Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#3501) looser válasza tihs (#3498) üzenetére

looser
(senior tag)

Monitor detto, nálam 19" 4:3
A javaslat: menj a logout.hu -ra és onnan nyisd meg a fórumot, a kereső is a helyén van és a színek is. Így megmarad az eddigi élmény. Véleményem szerint a motor változhat (előnyére), de a megszokott dolgokon nem érdemes.

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#3502) WonderCSabo válasza looser (#3497) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez az aqua banner hibája, már régóta fennáll. Nem a PH! hibája, az aquájé.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#3503) looser válasza WonderCSabo (#3502) üzenetére

looser
(senior tag)

Köszi a tippet. Adblockban letiltottam, most szuper :)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#3504) MaSzKa válasza omikron23 (#3500) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

Hardverapró rész maradjon a régi
azt légyszi :((( ne csesszétek el már

(#3505) daa-raa válasza tihs (#3498) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ott inkább az adott LCD lesz a probléma. CRT-n nagyon jól olvashatóak a kék szövegek is. Ahogy a nem éppen új notebookomon is.

Si vis pacem, para bellum.

(#3506) WonderCSabo válasza tihs (#3498) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Parci ezerszer leírta, hogy nem lesznek régi színek. Talán vki megír egy Greasemonkey scriptet, vagy css-t, aztán aki szeretné visszarakhatja a régi színösszeállítást. Egyébként ha annyira hiányzik, megírhatnád te magad is, vagy a webszerkesztős topikban kérj meg vkit rá... :U

MaSzKa: A Hardverapró viszonylag új, az jó ideig így marad.

[ Szerkesztve ]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#3507) Atla

Atla
(fanatikus tag)

Srácok hol lehet bejelentkezni az oldalra? :C

(#3508) MTbc

MTbc
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdvözlet most jutott eszembe, hogy jó kis opció lenne ha kedvencekben lehetne kategóriákat felvenni,pl.: nekem van összevissza mobilos,számtechekes,logoutos,stb. Szép lenne ha ellehetne választani valamivel őket. :R

(#3509) Franklin válasza eXodus (#3461) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Ez k...va jó!!!

Plusz egy szavazat!!!

(#3510) old gray

old gray
(PH! addikt)

Amióta megújultatok alig lépek be.

Ez a fototrendes vonal priorizálása nekem nagyon nem jön be.

A túlélés miatt szükséges -írjátok-; közben meg ódákat zengtek arról, hogy mekkora nagy oldal vagytok világ-viszonylatban, mennyi fórumozótok van, mennyi laplekérés stb. Most akkor mi az igazság? Tény, hanyatlik a PC-s piac, de ennek ellenére bőven van újdonság.

A címlap áttekinthetetlen és teljesen logikátlan. Lehet csak nekem? :U

Stílus? Egyediség? Az már nincs, csak trendi címlap. Az oldal elveszítette a varázsát.

üdv.
egy csalódott fórumozó

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#3511) kovy79

kovy79
(őstag)

Csak 50-100 hsz-t olvastam vissza.
Az "őstagok" 80%-ának nem tetszik, de a lényeg, hogy a 14 éves "fórumzüllesztők" (tisztelet a kivételnek!) csipázzák! Érdekes...
Mod: egyébként a finomítások óta jobb, a főoldal áttekinthetőbb, de sokak - köztük az enyém - véleménye szerint még így is...

[ Szerkesztve ]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#3512) P00By válasza kovy79 (#3511) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Igazán reprezentatív :)

(#3513) Motion_Blur válasza old gray (#3510) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Egyébként most hogy visszagondolok, amióta megváltozott az oldal, a címlapról én egyetlen tesztet/hírt sem nyitottam meg. Egyből a fórum van a kedvencek között, a prohadver.hu-t le is töröltem, mert áttekinthetetlen. Ez nem csak a mi véleményünk. Hogy miért lett ilyen azt nem tudom, de megváltoztatni biztosan nem fogják. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne, és szerintem sokkal nagyobb riszpekt lenne beismerni egy tévedést, mint kardoskodni a hiba mellett. A bordán (sztar.com) meg tudták tenni..

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3514) emre33 válasza Motion_Blur (#3513) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

egyetértek.
Én se olvastam hireket, forumot is kevesebbet

Nem tünik fel a szemnek, zavaró, áttekinthetetlen.

De nyugi, statisztikák bizonyítani fogják. És győz az igazaság (régi)

[ Szerkesztve ]

(#3515) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Nekem a régi felület is nagyon tetszett, bár az új még szokatlan de barátságos! Grat :C

(#3516) sbazsi válasza Racecam (#3425) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Ezzel csak az a baj, hogy amikor véletlen a hardverapróra tévedek, és onnan a kedvencekből kattintok, akkor a prohardveres fórum jön be.
az meg nekem nem jön be, így vagy vissza-vissza-vissza, vagy átírom az url-t.

engem személy szerint a ph címlap nem zavar, fórumon keresztül megyek a hírekre...

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#3517) Kakumix

Kakumix
(senior tag)

Sziasztok! Csatlakoznék azokhoz akik azt írják, hogy a főoldalról nem nyitottak meg cikket (vagy csak keveset) a designváltás óta. Én már öreg vagyok tavalyelőtt múltam 30 éves és nem látom át az új oldalt :(
Remélem az RSS megmarad, mert ott legalább látom, ha új cikk kerül fel.

Legyen szép napod!

(#3518) Panther válasza Honkydoo (#3457) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Ha minden igaz, akkor javítva!
Bár azért IE6-tal reklamálni... :U :DDD

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#3519) Pantal válasza old gray (#3510) üzenetére

Pantal
(senior tag)

Teljesen egyetértek! :(

A kijelzővédő fólia a telefonon olyan, mint gumival a szex. Biztonságérzetet ad, de valahogy mégsem az igazi.

(#3520) bAtt001

bAtt001
(senior tag)

Csodálkoztam hogy a fórum színei visszaváltoztak a régiekre. Sajnálom ezt a visszafejlődést mivel nagyon megszerettem az új színeket de ez nem gátol meg a használatában ;]

(#3521) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

Nekem speciel bejön az új kinézet, pedig vagy két évig használtam a régit...
Pont azt szeretném megkérdezni, hogy a Mobilaréna és a Gamepod nem fog átalakulni? Vagy az nem a ti hatáskörötök? :U
Mert így most kicsit nagy a katyvasz, ahol az egyiknél új hozzászólás írása van, ott az újban már a témaindító irás linkje szerepel, máshol van a fórum linkje is, stb. Legyen egységes!

[ Szerkesztve ]

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#3522) KINKY_007

KINKY_007
(tag)

Nem lehetne csinálni egy SZAVAZÁSt kirakni a címlapra, hogy ki szeretne áttekinthető címlapot? Én is töröltem a kedvencek közül a PH-t, ritka rossz lett az új felület. Hiába nézegetem, hogy majd megszokom, de teljesen áttekintetlen...

LIVE TO RIDE

(#3523) yetike válasza KINKY_007 (#3522) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Majd lesz rajta egy kis változtatás, Mobilarena, Café, Gamepod és Logout dobozkái egymás alá fognak kerülni, úgy remélhetőleg áttekinthetőbb lesz. De egyelőre teljes gőzzel folyik a MA újítása, úgyhogy nincs idő semmi másra. :)

@64b0r: Az MA, mint láthattad, pont újul. A Gamepod nem hiszem, hogy egyhamar ráncfelvarráson esik át, hiszen alig van 1-2 éves, ezért modernnek mondható a designja. :)

[ Szerkesztve ]

(#3524) KINKY_007 válasza yetike (#3523) üzenetére

KINKY_007
(tag)

A MA korrektül sikerült, mehete a PH-ra is! :K

LIVE TO RIDE

(#3525) yetike válasza KINKY_007 (#3524) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Meg nem ujult meg, a hatterben dolgoznak rajta. Amit most latsz, az mar jopar eves design ;]

(#3526) Kvasir

Kvasir
(lelkes újonc)

Rettentő furcsa az új MOBILARENA ...de tetszik és nagyon ügyes!

NOKIA S40 kártyafüggetlen+microSD-kártyás telefont keresek...

(#3527) poli27

poli27
(senior tag)

Hát ez a PH design nekem se tetszik, nem lehet átlátni!Én se olvasom szinte azóta a híreket, mióta megváltozott.A régi sokkal átláthatóbb volt sztem!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.