NA ez a szívás.... 
DOWNLOAD ██████████████ 105%
22" BenQ FullHd-s monitort + MAX 10.000ft-ot adnék 24" LED monitorért.!!
Eladó Sapphire HD4890 1GB, nagyon megkímélt, hibátlan állapotban, nem kókányolt, korrekt eladótól!
Eladó Logitech Rumplepad II / 2, hibátlan tökéletes állapotban, ár/érték arányban a legjobb!
Eladó 3db 1TB Western Digital 64MB cache és 320 GB Western Digital HDD, hibátlan 100%-os állapot!

NA ez a szívás.... 
DOWNLOAD ██████████████ 105%
Szívás, viszont lesz egy elhasznált akksi helyett egy új a gépben.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
ingyen 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Én még lehet örülnék is, ha ilyen akkum lenne... 
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

azért nem mellékes... én is örülnék ha kapnék egy újat... mondjuk 9 cellást... 

HPQ 6910p nincs a listában. 
akkor szerezz be 1 olyat 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
én ennek nem örülnék annyira.

A hp most használt emblémája így néz ki:
![]()

Bizony, én sem utasítanám vissza, ha a 60%-ra elhasználódott 9 cellásam helyett kapnék egy újat 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Hát ez egy picit szégyen a HP-tól 

Mert az Acer ugyancsak tüzet okozó adapterjei nem szégyenek? Minden gyártónak vannak hasonló problémái. Amúgy meg világhisztériát okozott, h a WIN7 kicsinálja a notik akkuját, aztán meg kiderült, h hülyeség.....
www.laptopkalauz.hu
Ezt már lassan feltüntethetnék eladáskor is: "Akksiját várhatóan két éven belül újra cseréljük!"
Szerintem bármely sorozatot megnéznék, hasonló arányban találnának túlmelegedő akksikat...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

élőfordult már mindenkivel hogy elrontottak valamit ... de ha visszahívja és cseréli akkor nincs belőle gond
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
De ők legalább szólnak, hogy gáz van 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

így van , nagy és persze normális cégeknél ez így szokás , valószínű ők is gyártatják valaki mással a töltőt és az egyik széria hibás lett, megesik

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00