Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#551) Barthezz2 válasza Barthezz2 (#511) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Már működik :R

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#552) sbazsi válasza Shodan (#544) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

és az opciók, további opciók dobozból eltűnhetne az a sok pontos elválasztóvonal.
na és a fekete text. :U

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#553) Dzs3ko válasza Parci (#460) üzenetére

Dzs3ko
(kvázi-tag)

A logout megmarad ?

Szerk.: már látom fentebb írtad hogy marad.

[ Szerkesztve ]

(#554) BloodRay válasza Lenry (#543) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Nem tudom észrevetted-e már, de az nem világít a szemedbe... :P

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#555) putti válasza tildy (#533) üzenetére

putti
(fanatikus tag)

Már hetedik éve vagyok prohardveren regisztrált tag és mindíg nagyon szerettem az oldalt. 7 év alatt többször is volt fejlesztés design váltás, de mindíg a jó irányba. Ami most történt az katasztrófa, legalábbis a részemről. Tudom lehet mondani ha nem tetszik ne olvassam, valszeg ha így marad nem is fogom, mert egyszerűen lehetetlen ebben a formában. Ha marad részemről már csak az apróhirdetésre fogom használni az oldalt, majd tájékozódok más oldalakon (mert van), de ez már legyen az én dolgom. Csak egyszerűen sajnálom a dolgot, nem pedig kikeltem magamból. Fejleszteni lehet és sok is benne a munka, csak nem mindegy hogy észszerűen vagy ész nélkül. Én most úgyérzem hogy észnélüki feljesztés volt és ez nálam az oldalt nagyon negatív irányba tolta el, de mint írtam, ez csak az én véleményem, nem flame, de ha valaki megkérdezi ezt tudom csak neki mondani.

Hogy az index annak idején mit csinált az egyrészt nem tartozik ide, másrészt meg nem érdekel.

(#556) zhagyma

zhagyma
(őstag)
LOGOUT blog

Minden elismerésem a befektetett munkáért :R , de az #504-re szavaznék. Javaslom a skin váltás lehetőségének beépítését, vagy marad a logout ...

(#557) kovy79 válasza Lenry (#543) üzenetére

kovy79
(őstag)

Valóban, csak van egy bibi. Az a sok idióta (mint én) sok-sok év alatt kitapasztalta, milyen is fehér alapon újságot/könyvet olvasni/milyen a megfelelő megvilágítás. A monitoron háttérvilágítását is cserélgeted nekem, míg meg nem találom a megfelelő "erősséget"?? Azt még hozzátenném, hogy nem túl sok nyomtatott sajtót látsz, ami fehér + "nyomorult" citromsárga alapszíneket használ.
Hiába próbálja a sok ember védeni az új arculatot, el kellene fogadni a másik oldal véleményét is!! Ahogy látom nem kevéssel több az a bizonyos másik oldal.
Személy szerint a felhígult fórumozók miatt is egyre kevesebbet látogattam már a PH!-t, de ez csak tovább rontotta a megítélésemet. Baromi gusztustalan, "szemkifolyató" színek/színösszeállítások, felforgatott/logikátlan nyitólap...
Ez csak az én szerény véleményem, lehet nem számít, de ez van.....

Mod: skin váltás valóban jó ötlet. Ha ezt az "izét" modernnek hívják, akkor a régi neve lehetne Retro. ;)

[ Szerkesztve ]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#558) Barthezz2 válasza Shodan (#544) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na végre valaki még, akit zavar fent az a cucc. Én eltüntetni nem akarom, csupán kellene neki egy keret, mondjuk olyan, mint amiben a prohardver felirat van, és ugyan olyan széllességben. De így nem jó oda :(

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#559) RAMBÓ

RAMBÓ
(kvázi-tag)

Szerintem a régi SOKKAL JOBB volt!!! Az átláthatóbb volt!!!

És csatlakozom az 504-es hozzászóláshoz!!

[ Szerkesztve ]

Core2 E6550, MSI P35 NEO2FR, ASUS 8800GT 512, 2*2GB GEIL ULTRA, Creative GIGAWORKS S750, CHIEFTEC CT420A, CoolerMaster AMMO533, Samsung 2232BW

(#560) BloodRay válasza Shodan (#544) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

A fenti problémára csak annyit tudok írni, hogy használj firefoxot és ABP-t. :P ;]
Én ezt a felső vackot észre sem vettem míg nem láttam képeken. :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#561) RiddleR

RiddleR
(fanatikus tag)

Én előre is elnézést kérek, de nekem abszolute nem tetszik a mostani.
A régi sokkal átláthatóbb volt.
Biztos vagyok benne, hogy sok meló van benne, de sose értettem miért kell változtatni egy jól bevált megoldáson.
Még1x bocs. :R

(#562) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aki rendszeres olvasó az egy idő után simán átlátja majd az oldalt, viszont aki csak bekukkant, annak azért nem keveset kell bogarásznia mert valóban ömlesztve vannak a dolgok a címlapon.

(#563) Morpheus

Morpheus
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

nekem sem tetszik az új :D
bocsi azoktól akik sokat dolgotak vele

korábban Fuck3r . Morpheus-nak 22 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! <<<---phmegbizhatosag.atw.hu

(#564) Arpee78 válasza Lenry (#543) üzenetére

Arpee78
(fanatikus tag)

Korábban (kora reggel, tegnap este) világosabb volt a fórum szín, azóta vagy reszeltek rajt vagy én szokom.

A monitor fehér(és fekete) sokkal világosabb (és sötétebb) mint a papírlapon lévő, a kontraszt messze nem ugyanaz. Monitor kontrasztaránya ~1000 a papírlap meg néhány száz vagy kevesebb.

A túl nagy kontraszt fárasztó és kellemetlen, meg az alacsony is.

Sztálin Oroszországot faekével vette át és atombombával hagyta az utókorra. (Churchill)

(#565) sbazsi válasza Barthezz2 (#558) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

engem elsősorban mobilon, opera mini alatt zavar.
előbb látom a doboz cikkeit, mint a ph logot.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#566) Lala6

Lala6
(őstag)

Parcikám, gratula neked és az egész csapatnak. Ez az első frissítés itt, ami nagyon tetszik, a régivel sok gondom volt (megszoktam).
kétszóval: F@sza lett! :)

Konfigom: http://lala.digiportal.hu

(#567) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

3 eve az atallas kicsit docogosen ment, ez most sokkal gordulekenyebbnek tunik :) good job, guys! :C

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#568) Raymond válasza Lenry (#543) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A papirlap miota vilagit? Ez egy lenyeges difi a papir es egy monitor kozott...

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#569) tildy válasza putti (#555) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az idő megszépíti az emlékeket, kérdezd csak meg Parcitól. Mindjárt előkeresem az előző designváltás topikját, azt lesz itt nemulass...

És mindig 80% volt kb. a károgók aránya, ami csak szépen csitult, és hidd el, ha lenne egy újabb design, mondjuk 4 év múlva, akkor meg emiatt menne a hiszti, hogy ez sokkal jobb volt ;)
Csak egy topik az akkoriak közül...

Az index pont annyiban tartozik ide, hogy itt is volt egy erős designváltás: ahogy itt is volt pár éve, és ment a hiszti.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#570) tothjanos200

tothjanos200
(újonc)

Csak

azért

regisztráltam,

hogy elmondhassam:

a prohardver.hu-t töröltem a könyvjelzőkből.

Talán 2-3 év múlva visszatérek, ha addigra visszakerül a régi megjelenés.

(#571) pityeszka válasza Lenry (#543) üzenetére

pityeszka
(őstag)

olvasni sem tudok ha fehér a háttér, összefolynak a betűk.

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#572) izomhod

izomhod
(senior tag)

elég gyenge lett srácok :(((

a privi gomb mehett volna baloldalra, mert sokan félrenyomják
a színe sem nyerő így elsőre, nem sokminden változott

(#573) virkir

virkir
(PH! addikt)

A 469-esre valakinek ötlete a kuki meg a gyorsítótár ürítésen kívül nem lenne?
Annyi már valószínű, hogy valami kiegészítő kavarhat be de micsoda?
Megnéztem egy szűz FF-al és azon jó volt.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#574) Arpee78 válasza tildy (#569) üzenetére

Arpee78
(fanatikus tag)

Biztos én vagyok elfogult, de én nem találom a hisztit a linkelt topikban.

Sztálin Oroszországot faekével vette át és atombombával hagyta az utókorra. (Churchill)

(#575) sz.j

sz.j
(PH! kedvence)

Ide is beírom, hátha itt olvassák és orvosolják az alábbiakat.

A sok és szemrongáló csicsa helyett inkább az ilyen hibákat javíthatnák ....

És ha szabadna "megjegyeznem"..., a világos kék betűszínt esetleg sötétkékre vagy feketére változtatva már jobban olvasható lenne a szöveg (nem a linkekre gondolok).
Persze még jobb lenne ha a háttér színe is változna ......

[ Szerkesztve ]

http://szjanos.atw.hu

(#576) TomKiss válasza pityeszka (#571) üzenetére

TomKiss
(kvázi-tag)

Akkor egyik oldal címlapját sem olvasod?
Mind fehér alapon van ;)

"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."

(#577) arpeen2

arpeen2
(senior tag)

Erre tudtok valami megoldást ? ("használj firefoxot"-on kívül) Csak a PH-nál ilyen, de azt minden OS alatt IE-ben.

(#578) arpeen2 válasza sz.j (#575) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Egyre jár az agyunk :))

(#579) virkir válasza tildy (#569) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Az egy dolog, hogy akkor kapott egy új skinn-t de a felépítése nem nagyon változott, kivéve az aprót ha jól emlékszem.
Míg most a főoldalból lett egy ízléstelen színvilágú katyvasz ahol megtalálni az embert érdeklő témákat egy kínszenvedés.

(#580) Strezi

Strezi
(kvázi-tag)

Hát ezt minek kellett??? Kinek érte ez meg? Legalább lenne opció hogy a régi formájában is megjelenjen az oldal. Ja, hogy avval igazán dolgozni kelene a webdesigner csákónak...

A kocsmás hasonlat nagyon jó volt. Igenis számít a körítés, hiszen a híreket bárhol megtalálom én is. Angolul még hamarabb ...

Amikor a HWSW váltott, azt is otthagytam. Most sem lesz másképpen :(((

Munkagep - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2194430

(#581) BloodRay válasza tildy (#569) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Már nem kötekedésképp, de az általad linkelt fórumban nem a dizájn miatt ment a hiszti, hanem a funkcionális problémák miatt.
Speciel én is imádom az oldalt, de a ph! főoldal valami borzasztó lett és mondom ezt úgy, hogy a színeken már túl is tettem magam(sokáig nem időzök a prohardveren majd azt kész), de egyszerűen tényleg kaotikus. És mindezt hiába szokják meg a kitartó tagok ha egy új látogató elborzadva továbblép 5 perc után... Ennél még az általad emlegetett index főoldal is mérföldekkel logikusabbnak tűnik, pedig sosem jártam ott eddig. :B

[ Szerkesztve ]

(#582) kapcsandika

kapcsandika
(senior tag)

Hát így annyira nagyon nekem sem jön át. Mondjuk a fényes design-al még nincs gondom mert még csak világosban néztem, de sajnos nekem nem jön be hogy tele lett a ph! fényképezőgépekkel meg házimozival... nincs rendesen elkülönítve szerintem. így meg elég káoszos (szvsz)

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#583) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

A listázó gyakran "bennragad" a fórumrészen:

Mod: látom nem csak nekem probléma...

[ Szerkesztve ]

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#584) pityeszka válasza TomKiss (#576) üzenetére

pityeszka
(őstag)

dehogynem, csak kijelölve. :)

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#585) LaMotta

LaMotta
(fanatikus tag)

Ugyan már.. Megy itt a sok sírás... Minden egyből megtalálható. Látni is kell, nem csak nézni :).

Különben a webszerkesztők kitalálhatnának a beállításoknál valami megjelenési stílusokat, mondjuk 3-4 darabot. Hadd örüljenek azok, akik úgy viselkednek mint azok a fél-analfabéták, akik megszoknak egy valamit, majd változik, és "Jajj, nem tudom, hogy van ez.. Jajj, mindjárt megőrülök!". Legalább lenne valami gyógyír nekik, a fehér kinézetre. Aztán majd belejönnek a mai modern, változó világ hatásainak megértésébe :).

(#586) DriderG válasza FF23 (#545) üzenetére

DriderG
(tag)

Nekem a PCWorld oldala ugrott be először, de inkább HWSW, csak sárga ami ott zöld. A kék szöveg (ami lehetne sötétszürke/barna) és a nagy fehér felíratok a fekete alapon (Olympus-os cikk) is ugyan olyanok. A cikkeknél a betű háttere lehetne világosabb, nem 100% fekete, hogy jobban látszódjon a kép mögötte, illetve ne hasson ilyen robosztusnak (persze ez lehet, hogy csak elsőre furcsa, pont egy fekete fényképezőgép esetén). Ugyanakkor a betű színe lehetne világosbarna, hogy kicsit elkülönüljön a fejléctől. A kék betűk mindenesetre nagyon elütnek, ezért lesz amolyan bulváros hatása (fent, a lapcsaládoknál még össze is olvadnak a sötétszürkével). Jobb és baloldalt, a szövegdobozok mögött lehetne egy világosszürke(esetleg fekete) háttérszín, hogy jobban elkülönüljön/átláthatóbb legyen az oldal. A felső menüsor gombjain a kijelölés lehetne lekerekített sarkú téglalapban, ami a címlaphoz tartozó kép keretének esetében is jobb lenne, letisztultabbá/stílusosabbá tenné a felületet.

[ Szerkesztve ]

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#587) leviske válasza Strezi (#580) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Amikor a HWSW váltott, azt is otthagytam. Most sem lesz másképpen"

Tehát most is otthagyod a HWSW-t? :DDD

(#585) LaMotta: Ne durvuljunk. A színek nagyon világosak lettek és ahogy többen is leírták, a régi színvilágtól volt otthonos a PH!. Ide nem 600 féle, választható skin kellene, hanem egy darab, szembarát.

(#590) tiv83us: :))

Egyetértek, de ha az olvasók egy kisebb rétegét, akik azért már 5-10 éve itt vannak, bevonták volna, jó eséllyel nem lenne ennyi felháborodott ember.

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#588) djg

djg
(tag)

Szokni kell még, az biztos! Ami hiányzik, az a többi oldal friss hírei abban a dobozban, felül a fülekkel állítva a szekciót.
Ahelyett a kis doboz helyett most az itcafe, mobilaréna, gamepod, logout hírek teljesen szét vannak szórva...

(#589) Findzs válasza tothjanos200 (#570) üzenetére

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

hát ez jó :))

és egyet is értek veled :K

én még várok egy pár napot, hetet hátha változik a helyzet

(#590) tiv83us válasza leviske (#587) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem is ez jutott az eszembe, de nem akartam hsz-t fecserelni. ;]

Mas. Sracok, biztos sokaknak nem tetszik az uj kontos, nem kell azonnal rohanni mamahoz, meg dobalni be, hogy "na most aztan mindennek vege, itthagyom az egeszet" es a sarokba fordulva a maci fejet simogatni.
Biztos, hogy lesznek meg valtozasok, nem kell azonnal az emberkek torkanak esni, akik a gozolgo beluket kitettek az asztalra, hogy egy uj oldalt kapjatok.
Nem kell azonnal minden szart a fejukhez vagni, raadasul taplo paraszt stilusban /mint egyesek/, tiz oraja sem tortent meg a valtas, pofozgatni kell itt ott.

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#591) pweisz

pweisz
(senior tag)

Szasztok. Akkor beálnék a károgó varjúk közé. Mért kellettek ezek a rikítok szinek? Ott van ugye a többé kevésbé konkurens HWSW színösszeállítása ami szinten borzalom ezért is nem olvastam sose Értem én hogy trendy meg minden, . de személy szerint nekem gyorsan elfárasztja a szemem a világos szinvilág ezért örülük hogy sikerült ezt az oldalt is hasonlóan megcsinálni. Végülis így is fel/le lehet zárkózni a konkurenshez. :D

(#592) bossvico

bossvico
(senior tag)

pofás, így tovább, a fejlődés útján.

:C

„Attól, hogy templomba jársz, még nem leszel keresztény. Mint attól sem leszel Hamburger, hogyha eljársz a Mc Donald’s-ba.” (Keith Green)

(#593) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

szép napot!

gratulálok!

elég furi, meg kell majd szokni.

nekem az első benyomásom az volt h túl fehér és kifolyik a szemem :N

(#594) Parci válasza tiv83us (#590) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

köszi... nem mellesleg most is a fórum színeit reszeljük épp, de persze a Szent User, ha vérig sértődik, akkor itt a világvége. biztos még életében nem kellett várnia. semmire. soha.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#595) engusz válasza Parci (#594) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Kell egy kis idő, míg megemésztik. Meg amúgy is könnyű és divat rosszallni (gyk. fikázni), mint építő kritikát írni.

(#596) hemaka válasza ^Clown (#549) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Én tegnap(vagyis ma hajnalban:) ) is inkább a sötétebb szürkét javasoltam, jobban illik a sárgához, és a feketéhez is. Konkrétan így nézne ki.

[ Szerkesztve ]

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#597) Arpee78 válasza Findzs (#589) üzenetére

Arpee78
(fanatikus tag)

A PH nekem... kell. A tesztek, a fórumok nem kicsit segítenek, egy nem bejövős design miatt itt hagyni nem logikus. Még igazítanak rajt, meg szokjuk aztán minden a régiben (majdnem). Amúgy mutass egy jobb informatikai oldalt, ami alternatíva lenne, jöhet priviben is.

(#598) RyanGiggs

RyanGiggs
(senior tag)

Elég furcsára sikeredett a váltás...
Szerintem amin élből kellene változtatni az az hogy,
pl. túl nagy lett (ijesztő) az Olympus kép, a többi meg túl kicsi.
Tehát azt egy picit kicsinyíteni a többit meg egy picit nagyítani.
Rossz az arány a szemnek.
Ez a hófehér háttér kegyetlen, lehetne egy picit szürkébb,
és ez a világos kék betűk se nyerők!
Akkor inkább legyen sötétebb kék, vagy fekete!
Amúgy nem lenne rossz, bár egy kicsit túlzsúfoltnak tűnik,
nehézkes áttekinteni mi érdekel és mi nem.
De talán azt meg lehet szokni idővel.
Előbb amit az elején írtam azokon kéne változtatni,
aztán majd meglátjuk! :K :R

(#599) Findzs válasza tiv83us (#590) üzenetére

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

igazad van, de mivel nekünk olvasóknak csinálták/csinálják az oldalt megkérdezhetek volna előtte minket is, hogy mit szólnátok ehhez meg ahhoz a változáshoz

akkor megkímélhették volna magukat a verejtékes munkától

(#600) virkir válasza LaMotta (#585) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Az baromira átlátható, hogy két hasábban jelennek meg a hírek közbeszúrva az IT cafébulvár és a Mobiaréna hírek ráadásul időpont megjelenítés nélkül.
Ember legyen aki kitalálja mikor melyik a frissebb, fentről lefelé vagy jobbról balra kéne haladni, esetleg lógugrással, hogy időrendben találja meg .
Hogy értsd miről van szó.

Ráadásul a főoldalon a Friss hírek link nem működik

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.