" *A Video Kinect szolgáltatás használatához Xbox LIVE Gold fokozatú tagságra van szükség."
Hát kapják be. Nálunk elérhetetlen a gold tagság.
" *A Video Kinect szolgáltatás használatához Xbox LIVE Gold fokozatú tagságra van szükség."
Hát kapják be. Nálunk elérhetetlen a gold tagság.
Ősztől lesz magyar Live, a Natal meg novemberben jön. Szerinted?
Sectumsempra - For Enemies

Nem szeretnék állást foglalni se ellened, se melletted, de azért a visszacsatolásos indokodhoz annyit hozzátennék, hogy nem csak a rezgés visszacsatolás. Az analóg karoknak van visszahúzása, van egy bizonyos pont, ameddig húzhatod, a gomboknak van nyomáspontja, ellenállnak a nyomásnak, aztán megadják magukat, a ravaszok szintén. Ezek bizony nagyon komolyan megtervezett ellenállások, nem csak azért ilyen, mert így sikerült nekik. Szóval kikapcsolt rezgéssel is kapsz visszacsatolást, hogy most sikerült megnyomnod egy gombot vagy nem, kell-e még tovább nyomnod, húznod vagy nem. Majd ha ez sem lesz, akkor hiányozni fog, hidd el.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Még, de ha figyelemmel kíséred a történéseket akkor tudnád, hogy idén elindul a M.o. LIVE szolgáltatás. 
Másrészt meg Gold-ot eddig is ellehetett érni itthon. 
BiP
Ja az más én nem néztem a linket csak most. Akkor vissza vonom azt a hsz-t

ár: Az addig oké, szerintem irreálisan drága a 4GB verzió a 250-hez képest.
[ Szerkesztve ]

Nálam az hiba, ha ennyi évvel a konkurencia mögött olyan prezentációval előáll egy gyártó ami nem felel meg az elvárható minőségnek. Ameddig nem látjuk az ellenkezőjét addig kénytelen vagyok a látottakból kiindulni.
A rezgést meg nem hiszem el. Illetve elhiszem, rendben van. Te vagy az első ember akit ismerek és kikapcsolta ezt a funkciót. Az akksi zabálás is érdekes téma, pár hetente én kibírom a töltést, abba még én sem tudok belekötni.
A pontosság meg onnan származik, hogy embert fog érzékelni az eszköz. A többi megoldásnál egy plusz eszköz van, ami már alapból is elősegíti a pontosságot, illetve a fizikai kiterjedés által az embert is arra ösztönzi hogy jobban odafigyeljen, üres marokkal kardot iránytani nem ugyanaz mint ha valóban lenne benne egy rúdszerű valami. Majd a jedik elmondják miért 
[ Szerkesztve ]

- PlayStation Move motion controller - fő kontroller - a "varázsbot" - ára: $49.99
- PlayStation Move navigation controller - kiegészítő kontroller - az "analóg karos" - ára: $29.99
- PlayStation Eye kamera külön - ára: $39.99
Ezek kellenek ahhoz, hogy játszani tudj (najó az analóg kart parasztosan helyettesíteni lehet a kontrollerrel), DE ez csak 1 emberre. Ha 2 ember akar játszani annak megint kell egy nyalóka meg az analóg kar.. Így már nem is olyan olcsó a cucc, igaz? 
Kicsit (nagyon) sok, de van elég időm gyűjteni rá... 
Trolololololol | Steam: thomahu

Tehát ha nem számoljuk a kamerát, akkor 2 főre 160 dolcsi navi kontrollerrel, ami már drágább. Márpedig ennek legalább párban van értelme.
Amúgy azt lehet már tudni, hogy a Kinect hány ember mozgását tudja egyszerre követni?
[ Szerkesztve ]

Szépen is néznénk ki, ha egyet értenél velem miközben számodra értelmezhetetlen az írásom. 
Persze, majd jobban odafigyelek.
A többieknek: szerintem sokan (köztük én, számomra ez a lényeg
)egyedül is eljátszanának mozgásérzékeléssel egy next gen konzolon. Én úgy gondolom a sony kicsit más csoportot céloz meg mint a microsoft. Persze ez majd csak a következő 1-2 évben fog tisztázódni a játékkínálat által.
[ Szerkesztve ]

Hát nem tudom, számomra ennek az egésznek társaságban lenne értelme, egyedül ugrálni üres kézzel egy szál alsógatyában a box előtt az olyan buzis lenne 

"nem felel meg az elvárható minőségnek" ezt megint úgy mondod mintha már lett volna a kezedben ilyen..
Ha annyira zavar, hogy hiányzik valami a kezedből kardozás közbe akkor rámarkolsz a.. porszívócsőre, vagy amire akarsz..
Na de mindegy, szerintem hagyjuk, mert bármit mondok te már eldöntötted, hogy ez szar szemét, nemérdemes venni. Egyel kevesebb.. -al fogunk neten kardozni. 
160x223=35.680 Ft, de még 230ft-os dollárral számolva is 36.800Ft 
(#64) Razuel
Az árak a Sony E3 2010 konferencián hangoztak el, nem valószínű hogy változni fog.
[ Szerkesztve ]
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Egyébként tessék már kijavítani engem, ha hülyeséget mondok, de legjobb tudomásom szerint semmi nem akadályoz abban, hogy a jedikardozáshoz valóban rámarkolj valamire...

Igen a kinect meg 150 euro/dollár ról lett 42k..

Jó, nem kell a duma, 160 dollár > 149 dollár. Majd mire magyarországon kapni lehet, addigra az is átváltozik euróvá, meg az euró forinttá, és majd akkor számold át újra 
Héhéhé, a 42K az az euróból átszámolt ár. Ha a dolláros Kinect-et nézem, akkor az ~33K.
Mire ideér a Move, az is egyben konvertálódik euróvá.

"Ha annyira zavar, hogy hiányzik valami a kezedből kardozás közbe akkor rámarkolsz a.. porszívócsőre, vagy amire akarsz.."
Igen. Erre tértem ki fent
. Felfújt plasztikok aranyáron, ahogy a wii-hez is árulják ezen kiegészítőket. Persze lehet venni eredeti kardot is, vagy konyhakéssel játszani a praktikusság jegyében, csak ilyen esetben előfordulhatna túlzott mértékű visszacsatolás.
Heihachi én nem ugrálósra gondolok, ugra bugra játékhoz (zelda) nekem nagyon tetszett a wii irányítója, illetve fps-nél is. Egyiknél sem ugráltam, persze ezt bizonyítani nem tudom. 
Modern24:
"- ha nem lesz leegyszerűsítve az irányítás akkor a sok...majd veszi a felfújt műanyag vackokat hogy tudjon érvényesülni, aranyáron
- amiben nem lesz rezgés tehát megkapunk egy hibás wiimote-ot drágábban"
a sok után, sok szegény vásárlót akartam írni, úgy értelmessé válik a mondat.
Nem tudom hány embert érint, nem megyek már jobban bele. Nekem furán hatna, ha üres kézzel kardoznék, de lehet egy gyerekkori viselkedéskultúra, szocializálódás eredménye. (avagy akinek TÉNYLEG volt kardja, ha csak egy ág is volt az..az volt a menő..na ugye
, ugyanez a játékpisztoly...
mindjárt lebukok hogy az oviból írok
)
[ Szerkesztve ]
Na így már mindjárt más 
Persze várható a szokásos ami kint dollár azt itthon euroval lehet számolni.
Az biztos hogy aki játszani szeretne az újdonságokkal bármelyik konzolon a zsebébe kell nyúlnia.
[ Szerkesztve ]
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Azért nem félj lesznek még itt MS anyázások a Kinectel kapcsolatba az elején. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mikrofosozás akkor is lenne, ha a rákot gyógyítanák, és mellé Xboxot adnának ajándékba.
(#68) kelzsoca: Na ja, de mi, akik követik a híreket, egy ideje már számítottak az árra, szóval szerintem senkit nem ért annyira hideg zuhanyként 
[ Szerkesztve ]
„Jó drága.. és? Nem hiszem, hogy kötelező lenne megvenni."
Mi ez a "megszoksz vagy megszöksz" üzletpolitika? Ebből nem lesz yacht a magánszigeten. 
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

Azért gondolom lesz 250gb-os Kinect Bundle is. Abban meg reménykedem hogy az új gépet nem lehet majd flashelni.
Amúgy a Kinectet USB-vel kell majd a boxra kötni? Ha igen, akkor kíváncsi leszek hogy mennyi idő kell míg valaki ír progit pc-re amivel ilyen Különvélemény stílusban tudunk majd ügyesekdni. 
(#60)heihachi: mert ha két ember ugrál alsógatyában az xbox előtt az nem buzis

[ Szerkesztve ]
"Fuck it!" for Chris. :)
Igen, USB-n csatlakozik. Az új modelleken az aux portra megy rá, ami egyben az áramellátását is megoldja, a régebbi gépeken pedig egy usb-t foglal le, plusz megy egy külön tápkábel a kettőhúszba.
Hát azt azért megnézem, hogy valaki csak úgy rittyent egy olyat 
Hat (6) embert tud lekövetni, amiből kettő (2) aktív játékos. Egyébként itt a jó kis Digital Foundary cikk. Ebből a legtöbb technikai kérdés kiderül.
Különvélemény style: Nem elég érzékeny hozzá. Olyasmit tudhat, de olyat nem.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Szerintem ez az amúgy se fizetik ki itthon hozzászólások nem helyt állóak már
Meg hogy nem lesz annyi Magyar aki megveszi. Akit ez érdekel fog annyi pénzt rászánni, hogy megtudja venni , és ez mindig is így volt
Rengeteg dolgot összelehet hasonlítani konkurens dolgokkal (lásd IPad teszt alatt is kb ugyan ez megy hogy hű de drága milyen fos de azért mégis a fél társaság megfogja venni) ,de szerintem értelmetlen. Direkt nem írok ellenpéldát és nem foglalok állást mivel akkor lennemibe belekötni... Szerintem akit érdekel ez a cucc az megfogja venni ennyiért is. Nem ez az első "elsőre túlárazottnak tűnő" ketye a világon.
Üdv 
"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)

szerintem is.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Kicsit elszálltak az arcade árával. 65k-tól már lehet rendelni a 250 gigás wifis verziót.
[ Szerkesztve ]
I'm not heartless... I love beating!

Durva árak nagyon. A Slim arcade boxnak semmi értelmét nem látom ennyi pénzért.
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.
Az igazság az, hogy vér mind1 mit vesz, vagy nem vesz meg a Magyar. Az a +- 10-20k eladás világszinten nem oszt nem szoroz... Innentől ha pl. az USA-ban bejön a dolog akkor mi is ezt fogjuk venni egy idő után, ha pedig nem akkor bármennyire tetszik nekünk, el fog tűnni.
Egyébként engem nagyon frusztrál, hogy a világ többi részével szemben itthoni eladásokról nincsenek számszerű adataink. Érdekes lenne azok tükrében hozzáállni az újdonságokhoz.
Egyébként még az Egyesült Államokban (ahol ugye $150 a Kineckt) is sokallják a kiegészítő árát. Szóval nem arról van szó, hogy a csóró Magyaroknak csak 2 kifli áráért kellene, hanem arról, hogy mindenkinek kicsapta az összeg a biztosítékot. Ettől függetlenül a felhasználók nem a fóumkommentjeikkel, hanem a pénztárcájukkal nyilvánítanak véleményt, így a fogadtatás majd az első nap fog kiderülni. Mint mindig

Mi a fütyiért veszel eredeti játékokat, ha a boxod flashelt?
Lehet, hogy mert csak ahhoz tudott hozzájutni, és a későbbiekben tervez venni egy újat? 
Nem mindenki lesz pusztán a lehetőség miatt tolvaj...

Nem lesz azért olcsó mulatság magában...
"Suche gut gebauten Achtzehn- bis Dreißigjährigen zum Schlachten. Der Metzgermeister."
Kevesebbre számítottam, de azért venni fogok. Legfeljebb majd ez is úgy jár mint a kormányom, ott van a szekrény tetején.
Bár 2 napja a srácaim elővették és játszanak vele, ezzel is biztos el lesznek, és én is kíváncsi vagyok rá. 
Sylver001: Nekem van flashelt is meg mentes is, de főleg eredetivel játszanak a srácaim, ami tetszik nekik azt megveszem, persze csak ésszel ilyen árak mellett.
[ Szerkesztve ]
Xbox360 Gamertag: Roterhu
Akkor veled együtt hárman vagyunk, mint tuti vevők (Def26 a harmadik) 
Nem lepődnék meg, ha a magyar premieres vásárlók ~3%-át ki is tennénk 
Én azon se lepődnék meg, ha 6-ot 
"Nyugaton nem kell jómódúnak lenni 149. dollár /euro kifizetéséhez".
mar felall a hatamon a szor hogy minden topikban talalok valami embert aki bebizonyitja hogy kulfoldon 50eurot nuku kifizetni egy jatekert meg 150euros konzol kiegeszito detto.. felejtsuk mar el ezt. jobb kint az elet de ott se fossak am a penzt.
Nem fossák a pénzt, de hidd el, hogy amerikában sokkal könnyebben kifizetik a pénzt olyan látszat dolgokra is amik mesterségesen qrva drágák (nem hiába megy úgy az Apple-nek, de még az is sokkal olcsóbb kint mint idehaza) de ha átszámolod kint ez a cucc 33ezer ft, itthon meg 42 lesz...
Ugyanez a helyzet nyugat európában ahol szinén nem fossák a pénzt, csak épp 5x annyit keresnek, mint a hazai átlagkereset és ez a cucc ott is ugyanannyiba kerül.

Az idő eldönti ,hogy kis országunkba mekkora lesz a kereset,gyanítom hogy rekord eladásokra nem fog sor kerülni
,4 gb ssd
,tettek volna bele legalább 32 gb-ot azt sokan meggondolnák.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

csatlakozom orbano kérdéséhez: ígérték, hogy lesz PC-re is! szóval mikor lesz, tudja valaki? 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Mindenkinél más a minőségi elvárás. 42eFt-ért nem egy kínai tetris értékű kacatot várok. De te biztos jól el leszel vele!
Azt meg honnan tudod, milyen mozgásokra? Van pár játék prezentálva, és csumi.
A jövő játékai és lehetőségei még csak most jönnek. Vagyis itthon nem, mert itt úgyse veszi ezt meg szinte senki a Kinect matrix effekt csodát. Akkor már PS3. (mondom mint xbox-os)
[ Szerkesztve ]
Magyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.
Nézz meg pár külföldi fórumot. Ugyan így sír a szájuk.
Soha nem mondta az MS, hogy a Kinect ebben a formában valaha lesz PC-re. Valami Move-szerű cuccot demóztak PC-re (nem a Microsoft), fogalmam nincsen, hogy hol tart vagy milyen, de el tudom képzelni...
(#90) hommeros: Honnan tudom? Onnan, hogy elolvasom és megnézem a prezentációkat. A jobb kérdés az, hogy TI, akik fikáztok, honnan tudjátok, hogy milyen minőséget képvisel ez a cucc?
Egyébként kezdem unni ezt a suttyó proli stílust. Anno értelmesebb voltál, eldrogoztad az agyadat, vagy mi bajod lett az utóbbi időben?
Amúgy vagy nem értetted meg, amit írtam a 49-es kommentben, vagy csak jössz megint hőbörögni, mint valami vén kurva: ki az a hülye, aki több méterről a tévé előtt csápolva precíziós mozgást igénylő feladatokat akar végezni - főleg annak fényében, hogy eddig sem agysebész-szimulátorok voltak kiadva?
Vagy mit értetek pontosság alatt, ha nem azt, hogy nem tud ujjmozgást lekövetni (mert nem tud)?
[ Szerkesztve ]
Drága???? Mi az, hogy drága? Ez nektek komolyan drága? Ez a 40 ezer Ft? Egy PlayStation 80 ezer Ft, a Kinect pedig szerintem jóval nagyobb értékkel bír, mint egy PlayStation. Aki meg tud venni egy játékkonzolt, annak nehogy már sok legyen ez a 40 ezer Ft-os, igencsak 21. századi találmány.
Szóval nem vágom, hogy mit szörnyülködtök itt az árán, szerintem kifejezetten olcsó, ahhoz képest, hogy mekkora újdonságnak számít. Én a Microsoft helyében legalább 60 ezret (~ 300 dollár) kérnék érte.
[ Szerkesztve ]
Eladó könyvek, hardverek, stb.! http://y0.hu/_W3

De jól vágod, csak nem együtt tekertük a spanglit?
Mi, akik fikázunk mindenfele a világban, onnan tudjuk, hogy "elolvasom és megnézem a prezentációkat."
Én többet várok egy tetris vagy egy tenisz játék megjelenésén túl. (A 10eFt-os HD webkamera is tudott ilyen funkciókat, sőt, még volt is mellé vagy 5 játék, ami érzékelte az ugrabugrálásunk ugyanígy, ugyanilyen sebességgel.
h-yle: Ámerikai munkakereséssel bajlódunk, szakmával éves fizu 50e-60e, felső végzettséggel 65.000$-től felfele évente. Ebből kifutja egy Kinectre, hidd el. Csak sírni jóóóó. 
[ Szerkesztve ]
Magyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.
Én 80at kérnék, csak hogy konkurenciát állítson a PS3-nak és ezzel kiszorítsa a piacról.
Ott más drága. Van biztosításod? Lakás bérleti díj?
Persze, hogy sír a szájuk, amikor effektíve át lettek baszva. Anno az MS 50 dollárról kotyogott, ami persze erős volt már a maga idejében is, de ahhoz képest a 150 még úgy is húzós, hogy már jóideje számítani lehetett az árazásra...

Közben leesett. 2 boxa van a skacnak és csak az egyik biztonsági másolatos. 
A Kinect technikailag kb. 2012 közepére forrja ki magát. Addigra talán jön ki rá értékelhető játék is.
Én többet várok egy tetris vagy egy tenisz játék megjelenésén túl.
Nekem a Fable 3 éppen eléggé magas játékértéket reprezentál, és lehet, hogy le vagyok maradva, de Tetrisről még nem tudok Kinect-re.
Mellesleg van egy-két igen szép név a Kinect ready játékok között, pl. SW cucc is lesz. Kicsit korai még a játékkínálat felett ítélkezni, nem gondolod?
(#98) Sylver001: Speciel 2012-es játékmegjelenésekről nem igazán tudok jelenleg, de a 2011-es listában van néhány, ami épp eléggé színvonalasnak tűnik már most is.
Majd kiderül, minden megtörténhet, meg az ellenkezője is.
[ Szerkesztve ]

Értem én mire gondolsz, és igazad is van.
Amúgy jah, találni már putri kecót 900$-tól 
[ Szerkesztve ]