Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#301) Karma válasza Cayman (#289) üzenetére

LOGOUT blog

Ez jó :) Én meg az előbb kipróbáltam, hogy ezeket a besorolhatatlan-kék linkeket sima feketére cseréltem. Ég és föld, részemről ajánlom, ha valaki userscriptet/CSS-t készít :) [kép]

Egyébként gratula a designhoz, nekem ugyan nem tetszik, de a fő, hogy fejlesztitek. Aztán remélem majd bírjátok a kritikát :)

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#302) Ariadne

Ariadne
(őstag)

Kicsit fura még, de tetszik, hogy nem olyan hangsúlyos a háttér. Jobban mutat rajta az új avatarom. :D Csak így tovább! :C

Ja a hozzászólás ablaka még a régi színű, legalábbis nálam operában.

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#303) Avicularia

Avicularia
(őstag)

Nekem elsőre rohadtul nem jön be,csak néztem mi ez a felület :( :O

(#304) Cayman válasza Parci (#293) üzenetére

Cayman
(PH! addikt)

nemjó, fotók birizgálásakor mindig állítgathatnám vissza, de köszi :D

"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

(#305) borisz_B válasza Karma (#301) üzenetére

borisz_B
(tag)

Pl. erre?

Romboljunk, hogy építhessünk!

(#306) brd

brd
(PH! kedvence)

Kérem vissza a régi jó barnás színeket a fórumra, lécci'. :O Ettől a marketinges hányástól rosszul vagyok.
Alulról miért tűnt el a hozzászólásértesítőkérés?

[ Szerkesztve ]

One trend a day keeps the doctor away

(#307) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Még 1 dolog, a privát üzeneteknél eltűnt kereső? (de lehet van csak én nem látom...) Több mint 1000 taggal váltottam üzenetet már, és ha kiakarok keresni egy nevet a kereső elég nagy segítség volt...

...

(#308) j0k3r!

j0k3r!
(senior tag)

sot, aki nosztalgiazni akar, az meg az user adatlapokat is nezegetheti (egy ideig)

some men just wanna watch the world burn...

(#309) Karma válasza borisz_B (#305) üzenetére

LOGOUT blog

Azt a topikot nem nagyon olvastam :)

Azóta szerkesztettem, tettem be egy képet, hogy OSX-es betűsimítással és feketével hogy fest nálam.

Break Driven Development

(#310) siriq válasza brd (#306) üzenetére

siriq
(őstag)

Hasznald a logout-t. Ameddig meg megy a regi formaban. Mondjuk en megtartanam. Igy paran nem zajongananak.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#311) Racecam válasza B-L-A-C-K (#307) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Fent jobbra a keresővel mi a gond? :)

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#312) Lauda válasza Racecam (#311) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak be kell irni a nevet es hoppla :K

(#313) Worker

Worker
(fanatikus tag)

A szinek meg szokatlanok, de alapvetoen tetszik az uj kinezet :)

Gogo pH! :)

"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker

(#314) B-L-A-C-K válasza Racecam (#311) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Na látod ettől a kék színtől az agyam is bekavarodik... :DDD

...

(#315) marcias válasza moha21 (#222) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, de a két árnyalat közötti eltérés nem elég nagy (legalábbis nekem) hogy egyértelmű legyen, viszont nehezebben olvasható.

(#316) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem nem tetszik, nagyobb felbontást igényel a könnyebb áttekinthetőség érdekében.

Hálistennek még a hardverapró felülete a régi. (Meddig? :/ )

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#317) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

érdekes

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#318) brd válasza siriq (#310) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Az lesz, de így át kell kattintgatni a hozzászólás-értesítőket, ha jól sejtem. :( Nem értem, minek szúrnak el egy kellemes megjelenésű oldalt, de ők tudják.
A HWSW (bocs' a reklámért) fórumát is hasonlóan baszták (köszi a kitiltást, úgysem volt még itt ilyenem) szét az üzemeltetők.

One trend a day keeps the doctor away

(#319) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönjük szépen, még furcsa de jó lesz...

(Az OFF az tényleg nem üt el annyira... :( )

(#320) DasH_001 válasza apóka (#255) üzenetére

DasH_001
(tag)

Pont ezt akartam én is írni!
Remélem az apró olyan marad még egy darabig.

[ Szerkesztve ]

(#321) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Hm, elsore kicsit szokatlan... De az uj szinek bejovosek... :)

alba gu brath

(#322) vbbb

vbbb
(őstag)

Dicséretes az igyekezet, de szerintem a régi sokkal jobban átláthatóbb volt és a szín is "kellemesebbnek" tűnt a szemnek (ez a sok világos zavaró nekem)....ez persze magánvélemény.

Olyan nincs, hogy aki a régit szeretné az választhatna egy gombnyomásra? :)

[ Szerkesztve ]

http://voneout.freeblog.hu/

(#323) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Nekem kicsit zsúfolt a címlap, először azthittem azért ilyen az oldal, mert nemtudta teljesen betölteni:)

(#324) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

a színekkel szintén hadilábon állok, illetve nem szimpatikus, hogy vasigényesebb lett. ellenben örvendetes, hogy végre kikopott az a batár reklámablak ami ott díszelgett minden hír/teszt elején.
még mindig problémám, hogy ie7-tel a fórumok alján csak a sokadik (2-3.) frissítésre kerül helyére a google reklám, illetve legutóbb már az üzenetek rész is "kiugrott a helyéről". :(
ez böngésző geb*sz vagy site hibája?

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#326) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak a PH felol ujult meg a design, a tobbi marad ahogy van? :) Remelem, h igen a valasz, csak kicsit aggodom. :(

[ Szerkesztve ]

(#327) vbbb

vbbb
(őstag)

Viszont böngészve az oldalt némi gyorsulást vélek felfedezni...ez másnál is így van? :)

(#328) B-L-A-C-K válasza vbbb (#327) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

:K

...

(#329) Agostino

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Jézusom.

Kiégeti a szemem, de ha éppen nem azt tenné, magam teszem tönkre azáltal, hogy állandóan hunyorgatok a betűméret eltérései miatt. Persze leszarjátok, nyilván, ahogyan kell, de ez nagyon világos. Arról nem is szólva, hogy az oldal a semmi közepén lóg, nincsen kerete. Azt azért nem mondom, hogy rettenet, de közel áll hozzá.

Huhh, hála Istennek a Gamepod még nem ilyen eyecancer, van kiút. : ]

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#330) D1Rect válasza vbbb (#327) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Chrome-ot használok, nekem minden gyors. :P

Milyennapvan?

(#331) Lauda válasza vbbb (#327) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ilyenkor persze, h gyorsabb, szerintem ennek semmi koze a kinezethez. ;)

(#332) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyébként a link szinte észrevehetetlen.
Most olvastam másik topikban, és keresnem kellett hsz.-en belül, hogy hol van linkesítve.

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#333) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Adtam magamnak időt, hogy feldolgozzam. Szerintem a főoldal faszányos lett, attól most tekintsünk el, hogy egyelőre semmit sem találok. Színvilágra is nagyon ottvan, modern és friss.Citromisztikus.Kb 10 perc után megszoktam és jobban bejön mint a régi. Viszont az erős citromsárgákat ott ellensúlyozza a vörös és a lila.Nincs is gond vele.

De a fórumnál annál inkább! Ott nincs semmi ami kioltsa a citromsárga erejét, és ezzel a 2 napos hullakékkel együtt fagyos, hideg érzetet ad. Ezért is van az a jeges vakító érzés, sötétben meg retinakárosodást okoz kb :)) No meg a névmérethez nem kellett volna hozzányúlni véleményem szerint. Zavaró, hogy kisebbek a betűk.

A régi fórum amúgysem illik nagyon bele az új designbe. Valahogy elüt tőle... (lehet valami új dizájnt kéne neki is adni?)

Ez csak egy vélemény, de a főoldalt nagyon eltaláltátok! Fórumon lenne még bizony csiszolni dolgokat. A színválasztás meg nemrossz ötlet, a fórumnál.

TN film paneles kollegáknál, meg egy bal fejbiccentéssel vissza lehet hozni a jó öreh PH! dizájnt :D

[ Szerkesztve ]

Nem írom alá!

(#334) Petro

Petro
(tag)

Az oldal szerkezete nekem tetszik, semmi kivetnivalón nincs vele. Nyilván egy ideig még szokatlan lesz, ahogyan az előző váltásnál is az volt, de szerintem ez csak javára vált az oldalnak.

Amik viszont nem tetszenek azok a fórumban a színek, jobban mondva nem is a színek hanem, hogy vakít az oldal. Ezt azután mondom, hogy végigolvastam egyhuzamban 330 hozzászólást és majd kifolyik a szemem.
A PH fórumban az volt az egyik legjobb hogy kellemes volt olvasni, huzamos ideig is, ellentétben mondjuk az sg-vel (meg ugye a PH színvonalasbb is :C )

Mindent összevetve az a véleményem, hogy nem kellett csalódnom a Ph-ban és ha az olvashatóságon javítotok szuper lesz az oldal. :R

mod.:
Hehe szinte ugyan azt írtuk Ren hoek kollégával, pedig nem beszéltünk össze

[ Szerkesztve ]

(#335) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

szaisztok, ha le7ne még kérés h skin funkcio ? mert pl nekem ez a világosab verzio elég zavaro :B kifolyik a szemem amugy respect

[ Szerkesztve ]

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#336) vbbb válasza Lauda (#331) üzenetére

vbbb
(őstag)

A fórummotor nem lett cserélve, csak a kinézet? :)

(#337) J.J. András

J.J. András
(őstag)

hááááát-tal nem illik mondatot kezdeni, de azért ha már ekkora munkát beletettetek, akkor lehet elkélt volna valami dizájner tanácsa :B vagy éppen ezen modernkori designer-t nem kellett volna meghallgatni..... mert mint nagy elődeink mondanák: "Róma örök, de a PH úgy néz ki nem :U "

nekem a 3 évvel ezelőtti váltás még elfogadható volt, de sokszor húztam el a számat azon is, mire megszoktam....

ez az új formavilág és színvilág meg egyáltalán nem PH-s, és ha megnézitek az "öregebb" arcokat, a legtöbbjének ugyanúgy nem tetszik, mint nekem sem.....

valami közvélemény kutatás lehetett volna előtte készíteni......... és nekem nagyon bántja a szemem a következő: kéne ... = olyan nincs szerintem, kellene a helyes

lehet érdemes lenne elgondolkozni egy : " Grétsy tanár úr majd megmondja..." fórum nyitásán, mert szerintem senki nem lehet gyökerei ápolása nélkül sikeres, hiszen a fa is elhal a kapaszkodást és életet jelentő gyökerek nélkül (OFF megint: hülyét tudok kapni, amikor leírják a "szlenget" használó NET-es főleg ifjoncok a következőket: "mit basztacc ?"; "jössz jáccani ?"; "kéne még egy..."; "ültem az autóba"; -ba, -be, -ban, -ben ragok helytelen használata lásd: katt ide )

'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''

(#338) Petro válasza qdak (#335) üzenetére

Petro
(tag)

Hello!

Azt írták nem lesznek skinek, csak maximum a színeken csiszolnak kicsit.

(#339) qdak válasza Petro (#338) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

áhh az nem jo mert gondolm 2 árnyalatal sötéteb lessz azt annyi :( nálam amit tudok win alat sötéteb szinre cserélek, mozilla is black skines mert bántja a szemem :(

pls legyn skin választás

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#340) siriq válasza qdak (#339) üzenetére

siriq
(őstag)

Nem hasznalok semmi script-t semmi buherat, hogy soteteb legyen. Nalam viszont mar igy hajnalaban annyira bantota a szemem hogy ha leszedem a bright-t akkor meg nem latom a filmet mert annyira sotet(rendesen be van love minden, ettol optimalisabbat nem lehet beallitani a monitoron).

szerk: megvakulok vagy nem latom a tobbit.

[ Szerkesztve ]

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#341) Ren Hoek válasza qdak (#339) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Szerintem majd lesz itt változás... Ha nem is a főnökéktől... Majd a nép partizánjai megváltoztatják :)
Greasemonkey add-onM - ez már elérhető Chrome-ra is. Lehetne vele mahinálni valamit kliens oldalon...

Szerk: és bocs ha Te is erről beszéltél, fáradt vagyok már és kivakultam :D én személy szerint a sötétzöldeket vagy sötétkéket szeretem max. amúgy :) Bár a fekete a másik gyengém :)

[ Szerkesztve ]

Nem írom alá!

(#342) Bigyó

Bigyó
(tag)

Szép, tetszik :C

Piros a kék, plussz a minusz

(#343) tihs

tihs
(kvázi-tag)

(B)már bocs, de ez az új nagyon tré lett
használhatatlan, áttekinthetetlen

ráadásul a színe bántja a szemet túl fehér

a régi tökéletes volt, nem értem miért kellett elbaszni ami jó volt :(

mire volt ez jó..(/B)

vissza a régit amilyen gyorsan csak lehet!

(#344) gaborbol

gaborbol
(senior tag)
LOGOUT blog

UDV!

Sikerult meglepnetek :)

Oszinten szolva nekem a regi kinezet jobban bejott, az valahogy olyan semleges, termeszetes volt.
Az egesz kinezete pedig leegyszerusodott, nem bantasbol ,de most ugy nez ki mint valami free websablonnal keszult instanat weblap. Nekem a regi sokkal sokkal jobban bejott.Persze nem vagyok dizajner, en meg ilyet sem tudnek csinalni.

Remelem nem bantottam meg vele senkit, gondolom mennyi van melo mogotte.
Azt is tudom, hogy olyat lehetetlen csinalni ami mindenkinek bejon....

[ Szerkesztve ]

(#345) LaMotta

LaMotta
(fanatikus tag)

Na, itt a változás :)? Elsőre csini. Majd nap közben felfedezem, mit merre kell találni.
Majd ehheza hozzászólás részhez adhatnátok plusz egy sor érdekes szmájlit :K.

(#346) gaborbol válasza gaborbol (#344) üzenetére

gaborbol
(senior tag)
LOGOUT blog

Na megvan, ha a sargat le lehetne cserelni az uzenetek 50 darabnovekvo , Tovabbi forumlistak) gombok szinere az sok mindent megoldana.
Valamint a ket oldalon levo szurkes kek hatteret a forum kozepen leve "szurkere" vagy ugyan az a szin csak par arnyalattal vilagosabb szinre cserelni akkor valahogy osszeillobb lenne.

[ Szerkesztve ]

(#347) Daniel Alves

Daniel Alves
(fanatikus tag)

Vegre a regi :C

http://www.flickr.com/photos/strici/ *****Kawasaki ZX-6R Ninja*****LG optimus X2*****Olympus E-PM1***

(#348) borisz_B válasza borisz_B (#305) üzenetére

borisz_B
(tag)

Mikor linkeltem, azt hittem, hogy valamit rosszul csináltam (vagy lehagytam), de megdöbbentem, hogy alig lehet észrevenni (már a szerkesztés gombra mentem volna, de észrevettem, mikor föléje értem a "linkesítettnek", hogy mégis működik, de belefolyik a háttérbe), nagyon zavaró szvsz - gondolom a PH házigazdáknak is feltünt, nem csak nekem! :W
Ez borzasztó - remélem ki lesz javítva! :R

[ Szerkesztve ]

Romboljunk, hogy építhessünk!

(#349) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Tetszik :) Főleg, hogy a fórum se nagyon változott.
Szép lett, gratula, csak így tovább fiúk, ti vagytok a legjobbak. :C

u.i.: persze, majd több hónap munkáját kidobják és pár elégedetlenkedő miatt visszaállítják a régit.

[ Szerkesztve ]

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#350) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi fiúk, jólett. Csak így tovább! :C

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.