Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Srodney

Srodney
(senior tag)

16gb/modul????...hmm.....és nem szerver RAM???....azigen... :R

(#2) zazahoho

zazahoho
(őstag)

G.SKILL-ben még nem csalódtam,remélhetőleg az árak is jók lesznek :K

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#3) Abu85 válasza Srodney (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Táblázat teteje: G.Skill RipjawsX DDR3-as kétcsatornás csomagok :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#4) Ł-IceRocK-Ł válasza Abu85 (#3) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De elfogadnék egy 4 gigás szettet. :)

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#5) tomic

tomic
(őstag)

Tetszetősek és elég szépen mennek.
[link]

Valaki felvilágosítana pontosan mekkora feszesek kellenek sb hez? 1.5v?

[ Szerkesztve ]

Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye.

(#6) Ł-IceRocK-Ł válasza tomic (#5) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1.5 volt vagy kisebb feszültségű :D

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#7) Srodney válasza Abu85 (#3) üzenetére

Srodney
(senior tag)

nahát,sietségemben erről az apróságról megfeledkeztem... :N :W

(#8) lujó55 válasza Srodney (#7) üzenetére

lujó55
(őstag)

Azért így is mellbevágó a dolog! 8GB nem semmi!

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#9) Himym válasza lujó55 (#8) üzenetére

Himym
(senior tag)

Annyira nem mellbevágó, a core i7teshez ( 1366 ) ott 6gb meg 12gbtok mentek, a legnagyobb kitet eddig a g.skill tartja a világon 48gbtal 12x4gb-tos kitekkel. És csak 790K Ft. :C

(#10) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Ez igen... felhozatalban nincs hiány! :C

(#11) woland_y2k válasza Himym (#9) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Na jó, de azt nem is sima asztali rendszerekbe szánják, hanem munkaállomásokba.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#12) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De szomorú is a szívemnek, hogy már nagyon rég nem látok DDR2-őt.
Hiába, lejárt az ideje, már a DDR3 a menő...

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#13) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Szép kis pakk, de engem ez fogott meg igazán: XMD FAN Blue (1,5 V) DDR3-2133 CL 9-10-9-28 4 GB

Ha majd egyszer váltok konfigot tuti megint G.Skill lesz a befutó és lehet, hogy pont a fentebb szóbahozott darab. :B

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#14) sephi

sephi
(őstag)

Nem semmi felhozatal. Itt mindenki talál magának ramot, pénztárcájától függően.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#15) zazahoho válasza Himym (#9) üzenetére

zazahoho
(őstag)

jól néz ki hogy nem 800k,hanem csak 790 k :DDD
szerintem átlag felhasználónak bőven elég a 6gb-is

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#16) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Azért a régi felhasználókra is gondolhatnának vagy a jövőbeliekre és adhattak volna ki 6 vagy 12 gigás (3x2 / 3x4) tri kiteket is.

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#17) Himym válasza Fr3eWar (#16) üzenetére

Himym
(senior tag)

Igazad van. :K

(#18) alcsa

alcsa
(tag)
LOGOUT blog

Jöjjenek csak, minél többen vannak, annál jobb lesz az áruk.

Formula 1 - Ferrari! mi más?

(#19) Tomcat

Tomcat
(őstag)

A 4-8 GB RAM használatát értem és jogosnak is tartom. Magam is egy gyorsabb 2*4GB-os szettet akarok venni legközelebb, de mire lehet kihasználni asztali ("gémer") gépben a 16-32 GB RAM mennyiséget manapság?
Tudom, jön a Windows 8 és alap lesz ennyi RAM a gépekben, és érdemes rá előre felkészülni. :D

Tomcat

(#20) Fr3eWar válasza Tomcat (#19) üzenetére

Fr3eWar
(senior tag)

Annyi ram kell majd az új internet explorerhez, mert a fél webet be fogja gyorsítótárazni :D

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#21) Tomcat válasza Fr3eWar (#20) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Ettől tartok egy kicsit én is! :)

Tomcat

(#22) marositech

marositech
(tag)

Osember kollega!
Remélem ezeket a ramokat viszontlátjuk Nálad is! :)

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#23) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Szép felhozatal, és ahogy látom nem csak a burkolat színében van eltérés :C

(#22) marositech: +1 :R

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#24) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennél már csak az a durvább, hogy nem rég láttam olyat, hogy a 3Gb kiszerelésű DDR3-as memória csomag drágább volt, mint a 4Gb-os kiszerelésű. :DDD

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#25) PH-User válasza Tomcat (#19) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyi sosem lesz alap.
Még mindig többen vannak azok, akiknek régebbi, kevés memóriával dolgozó PC-jük van otthon.

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#26) Duracellm... válasza PH-User (#25) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

2GB-alatt nem érdemes windos-t rakni már lassan 5 éve...

Amúgy teljesen igazad van, a pénz nagy úr :R

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#27) Himym

Himym
(senior tag)

Üdv.

Az én asztali gépemen win vista van és úgy akad, hogy az hiettlen 2gb-t ddr2es ram van benne 1db 2gbtes set elment az egekbe. . . Kb használhatattlan a gép, nem hogy dolgozni.

(#28) Balu77 válasza Himym (#27) üzenetére

Balu77
(senior tag)

Nagyon tetszetős ramok. Remélem mielőbb kaphatók lesznek itthon is egyre több helyen.

izé

(#29) lee56 válasza Himym (#27) üzenetére

lee56
(senior tag)

Arra még nem gondoltál hogy win7-re váltasz? valamivel kisebb a memóriaétvágya :)

No Comment

(#30) Martin2004

Martin2004
(tag)

Ősembernél már ~ 60e a 16 GB 1600-as. Remélem, mire kijön az Ivy, addigra lesz hiper-űrsebesség 16 GB-nél is. :). Oszt, rokkendroll! :D

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

(#31) Balu77 válasza Martin2004 (#30) üzenetére

Balu77
(senior tag)

Merre találom ezt a ősembert? :))

izé

(#32) Martin2004 válasza Balu77 (#31) üzenetére

Martin2004
(tag)

rambazar.com

Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.