Lassan a Gigabyte minden kártyájára ilyen hűtőt tesz...
/De ez nem baj,mert halk és jol müködő hűtés/
Aki másnak vermet ás az sirásó!
(#1) Silentfrog

Lassan a Gigabyte minden kártyájára ilyen hűtőt tesz...
/De ez nem baj,mert halk és jol müködő hűtés/
(#3) Petike1007

Nekem is bejön ez a 3 ventis dolog...bár a hangját nem tudom milyen lehet amikor melegszik...
Még MSI-nek tetszik a twinfrozr hűtője...
Jó oszt kész oszt kész 
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...

Jó ez a 3 GB memória.
A GTX590-nél is duplázhatnának, mert bizony oda, ahová azt szánják, nem mindig elég az alap 3 GB.
Én már a teljesítményük duplázását várom. 
Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!
Azert van mar egy par 3 gb-os 580 gtx, msi, evga, gainward, palit pl. Es van ahol van displayport is.

Széplenne a 6GB 
Fücsök007: az még odébb van

Msi hűtése hangos!ezen a téren giga jobb 
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
A Gigabyte WindForce hűtés viszonylag halknak mondható.
Azért csak viszonyleg, mert kinek mit jelent a halk fogalom.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Gigabyte Silent Cell?
Arra várhatsz szerintem. Bár ha pakolunk rá egy két 12es ventit, akkor bitang jó hűtés lehet abból is. Még anno volt egy passzív 5770-em, néztek is a népek hogy milyen a kártya. 
Xbox Gamertag: oriic
Jóféle kari!
Valami hasonlóra fogok én is cserélni hamarosan.
A windforce hűtés nekem már bizonyitott a gtx 460-on, hatékony és csendes.
Még a 3 ventis felállásnál sem hiszem hogy túlságosan zajos lenne.

Én meg az árak felezését. 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

1 monitorra, Full HD-hoz felesleges a 3Gb, több monitorra már jól jöhet 
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

Ezt elfogadnám 
TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

A hűtés szerintem is nagyon jó. Nekem ugyan HD 6970 OC-m van ezzel szerelve, de játék alatt sem hangos. Igaz 3 Noctua házventi gondoskodik még a kártya hűtésén kívül a hőmérséklet tartásában.
...Én meg annak a felezését 
Fél éven belül!!! 
OK az a 3 GB RAM, csak hogy' tudok rá ramdisket csinázni? Telepítenék rá linuxot 
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

Milyen érdekes hogy most kaparják magukat össze a gyártók, még 2012 előtt mindenki kihozza a kicsit módosított, kártyáját mert utána csak jóval alacsonyabb áron lehet majd eladni őket. Na akkor lesz érdemes ezekre beruházni, mert teljesítménybe és most már VRAM-ba is pár évig biztos elég lesz.

Én alap állapotban 3 GB-al adtam volna ki az összes GTX580-ast... mert mint kiderült kell rá!
Mondjuk így legalább 2szer lehet kaszálni egy VGA-val... 
ja, de ez a hűtés nem éppen sli barát. egy kártyán meg nincs 3 monitoros setup, kettőt meg támogat két játék kb.
szal ez így ebben a formában kb felesleges.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

ja ugy kelet volna.

Már vannak régebb óta 3GB-s kiszerelésben GTX580-ak csak azok kb. még 20 000ft-al drágábbak. ZOTAC GAINWARD MSI.... itt már vannak + Gigabyte
GTX590 kicsit súlyos kártya....ára is hozzá az.

GX570 3GB rammal okés is lenne számomra. GTX560-at is már árulják 2GB-vel. 570-hez is adhatnának pici ramot.
[ Szerkesztve ]
[(8R,9S,10R,13S,14S,17S)-10,13-dimethyl-3-oxo-1,2,6,7,8,9,11,12,14,15,16,17-dodecahydrocyclopenta[a]phenanthren-17-yl] undecanoate

Van 2560 Mb-os GTX 570, bár nem sok értelme van, mert, amire már kell az akkora ram, elfogy a gpu ereje...nekem tökéletesen megfelel az 1280 Mb rá 

Jó sokan veszik ezt a gtx580, de senki nem veszi észre hogy ven egy erősebb kártya nála ami ráadásul még olcsóbb is nála!
HD6870X2-es

Kinek a pap, nekem a papné! 

csak tud valamit az 580 ezek szerint ha fogyik.... 
ej ha
van ez akkora, mint régen volt a 3870 X2?
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
tán még nagyobb is. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
igen? pff
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Elég kegyetlen azért 3GB 
De gondolom itt eléggé előtérben vannak azok akinek több HD-s monitorja van 
Lásd alúl: http://www.xfire.com/profile/gyufa333/ +400W Chieftec táp :)

Van aki 1db 2560 -as monitorral használja .

PhysX-es kártyának jó lesz a gépbe 
TRON addict

Van olyan ember aki csak NV kártyát tesz a gépébe
,azoknak nem olyan rossz választás
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

igy van

Oda meg a GTX580 a kevés... :-)
Az alap 1.5GB pont jó. Több memóriával nem lesz jobb, de meg lehet marketingelni.

Mivel duplamagos kártya így nem véletlenül veszik kevesen...én nem veszek többet olyat az is biztos...max, ha majd a hardvergyártók nem a se..ükből rántják elő a "remek" meghajtókat a termékeikhez...az 580 egy fasza kártya lett, ez nem vitás.