hááááát-tal nem illik mondatot kezdeni, de azért ha már ekkora munkát beletettetek, akkor lehet elkélt volna valami dizájner tanácsa
vagy éppen ezen modernkori designer-t nem kellett volna meghallgatni..... mert mint nagy elődeink mondanák: "Róma örök, de a PH úgy néz ki nem
"
nekem a 3 évvel ezelőtti váltás még elfogadható volt, de sokszor húztam el a számat azon is, mire megszoktam....
ez az új formavilág és színvilág meg egyáltalán nem PH-s, és ha megnézitek az "öregebb" arcokat, a legtöbbjének ugyanúgy nem tetszik, mint nekem sem.....
valami közvélemény kutatás lehetett volna előtte készíteni......... és nekem nagyon bántja a szemem a következő: kéne ... = olyan nincs szerintem, kellene a helyes
lehet érdemes lenne elgondolkozni egy : " Grétsy tanár úr majd megmondja..." fórum nyitásán, mert szerintem senki nem lehet gyökerei ápolása nélkül sikeres, hiszen a fa is elhal a kapaszkodást és életet jelentő gyökerek nélkül (OFF megint: hülyét tudok kapni, amikor leírják a "szlenget" használó NET-es főleg ifjoncok a következőket: "mit basztacc ?"; "jössz jáccani ?"; "kéne még egy..."; "ültem az autóba"; -ba, -be, -ban, -ben ragok helytelen használata lásd: katt ide )
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''