Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Corsairtól elvárnám azért 1600@Cl7-et, ha már a Patriot megbírta csinálni... :F

(#2) Killing válasza Atis707 (#1) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De legalább ő megcsinálta...
Láttam már több brutálisan magas időzítésű memóriát.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#3) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemrossz cuccok...gondolkodtam lecserélem a Corsair XMS 3 1600 9-es id. memókat valami gyorsabbra...de azthiszem nemlessz belöle semmi, jövöre remélem összejön a Ci7 (inkább spórolok):DD

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#4) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért nem csinálnak ilyesmikből 2x4GB-os pakkokat?

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#5) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bár az Intel erről még nem számolt be hivatalosan, az imént bemutatott modulok mindegyike 1,65 V-os feszültségen dolgozik.

az zsír lenne, ha nem lenne összefüggés a kettő között, akkor nem kéne új ramot vennem :DDD mondjuk integrált memória vezérlővel kicsi erre az esély :(((

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#6) Duree

Duree
(PH! addikt)

:R

(#7) Móci válasza Atis707 (#1) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na igen, az kicsit gyengére sikerült...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#8) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"A mindegyik memóriamodulra a vállalat saját fejlesztésű, Viper II névre keresztelt hűtése került fel, mely hatékony hőelvezetést kínál." -A

1600mhz@cl7 1.65V-on? Mért kételkedek én ebben?:D

New world...old thinking...IBM T60;)

(#9) Oliverda válasza Chaser (#8) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Talán azért mert ugyanilyen órajellel és fesszel van már CL6-os kit is? :)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#10) Chaser válasza Oliverda (#9) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem akkor is meredek, de ha a hozzájuk társított árat nézem akkor el is várható ilyen tudás...na majd akkor váltok ddr3-ra, ha ilyen órajelű/késleltetésű cucc olyan áron megy mint most a 800@cl5-ösök :K

(#11) Oliverda válasza Chaser (#10) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor neked sem lesz DDR3-ad 3-4 éven belül. :D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#12) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

áá de durván néznek ki :C :C

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#13) anulu válasza kraftxld (#4) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

nekem is ez a bajom...

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#14) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Menjen már a Corsair... Ott az 1600-as CL7-s Kingmax elég bika az. ;]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#15) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Kár, hogy árak nincsenek :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#16) ManOfUnknown

ManOfUnknown
(újonc)

Lehet egy kicsit OFF lesz, de az am3-as procik tiszteletére miért nem csináltak dd3-as csomagokat?? Lehet nincs akkora tábora az amd központi egységeknek mint az intelnek, de attól még nem jelentéktelen! :(

(#17) NKing válasza ManOfUnknown (#16) üzenetére

NKing
(kvázi-tag)

Talán mert ott nincs megkötve az 1.65V-os feszhatár... de ha minden kötél szakad, akkor ezek az AMD-hez is jók ám :DDD

Ajándék lónak ne nézd a fókát!

(#18) Oliverda válasza ManOfUnknown (#16) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

OCZ, Corsair, Patriot, Mushkin már csinált... :U

(#19) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Nem rosszak, bár semmi extra...

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#20) Chaser válasza Oliverda (#11) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sztem azért 2 év múlva már igencsak esélyes lenne:) De majd visszatérünk akkor rá kinek lesz igaza. Nem halok meg ha nem a legújabb cuccok vannak a gépemben, most pl SD-s gépről vagyok, osztakkómiva', semmi, a ph műxik itt is:D

anulu: DDR2-ből is ritka mint a fehér pingvin a 2x4GB, jómagam abból is csak 533mhz-est láttam, arany áron apróban...

(#21) szki válasza Devid_81 (#15) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Az árak?
A 2 db modul ára olyan lesz, mintha csak 3 modul lenne az i7-hez...
Amúgy a DDR3 ram ára most épp emelkedőben van!

A Patriothoz annyit, hogy ha a Viper 1. szériához hasonlóan jó kis Micron chipek vannak a modulokon, akkor jó eséllyel simán megy az eggyel szűkebb időzítés is (tehát akár 1600 MHz/CL6 1,65V).

(#22) ManOfUnknown válasza Oliverda (#18) üzenetére

ManOfUnknown
(újonc)

Mo-n lehet kapni mert sajna én még nem találkoztam olyan matricával vagy szlogennel egyik dd3-mas modulon sem hogy "designed for AM3" vagy "optimal for AM3" vagy hasonlóakkal! Persze tudom jól hogy függetlenül attól jók AM3 cpu-k mellé!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.