Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) bigadam94 válasza Vodar (#93) üzenetére

bigadam94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én azért egy kicsit máshogy látom.. A PS3 egy komplett konzol, megannyi jobbnál-jobb játékkal, és akár évekig le tud kötni - na ezért kiadnék 80 ezret. A Kinect nem több, mint egy kiegészítő (amihez ugyebár kell az alapgép is = 60k), és a rá megjelenő játékokról egyelőre még nem sokat tudni.. Na ezért már nem adnék ennyi pénzt.

Talán pár hónap múlva - ha látom, hogy folyamatosan jönnek a jobbnál-jobb kiadók nagy játékai -, megfontolnám.

(#102) hommeros válasza Morden24 (#99) üzenetére

hommeros
(senior tag)

Szerintem felfogható, hogy degradáló jelző a Tetris. Ezen elcsúszni... Amúgy meg a Kinect Adventures-hez van trialban ha jól tudom. (mondjuk Fable 3-ről nem tudtam, Forza, SW nem lesz rossz) Amúgy a jelenről van szó. Addig szerintem az ára is változhat, amíg ezek a címek megjelennek. Ok, ez nem túl valószínű. Most nincs rá olyan tartalom, ami miatt egyből rohannék megvenni, a jövő meg a jövőben lesz, aztán majd átmegyek a hídon, ha odaérek.

[ Szerkesztve ]

Magyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.

(#103) Morden24 válasza hommeros (#102) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Novemberben jön ki a Kinect, addigra megjelenik a Fable 3 is (okt. 26.).

Egyébként meg itt egy lista, válogass.

Amúgy meg szerintem semmi gond nincsen az Adventures-el, meg a Fitness- és táncos programokkal. Rengetegen erre izgulnak, és kipróbálva pl. a Guitar Hero-t, meg is értem, miért. Nem, nem kanapés hácé gémer feeling, de ezt eddig is lehetett tudni, hogy nem arra lesz való. Bár speciel lennének benne lehetőségek, pl. RTS terén. Remélem, majd ki is használják.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#104) wesaaa

wesaaa
(tag)

AKK MOST 42ÉRT LEHET MEGVENNI VAGY 60ÉRT? :F :F :W

Hibás Mobilokat keresek! Ha van dobj egy pÜ-t:) HA VALAMIT HÍRDETSZ ÉS TALÁN EL AKAROD ADNI AKKOR VÁLASZOLJ AZ ÜZIKRE%

(#105) Morden24 válasza wesaaa (#104) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A különálló, standalone Kinect cucc 42 ezer forint lesz.
A 4Gb-os Slim Arcade Xbox 360 60K HUF lesz. Ebből kiindulva a mostani 250Gb-s Slim drágulni fog.
89K HUF-ért Kinect + Arcade kombót kapsz.

(#106) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Zsír pont ennyire számítottam! :) Első napos vétel! :C

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#107) kelzsoca válasza Xirtam (#106) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor már 4-en vagytok :DDD

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#108) Morden24 válasza kelzsoca (#107) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

25% :D:D:D

(#109) Morden24 válasza Xirtam (#106) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szólj, ha le lehet adni az előrendelést nálatok, ráugrom csukafejessel :))

[ Szerkesztve ]

(#110) David75

David75
(őstag)

Nem olyan drága ez csak meg kell nézni mihez képest ha két gitárral akarsz guitar hero-zni vagy gitár+dob az ugyan úgy 40körül van.Ha meg lesz hozzá jó sok játék akkor nagyon jó lesz.Kár hogy eladtam az xbox-omat.Ha úgy nézem hogy használt xbox+kinect kijön 70ezerből akkor nem rossz vásár...

100% No Modern Talking

(#111) kelzsoca válasza Morden24 (#108) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Majd várjuk ám a beszámolót, aztán én is írok a vibr.. akarom mondani Move-ról valamit :)

[ Szerkesztve ]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#112) jer1cho válasza edward2 (#86) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kedves cimborám 3 évet dolgozott Angliában sima mezei szakácsként, nem elit helyen. Kb. 500.000 HUF-nak megfelelő fizetésért, másik cimborám szintén szakács, aki Németben nyomja most is 1.400 euróért havonta. Vajon melyik a könnyebb (maradjunk szakmmában):

itthon kifizetni egy kb. 200K-s fizetésből (jelenleg átlag feletti szakácsfizetés) 42K-t (a fizetésed 21%-a) vagy kint kifizetni az 1.400 euróból a 149-et (a fizetésed 10,6%-a)?

Nekem meg mar felall a hatamon a szor hogy minden topikban talalok valami embert aki bebizonyitja, hogy a matematika, mint olyan nem létezik...de, ha nem megy a matek, akkor csak próbáld meg kilogikázni, hogy vajon a több fizetésből a kevesebbet, vagy a kevesebb fizetésből a többet könnyebb kifizetni? Nem kell most válaszolni, hagyok időt, hogy elővegyél papírt meg ceruzát... :DDD

(#113) Morden24 válasza kelzsoca (#111) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hehh, ha lesz akkor éppen időm és kedvem, komolyan írok egyet. Bár ezt már a szifon4-re is mondtam :D

(#112) jer1cho: Igazából végeredményben nem 10,6% lesz az, mert ugyan a fizetés lehet magasabb és/vagy az adókulcsok kedvezőbbek, de nem illik azt sem elfelejteni, hogy a teljesen eltérő árképzés miatt az ugyan magasabb fizetésed teljesen más arányban marad számodra felhasználható a fix és dinamikus havi költségek kifizetése után (hogy csak egy egyszerű példát mondjak: amíg nálunk 600 forint egy doboz koporsószeg, addig Londonban ugyanez majdnem 3000...). Szóval ja, jobbak a nyugati fizuk, de élesen akkor különböznek igazán, ha az ottani fizut itteni költőpénzként képzelem el.
Szóval na, kint sem mindegy, hogy 50$-t vagy 150$-t gombolnak le rólad :))

[ Szerkesztve ]

(#114) Jarlaxle

Jarlaxle
(senior tag)

Nalam is elso napos vetel lesz ha megfelelelo mennyisegu content lesz hozza.

(#115) kelzsoca válasza Jarlaxle (#114) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Még a végén az első nap elkapkodják azt a 10db-ot ami érkezik :))

(#116) Morden24 válasza kelzsoca (#115) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gondolom Move-ból csak azért lesz ennél több rendelés, mert egy-két sex shop tévedésből leszállíttat párat :P :))

(#117) h-yle válasza Morden24 (#116) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Én úgy hallottam, hogy fagylaltboltban is lehet majd kapni.

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#118) kelzsoca válasza Morden24 (#116) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Erre mondják azt hogy többfunkciós :P ;]

Nem vitás a Sony tudja hogy a nők is fogyasztó társadalom, és összekötötték a kellemest a hasznossal :)

(#119) Morden24 válasza kelzsoca (#118) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az fasza, de ha én írok a Kinect-ről tesztet, akkor neked sem ártana a Move-ról... teljeskörű tesztet ;] :DDD

(#120) kelzsoca válasza Morden24 (#119) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tehát teljeskörűen mutassam be mit tud a kütyü :)

(#121) wesaaa válasza Morden24 (#105) üzenetére

wesaaa
(tag)

KIN4ECT CUCC AZ MIT TUD?

Hibás Mobilokat keresek! Ha van dobj egy pÜ-t:) HA VALAMIT HÍRDETSZ ÉS TALÁN EL AKAROD ADNI AKKOR VÁLASZOLJ AZ ÜZIKRE%

(#122) elithun válasza wesaaa (#121) üzenetére

elithun
(senior tag)
LOGOUT blog

Caps Lock bekapcsolása nélkül is látjuk ha írsz valamit.
Íme a leírása annak, hogy mit tud a Kinect (önmagában semmit, kell hozzá Xbox): [link]

(#89) waverider: Én úgy tudom, hogy Bill Gates szeretné, hogy legyen a Windows-hoz Kinect, ez még nem jelenti azt, sajnos, hogy már fejlesztik is.

[ Szerkesztve ]

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#123) Cobra652

Cobra652
(tag)

"forradalmi jelentőségű Kinect szenzort,"

Forradalmi a penicilin öcsém.....:DD

Hol vannak most azok az emberek akik hangoztatták hogy a MOVE ha 4-en akarják játszani drágább lesz mint a Kinect?:) FAIL
Ülve még mindig nem látta senki használatban,lagmentesen szintén nem...
Az eddig bejelentett játékkínálata egy nagy nulla.

Usa eladások?

X360-ból jóval több gép fogy a warezelhetőség miatt,viszont a live-tól való félelem miatt a warez csekély a pc-hez képest. Azon nem értem mi a meglepő hogy a nagyobb számban eladott konzolon nagyobb az adott játékeladás száma a SAJÁT hazájában..:)
Ps3-on adott lenne a warez nem így nézne ki a gépeladási stat,bár amerikában lehet nem változna,oda egy gírszofwór 3. kopipaszt rész elég húzónévnek.:)

Mindenesetre amíg az microfost a kinectel nyűglődik, miközben az exkluzív kínálat mennyisége és minősége kb sehol sincs a sony gépéhez képest (2-3 exkluzív woaaaaa),addig a sony legalább igyekszik tartalmas exkluzívokat kidobni és nem kopipaszt szemeteket mint a Gears 3 (az első részt szerettem a 2. mivel semmi újat nem adott untam,a 3 nem érdekel) a Halo Reach (Az egyik legrondább nextgen konzol fps, új pályákkal, új ellenfelekkel új sztorival,és finomított textúracserélt graffal a HALO3-hoz képest,csakhogy ne ez legyen a legrondább :D) Fable 3 (ami továbbra sem exkluzív de ideírom mert a fanboiok szereti exkluzívként emlegetni)....

Szép szép jójó.
A mennyiség a microsoft kezében van. A minőség pedig a sony kezében. Ez a lényeg.

(#124) heihachi válasza Cobra652 (#123) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Hol vannak most azok az emberek akik hangoztatták hogy a MOVE ha 4-en akarják játszani drágább lesz mint a Kinect?:) FAIL

Lol most tárgyaltuk ki, hogy már 2 embernél is a MOVE a drágább, de sebaj.

A warezos baromságra meg annyit, hogy a világ minden táján Xbox 360-ra fogy jobban a szoftver arányban, még japánban is. [link]

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#125) elithun válasza Cobra652 (#123) üzenetére

elithun
(senior tag)
LOGOUT blog

Bullshit amiket mondasz. Már bocs.

(#126) Morden24 válasza Cobra652 (#123) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hol vannak most azok az emberek akik hangoztatták hogy a MOVE ha 4-en akarják játszani drágább lesz mint a Kinect?

Előbb számoltuk ki kelzsocával, hogy már 2 Move is alig, de drágább, mint 1 Kinect, nemhogy négy, bazze.
Matek rulz.

Miért örömük az embereknek, hogy szénné égetik saját magukat, ehh... :F
Ma egyébként akadozik a gyógyszerszállítmány, vagy csak meleg van? Mert nem te vagy az első, aki tömény, tényszerűen cáfolható marhaságot állít, és utána még vállon is veregeti magát, hogy hejjdenagyonokos...

[ Szerkesztve ]

(#127) vsgaborr11

vsgaborr11
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Drága MS!Most mentetted meg a Wii-t!Köszönöm. :R
Viccet félre téve szeretem a MS-ot, de ezzel az árképzéssel durván elk*rták a Kinect esélyeit, mert hárdkór fákörz játékosok nem fogják megvenni, kazuárok meg nem fognak ennyi pénzt érte kiadni, lásd: Wii Fit árát is csökkenteni kellett, mert nem fogyott úgy, ahogy a Nintendo elképzelte.

[ Szerkesztve ]

Zune HD 16 GB

(#128) Razuel válasza vsgaborr11 (#127) üzenetére

Razuel
(fanatikus tag)

Hidd el az MS nem hasra ütés szerűen állapítja meg az árait, elemzők nézik, hogy mennyi az amennyiért még megvennék és van-e esélye a piacon. Mint mindenki az MS is a legtöbb bevételt akarja kiszedni a termékéből, ezért ennyi az ára.. Ha nem kel annyi amennyit szeretnének még mindig csökkenthetik az árát.

(#129) Gude

Gude
(senior tag)

42k.Kicsit vastagon fogott a toll ;]

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#130) waverider válasza Morden24 (#92) üzenetére

waverider
(senior tag)

pedig igen, de most az istennek sem találom az elmentett cikk linkjét és még egy youtube link is volt hozzá, ahol kifejezetten PC-vel ment :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#131) BITBOYS

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Végre, szerintem konzollal együtt jó a beárazása. Van itthon 2 prémium boxom full felszereltséggel, eladom gyorsan és veszek egy ilyen szettet.

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#132) Morden24 válasza waverider (#130) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Konkrétan a Natal-ról nem hallottam soha, hogy terveznék PC-re kiadni, de természetesen fenntartom a tévedés jogát, ha megtalálod, mindenképpen linkeld be, mert érdekelne :R

(#133) monsta007 válasza Morden24 (#132) üzenetére

monsta007
(kvázi-tag)

Nem tervezik, de Bill Gates nyilatkozta, hogy szerinte használható lenne Win alatt is.[link]

"Fuck it!" for Chris. :)

(#134) Gebriel válasza Morden24 (#132) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

(#135) iBlast

iBlast
(fanatikus tag)

drága szar...

I used to be an adventurer like you then i took an arrow in the knee. || iPhone 4S

(#136) rolkaDb

rolkaDb
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem rossz, nem rossz. De biztos nem veszek ilyet. =D

(#137) Hintalow

Hintalow
(tag)

Sziasztok!

A kinect lehetőségeibe belegondolva egy darabig elgondolkoztam azon, hogy bele kéne ruházni, egy konzolba, de ezt elvetettem (csak stratégiával és szerepjátékkel játszom, és ugye azok konzolon...)
De még mindig maradt bennem pár kérdés:
Tényleg tök jó, ahogy tudod irányítani a testeddel a játékot, pl egy logikai, vagy esetleg egy egyszerű sportjátéknál, vagy bármilyen hasonló casual játéknál.
DE! Hogyan fognak rá kialakítani egyéb játékstílusokhoz irányítást?
Gondoljunk itt például a konzolokon népszerű fps-tps témakörre.
Hogyan lehet majd mozgatni egy karaktert ennek a segítségével? Nem tudom elképzelni, hogy mi lenne erre a megfelelő metódus...
Mert ugye egy ilyen játéknál a kezek tuti foglaltak mással, testtel kicsit necces, lábbal is.
Vagy például vegyük azt, hogy lövöldözni is kell a játékban: olyan érzékeny lenne, hogy érzékeli ha egy láthatatlan fegyvert (vagy egy seprűnyelet) :) fogsz és rángatod az újjad?

Én nem igazán látom benne ezért a potenciált...

Persze stratégiai játékot szvesen játszanék hasonló megoldással, ott nagy jó sci-fi fíling lenne így utasítgatni a csapatokat :D

All we ever wanted was an answer...

(#138) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem akarok új hírt írni róla, mert annak idején már felvetették, hogy állítólag nagy helyre van szükségünk ahhoz, hogy normálisan játszhassunk a Kinect-tel. Persze az MS ezt később cáfolta azzal, hogy bekonfigurálja magát az eszköz, így kisebb szobákban is remekül használható.

Erre most megint előjött. Az Amazon.com oldalán ugyanis a szükséges feltételekhez oda van írva, hogy 6 lábra kell állnunk a televízió képernyője előtt a tökéletes játékélmény eléréséhez (Ez úgy 180 cm).

Bár ez nem hangzik veszélyesnek, de azért egy normál méretű szobában, ahol asztalok és fotelek is lehetnek elhelyezve, azért akadhatnak problémák.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#139) jer1cho válasza Morden24 (#113) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ami addig igaz is lenne, ha maga az élet drágább lenne. De a normál élet minimálisan drágább. Ami drágább: ingatlant bérelni, szórakozni járni, és rendszerint a szolgáltatások (fodrász, fogorvos..stb.)

Abból a fizetésből jobban lehet élni ott (jóval, ha van lakás, kevésbé, de jobban, ha nincs).

Az meg ugye megint más kérdés, hogy a 10% és a 20% között bár csak 10% van, de ugye nem mindegy, hoy neki monjuk az 500K-ból marad 450K, míg itthon 200K-ból marad 150K. Ugyanis itthon a 150K-ból lakást bérelni, normálisan élni, esetleg szórakozni necces, míg kint erre 450K kényelmesen elég.

Tehát valóban nem arányos, de a lényeg, hogy jóval kevésbé fáj nekik. 150 euro az 150 euro ott is, de míg itthon 40-50K-t "kidobni" ilyenekre relatív jómódúság, addig ott ez azért nem egy minőségi tényező...az, hogy ott többet keresnek ez az izé meg még olcsóbb is...na az a pofátlanság. (Bár most legalább ugyan annyi nálunk, mint Europának - 280-as euroval kb. 42K - és nem az történt, hogy 149x280 x1,2 = végfelhasználói ár, tehát igazból nem éri meg kint megvenni, mert ugyan annyi lesz)

[ Szerkesztve ]

(#140) Morden24 válasza Vistaboy (#138) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

180 centi már csak azért is kell, hogy ha elbotlanál a saját lábadban, akkor ne zuhanj bele élből a tévébe, és verj le mindent.
Ülni meg elég logikus, hogy nem 1 méterre akarok a tévétől.

Szóval bárhogy nézzük, ez egy totál logikus dolog. Bár egyébként is állati kíváncsi vagyok egy olyan szobára, ahol a tévé és az ember között nem lenne minimum 180cm.

Ahol meg ez valóban probléma, valószínűleg egyébként sem jut eszébe a tulajnak, hogy ugrabugráljon 30 centin. Natallal vagy anélkül...

[ Szerkesztve ]

(#141) elithun válasza Vistaboy (#138) üzenetére

elithun
(senior tag)
LOGOUT blog

Én innentől kezdve már csak azt remélem, hogy fogadhatóan működik is, és, hogy a boltokban 80e körül lesz Slim Xbox360 Elite-el. :U (<--vágyakozó smiley)

[ Szerkesztve ]

(#142) jer1cho válasza elithun (#141) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Arra semmi esély. Az Arcade + Kinect lesz 89.900 Ft... :O

(#143) Alpi

Alpi
(tag)
LOGOUT blog

Én azt nem értem, hogy a hírben ezt írják: "tartalmaz egy húsz játékból álló gyűjteményt". A sajtóhírben azonban az van, hogy egy játékot tartalmaz, amelyben van 20 kaland. Most akkor mi a helyes? Mert én is azt veszem ki, hogy lesz mellé 1 játék, a Kinect Adventures néven, aztán abban van 20 kaland. (20 pálya, 20 különböző valami.) Szóval az nem 20 játék, hanem 1 játék!

Hippopotomonstrosesquippedaliophobia: félelem a hosszú szavaktól...

(#144) Vistaboy válasza Morden24 (#140) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:DDD

(Ez igaz mindhárom bekezdésre).

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#145) tomee007007

tomee007007
(kvázi-tag)

Háááát.... kb 10 perc volt, mire összekapartam az állam a földről...42k ???? ahoz képest, hogy amikor bejelentették kb fél éve hogy novmberben jelenik meg, azt mondták, kb 30-50 font lesz... gondoltam hogy drágább lesz de hogy ennyivel? Lehet jobb ha veszek egy Wii-t az x360 mellé.... botrányos!

(#146) Morden24 válasza Alpi (#143) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gondolom úgy húsz játék, mint a régi piacos konzolokban.
Azaz van mondjuk síugrás, csónakozás, futás stb., és így számolták ki, hogy "20 különféle dolgot tehetsz a Kinect-el = 20 játék".

Szóval ja, egy játék a bundle, a Kinect Adventures.

(#145) tomee007007: Drága a Kinect, ja. De számoljatok már utána a Wii-s összehasonlításnak, hogy alapgép + még egy személyre kontroller, plusz játékokhoz kiegészítők... ha ez mind kijön 42K-ból, akkor a Nintendo valamit nagyon durván tol... És mellesleg a Kinect még mindig =/= Wii.

[ Szerkesztve ]

(#147) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Azt nem értem, h miért gondolja bárki, hogy ez HC gamereknek készül?
Jól fogy a Wii, ebből a tortából akar az MS is egy szeletet. A Wii grafikailag mondjuk ki, elavult. Ugyanezt megcsinálják, csak next gen külalakkal, és hajrá. Az ára nem a magyar átlagkeresethez van igazítva (bár a hiradó szerint az 200k :DDD ), de jó lesz az. Engem is érdekel, kicsit várni kell, lesz ez még 20k is.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#148) tomee007007 válasza Morden24 (#146) üzenetére

tomee007007
(kvázi-tag)

A Wii 52k az összes konrollerrel+ a motion plusszal....Persze, nem egyenlő a dolog, csak abba kell belegondolni, hogy plusz 10k-ért kapsz egy komplett gépet.....szóval sztem ez a durva, pedig mindig xbox fan voltam....

(#149) Morden24 válasza tomee007007 (#148) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tulajdonképpen mi is kell ahhoz, hogy legalább két ember ki tudja használni a Wii-t?
Nézegettem most a konzolboltokat, hogy számolgassak, de megmondom őszintén, azt sem tudom, mi kell hozzá :D
Ellenben újonnan nekem valahogy többre jön ki, mint 52K... persze én elhiszem, csak nem értem.

Viszont ha igazad is van, megfordítva a dolog: van egy konzolod, amit már megszoktál. Minek vennél több pénzért még egyet, amikor kevesebb pénzért a sajátodhoz többet kapsz (mert azért a Kinect túlmutat a Wii-n, ahogyan a Move is)...

Ettől még abban igazad van, hogy kurva drága a Natal, de továbbra sem hiszem, hogy jobban megéri egy Wii.

(#150) Gebriel válasza Morden24 (#149) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Wii-hez egy plusz teljes irányító alsó hangon is 19k (remot+nuncuku+motion)
Alapgép 52-55k

mert azért a Kinect túlmutat a Wii-n, ahogyan a Move is...
Azért várjuk meg a végét, de legyen igazad...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.