Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) vérpistike

vérpistike
(újonc)

Ezek kúl cuccok gyerekek. Veszek is....

(#2) BobChemistry

BobChemistry
(őstag)

Ja, csak az 1 GB RAM eléggé visszafogja őket...

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#3) Joe.36

Joe.36
(fanatikus tag)

A referenica 6950 jobban bejön, föleg hogy sikerült 6970 re varázsolnom :D

AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Gigabyte AM3+ GA-970A-D3, 4 GB DDR3 1600 MHZ, HD6670 ,Nézd, ez az én harcom, a remény addig él bennem míg én életben tartom...

(#4) Joe.36

Joe.36
(fanatikus tag)

Hátigen a referencián 2 Gb van, miért szedték le ?

AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Gigabyte AM3+ GA-970A-D3, 4 GB DDR3 1600 MHZ, HD6670 ,Nézd, ez az én harcom, a remény addig él bennem míg én életben tartom...

(#5) Angel1981 válasza BobChemistry (#2) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Full HD-ig nincs különösebb gond, és onnantól sem olyan vészes.

(#6) Joe.36

Joe.36
(fanatikus tag)

Lehet hogy akkor már bios kapcsoló sincs rajtuk......

(#7) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Gigabyte kari vajon milyen hangos lehet terhelés alatt? Lehet ezeket vhogy szabályozni, vagy csak driverből?

Üdv,
Vik

~ Arcana ~

(#8) BobChemistry válasza Angel1981 (#5) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

Most még igen, de ahogy jönnek az újabb játékok, egyre alacsonyabb felbontás/kisebb részletesség mellett elfogy a RAM. :F
Értem én, hogy olcsóbb kártya kell a népnek, de nem hiszem hogy a 69xx széria esetén az a + 1 GB memória olyan sokat csökkenten a kártya árán.

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#9) Retekegér válasza Joe.36 (#4) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

[link]

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#10) GrotESC

GrotESC
(tag)

A címben, az első "a" kötőszó fáj:
Mélyhűtött Radeonok a pezsdítik fel a piacot

Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!

(#11) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Én azt hittem, hogy azért egy kicsit frappánsabb lesz a HIS "titkos fegyverének" névválasztása, de ez... :DDD

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#12) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mekkora az a kártya bakker... ránézésre azt hittem, hogy ma van április elseje és a harmadik venti már csak oda van retusálva :U

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#13) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

passziv verzio?

(#14) MZsoltee válasza gyiku (#13) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az nem lenne mélyhűtőtt.. Kissé meleg lenne...

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#15) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

Elég szutyok ez a HIS, köze nincs a rendes IceQ hűtéshez, ami frankón kinyomja a termelt meleget a házból.
A minőséget megint marketinggel pótolták :W

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#16) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Persze,ha tele lennék sok sok lóvéval,már venném is 6950 2G verzióját,vagy 6970-et
3 monitor! azt hajrá!
de ez mind 190-ezerbe kerülne 110.000.- 1x 6970+2x24"Benq moncsi!
Azok lennének a szép napok!
(az 1G nagyon nem érdekel)
Igazábol a videókártyateszteknél,nem nagyon említik a NV fizix-en kívül,hogy igazi felhasználásuk ezekenek a videókártyáknak nem az egy monitoros rendszer!
(igaz nem fer,mert az NV csak SLI-ben hajtana meg 3monitort),de ha már ,azt megemlítik,hogy NV+fizix van ,és a AMD-nek meg nics,akkor tessék NV-hez oda irni hogy nincs 3 monitor mert nem támogatja
Így ' 1:1 az eredmény nálam :)
no de mindegy ,árverseny majd a TESCO-ban lesz de nem ezen a piacon!
Árverseny=Álverseny
NV bartel AMD,nekünk meg cumi.....(csak látnék 1 ku**va programot ami kihasználja ezeket a videókarikat ,legyen az NV,vagy AMD

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#17) idkfaiddqd

idkfaiddqd
(tag)

"Az információk szerint érkezik egy Turbo verzió is, ahol az előbbi órajelek rendre 820 és 4400 MHz-re növekednek."

:Y :Y :Y :Y

Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!

(#18) radi8tor1 válasza MZperX75 (#16) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Crysis eléggé kihasználja a VGA-kat.

TRON addict

(#19) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

A HIS képes volt ennek a hűtésnek IceQ nevet adni? Szégyen gyalázat. :(((

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#20) Sicilian válasza D.Orion (#19) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Nem valami meggyőző :((

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#21) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

na ha kapható lesz a IceQ 6870 akkor lecserélem a mosatni IceQ 4850-et

EVO & STi power

(#22) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hááát... csak 5870 lesz az 5770-em utódja..
bár azért meglesnék egy 6***-est 1GB memóval.

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#23) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Elég ocsmány az a HIS

(#24) Izzé válasza gyiku (#13) üzenetére

Izzé
(senior tag)

A passzív és a tuningos Radeon bár a powercolor oldalán még nem láttam. :)

(#25) shteer válasza Sicilian (#20) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hát nem...

bár engem a belső levegőt keringető többventis giga csodák se

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#26) sephi válasza shteer (#25) üzenetére

sephi
(őstag)

Ha nincs semmi házszellőzése az embernek, biztos szépen be tud fűteni a házba.
Az articnak volt ilyen hűtőije még GTX280-ra. (accelero extreme)

(#22) - = Zk = - : +1

[ Szerkesztve ]

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#27) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennek az IceQ-nak semmi köze a klasszikus IceQ hűtéshez. Itt, más gyártókhoz hasonlóan, egy nagy bordába besüllyesztettek egy 8-9 cm ventilátort, aztán az kergeti a levegőt két irányban szétfele, a hátlap és a kártya vége felé.

Azért, mert rátesznek egy kék műanyag borítást, még nem lesz IceQ. Ennyi, itt vége is a HIS legendájának.

[ Szerkesztve ]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#28) - = Zk = - válasza Yutani (#27) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

" Ennyi, itt vége is a HIS legendájának. "
vajon ezt ők is tudják?...:U

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#29) Ł-IceRocK-Ł válasza - = Zk = - (#28) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha még nem, akkor hamarosan fogják. Ez nevetséges. :(((
Erre volt az a nagy felhajtás hogy név kitaláló verseny meg pásztorbirka? :F

Lehet azért kerestek neki nevet, mer olyan sz@r lett, nem tudták hogy nevezzék el.
IceQ X(ar)... :(

[ Szerkesztve ]

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#30) - = Zk = - válasza Ł-IceRocK-Ł (#29) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jogos.
régen (his radeon 9600xt excalibur) időkben szerettem őket. de mára sajnos eléggé sok "érdekes bakit" csinálnak... remélhetőleg észhez térnek.. :W

(#31) lsc válasza Ł-IceRocK-Ł (#29) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Légy szíves mutass egy tesztet ahol az van hogy ez a hűtés sz@r. A gigáé ugyanez csak 3 ventivel, az természetesen állat, mégis csak 3 venti . Megint ránézésre mennek a dolgok, pedig ez nem egy szépségverseny. A többet fogyasztó 48xx kártyákon 2 6 mm-es hőcső vitte el, itt 4 8 mm-es van, biztos rosszabb.
Egyébként a fikázók a "régi" iceq hűtés láttán rohannának a boltokba ? Nevetséges.

Az élet kegyetlen .

(#32) - = Zk = - válasza lsc (#31) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

" Egyébként a fikázók a "régi" iceq hűtés láttán rohannának a boltokba ? Nevetséges. "
mindenféle vita nélkül mondom: igen, én mennék....:U:R

(#33) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mélyhűtött-re először azt hittem, hogy vizes a kártya... de talán jobb is lett volna 2 nyákra pakolni mindent, összeforgatni és közé pakolni a blokkot... nem zümmögne és nem is lenne ilyen rohadt hosszú... először a voodoo5 6000 jutott eszembe erről a kártyáról :B basszus, melyik cég merné először meglépni, hogy 2 ilyet összeforgat? durva lenne, az biztos...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#34) Ł-IceRocK-Ł válasza lsc (#31) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Gigásra felőlem 5 ventit is tehetnek. Akkor se adnék pénzt érte.
A régi IceQ hűtések azok voltak a jók.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#35) lsc válasza Ł-IceRocK-Ł (#34) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A régi IceQ hűtések azok voltak a jók.

Ilyen komoly érv előtt meghajlok, így van.

Tisztára mint a piacon amikor a kofák siránkoznak. Már csak egy "Bezzeg a régi szép időkben" benyögés kellene, teljes lenne a "folklór".

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#36) Mappa válasza lsc (#31) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

+1

(#34) Ł-IceRocK-Ł - de miből vonod le, hogy ezek a mostani IceQ nem jók ? mert ránéztél ? pffffff

Szerk.: Isc - majd meglátjuk :P

[ Szerkesztve ]

EVO & STi power

(#37) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most én is azt mondom, hogy a régi külsővel szivesebben látnám az IceQ-kat...
régen különlegesség volt, most tucat cuccnak néz ki...
Tervezzék meg rendesen, legyen új, szép... Ez pont olyan mint a többi gyártó VGA-ja oké hogy jó, de semmi IceQ feeling nincs benne...

asd fgh jkl éáű

(#38) shteer válasza mephi666 (#33) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nvidia. 9800gx2 :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#39) EarL 007 válasza - = Zk = - (#22) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy 6470 jellegű karit is 1GB RAM-mal? :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#40) mephi666 válasza shteer (#38) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na jah, de ez itt nagyobb súlycsoportba kerülne :) (és talán hosszabb is, mint a 9800gx2)

ui: de a legjobb lenne 2db 5970-et összeforgatni és akkor lenne egy voodoo5 6000 hosszúságú "szendvics", 4gpu-val :B

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#41) Mercutio_ válasza lsc (#31) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Ezt benézted :DDD , most is "régi" IceQ hűtéses kártyám van (5750), bár mivel nincs időm játszani azt épp hirdetem, de nyilván, ha lesz időm és igényem a házam mérete és kialakítása miatt csak "régi" IceQ típusú hűtéssel rendelkező kártya mehet bele :K

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#42) Ł-IceRocK-Ł válasza Mappa (#36) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert volt. Onnan.

(#43) lsc válasza Mercutio_ (#41) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt benézted
Mégis mit ? Hozzáteszem az 5750 iceq sem egy szépségdíjas termék, igaz attól még lehet jó, nem ismerem.

Mod Ł-IceRocK-Ł: Mármint volt ilyen iceqx hűtésed és onnan tudod hogy rossz ? Mert a régi iceq 3-4 hűtésre senki nem mondta hogy rossz, csak ez más, ennyi.

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#44) RootRulez válasza Mercutio_ (#15) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De színre hasonlít. :DDD

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#45) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Ez a széria szémomra csalodás De megvárom a legnagyobb gyerek megszülését hátha megváltozik a véleményem :C

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#46) - = Zk = - válasza EarL 007 (#39) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

akár.... :C
de maradjunk a nagy számok törvényénél, ha kérhetem :P
szerk: bár lecarom, csak ne DDR2-es legyen:))

[ Szerkesztve ]

(#47) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A HIS cucca bejön, a Giga-féle 3 ventis rettenetet kétszer is meggondolnám...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#48) atti_2010 válasza GrotESC (#10) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Privátban is megírhatnád az észrevételeidet, a francot se érdekli.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#49) skitzoo

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

A giga jól néz ki de nekem a HIS nemjön be :(

"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

(#50) Mappa válasza Ł-IceRocK-Ł (#42) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

ilyen a cikkben szereplő IceQ-al szerelt vga-d volt már ? ejjha... :DDD :DDD

EVO & STi power

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.