42k?
Azért ez kicsit rohadtul drága 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Energiatakarékos PC építése! (Hogyan csökkentsük gépünk fogyasztását?)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Maximum tízezer forintot adnék érte, főleg ha belegondolok abba, hogy mi lett a PS2-es EyeToy sorsa.. (Akkoriban is ugyanez a jelenség játszódótt le - mindenki csak ígérgetett, hogy ilyen-olyan játékokat fognak kiadni EyeToy támogatással... Aztán mi lett az eredmény? Mind a mai napig alig 10-15 ilyen játék van..)
nem is olyan rohadt draga
en tuti nem veszek futkozzon a halal game kozben eppen ez a jo a konzolban hogy elnyulhatok game kozben
Toshiba TG01 - WP7 Mango 8107.79

Daczy
(fanatikus tag)
Erről van szó ![;]](/dl/s/v1.gif)
nem úgy van az Sztálin elvtárs....
És a legszomorúbb, lesz aki megveszi! 
A Slim Elite + Kinect kombóra van már hivatalos magyar ár?
Jelen helyzetben külön vásárolva 102.000 Ft, ami valljuk be, nem kevés...Ezt olyan 80-90.000 Ft körül kellene adniuk.
Nem felejtek...viszont én kimondom azt, amit mások csak gondolnak.
És ebben mi a szomorú? 
Szomorkodhatsz, meg is fogom venni 
Kivéve, ha addigra megoldják, hogy a forint alulról nyalja ki a bányászbéka valagát.
Sectumsempra - For Enemies

BiP
(PH! addikt)
Mer' szerintük az az igazi férfi, aki tunyul a konzol előtt 
Amúgy 42-ért tényleg sok, de csomagban már csak +30 a konzolhoz. Úgy már csak-csak.
Amúgy ehhez a 4gigás arcade-hoz lehet rakni vinyót? Csak mert az a sima 4giga elég soványnak tűnik.
Elite+Kinect csomag árára kíváncsi leszek, én 89990-re saccolom.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Csak hülyeséget írtam az a gáz... 
Az új elite most nem 60K, hanem 67K. Így összesen 109K-ba fájna.
Tehát 20K kedvezményért már meggondolná az ember, hogy egybe ruházzon be, míg pár ezer forintért akkor inkább külön venném.
Mindezt jövő vé elején... 

Razuel
(fanatikus tag)
60k a 4gb-os slim? 
Biztos jól lett az kiszámolva, mert az elitet boltba 67-ért lehet venni.. ph aprón sztem még olcsóbban is..

sti
(tag)
Kib@szottul drága! Ennyiért már simán Wii-t veszek. Ezzel ki is lőtték a kisérletezni vágyó (csóró) hárdkórokat ennyiért minden ismerősöm 3 Limited Editiont választana. Ez a kesüelek és a nyugati jómódú HC-k platformja lesz. Amit kb lehetett is előre borítékolni, csak azt nem hittem, hogy ennyire húzós lesz a cucc ára.

Peat;)
(PH! addikt)
Több évnyi fejlesztés, lagos irányítás, visszahatás teljes mellőzése (mindent a szemnek semmit a...na ugye, kell az az irányító) és orbitális ár. Na igen és még a wiit csesztették anno az ára miatt, ami szerintem még jobb is mint ez a nesze fogd meg a semmit típusú irányítás. Kell a rezgés, kell a pálca hogy célozni tudj, kell egy 3d-s eszköz a kezedbe hogy olyan szögben álljon a teniszütő. Nem lepődnék meg ha ehhez is megjelenne ilyen 100 forintos műanyag szar aranyáron, hogy azzal jobban megy a játék, még wiin is rásegített a nagyobb (pl. teniszütő) a pontosabb irányításra.
Kíváncsi vagyok a move-ra, az eddig még csak annyiban rosszabb mint a wii féle megoldás, hogy szimplán perverzül néz ki. (persze nagy érzékenység és pontosság jár hozzá, talán a jövő embere majd ki is tudja használni azt úgy pár évezred múlva)
Sry, csak vélemény...nem kell komolyan venni, szimpla tényközlés volt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ez a kesüelek és a nyugati jómódú HC-k platformja lesz.
Ebben az egy mondatban is komoly logikai bukfenc van.
1. Nyugaton nem kell jómódúnak lenni 149. dollár/euro kifizetéséhez.
2. Van egy 3. csoport, aki se ez, se az, vagyis inkább "kesüel" és "HC" is egyben, én pl. simán ide sorolom magam.
3. Aki elmegy a "bótba" és 42-t leszurkol 3 Limitedért, az, ha érdekli, erre se fogja sajnálni ugyan azt a pénzt.
4.Remélem, hogy nem Mo-ról beszélsz, ahol a "Megjelent az új XBXOX360" hír 1. hsz-e az volt, hogy "Ezt már lehet flashelni?" (Ez egy másik portálon volt).

Razuel
(fanatikus tag)
Ezt vehetjük úgy, hogy te kipróbáltad, játszottál vele meg minden és így nyilvánítottál véleményt? 
Még ki se jött a kinect de már szar szerinted.. azért ahhoz tehetség kell.. 

laleh
(fanatikus tag)
Menjenek a fenébe!!! Azért ez túlzás, hogy egy ilyen szarságot egy konzol áráért adjanak... 
Privát levelekre nálatok nem szokás válaszolni???

Def26
(PH! kedvence)
Ezt írta:
"Sry, csak vélemény...nem kell komolyan venni, szimpla tényközlés volt.
"
[ Szerkesztve ]
gamertag:attila4go Origin:attila4go
Na, így már kicsit gyúrósabb a Kinect, mi? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Razuel
(fanatikus tag)
Én elhiszem, de attól még érdekes véleményt nyilvánítani a nélkül, hogy bármi köze is lett volna a kinecthez. Ez szimplán a magyar mentalitás.. amit más csinált és nekem nem kell az szar. Ha növelik az adót akkor anyázik mindenki, ha csökkentik akkor is.. ilyen ez a magyar nép.. 

sti
(tag)
Ezt ennyiért nagyon kevés gémer veszi meg itthon. Ennyi. Lehet hogy páran megveszik mondjuk a Child of Eden-el együtt de már most kommentelnek minden felé az ismerősök, még azok is akik gondolkodtak rajta, hogy ennyiért egyikük se veszi meg. A limitedek meg 3x13000-be kerülnek nem 1x42000-be. Ha te megveszed remélem beváltja a hozzá fűzött reményeidet de itthon nem lesztek sokan ennyiért az tuti 
Szép ára lesz 
Itthon még a többség egy 10k-s játékot sem tud/akar kifizetni, sőt abszolute nem akar fizetni, inkább a másolt játékkal játszanak.
[ Szerkesztve ]
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Azt bőven lehetett tudni, hogy itthon nem lesz nagy piaca egy 20+K lokál fabatkába kerülő cuccnak.
Az más kérdés, hogy a negyvenkettő amellett, hogy az élet értelme*, tényleg köcsög drága, de aki betervezte, az vagy így, vagy úgy (azaz inkább vagy ekkor-akkor, vagy valamikor) meg fogja venni, aki pedig szkeptikus volt, neadjég mikrofosnatalfoslaggosfosszarfos volt, meg egyébként is mikortörikfel, azok nyilván eredetileg is kiejthetők voltak. Főleg, ha néhány fontos-érdekes szolgáltatás csak Live-on keresztül fog menni.
Mindegy, tényleg rohadt drága, de ez még nem tántorított el. Részemről már akkor eldöntöttem, hogy Natalom lesz, amikor megvettem a kekszboxomat. Más kérdés, hogy lehet nem a kiadás napján fogom megvenni, mert tény, hogy nem emiatt fogok száraz kenyéren és vizen élni 
Not worth it, főleg, hogy ez még csak az ajánlott fogyasztói ár. Pedig már azt hittem, hogy Xbox tulaj leszek.
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

g4mer
(tag)
A PS-esek is azt csinálnák, ha lehetne 
Na ja, szar is a PS3, nem lehet a biztonsági másolattal tolni 
Pfűűű, remélem a Slim, vagy az új dash kekszboxon is hoz változást ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem nincs PS3-am,de ne legyünk már ilyenek, hogy "Ha lehetőséged volna akkor biztos ingyen játszanál". Mindenkiről feltételezzünk szépet meg jót, míg "bűnösnek" nem bizonyul. 
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

x_o_n
(PH! addikt)
azért ez szerintem tuti befutó lesz...elég a wii-böl ki indulni..aki meg géppel veszi 90k körül jol jár vele hiszuen a hasonló felszereltségü wii sem sokkal olcsobb és ehez nem kellannyi kiegészitő.
a játékok is kedvezöbbek...szerintem ez most jobb választás mint a wii..föleg a grafika miatt
:notebookra cserélném szinte új sandyB i3-2100,saus,4gb,640gb,dvd,chieftec samsung 22" dvd stb minőségi-halk pc-m::

Def26
(PH! kedvence)
Még belefér.
De ettől függetlenül elmehetnek a sunyiba.
gamertag:attila4go Origin:attila4go
A 150 dodót azért lehetett már tudni. Ugyanez €-ban persze nem jó érzés, de hát ez van (az a fasza, hogy kb. egy hónapja félrepakoltam a "natal-perselyembe" 25K-t... most már legalább tudom, hogy mennyit kell még rajta hízlalni
).
Nekem pl. van lehetőségem (flashelt box) mégis veszem rá a játékokat.
42K Az a nem semmi. mondjuk nyilván pár hónap mulva be lehet szerezni 30e HUF-nak megfelelő összegekért innen onnan, de még az sem az igazi. NEKEM egy huszasnál többet nem ér. Ha kijön rá 2-3 kúrva jó game akkor TALÁN 30.
Kiváncsi leszek a nemzetközi fogadtatásra, de azt borítékolom, hogy nem lesz érte sorbanállás. Ilyen áron, ilyen játékkínálattal nem.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

orbano
(PH! félisten)
és mikor lesz mindez PCre is?
A vér nem válik VAZZE!™ - Sony Vaio P31ZK/W netbook eladó!
Még Boxom sincsen, így még nincs eldöntve semmi. Együtt akartam megvenni ősszel - ez már biztos nem lesz így, mert valami (egyébként jó) közbejött, így most nem lesz keret - de vakon még akkor sem ugrottam volna bele.
A 42.000 Ft egy relatív ár. A kérdés, hogy MIÉRT is drága ez. Mert én személy szerint még nem tudom, hogy MIÉRT is adnék ennyit. Majd, ha megjelent, és már látom, hogy mit ad élményben, és nem csak a kamu promo videók lesznek fent, akkor majd el tudom dönteni, hogy drága, vagy sem. Addig nem igazán tudom eldönteni, hogy valóban drága-e, és ami a legfontosabb, hogy egyáltalán kell-e nekem ilyen.
Sosevót.
jer1cho: Ha akkora durranás lesz akkor érhet akár 100k-t is. Csak egyelőre "HC" gamereknek (értsd aki nem virtuális állatsimogatásra, vagy fitnessre vágyik) nincs rá játék ergó 5 forintot nem ér. Még.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
Nekem 1,5 évig volt Wii-m, amin nem a HC játékok miatt ütött, ezzel ellentétben nagyon ütött. Ha azt a szintet hozza, és mellette még tudom "normálisan" is használni a boxot, akkor engem meggyőzött. Egy 90K-s pack mondjuk kb. 20K-val drágább egy Wii+2 szett irányítónál, viszont lehet még rá normális játékokat is venni. De ez csak akkor él, ha közel olyan élményt dob.
Mondjuk azt ne felejts el aki PS3-at vesz tudja hogy nincs rá warez..... 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

monsta007
(kvázi-tag)
Mindig jó látni mikor valaki kifoszt (ráadásul legálisan) egy gazdag hülyét. 
szerk: bocs, egyszerre két helyen szóltam hozzá, és véletlen ide írtam amit ide akartam írni 
[ Szerkesztve ]
"Fuck it!" for Chris. :)

Peat;)
(PH! addikt)
Volt wiim és most x360-am van. Ezek alapján van véleményem leírni a mondandómat, úgy néz ki túl sok ponton betalált. A magyar mentalitásnak ehhez nincs sok köze (max annyi belőle, hogy nem hagyom magam csúful hülyének nézni, rám kb ennyi ragadt), ennek inkább a microsoft makacs gőgös mentalitásához van köze, hogy csak azért is másképpen csinálják mint nintendo, igaz drágább, igaz nem annyira alkalmas arra amire kitalálták, de más.
- kicsit lagol a cucc, tény
- nincs semmi visszahatás, mint rezgés. Anno a ps3-at kicikizték hogy nem rezgett, a kormányoknál sok tízezret fizettek hogy rezegjen. Cockpiteket csinálnak házilag. Mert a vizuális élmény és a fizikai élmény kettőse > mint a csak vizuális.
- pontossága erősen kérdőjeles
- drága, ez immár tény
- játékokban is majmolják nintendot, ami szerintem megint csak nagy hiba
- az hogy nincs nálad semmi fizikai eszköz, így az irányítás le lesz egyszerűsítve, jobban mint a wiinél, pl ping pong ütő szöge, célzás újjal (kinek tő egyenes az ujja?)
- ha nem lesz leegyszerűsítve az irányítás akkor a sok...majd veszi a felfújt műanyag vackokat hogy tudjon érvényesülni, aranyáron
- amiben nem lesz rezgés tehát megkapunk egy hibás wiimote-ot drágábban
Ezekből egyedül a műanyag toldalékkiegészítők a kétségesek és ez 3 percnyi gépelés eredménye. Egy másodpercet nem kellett gondolkodnom hogy soroljam a dolgokat, nem is akarok. Nekem bukta az eszköz, másoknak sok örömöt benne. (de az ár tudatában egy wii x360 mellé magasan jobb döntés)
Meglátjuk majd hogy a Move hogyan fog szerepelni a másik oldalon, és milyen áron érkezik, ott már kézzel fogható eszköz lesz, és várhatóan lagmentes és pontos eszköz érkezik.
az ár tudatában egy wii x360 mellé magasan jobb döntés
Nem vagyok képben Wii-ügyileg, de egy Wii + még egy személyre kontroller, plusz az esetleges kiegészítők... szóval ha így nézem lehet, hogy még ez a pofátlan 42-es ár sem annyira cink.

Mazsika
(őstag)
kicsit sokallom... ha lejjebb megy az ára kicsit, akkor lehet beruházok én is egy szettre, úgyis rég venni akarok már egy boxot, de ha tényleg bejön ez a cucc akkor így jobban megéri majd! 
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

Peat;)
(PH! addikt)
USA Június. Látszódik a warez által mennyivel több játékot vesznek ps3-ra. Még ha korrigálnánk azzal a számmal amivel több x360 van amcsiknál még mindig vezetne szerintem(mármint a warezkonzol). Na igen, de amerikai konzol...mondhatod tök jogosan. Csak éppen a ps2 anno kinevette az xbox1-et minden eladásban. Most meg egy másik japán röhögi körbe (jelenleg a legjobban warezolható konzol ha nem tévedek) jól láthatóan a másik kettőt. 
1. Red Dead Redemption (360) – 582.6K
2. Super Mario Galaxy 2 (Wii)– 548.4K
3. Red Red Redemption (PS3) – 380.3K
4. New Super Mario Bros. Wii (Wii)– 200.9K
5. Just Dance (Wii)– 174.8K
6. Wii Fit Plus (Wii) – 148K
7. Toy Story 3 (DS) – 164K
8. UFC 2010: Undisputed (360) – 148K
9. LEGO Harry Potter: Years 1-4 (Wii) – 136K
10. UFC 2010: Undisputed (PS3)
11. Pokemon: SoulSilver (DS)
12. Transformers: War for Cybertron (360) – 132K
13. New Super Mario Bros. (DS)
14. Modern Warfare 2 (360)
15. 2010 FIFA World Cup: South Africa (360)
16. 2010 FIFA World Cup: South Africa (PS3)
17. Mario Kart w/Wheel (Wii)
18. Pokemon HeartGold (DS)
19. Toy Story 3 (Wii)
20. Wii Sports Resort (Wii)
szerk: igen a move azon kívül ahogyan kinéz(brr...) egy az egyben wii-s funkciókat lát el. Csak pontosabban, amire semmi szükség nincs, mert nem sebészek nem Federerek hanem átlagemberek játszanak és nekik a wiimote a plus-al már elég. De szerintem sem annyira rossz megoldás mint a microsoftos. Csak éppen min. 2 év volt míg lemásolták. Érted a sonynak két év egy ilyen irányító. Nem lenne a microsoft azért eléggé nevetséges lenne, szerencséjükre így nem annyira az. De az az alak....
[ Szerkesztve ]
Néhányan. Én PS2-n is csak legális játékkal játszottam, pedig arra lehetett.
"A játékok nem tesznek erőszakossá. A lag igen."
Azon kívül, hogy a mondandód bizonyos részleteivel nem értek egyet, megkérhetnélek 1 dologra: használj légyszíves vesszőt/vesszőket, mert egyszerűen érthetetlen, amit írsz. Köszönöm.

Gebriel
(PH! kedvence)
Aha tehát nem Te vagy a csóró, hogy nem tudod megvenni, hanem a gazdag a hülye, hogy megtudja venni.
Ez is egy szemlélet? 

Gebriel
(PH! kedvence)
Érdekes, hogy a 4GB-s 59.990ft, a mostani 250GB meg 65-67.000ft 

BiP
(PH! addikt)
Odaírta, hogy ez egy másik fórumba akart menni, nem ide. Az más kérdés, hogy ha volt ideje szerkeszteni, akkor miért nem törölte ki egyszerűen ...
árak: úgy, hogy a 4gb az SSD, a 250gb pedig HDD.
[ Szerkesztve ]
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Razuel
(fanatikus tag)
Ja, hogy te fogtál már wii-t és akkor már 100%-osan tudod, hogy a kinect milyen lesz. Értem én.. 
Laggol a cucc? Ha megnézted volna az interview-kat akkor tudnád, hogy a bemutatott játékok még nem készek, dolgoznak rajta. Move se gyorsabb videók alapján.
Nincs semmi visszahatás: Boxon is kikapcsoltam a rezgést mert csak az aksit meríti. Megvagyok nélküle hidd el.
Pontosság: Ezt így videók után ítélted meg vagy honnan jött? Egyébként amikor elsőnek próbáltam ki a wii-t röhögtem rajta, hogy milyen szánalmas mert még a menübe is szenvedni kell azért, hogy eltalálj valamit.
Meséld már el, hogy miben majmolta le a nintendot?
Jó drága.. és? Nem hiszem, hogy kötelező lenne megvenni. A move még drágább lesz, kíváncsi vagyok, hogy ahhoz mit fognak szólni.
Nagyon korrekt ár, a box-al együtt
.
[ Szerkesztve ]
GameSCore és FlashFan tagja Rozsomák!
A Move kétlem, hogy drágább lesz ennél. Mondjuk leginkább a fele lesz.
Egyébként aki a pontosságon lovagol, azt én sem értem. Gyerekek, mi a faszt akartok, amikor pár méterről a tévére mutogattok a kezetekkel? Agyműtétet? Pont annyira lesz pontos, mint amennyire az ilyen mozgások esetén szükséges.
PS3 Move:
- PlayStation Move motion controller - fő kontroller - a "varázsbot" - ára: $49.99
- PlayStation Move navigation controller - kiegészítő kontroller - az "analóg karos" - ára: $29.99
- PlayStation Move Bundle - PlayStation Eye kamera + egy darab motion kontroller + Sports Champions Blu-ray játék + PlayStation Move game demo diszk a csomagban - ára: $99.99
- PS3 Sports Champion Move Bundle (PS3 gép, egy darab motion kontroller, PS Eye kamera, Sports Champions Blu-ray játék és Move game demo diszk) - ára: $399.99
- PlayStation Eye kamera külön - ára: $39.99
- PlayStation Move Charging Station - töltő 2 darab kontrollerhez - ára: $29.99
- PlayStation Move "puska kiegészítő a joyokhoz" - ára: $19.99
Továbbá a legtöbb PS3 tulajdonos már rendelkezik eye kamerával is, így nekik/nekünk már azt sem kellene beszerezni