Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ZCoyote

ZCoyote
(őstag)

DDR3-2333 ventilátorral - XMP (1,65 V)

Te jó ég, még csak az kéne, hogy plusz egy dolog zúgjon a gépben!

[ Szerkesztve ]

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#2) daa-raa válasza ZCoyote (#1) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Pedig ilyesmivel már más cégek is operálnak. Ott van Pl a Corsair Dominator Fan.

Si vis pacem, para bellum.

(#3) Cadal

Cadal
(őstag)

G.Skill Flare DDR3-2000 (1,65 V) DDR3-2000 CL 7-9-7-24 2 x 4 GB :Y
Mondjuk az árára is kíváncsi lennék, de szerintem ugyan ez lenne a véleményem! :)

[ Szerkesztve ]

(#4) ZCoyote válasza daa-raa (#2) üzenetére

ZCoyote
(őstag)

Nekem baromi nagy hülyeségnek tűnik. Bár a tuningosoknak biztos jó lehet.

Konklúzió: még egy termék amit nem nekem csináltak.

Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.

(#5) Angel1981 válasza ZCoyote (#4) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Sem nekem. :)
De a tuningosokat nem érdekli a ventik száma! :)

(#6) fanti

fanti
(senior tag)

Bizonyára lesz olyan aki örülni fog ezeknek a csodamemóriáknak, de én úgy gondolom, hogy a processzorokban lévő rengetek L1,L2,L3 cache miatt nemigen tud domborítani egy ilyen memókit, hacsaknem valami bencsmárk alatt......

(#7) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Én speciál jobban örülnék valami szolíd árú cl7-es 1600-as kiteknek.

Illetve jók lennének ezek is, csak mezei felhasználóknak az ár, a horror kategóriába tartozik.

(#8) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jó cuccok ezek, de már nehéz követni, hogy mik a "szabványos" órajelek.
Lassan lehetne igények szerint kérni, kell két darab 2345MHz-es, 2350 lett, maradhat?! :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#9) Himym válasza Cadal (#3) üzenetére

Himym
(senior tag)

Szerintem annyira nem lesz drága.

G.Skill Trident DIMM Kit 6GB PC3-12800U CL6-7-6-18 (DDR3-1600) ezt akitet megkapod 220€-ért. És ez egy kiváló ram, erreől még senki sehol nem mondott semmi rosszat.
Amit te fogtál meg az is valami ilyesmi extra alacson időzítésekkel xmp-ben de csak 2x4gb. :F Ennél a ramnál kihozható a 2000Mhz cl8on :))

Amit meg én néztem meredve Trident DDR3-2000 (1,65 V) DDR3-2000 CL 9-9-9-24 6 x 4 GB Na ez tutira drága lesz méghozzá nem is kicsit, :Y :(

[ Szerkesztve ]

(#10) Isee válasza Devid_81 (#8) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Én ezt inkább úgy fogalmaznám át:
- 2gb 1600mhz-eset kérek!
- 4gb 2350-mhz-es lett, maradhat? :DDD

Most viccen kívül, én ebből csak azt látom, hogy nagyon nyomják a ddr3-at a gyártók, és lassan annyi fajta-féle giga-megaherces overclocked brutálkúleres kit; tri-kit lesz belőlük, hogy nem tudjuk majd megmondani, melyik éri meg "hosszabb távon".

[ Szerkesztve ]

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#11) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

Nekem ezen a soron esett le az állam:
Trident DDR3-2500 (1,65 V) DDR3-2500 CL 8-11-8-28 2 x 2 GB

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#12) TK36

TK36
(tag)

Én megvenném ezeket ha nem nekem kellene a pénzt kiperkászolnom. :DDD Bár szerintem ezen memóriamodulok árai kb. annyiba kerülnének, mint a mostani gépem összköltsége.
De így biztos ezek sem nekem készültek.
De egy teszt jó lenne, ha már ilyen sok szép versenyző összejött belőlük.

[ Szerkesztve ]

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#13) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ballistix :)

(#14) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

A G.Skill ismét feladta a leckét! :K

Trident DDR3-2500 (1,65 V) DDR3-2500 CL 8-11-8-28 2 x 2 GB
PIS DDR3-2400 (1,65 V) DDR3-2400 CL 9-11-9-28 3 x 2 GB

[ Szerkesztve ]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#15) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

a g.skill már megint toppon... nem láttam másnál 2000 cl6-ot sem. de az, hogy 2x4 2000 cl7... omajgad :DDD lexar a.k.a. crucial meg sosem gyártott magas órajelű cuccokat. nézzünk csak a ddr2 kinálatukra. megállt 1066-nál :) ezt sajnáltam is mindig náluk... a szűk termékpaletta...

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#16) Robi BALBOA válasza Ősember (#15) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

A jó öreg G.Skill, az 1100-as ddr2 megy nálam úgy 1200-at cl5, hogy még 2volt sem kell neki. ;] (ami mellesleg a ti bazárotokból van és még szerencse, hogy ezt ajánlottátok, nem pedig az OCZ-t, ezentúl csakis G.Skill-t veszek az tuti! :DDD )

Az a 2500 cl8 sem utolsó ám! :U

[ Szerkesztve ]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.