Na így reggel már jobban meg tudtam nézni, és kövezzetek meg, de nekem alapjában véve tetszik. A kék színekkel sincs bajom, a betűtípussal/mérettel sem.
Egy-két dolgot én még javítanék, engedjétek meg, hogy leírjam 
Szóval:
- A kiemelés piros színe(oldalsó box-on, szerkesztés gomb...stb) szerintem baromira nem illik az új design-hoz. Lehetne az is félkövér sötétkék, vagy szimplán fekete. Az is kiemel, és passzolna is a többi színhez.
- A felhasználói név lehetne jobban kiemelt(fórumon)
- A cikkeknél jól jönne a dátum
- A régi kinézetnél, a két oldalsó sáv mögött, valóban ott volt egy "sáv", ami végig kísérte az oldalt, most, hogy fehér lett az egész, szerintem kissé furán néz ki egy hosszabb terjedelmű cikknél, hogy mikor már annyira legörgettünk, hogy a két oldalsó box eltűnt, csak lóg ott középen a cikk szövege, és úgy tűnik, mint ha nem lenne kihasználva az oldal teljes terjedelemben. Persze lehet csak szokni kell, de szvsz jobban nézne ki, ha egy minimális szín lenne adva az oldalak szélének, így jelezve lejjebb görgetéskor,hogy nem véletlen nincs széltől szélig írva, mert bizony felül ott van valami. PL(persze igényesebben, mint én csináltam
):

-A fórum oldalainál a fent lévő Boxokat is szvsz "bele kellene tenni valamibe", mert így szerintem szintén elüt, és csak úgy van ott fent.
Na így hirtelen amik eszembe jutottak
Amúgy mégegyszer is gratulálok
nekem bejön 
Még valami, lehet ezért ie megköveznek páran, de részemről nem tartom fontosnak a választható skint. Egy oldalnak megvan a sajátossága és ebbe a design is beletartozik, és azzal, hogy ahány felhasználó, annyiféleképpen használja, az szerintem csak lerombolja ezt. De ez saját vélemény 
[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..