Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah most már ők is netbookoznak. :U
Amúgy pofás, vagyis annyira csúnya, hogy már szép :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

N500-ra kíváncsi leszek! (egy n-es wifi kártyát beledobhattak volna, de mindegy végülis)

A Lenovo netbook nekem nagyon bejön, szerintem az eddigiek közül az egyik legpofásabb (holtversenyben a Wind-del).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#3) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Az X200-nak ez egy nagyon rosszul sikerült képe. Vagy tényleg ennyire bután néz ki ezzel a vastag kerettel a billentyűzet körül? Egy szubnotebookon hogyan veszi már ez ki magát?

Ja, és az N500 képe miért tükrözve lett betéve? :D

Még egy megjegyzés: a ThinkCentre kimaradt a korábbi modellek közül, pedig elég sok irodában ott figyelnek ezek, és meglehetősen széles skálán elérhető munkaállomás máig, mind az S, mind az M, mind az A sorozatot nézve.

Az S10-et meg tényleg várom, kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül kihozniuk ebből a kategóriából. Ha már a HP elbaltázta ezt a lehetőséget a 2133-mal. :(

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#4) ^Clown válasza peterkeT (#3) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Állítólag nemsokára jön a tuningolt 2133, amiben már Atom proci lesz, de már késő. Iszonyúan melléfogtak azzal a procival, amit beletettek. Most pedig már jön az S10, meg az Asus N; nem sok babér fog teremni abban a szegmensben, amit a HP talált ki a netbook kategóriában :(

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#5) Cs_Laci válasza peterkeT (#3) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Szerintem csak valami másnak a képét tették ide be. A Lenovo oldalán ha megnézed [link] elég normálisan néz ki. Sőt, azzal a 13 órát bíró SSD-vel kb Instant get..

Bár a régi kis X60-am is elzötyög még 8 órát akksiról :)

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#6) ^Clown válasza Cs_Laci (#5) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:Y 8 óra, nem semmi. A kijelző fényerejét mennyire veszed le?

(#7) cucka válasza peterkeT (#3) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom, melyik képet nézed, de én nem látom az x200-asról készült képen azt a nagyon vastag keretet a billentyűzet körül. A képernyő körüli keret viszont tényleg lehetne valamivel vékonyabb.

[ Szerkesztve ]

(#8) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Már csak az maradt ki a cikkből hogy mikor is jönnek ezek. Eddig szeptember volt a céldátum, de az már kicsit lejárt. X200s-re pályázom.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#9) peterkeT válasza cucka (#7) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

A második kép volt, nem tudom, mit ábrázolt, de mostanra már cserélték. Ahogyan az első kép is vissza lett tükrözve.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#10) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Csúnyák, mint mindig, de mint tudjuk a legmegbízhatóbb gyártó, mint mindig. :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#11) evone válasza hemaka (#10) üzenetére

evone
(őstag)

szerintem meg szepek, mint mindig.

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#12) ^Clown válasza evone (#11) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csatlakozom.

(#13) Nyugdíjas válasza ^Clown (#4) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Hát azért megkéstek,de én benevezek egyre az biztos. Mindig is úgy volt, hogy nálam a noti egyet jelentett a HP-val. :) Ezért is fájt mikor igy elcseszték a netbook-jukat...

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#14) peterkeT válasza Nyugdíjas (#13) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

HP időről időre gondosan elkövet valami ballépést, hogy nehogy biztos lehessen a piacvezető szerepük. Csinláták már ezt a Pavillion sorozat lezüllesztésével, aztán jött az nx90x sorozat, meg az nx70xx sorozat, utána azt mondták, hogy az 500-530-as széria jó ötlet lesz, most meg a 6720, 6820 nevű szégyenfoltokkal próbálkoznak. Ezek után a 2133-on már meg sem lepődtem, legfeljebb azon, hogy mennyire jó kis minőségi gép lehetne, ha tennének bele rendes procit. Azóta is ígérik, hogy dolgoznak rajta, de valahogy annyira nem megy, hogy most meg még a Lenovo is beelőzütt, aki megörökölte az IBM-től a kivrásos taktikát, és gyakorlatilag mindennel utoljára jön ki a piacra. :D

p

(#15) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Ez érdekes. Eddig azt hittem kivezetik a 3000 szériát és csak ideapad lesz meg thinkpad. Mondjuk sok újdonságot nem látok az n500-ban, valaki talált még képeket róla? Én még egy kósza hírt sem ezen kívül.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.