Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagy az Isten állatkertje.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#2) ZorPrime

ZorPrime
(lelkes újonc)

Pénzes, de ostoba msn-matyiknak kötelező vétel :DDD

És most kedves emberek, megszabadítalak Titeket legnagyobb gondotoktól.....az élettől! (Joker) / Dobolni isteni dolog!/ PAISTE POWA!

(#3) Ndruu válasza ZorPrime (#2) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

...akiknek rögtön kettőt kell vennie, mert akkor meg tudják mutatni az egyikkel a másikat. A tükör alkalmazása eszükbe sem jutna...

sálálé

(#4) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

És a kristályok nem karcolják össze a gépet? :D :D :W
Nekem már van webcam, pedig olyan szép lenne egy ilyen a gépen :D

[ Szerkesztve ]

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#5) Mazsika

Mazsika
(őstag)

na megvan a barátnőmnek az ideális karácsonyi ajándék! :DDD :W természetesen csak vicceltem! de komolyan ilyet valaki vesz???

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#6) hemaka válasza Mazsika (#5) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Nyugodj meg, hogy van, főleg, h mint írtad itt a karácsony a nyakunkon :D

(#7) Siera válasza Skizz (#1) üzenetére

Siera
(senior tag)

hát sztem mégnagyobb :D
mellesleg nemtom mi értelme van pont webcamra kristályt rakni.na mind1

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#8) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egyszer, csak egyszer élném meg, hogy csinálnak valami ilyesmit, amire azt tudom mondani végre, hogy "kurva drága, de tetszik vazze".

Fogok egy gagyi formát, és teleragasztom csecsével. Ezt bármelyik kreatívabb 8 éves kislány utánuk csinálja.

Mellesleg javaslom a gyémántokkal kirakott vécéülőkét. Akkor aztán el lehetne mondani, hogy szarok a pénzre.

Sectumsempra - For Enemies

(#9) hemaka válasza Morden24 (#8) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Szerintem ha szépen megkérsz(sok$) egy ilyen gyémántos dolgokkal foglalkozó céget, szivesen megcsinálják neked :D Sőt még a nevedet is kirajzolják smaragddal:D

(#10) blackrulz válasza Morden24 (#8) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nem gyémánt de már van: link annyi a difi hogy a webkamot az ifjúság a nyakába csakhatja a hélcenteset akar játszani a szomszéd gézával, ezzel viszont nem lehet rajolni kint...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#11) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Paris Hilton és Kelemen Anna ajánlásával :))

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#12) Morden24 válasza blackrulz (#10) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hogyne lehetne egy ilyet mutogatni, csak mondjuk nem itt Magyarisztánban (bár ez sem igaz, bátran megteheted).

Fogod magadat, kimész Londonba, beülsz a legközelebbi nagyobb Starbuck's-ba, beizzítod az ingyér'wifit a notidon, aztán kicsapod mellé ezt.

Mondjuk garantáltan mindenki le fogja szarni, de azért még lehetsz vele király :U :D

(Az a budi brutális. Ezzel együtt szeretnék kérni aranyból kovácsolt elektromos kaput is, amin behajthatok az arannyal leöntött Rolls Phantom-ommal.)

X@b3e: Személy szerint egyik sem szívügyem, de a PH-t valahogy nem említeném Kannácskával egy lapon. Előbbinek legalább van valami pénze is :DDD

[ Szerkesztve ]

(#13) tuskooo válasza Morden24 (#8) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Te le szoktad szarni a wc-ülőkét? :D

(#14) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Swarovski kristállyal mindent el lehet adni manapság?! :W :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#15) Thulcandra válasza Devid_81 (#14) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

Mi a fene ez a szarovszky kristály? Életemben nem hallottam róla.

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#16) Morden24 válasza tuskooo (#13) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Le hát.
Minden alkalom után veszek egy újat. Ofkorsz aranybú'. :DDD

(#17) tuskooo válasza Morden24 (#16) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Na meg persze a kristályok rá :)

(#18) ngabor2 válasza Thulcandra (#15) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

gyakorlatilag csiszolt ólomkristály. ehin van ni a wikipedia írása róla.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#19) PH-User válasza Skizz (#1) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyetértek. :(((

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#20) KrenAtesz válasza Ndruu (#3) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:DDD

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#21) Degeczi válasza ngabor2 (#18) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

"Daniel Swarovski 1862-ben született (...) Az első elektronikai kiállításra kilátogatva, 21 évesen"

:O

[ Szerkesztve ]

(#22) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

őzike ajándékozhat ilyet asszonyának, vagy "kis"lányának... nagy az isten állatkertje, de nem is ez az igazi baj, hanem, hogy alacsony a kerítés :S

előző kommentre visszatérve, szerintem itt a kommentelők nagy része (engem is beleértve) megelégedne azzal, ha életében egyszer 5percre beülhetne egy sima rr phantom-ba és megihatna ott 1 pohár valami jófajta pezsgőt :) nemhogy aranyborításút birtokoljon...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#23) Morden24 válasza mephi666 (#22) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezzel arra akartam utalni, hogy botrányosan gusztustalan lenne egy RR Phantom aranyozottan, pedig az egy autó, ami arra lett tervezve, hogy minden centijén (van belőle egy kevés :DDD ) látszódjon, hogy ez bizony pont annyira drága, mint amennyire annak tűnik, tehát kibeb_szottul.

Aztán ugyebár itt vannak az olyan formák, amik erre egyszerűen akkor sem alkalmasak, ha megfeszülnek is. Egyszerűen nem értem (tényleg nem, és ez most nem az ízlés vs. ficam vita), hogy hogyan lehet valaki annyira esztétikailag hendikeppelt, hogy egy ilyen cuccot vegyen - vannak dolgok, amik nem illenek össze; ilyen egy műanyag webkamera és a ráragasztott csecsék. Ja, és mindegy, hogy a webkamera egyébként nem műanyag, a formája miatt, valamint amiatt, hogy "webkamera", mindig is annak fog érződni.

(Szóval félreértések elkerülése végett, az aranyozott Phantomot nem a sima fokozásaként értettem, hanem egy példaként arra a kategóriára, hogy "hányinger módon ízléstelen".)

(#24) kariad

kariad
(senior tag)

No múltor épp ilyet hiányoltam.....Hát most megkaptam csináltak!!! :DD

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#25) zoltanz válasza tuskooo (#13) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Az hadjám, de néha le is rókázzák ezek az alkoholisták . ;)

Egyébként Jennifer Lopez -nek van arany WC -je volt róla egy műsor. Azért nem hiszem hogy éjszakákon át izzad az adóbevallása kitöltésével. :)

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.