Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#651) Pubszon válasza Racecam (#628) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennek örülök, hogy ti is észrevettétek, remélem ezt orvosoljátok. :R

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#652) Speccy válasza DriderG (#617) üzenetére

Speccy
(senior tag)

Ez kapásból jobb (lenne), mint a mostani nemistudommicsoda.

There is hope!

(#653) Lauda válasza Parci (#462) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A gamepod is marad ilyen mint most? Nekem az jon be nagyon. :)

(#654) rszp válasza Racecam (#616) üzenetére

rszp
(fanatikus tag)

A kinézete olyan mint egy bóvli reklám oldalnak.

Ha megnézed most olyan az oldal mintha valami muszájból hirtelen összedobott oldal lenne. Dizájn nincs. Ez nem biztos, hogy hátrány de a váltás megkövetelné a jobb/szebb kinézetet. A színek miatt nem jó az átláthatóság, a régi klasszissal jobb volt. A fórum oldalán nem vagyok kiváncsi teszt linkekre egyéb felesleges dologra. Ne ez vigye el az oldal negyedét.

[ Szerkesztve ]

(#655) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm na, hát elsőre tényleg minden faszán nézett ki, sőt még most is tetszik maga a Design, viszont az elrendezés az tényleg hagy kívánnivalót maga után.
Hirtelen ez fel se tűnt, mert főként Logout alól PH!-zok. A hírek között meglátok 1-1 tetszetős tesztet akkor rákatt és olvasom is.

Szóval azokkal kicsit egyet kell értenem, akik szerint a főoldal most egy jó nagy betűkavalkád lett.
Bőven elég csak összehasonlítani a Logout főoldalával. PH-n eléggé ömlesztve van most minden. Ehhez képest a Logout sokkal átláthatóbb. Ettől függetlenül meg lehet szokni :)

(#656) Racecam válasza Pubszon (#651) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sok mindent orvosolni fogunk, nem vagyunk hülyék, hogy mindenáron szembe menjünk mindenkivel olyan dolgokban, amit mi is látunk, hogy nem biztos, hogy jó. ;)

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#657) Parci válasza Findzs (#644) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"de mondhatok én bármit úgyis én, meg azok akik nem szeretik az új dizájnt csak fekete bárányok vagyunk a szemetekben"

remélem azért feltűnt, hogy a fórummal már most játszunk, a userek kérései nyomán. (ennek megfelelően az ilyen-olyan hwsw-s, meg sg-s hasonlatok nevetségesek)

és sosem az értelmes kritikával van bajunk, hanem a véget nem érő sírással, meg a hülyeségek kérésével (tegyük vissza a régit, meg tegnapra csináljunk full user menedzselhető skineket, meg mittomén).

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#658) Godlike

Godlike
(kvázi-tag)

Ez így rettenetes lett! Vissza a régit!
Áttekinthetetlen apró betűs fos. A nyitó képen több a hivatkozás a társoldalakra mint az oldalhoz tartozó cikk. Szörnyű! Lehet hogy kellett a frissítés de ez nagyon nem jött össze.

Godlike

(#659) Parci válasza BloodRay (#650) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

de, ártana. NEM LESZ!

a címlap így marad, pont. tudod, picit olyan ez most, mint amikor valaki, aki egy gimis boroskólás buliból kiszabadul, és elkezdi osztani másnap az egyik komoly borászt a borokról. egyszerűen komolytalan. nem akarok senkit megbántani, de ha ennyire fogalma sincs arról, hogy mi az a design, mit jelent egy arculat, akkor talán nem neki kéne minket savaznia.

de mégegyszer: a címlapon fél éven át dolgoztunk. alig van verzió, amit ki ne próbáltunk volna. így marad.

a fórumon pedig dolgozunk.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#660) DriderG válasza Godlike (#658) üzenetére

DriderG
(tag)

"és sosem az értelmes kritikával van bajunk, hanem a véget nem érő sírással, meg a hülyeségek kérésével (tegyük vissza a régit, meg tegnapra csináljunk full user menedzselhető skineket, meg mittomén)."

Erre jössz a sírással... :DD :N LOL

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#661) tiv83us válasza Godlike (#658) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ismet egy tok kulturalt, epito kritika. Gratula. :R

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#662) &rew

&rew
(őstag)

nem lehet h az is belejatszik ebbe a hiszteriaba h az emberek nagyon nagy resze kalibabralatlan monitoron netezik? nagy kontraszttal, magas fenyerovel?
vagy csak en vagyok helikopter? :)

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#663) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt lehet tudni hogy a cikkek alatt az előzmények miért vannak sörtöréssel berakva?
Van mellettük még egy csomó hely hogy teljes hosszúságban is kiférjenek.
(azért remélem érthető volt a kérdésem :B )

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#664) hemaka válasza Findzs (#649) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

css-sel szinezd már, ne ilyen igénytelenül. -.-'

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#665) RyanGiggs válasza Parci (#657) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

Az én, remélem "értelmes" kritikámon el lehet gondolkodni,
vagy ki van zárva!?
Tehát hogy lehetne egy picivel szürkébb a háttér,
nem ez a hófehér, és a rikító világos kék helyett,
mondjuk egy sötétebb kéket, vagy fekete betűket használni.
(ez a hófehér azért se túl jó választás,mert este tök sötétbe "+vakul" az ember)

(#666) D1Rect válasza Parci (#594) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi! :R
Az egyetlen dolog, ami nem lett elsőre 100% ;)
Mondjuk most sokkal kevésbé böki a szemem mint tegnap este, vagy az, hogy világos van, vagy tekertetek rajta.

Milyennapvan?

(#667) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

no, ti több ezren vagytok, én meg ha hatökör vagyok, akkor is csak hatan. úgyhogy magára hagyom a topikot, majd beírok, ha a fórummal jutottunk valamire, bár úgy is látni fogjátok. szomorú, hogy a nagy magyar sírásrívás közben például a bugreportok elsikkadnak, de azért majd figyelünk rájuk.

(#668) Osiris

Osiris
(senior tag)

Szép, csak a telefonom és az opera mini böngésző már kevés az új dizájnhoz. :R

-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------

(#669) Parci válasza Hunter2 (#663) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

mert lehetnek mellettük utózmányok is. :) (de ez a rész amúgy is változik, ha elkészülünk a bitmarket boxokkal)

(#670) Godlike válasza DriderG (#660) üzenetére

Godlike
(kvázi-tag)

Tévedsz nem sírok! Csak elmondtam a véleményem. (nem tetszik ebben a formában)
Azt is leírtam mi nem tetszik. Ha így marad akkor is olvasni fogom. Így sikerült mert ma ez egy kissé meglepett.

[ Szerkesztve ]

Godlike

(#671) VAN der BOSS

VAN der BOSS
(őstag)

Az mitől lehet hogy az átállás után kaptam egy privát üzenetet, megnézet de nem akar eltűnni az (1új)

//unrealnorth.com

(#672) Stirlitz

Stirlitz
(senior tag)

Nekem tetszik a színvilág, nincs azzal semmi baj. Csak PH oldal össze-vissza lett. Elsőre minden máshol van, mint volt, olyan az érzésem, mint amikor például egy áruházat dírekt átrendeznek teljesen. Végűl is mindent megtaláltam, de kicsit kisebb léptékű változásra számítottam. :) Túl sok nekem így az információ, ami a címoldalon van, nem olyan átlátható mint volt. Vagy az elöző volt túl jó. :)

Ha férget látok, rálépek. :)

(#673) MarcL

MarcL
(kvázi-tag)

Eléggé katyvasz még, a régebbi jobban áttekinthető volt... :(((

MarcL

(#674) Racecam válasza &rew (#662) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, igazad van, biztosan belejátszik. Nekem ugye kalibrált a monitorom, bármikor újra kalibrálhatom, mert szerencsére van mivel. (LaCie Blue Eye Pro) Viszont az is igaz, hogy ez nem fog megváltozni, ettől még a felhasználók 99%-a kalibrálatlan, nem színhelyes, túl magas kontraszttal és fényerővel használja a monitorát továbbra is. Úgyhogy nekünk kell lépnünk valamit. :)

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#675) Parci válasza Osiris (#668) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

lesz elvileg dedikált mobilos verzió is, rss-ből, külön x típusra stb.

(#676) Godlike válasza Stirlitz (#672) üzenetére

Godlike
(kvázi-tag)

Így is fogalmazhattam volna! Egyetértek!

Godlike

(#677) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Chrome-al egyébként eddig nem találtam semmit. :)

(#678) &rew válasza Racecam (#674) üzenetére

&rew
(őstag)

csak felmerult bennem h ez a vilagos dizajn kenyesebb lehet a beallitasokra. olyan ez, mint hogy az emberek nagy resze ugy hallgat zenet h magasak fel, melyek fel aztan deduborooooog, decsilingeeeeeel :D szoval nem azt halljak, amit a zeneszek meg a hangmernok szerettek volna.

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#679) BloodRay válasza Parci (#659) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Látom ti mindenesetre elégedettek vagytok magatokkal és személyes sértésnek/támadásnak veszitek, hogy kritikát mertek megfogalmazni a főoldallal kapcsolatban.
Majd az idő megmutatja mennyire volt jó döntés ez a megoldás.
Savazni én mindenesetre nem akartam, de látszik, hogy te már rendesen felhúztad magad.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#680) tildy válasza hemaka (#596) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hm, ez elég jónak néz ki nálam :U :K

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#681) Pat

Pat
(tag)

..nagyon bejövőős :R

esetleg egy fél fokkal lehetnének szebb smile-k, de nem az elcseszett, szétvariált msn-esekre gondolok, csak egy ici-picit szebbek :)

gratula :K

(#682) Findzs válasza Parci (#659) üzenetére

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

ezt sajnálattal hallom :O

több mint 5 éve a prohardverrel kelek és fekszem de ha a főoldal ilyen marad keszekusza és rikító akkor én már most érzem, hogy ez nekem sajnálatos módon nem lesz kellemes böngészési élmény

nagyon sajnálom a dolgot
egyébként is rosszul indult napom van ( reggel kiesett egy fogtömésem így indult a napom a fogorvosom meg csak hétfőn tud fogadni :((( )

ráadásul az ÜBER KEDVENC oldalam megváltozott :O

(#683) DriderG válasza BloodRay (#679) üzenetére

DriderG
(tag)

Szerintem csupán pozitív visszhangot vártak, és lehangolja őket a sok sírás-rívás. Egyébként meg úgyis a tartalom a fontos, ami megvan, tehát nincs miért sírni.

(#684) hemaka válasza tildy (#680) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Amit linkeltem? Szerintem ennyit lehetne módosítani, csak a CSS fájlt kell átírni kicsit, 2perc. :)

(#685) B-L-A-C-K válasza hemaka (#684) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Igen, én is ezt javasoltam hogy a betük legyenek olyanokm és szerintem nem egy nagy künszt változtatni rajta...

[link]

[ Szerkesztve ]

...

(#686) cucka

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amúgy tetszik, hogy az emberek többsége szarozza az új dizájnt, de még életükben nem terveztek egyetlen weboldalt se, főleg nem olyat, ahol ennyi különféle tartalmat és funkciót kell használható módon kirakni az oldalra, nincsenek tisztában a webes trendekkel, sorolhatnám. (És most nem arról van szó, hogy "ha nem tetszik, csinálj jobbat", hanem hogy attól, mert szokatlan az új megjelenés, még lehet jó és logikus.)
Tulajdonképpen mindegy, emlékszem, pár évvel ezelőtt a most agyondicsért régi dizájn bevezetésénél ugyanez ment.

Mod: amúgy a karrier oldal még mindig szét van esve.

[ Szerkesztve ]

(#687) Simi2000

Simi2000
(tag)

Első rámézésre még tetszett is az uj kinézet....

Másodjára már kevésbé, harmaadjára meg hiányoznk a hirek....ide azért jártam fel, hogy az uj hireket lássam...most meg tekergetni kell az oldalt, meg külön keresgetni kell a hirekhez. Miért kellett a hirektöl elvenni a dátumot? Ez elég fontos infrormáció egy hirnél....

Szoval részemröl ez most egy elég nagy minusz pont....kár volt váltani...

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#688) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bugot itt lehet jelenteni, ha talál valaki? (Egyelőre még nem ütköztem össze eggyel sem.)

Apró javaslat: A keresőnél kényelmi funkcióként a legördülő menübe bekerülhetne a felhasználó hozzászólásai menüpont is. Névre így túl hosszú, de user hozzászólásai néven beleférne a listába és talán nem is lenne túl hosszú miatta.

sálálé

(#689) DriderG válasza Simi2000 (#687) üzenetére

DriderG
(tag)

Ott vannak a hírek: sárga fül -> Friss hírek
Eddig volt egy lista is alatta, de ha érdekel, akkor átváltassz a hét főbb hírei fülre...

(#690) RyanGiggs válasza B-L-A-C-K (#685) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

Így már barátságosabb lenne! :K
De ezek az új világos kék betűk.... :(
Ezeken nem lehetne változtatni??

(#691) Findzs válasza hemaka (#664) üzenetére

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

most ezt nem értem :F
én csak belinkeltem egy oldalt ahol leírják , hogy tényleg nem fogyaszt kevesebbet a fekete háttér, mit nem szineztem rendesen ?
LOL

(#692) B-L-A-C-K válasza cucka (#686) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Itt nem az oldal minőségével van baj, hanem a betű színnel...

RyanGiggs: Parcinak küldtem egy privit az ötlettel kapcsolatban, ez nem olyan egetrengető változás szerintem hogy ne lehessen megoldani, ha a mi érdekeinket, és az oldal szinvonalát nézik...

[ Szerkesztve ]

...

(#693) kovy79 válasza Pubszon (#603) üzenetére

kovy79
(őstag)

Mi az, hogy ne foglalkozzon velük?? Ha valami problémád lesz, rem senki sem fog veled foglalkozni! Ne mondd már meg másnak, hogy tetszik e neki, avagy szokatlan!

Parci #531: Azért ne nyomass már te sem ilyen demagóg dumát, egyből egy másik híroldalt felhozván! Rendben, te házigazda vagy, de azért engedtessék már meg leírni az embernek a véleményét! Pl engem is érdekelnének a dátumok. Nyilván nem kötöm fel magam, ha nem látom, de itt már le sem lehet ezt írni anélkül, hogy egy házigazda rám ne förmedjen??

[ Szerkesztve ]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#694) DriderG válasza B-L-A-C-K (#685) üzenetére

DriderG
(tag)

Igen, ez jó szerintem is. A kék betűk gondolom azért kerültek fel, mert van a szürkének egy kékes elhajlása, ugyanakkor szerintem is túlságosan kékre sikerültek a felíratok.

(#695) hemaka válasza Findzs (#691) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Ja kicsit benéztem :D egy képre írtam ezt :D

(#696) Stirlitz válasza cucka (#686) üzenetére

Stirlitz
(senior tag)

Szerintem nem a webes trend miatt lesz jó az oldal elsősorban. Hanem a használhatósága miatt. Majd javítják/finomítják gondolom én. Erre való ez a topik, több szem többett lát. Dizájnal nekem semmi bajom, csak a tartalmát kell kicsit még finomitani. Egy kérdésem lenne a nagyérdeműhöz. Nekem csak crt monitorom van, 17"-es. Akinek van lehetősége összehasonlítani egy tft széllesvásznúval, mondhatna valamit, lehet veszek egy új monitort inkább. :D Mert azért igaza van annak aki azt írta, a tartalom itt van továbbra is, csak most kicsit többet kell görgetni meg kattintani.

Ha férget látok, rálépek. :)

(#697) aldebaran válasza DriderG (#638) üzenetére

aldebaran
(senior tag)

Szerintem megoldottad a dizájn gondot DriderG. :)

Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél." http://aldebaran.500px.com

(#698) RyanGiggs válasza B-L-A-C-K (#692) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

Egyetértek! :K

(#699) DriderG válasza aldebaran (#697) üzenetére

DriderG
(tag)

Szerintem csak újabb hullámokat vertem... ;]

(#700) aldebaran válasza DriderG (#699) üzenetére

aldebaran
(senior tag)

Lehet, de azért próbálkozni lehet. :)

Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél." http://aldebaran.500px.com

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.