Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#251) raczger

raczger
(őstag)
LOGOUT blog

Gratulálok, szerintem elég jó lett. Első benyomás nekem is az volt hogy hú, ezzel nem fogok megbarátkozni, de 10-15 perc után már kezdem megszokni, kezd tetszeni (nyilván sokaknak nem tetszenek a picit meredekebb változások).
Egy dolgot viszont hiányolok (ha én vagyok vak, és nem veszem észre, akkor elnézést előre is), hogy a témaindító írás link eltűnt közvetlen a legfölső hsz felett, és ott a jobb oldali link pedig nem túl feltűnő, egyértelmű szerintem.

http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége

(#252) B-L-A-C-K válasza Racecam (#245) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Persze, de nem mindenkitől kérdeznénk meg egyesével, hanem lenne vagy 5 fajta dizájn, és mindegyikre lehetne szavazni, és a legtöbb szavazatot kapott lépne érvénybe, szerintem az nem lenne hülyeség, és ennyi nyafogás sem, végül is mi használjuk a fórumot, itt meg valaki kitalálja és ez lesz kész...Mondjuk szerintem ez is jó csak a betű színeken kéne javítani kicsit...

...

(#253) j0k3r! válasza j0k3r! (#248) üzenetére

j0k3r!
(senior tag)

some men just wanna watch the world burn...

(#254) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Kérdezném, hogy a hírekhez visszakerül-e a megjelenésük pontos ideje, avagy sem (vagy én néztem/nézek el valamit)...?

(#255) apóka

apóka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Nekem rideg lett ezekkel a színekkel, az apró sokkal "melegebb", nem húzza a szemem.
Az elosztást idővel megszokom.
Becsülöm a belefektetet munkát :R

HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!

(#256) rii válasza B-L-A-C-K (#252) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

egy design-t sem 2 perc megcsinálni ... hát még ötöt ...

persze 5-ö is meg lehet csinálni annyi idő alatt, mint 1-et, de az olyan is lesz ...

és tudod mi történne? :)
"akkor azt a hátteret kérném azzal a fajta menüsorral, és a negyedikben levő betűszínt hozzá" :DDD

akárkivót'tevótá

(#257) Bog válasza B-L-A-C-K (#252) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nanemár. Öt fajta design az öt komplettre tervezett site. Mert egy design az nem két szín, oszt helló, hanem mindennek kicentizve a helye, ahhoz szabva a többi aloldal stílusa és elrendezése... egyet is elég megcsinálni...

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#258) siriq válasza littlelion21 (#254) üzenetére

siriq
(őstag)

Mondjuk ez nem lenne rosz. Spec en az idoket nezem eloszor.
Valhogy nem lehetne egymas ala' rakni a hireket? Sokkal atlathatobb lenne.

szerk: arra gondolok, hogy a testver hirek feltordelik az egeszet. Persze tudom igy talan "jobban meg akad az ember szeme".
erre sem lesz mar valasz...

[ Szerkesztve ]

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#259) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Nocsak, visszakerült a zárójel...? :)

(#260) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Jó akkor ugy fogalmazok 5 szinkombinációt megszavaztatni, az nem nagy dolog szerintem...

...

(#261) Parci válasza B-L-A-C-K (#252) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

fél évig készült ez a design kb. most akkor ezt szorozd meg öttel, aztán meg az összes site számával.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#262) toga007

toga007
(lelkes újonc)

fajintos lett UP neki:D

A kedvenc hirdetéseim azok, amire ki van írva, hogy jó árban, meg olcsón, de amikor megkérdezem az árat, akkor: "árat mondjak Én".Ha el akartok adni vmit, egy irányárat csak tudtok rá?!

(#263) Racecam válasza B-L-A-C-K (#252) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Arról nem is beszélve, hogy akinek a dizájn favoritja alulmarad a szavazáson, az pont ugyanígy fog sírni, mint most néhányan. :K

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#264) Sk8erPeter válasza Parci (#250) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Azért nehéz megérteni a dolgot, mert csupán színeket (!) kellene cserélgetni, összességében nekem nincs bajom az újításokkal (mi hova került, stb., gyorsan megszokható), csakis a színnel!
És azért lenne örvendetes, ha csupán a colorokat (szöveg színét) és background-colorokat lehetne cserélgetni egy-egy skinnel, más elvárásom már nem is lenne. :)
Tehát csakis külön CSS-fájlokat kellene megadni, ahol egyszerűen át van írva pl. a background-color: #e2ded5;
background-color: #cdc5af;
-re.
Csak most nagyon szomorú számomra, hogy le kellett vennem a szemem a monitorról, mert annyira bántotta ez a világos szín. És előtte sosem volt olyan érzésem, hogy na jó, inkább húzok aludni, mert 6-kor kelek... :D Csak most, mikor elkezdte szúrni a szemem a fórum olvasgatása.

Jéééé, ez zsír, most veszem észre, hogy pont most kerültek zárójelbe a rangok!! :D Köszi! :R
Van itt azé' folyamatos csiszolgatás! :K

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#265) littlelion21 válasza Racecam (#263) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Nem akarok belefolyni ebbe a parttalannak tűnő vitába, de abban az esetben be lehetne fogni a kétkedők száját, hogy a többség akarata döntött, így viszont nem...

(#266) moha21 válasza Racecam (#263) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyenkor megy a piálás, pezsgőbontás?:D

littlelion21: nem lehetne, hidd el bármiről van szavazás nem lehet. van aki mindig nyavalyog valamiért. / akinek nem inge /

j0k3r!: Opera nálam is csinálja a bugot csak durvábban, mint nálad.

[ Szerkesztve ]

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#267) Lenry válasza littlelion21 (#259) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ebből is látszik, hogy figyelnek ránk :B

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#268) j0k3r!

j0k3r!
(senior tag)

egy kis "debug" aztan jolesz ez ;)

(#269) bjay

bjay
(lelkes újonc)

sztem jobb lett, nagyon hamar sikerült megbarátkoznom ezzel a felülettel :) csak így tovább kedves fejlesztők! :R :R

"Csonka Magyarország nem ország, Csonka Pici nem pici" /Maksa Zoltán/

(#270) Typhoon21

Typhoon21
(újonc)

Üdv

Vmilyen szinten kicsit modernebb külsőt kölcsönöz az oldalnak ez a kinézet de mint minden új dolgot szokni kell ahogy ezt is..... a régi kinézet nekem is szimpatikusabb volt...... az tény hogy így nézzen ki az oldal nem kevés munkát és időt igényelt ezért viszont elismerés jár a készítőknek.....

"Nem a gyermek a még tökéletlen felnőtt, hanem a felnőtt a már tökéletlen gyermek"

(#271) Parci válasza littlelion21 (#265) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nem tartozunk senkinek magyarázattal. ettől függetlenül szerintem már az is épp elég, h nyilvánvalóan nem akarunk kitolni az olvasókkal, és a legjobbat akarjuk. megmondom őszintén, az előző designnál csak jobbat lehet majd csinálni hosszútávon. picit tekergetjük a fórumot, mindenki örülni fog, oszt ennyi. :)

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#272) Gabesz84 válasza Parci (#193) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

ó igen a legördülő izék azok szopások, én is csináltam mar olyat amit ide hegesztettetek, viszont szerintem ez az egyetlen ami nagyon nem illik a designba. Az egész oldal "lapos" ezek a legördülők meg túl 3D-sek, egy kicsit kisebb árnyékkal, és a felületén nem ilyen durva átmenettel szerintem jobban nézne ki.

A másik meg, hogy ugyan mondjuk szép így a css hekkeléssel meg javascripttel összepasszintott legördülő, de a használhatósága a hagyományos legördülőkhöz képest rosszabb.

Ezen kívül szerintem szépen el lett találva, akinek nem tetszik használjon firefoxot Stylish pluginnel. Valószínű én is ezt fogom tenni, mivel a fórumban a szöveg a háttérben valahogy nagyon összeolvad.

Ja, meg lehetne még 20 pixellel szélesebb az oladal, az még belefér az 1024-be :)

(#273) B-L-A-C-K válasza Racecam (#263) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Na mind1, mondjuk ugyan így volt emlékszek a régivel is, hogy förtelmesnek tűnt, de ha megszokja az ember már az lesz a jó, ha itt az a bugyi kék betű szín helyett valami frankóbb lenne, már 5x jobb lenne mint volt elsőre....Van esély rá az változzon?

...

(#274) napos2600 válasza B-L-A-C-K (#273) üzenetére

napos2600
(HÁZIGAZDA)

van.

(#275) Racecam válasza B-L-A-C-K (#273) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mindenre van esély, de nekem speciel a kék linkek, nevek kifejezetten tetszenek a fórumon. Ehhez az alapszínhez szerintem szarul néz ki a piros pl., láthatod, ha hozzászólást írsz. :)

mod: Na, megjött a felelős, lehet "csesztetni" :DDD

[ Szerkesztve ]

(#276) siriq válasza Parci (#271) üzenetére

siriq
(őstag)

A melohelyen ha nem ugy dolgoznak a tobbiek en is szolok. Meghallgatom a masikat, merlegelem es elismerem vagy nem. Mindenkinek mas a stilusa. Viszont, ha veghez viszi azt amit varunk/varok, akkor az a teny engem nem zavar hogy maskeppen csinalja.
Lehet kicsit "kormonfontoltan" fogalmaztam.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#277) Sk8erPeter válasza Sk8erPeter (#264) üzenetére

Sk8erPeter
(PH! nagyúr)

Csak összehasonlításként készítettem 3 screenshotot a külön fülön megnyitott korábbi és új állapotról a PHP-topicból :D
Előtte 1, előtte 2, előtte 3
Utána 1, utána 2, utána 3

Sk8erPeter

(#278) moha21 válasza Racecam (#275) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem speciel pont, hogy tetszik a kék a win-em is hasonlóan néz ki. Letisztult nekem ez jut eszembe róla. A piros lol a szürkéhez.

(#279) kene84 válasza Sk8erPeter (#277) üzenetére

kene84
(tag)

ŐŐŐ... van egy új privát üzid... :K

(#280) B-L-A-C-K válasza Racecam (#275) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Szerintem egy fekete/barna/ szinnel már jobb lenne...

...

(#281) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Még egy kérdés: alulra visszakerül a fent található "állapotjelző" /azaz hogy épp' hol vagyunk/, ami a gyors visszalépést szolgálná?

szerk: vagy fél percig kerestem a "keresést" :D

[ Szerkesztve ]

(#282) Zso2

Zso2
(őstag)

Nekem nem jön be az új világos szín-kombó, nagyon zavaró (főleg 42"-os lcd-n) kiesik a szemem.Másik a hírek melett már nem látható a megjelenés időpontja.. a hírek közé a főoldalon kár volt betenni az itcafe-t meg a mobilarenát A kamerákat és házimozit igazán hátrébb lehetne csúsztatni a hardverek után..szerintem kevesebben írkálnak oda be...
Szóval kb 80 %-ban nem tetszenek a változások a szín az valami gagyi hatást kelt..kicsit komolytalanabbnak néz ki az oldal. Könyörgöm valami sötétebb színt bele... vagy egyénileg választható skint :-)

[ Szerkesztve ]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#283) Racecam válasza Sk8erPeter (#277) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, ezt tudom képek nélkül is, de vess meg érte, nekem az új is nagyon tetszik. :) (És nem, nem én csináltam és nem a kötelező lojalitás mondatja ezt velem.)

moha21: Nekem is, ezt is írtam. :)

[ Szerkesztve ]

(#284) dolargaan válasza Parci (#271) üzenetére

dolargaan
(tag)

Így igaz, magyarázattal nem tartoztok senkinek. A lényeg, hogy azért az olvasók véleményét is figyelembe veszitek. Ezzel a befektetett munka is értelmét nyeri, amiért köszönet.

(#285) VaniliásRönk válasza Zso2 (#282) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Kivételesen egyetértek veled :D, a régi színvilág kellemes és homogén volt, ez meg... én inkább nem írok róla semmit.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#286) ooooobi

ooooobi
(tag)

Elmegy, de kicsit sötétebb színek jobbak lennének, és akkor lehetne rá mondani h energiatakarékos is az oldal:D

Battletag:ooooobi#1695 steam:ooooobi

(#287) Racecam válasza ooooobi (#286) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ami ugye tudjuk, hogy egy nagy marhaság a pláne a TN+Film paneles monitorok egyeduralmában. :K

(#288) siriq válasza Racecam (#287) üzenetére

siriq
(őstag)

Nalam CRT van...

(#289) Cayman válasza ooooobi (#286) üzenetére

Cayman
(PH! addikt)

Pl így? :D

Eredeti/sötétített:
[link] [link]

Én egyébként csak ennyit változtatnék, talán még kicsit a kéken húznék.

"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

(#290) Zso2 válasza VaniliásRönk (#285) üzenetére

Zso2
(őstag)

köszi , megtört a jég. Az egyetértésünk csírája látszik kibontakozni :D erre igyunk 1 pohrral.
AZtán AMD vs INTEL NV vs ATI (AMD) :DDD

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#291) Pulsar

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az szöveg beviteli képernyő marad olyan mint régen? Itt lehet nosztalgiázni? :DDD

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#292) siriq válasza Cayman (#289) üzenetére

siriq
(őstag)

En meg sotetebbre csinalnam. Hajnalban (akkor vagyok itt igazan) igazan zavaro a nagy feherseg.

[ Szerkesztve ]

(#293) Parci válasza Cayman (#289) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

brightness beállítást ajánlom még... :DDD

(#294) j0k3r! válasza j0k3r! (#253) üzenetére

j0k3r!
(senior tag)

up!
ez csak nalam ilyen?

(#298) moha21 oke. bocs. nemlattam.

(#296) Parci bb

[ Szerkesztve ]

(#295) Zso2 válasza siriq (#292) üzenetére

Zso2
(őstag)

legalul középen a margó sáv jó lesz sztem ( csoki ) :)

(#296) Parci

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

no, én kidőlök, gyerekek, ne bontsátok le a site-ot holnapra lécci... :)

(#297) siriq válasza Zso2 (#295) üzenetére

siriq
(őstag)

Spec a mas tesztet kerestel szinre szavazok.

(#298) moha21 válasza j0k3r! (#294) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Írtam nálam is bug van operával :(

Parci: jó éjt!

[ Szerkesztve ]

(#299) dolargaan válasza Parci (#293) üzenetére

dolargaan
(tag)

0-nál jobban nem lehet levenni. :) Akkor meg fakó minden.

(#300) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Amúgy a régi betűtípussal mi volt a baj? Túl jól volt olvasható? Komolyan kérdem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.