Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kíváncsi lennék hogy az aksija mennyit bír

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#2) Fr3eWar válasza aram01 (#1) üzenetére

Fr3eWar
(senior tag)

utolsó bekezdés első mondat

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#3) Bopez

Bopez
(tag)

Hmm menyivel szebb ez a matt fekete szín mint az a zongoralakkos valami ami olyan szépen gyűjti az új lenyomatokat...
Egy ilyen gépre beneveznék a mostani satelite-om után...

Power of HardverKER...

(#4) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szépek, és tudásban is jók. Szerintem elég jó vétel bármelyik, árát nem ismerve is.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#5) Szaby59

Szaby59
(fanatikus tag)

A500-am van: Intel C2D P8700, ATi 4650, 4GB RAM:

A termék július környékén jelent meg én okkóberben vettem az enyémet, a BIOS-ában olyan kritikus hiba volt, hogy ha a venti bekapcsolt hűteni a rendszert, hiába hült le a proci 40 a VGA meg 46 fokra akkor sem kapcsolt ki a hűtés 70-80%-on pörgött egész végig.
Ezt orvosolták egy új BIOS-szal, így közel 6 hónap után, ami már egész tűrhető...
A másik gond a hangszóró ciripelése, zaj adása, üresjáratban is - áthallatszik a proci zaja, ami a C4-es energiamód kikapcsolásával kiküszöbölhető lenne, csakhát az alapszintű BIOS-ban ezt nem lehet véghezvinni, az RMClock meg már nem támogatja pm45-s chippkészletet.

Ez a 2 fő problémám van vele, na meg a W7 upgrade, ami 6 hónapja csúszik...

Melegedésre nem mondanám kritikusnak. a mai játékokat is szűrők nélkül 40-50+ FPS-el viszi, Powerplay és Speedstep is kitűnően működik, csak ezzel a BIOS problémával csinálhatnának valamit.
kb. 10-15 fajta A500-at adtak ki, a hang probléméma mindegyiknél jelentkezik, a ventillátor már kevesebbnél.

[ Szerkesztve ]

(#6) Szaby59 válasza Bopez (#3) üzenetére

Szaby59
(fanatikus tag)

Ez sem matt, csak jó van Photoshoppolva, mindenesetre annyira nem szedi az ujjlenyomatokat, de majszolódni majszolódik.

(#7) Bopez válasza Szaby59 (#6) üzenetére

Bopez
(tag)

Hm nekem már az is elég ha nem világít rajta a kezem nyoma :D

Power of HardverKER...

(#8) LordX

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Áááá!

Mi a f*sz az a GF310 meg 330! Tudom volt cikk a bejelentéstől. Kéne bazinagy nVidia rename táblázat, amiből kiderül, melyik gyíkságot adják el 5. névvel.

(#9) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Mi az hogy 1.5 óra?

Kezd iPon szint lenni...

(#10) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

dupla....

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#11) luw2win válasza LordX (#8) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Én már a GF2xx-as szériánál elvesztettem a fonalat, hogy melyik 8xxx szériában lévő karinak felel meg... :U

Tényleg egy táblázat jól jönne :D

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#12) Móci válasza LordX (#8) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó ötlet, ez így nekem sem esett le... :D
Nem rosszak amúgy, nekem legalábbis tetszik mindkettő.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#13) Dassler

Dassler
(őstag)

Én már a második Toshiba Satelite norimat nyúzom, igaz csak A300 és én nagyon szeretem. 500-ast ne mismerem, de ezt a hangszóró problémát már olvastam máshol is.
Sztem ezek is jók lesznek.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#14) Szaby59 válasza Puma K (#9) üzenetére

Szaby59
(fanatikus tag)

Mert annyit bír...
Energiatakarékoson, talán 1:50, amúgy 1:30...
Megjegyzem a proci ekkor annyira visszavesz, hogy a multitasket elfelejtheted és a programok is kb. 3x lassabban nyílnak meg.

[ Szerkesztve ]

(#15) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Szép és nagy tudású cuccok. A Core2Duo-s A500-asok sem voltak olcsók úgyhogy itthon ezek sem lesznek "népnotebook"-ok.
Ahogy ezek az új generációs gépek megjelennek esélyes,hogy a "régi" A500-asok árai leesnek?

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#16) Dassler válasza Szlovi (#15) üzenetére

Dassler
(őstag)

Sanszos, de nem jelentősen ill. elég rövid ideig lehet párhuzamosan kapni tapasztalataim szerint ill. úgy kell vadászni 1-2 hónap után.

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#17) Puma K válasza Szaby59 (#14) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Fú de rossz... Nekem windows alatt 1.3Ghz-cen járnak (régeben 1.1Ghz volt) Néha a FireFox szórakozik hogy akad, de akkor már jóval 6 lapfülnél több meg van nyitva.

Kezd iPon szint lenni...

(#18) Szaby59 válasza Puma K (#17) üzenetére

Szaby59
(fanatikus tag)

Ez 798-ig tud visszaavenni, tehát magonént 3xx MHz.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.