Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Kingstone kicsit elszállt az árral. 10kért veszek 16GB-t

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) zazahoho válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

zazahoho
(őstag)

így igaz ,nagyon rossz az ár/érték aránya :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#3) PHM válasza zazahoho (#2) üzenetére

PHM
(őstag)

Hát ja. Attól tartok, így nem lesz egyhamar 32 gigás memóriakártyám.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#4) Allien válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Jaja, az az I-O mittoménmi is elmehet a rákba a class2-seivel. Főleg, mert amit írtál, 16 GB CLASS 10-s (!!!), ráadásul waterproof (vízálló), és ráadásul 8200 HUF. Nem mellesleg -25ºC~85ºC tartományban IS képes működni! Hasonlót eddig csak a Sandisk Extreme III tudott nyújtani, jóval többért, igaz, "örök garival" elvileg. :B A Kingmaxra "csak" 10 évet írnak, vagy, "5,000 times". Mondjuk, ennél kicsit drágábban vettem még, ennek is megy le az ára. :B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#5) FRENK1988 válasza Allien (#4) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de én az utcsó microSDről beszélek

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#6) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Hát azt hittem valami újat is hallok, de sajnos nem. Azok a CL2-es kártyák viccnek is rosszak már, a Kingston meg jól elötte az árat. A 4GB-os microSD helyett akartam venni a hónapban 16-osat de még az is brutális áron van TakeMS-t találtam szállítással nagyjából 10e huf-ért.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#7) IDM válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

IDM
(kvázi-tag)

Szvsz azér nincs 20Kért 32-es, mert nem érné meg a 10K-s 16-os kockázata mellett.
(32-esre már uszkve 5K az ARTISJUS matrica, dupla vám...stb)

(#8) leslieke válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na igen, a cucc jó, az ár drága, így ebből nem lesz vétel.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#9) FRENK1988 válasza IDM (#7) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ARTISJUST menjen oda ahova gondolom
Amugy meg 20k szvsz lenne a vállalható és vásárolható ár

(#10) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

én most rendeltem egy 8 gigás silicon power micro sdhc-t 6k-ért iponban telefonhoz: class 6 és 5 év gari, ez best buy jelenleg.

én személy szerint nem vennék class 2-t semmi pénzért, főleg nem 8 giga fölött, főleg főleg nem 32 gigásat. úristen, ez kicsit olyan mint a 128 gb-os usb2.0 pendrive-ok, nagyon menő meg minden, de 2 nap teleírni...

[ Szerkesztve ]

(#11) misx válasza FRENK1988 (#9) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

GoodRAM-on meg ott figyel a zenére és filmre utaló logó, önként felkínálva magát a bandának. ;] Bár mi van akkor ha saját készítésű zenét vagy családi videót töltök fel rá? :(((

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#12) zsirfecske válasza misx (#11) üzenetére

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

semmi, zoltán erikáék akkor is köszönik szépen a pénzed :)

én ezt már 3-4 éve sem értettem, mikor memory sticket vettem a sony fényképezőmbe és fizetnem kellett az artisjusnak. ugyan hogy jönnek ők a képbe, mikor azt a kártyát csak a digit gépben tudom használni? ha lefotózom a lábam, akkor ezért nekik jár 5 ft? vicces. amúgy szívesen támogatom a zenészeket, de itt nem erről van szó.

[ Szerkesztve ]

(#13) FRENK1988 válasza zsirfecske (#12) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de ha kifizettem a vámot akkor már csak lehet büntetlenül kalózkodni ;]

(#14) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

elég viccesen néz ki az a Sony SDHC kártya :DD
úgy látom befürödtek a Memory Stick bohóckodással, és rájöttek végre hogy érdemes lenne a sokkal olcsóbb SDHC-t használni ami jóval elterjedtebb...
kellett pár év ehhez :C

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#15) Gab

Gab
(senior tag)

Silicon Power -nél olcsóbb class10 -es kártyát még nem láttam a piacon

http://www.digitaldepo.eu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.