"(mert azért a Kinect túlmutat a Wii-n, ahogyan a Move is)..."
Ez jelenleg hatalmas butaság és hülye kijelentés volt. Egy eszköz önmagában még csak egy eszköz és semmi több. Ebben az esetben a játékok a döntőek és a wiinél azért kijöttek sorban azok a címek amik a megcélzott rétegeknek tökéletes minőséget raktak le. Legalább egy év, ha nem több míg kiderül, hogy túlmutatnak-e az újabb wii copyk az eredeti koncepción. Legjobb példa erre maga a ps3, most egy remek konzol szerintem. De első éveiben finoman szólva sem mondtam volna rá ezt a jelzőt. Pedig azóta is változatlan a technikai tudása. Illetve butították. Hehe. A ps2 is sikeresebb volt mint az erősebb xbox1 és gamecube, finoman szólva. Ennyit a papírról.
Microsoftnál én ezért tartom hatalmas hibának, hogy teljesen új, magas minőségű címeket nem jelentettek be nagy számban erre a megoldásra. Nagyon wiis fellingje van az embernek az egésszel.
A move az más, ott inkább azt érzem, mint ha maga a gyártó sem hinne benne és bár van pár játék ami érdekes, de mégsem elég.
Ekkora lemaradásban a nintendohoz képest én nagyon erős nyitócímeket vártam volna, de valahogy nem látom azt a nagy tűzijátékot.
[ Szerkesztve ]

Gondolom erre gondolt, ami az egyikkel elérhető a képernyőn az az új forradalmi irányítással: NEM, a videok alapján. Magyarul igen le lesz korlátozva a játékok összetettsége.

Nektek tetszik és bejön így látatlanba is (mivel ezek szerint az eddigi prezentációk még nem az igaziak) ez szép és jó és valószínűleg ti vagytok többen, így én nem is vitatkozom inkább. Nekem valószínű ha újszerű irányítás kell akkor inkább a sony megoldása lenne jobb, vagy az új wii féle. De a joy kora lejárt, már túlzottan pontatlan eszköz a mai játékokhoz, az autós játékokat leszámítva. Csak az autós játékok a mai játékok töredékét teszi ki, változnak a trendek.