez most akkor mit is jelent?

(#41) Lipton válasza Adler (#35) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Ha kisebbet szeretnél, akkor az U2410-es modellen is van HDMI.

(#42) Füleske válasza benedekco (#40) üzenetére

Füleske
(őstag)

"re: (#26) BiP
"tudtommal 6bit+FRC a kijelzés, belül nem tudom mennyi, gondolom 8."

Ez most akkor mit is jelent?"

Azt hogy ez nem csúcskategóriás termék. Ez egy ledes 24 colos u2311H . Ezért ennyi az induló ára is.

(#43) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Miért nem USB3.0-ás HUBot tettek rá?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#44) =Mentor= válasza T_Stark (#10) üzenetére

=Mentor=
(senior tag)

Nézd meg mennyiért kapható a Dell U2410 (100 rugó felett van az ára), ahhoz képest ez még olcsó is lesz... Persze én is inkább a 23 colos testvérre leszek kíváncsi, mind ár mind teljesítmény szempontjából :)

[ Szerkesztve ]

http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

(#45) fi:zi'k válasza =Mentor= (#44) üzenetére

(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a vámot és áfát, hasznot beleszámolom, nagyon meglepődnék, ha 100E alatt jönne ki kiskeráron. :U

(#46) Füleske válasza =Mentor= (#44) üzenetére

Füleske
(őstag)

Az nem véletlenül drágább , jobb panel van benne.

#47 : Kezdő árnak szvsz nem rossz , fog ez még majd lejjebb is menni. (főleg ha elfogy az u2311h készlet)

[ Szerkesztve ]

(#47) T_Stark válasza =Mentor= (#44) üzenetére

T_Stark
(senior tag)

Hát ahoz képest olcsó, de szerintem akkor sem ér 25ezerrel többet a 2311H-tól.
Viszont ha nem lenne a 2311H, akkor tényleg ez lenne a best buy.

(#48) Zotya84

Zotya84
(tag)

Tényleg csak kötözködés, de milyen bemenetei vannak a monitornak. Ha már ennyiféle kimenetet tettek rá, akkor csak bemegy a jel beléje...

"A kimenetek közt ..." ;] ;]

Ennyit még meg is érne, bár én hiányolom a 16:10-es monitorokat... Ma már senki sem csinálja őket? (A fullos Eizo monitorokat ne vegyük ezzel egy kalap alá...)

[ Szerkesztve ]

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#49) radi8tor1 válasza Füleske (#46) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Hogy érted, hogy elfogy az U2311H készlet? Már nem gyártják?

TRON addict

(#50) BiP válasza radi8tor1 (#49) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Feltételezem arra akar utalni, hogy ha jön majd az U2312HM, az majd szépen fokozatosan lecseréli az u2311H-t.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.