Kell is a mozgolódás hátha történik valami felhasználóbarát esemény is. Bevallom, én nagyon el lettem kényeztetve az egykori ddr2 ram árakkal, és azóta is ennek a visszatértét várom.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Djuree
(PH! nagyúr)
4x4 giga 2000-es ram
holy shit...
antikomcsi: olyan már nem lesz sajna
anno én sajna pont előtte vettem 2x2 giga ddr2-őt 40k-ért, utána 1 héttel lement 15-re 
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

ABee
(tag)
Szerintem pedig egész jó úton haladunk. Nemrég még egy 4gb kitt 30k volt mostanában meg láttam már 18 papírért 1600-as 4gb Kingston kittet. Apropó... ennek fényében az itt szereplô Kingstonok nem valami csábítóak ennyi pénzért. (cl9...
)
[ Szerkesztve ]
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"
Sokan vannak ezzel így ezért nem AM3-ra váltottam 775-ről hanem AM2+ra, anno a 2*2GB ddr2 11kért nagyon jó biznisz volt...
De majd előbb utóbb lesz it jó világ csak nem kell egyenlőre, majd 2-3év múlva veszek ddr3 2*4GB-os kittet, vagy lehet akkor már ddr4 lesz...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Ősember
(PH! addikt)
úgy rémlik, mintha csak akkor tájt kezdene kibontakozni a ddr4, szóval akkorra mindenki 4gb-os ddr3 modulokkal fog szaladgálni 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Dassler
(őstag)
Anno, én be is dobtam gyorsan 8 GB DDR2-tőt a gépbe, 29-ből kijött...(Geil Black Dragon CL4) Ma is azok figyelnek a C2Q gépben.
Amúgy kezd egész baráti lenni a DDR3 ára is.
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

M3Ny3'T
(senior tag)
Én is azt várom, hogy ez lejjebb fogja erőszakolni a RAM árakat, nagyon elszálltak tavaly előtthöz képest az árak. 
Kingmaxokat ki kéne cserélni minimum egy GEIL-re ![;]](/dl/s/v1.gif)
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

antikomcsi
(PH! kedvence)
Bizony, de még milyen jó boltot csináltál akkor. Kezdtem is örülni, amikor azt mondták, hogy egy árba hozzák majd a ddr2, és ddr3 árakat.
Be is tartották, csak az a baj, hogy én fordítva képzeltem el. ![;]](/dl/s/v1.gif)

lujó55
(őstag)
Valaki tudja, hogy mekkora áramfelvételük van ezeknek a moduloknak? Azt látom, hogy 1,35V-1,65V, de vajon felvett teljesítményben mekkora ez a különbség?
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Angel1981
(PH! addikt)
Én is, de szerintem hiába várunk.... 

Góliát
(senior tag)
Na, ezekre nincs szükségem! 
A 16GB Team Group, egy kicsit durva! 
Becsület-Tisztesség-Szeretet

LucaToni
(kvázi-tag)
remélem esni fognak a memória árak az ünnepek követően 

Nel
(újonc)
Remélhetőleg valamennyit fognak esni az árak
"Utunkba nem állhat senki, csak mi győzhetünk. Menetel a Ferencváros, VOLTUNK, VAGYUNK, LESZÜNK!!"

lizRRR
(őstag)
Hát remélem is ! , ugyan is most karira akartam kérni 4-6 gb ramot. 
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI