nagyon szép darabok. erős napot zárt a forint, hajrá, talán egyre többen elgondolkodhatnak ilyen gépen, akik szeretnék 'nem kicsit' feldobni az irodájuk vagy nappalijuk stílusát. 
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
(#1) hyperspace

nagyon szép darabok. erős napot zárt a forint, hajrá, talán egyre többen elgondolkodhatnak ilyen gépen, akik szeretnék 'nem kicsit' feldobni az irodájuk vagy nappalijuk stílusát. 
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

erős napot
ja, most annyi, mint pár héttel ezelőtt, amikor ez még ritka gyengének számított
megyek is és veszek egy is ojrót... vagy egy ilyen undormány laptopot... ![;]](/dl/s/v1.gif)
A vér nem válik VAZZE!™

Ütődött gyártók... most éppen a notik vékonyságát szúrták ki :-)
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3
1,59 kg
Azzz mi már. 
LG Optimus 3D P920 // http://www.youtube.com/watch?v=z9eOQOHeJR4 The best!

Már többször leírtam, hogy nagyon odavagyok ezért az új samu vonalért, az összes Series cucc tetszik, mind a monitorok, mind a TV-k, nitok, minden. De aminek igazán örülnék ha minél hamarabb jönne majd a Series 7 Chronos frissítése, új GPU és proci párossal.
[ Szerkesztve ]

Szerintem is jók ezek, csak hát igen, az ára. Ez van, aki ilyet szeretne, annak ki kell pengetni. Most jöttek ki jó kis ultrabookok, nekem nagyon tetszik ez a vonal, főleg, hogy sokat kell hordoznom a gépet, és azért nem mindegy, hogy mekkora illetve, hogy milyen nehéz-
Választanom kell!
Ez vagy az Acer...
Nehéz döntés lesz.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

15", 1,59 kg és 14,9 mm vastag, kíváncsi vagyok hol lesz a határ. És vajon menyire tartósak ezek a vékony notik. Volt a kezembe hasonló, hogy őszinte legyek nem volt valami bizalom gerjesztő.
0630/353-03-29

Ezek a szupervékonyak 13"-ig Ok, de afelett ? már a vékony fém is behajlik merevítés nélkül...
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

A következő generációban megjelenik a Salvador Dali Edition, ami hasonlóképp fog lefolyni az asztalról. Majd az azutáni generációban már külön fícsör lesz, hogy nem kell kemény és sima felületre helyezni, hogy gépelni is lehessen rajta! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha már vékony és könnyű, akkor szubnoti, nem ekkora nagy tepsi. Ezt ha megfogom egyik oldalán, már hajlik az egész? Agyrém...
a köv lépés valószínűleg hogy a4-es lapra nyomtatják de azt is csak vékonyan hogy nehogy meghúzza valaki hátát 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Egyet értek. Amit élőben láttam,ha jól emlékszem HP abban az volt a leg szörnyűbb, hogy a proci 90-100 fok volt, alapjáraton vártam mikor áll le a gép de csak pörgött a veni ezerrel és melegedett a proci. Ezekbe már csak nagyon energia takarékos procik valók, alacsony feszültséggel.
0630/353-03-29

Ha nem raknak bele külső VGA-t, ez is csak a "semmirenemjó biznisznotebook" kategória egy ékesen közepes példánya lesz. Ha egy grafikus "gyorsító" még a 2D-s objektummozgatásokat is épphogy kinyögi magából (lsd Aero), azt ne nevezzék GPU-nak. Erőforrás pazarlás és a piac szégyene. 
(kitomboltam magam, sorry mindenkitől)
[ Szerkesztve ]

UP.Jól néznek ki ezek a notik 
üdv.

igen igen, én is várom!

Pont ebben a dilemmában vagyok... Egyelőre figyelem a történéseket, mert még nincs meg rá a pénz...

Részemről ok ha csinálnak egy külön vékonynoti kategóriát. Akinek sok pénze van had vegyen magának designos, lapos, a huzat is elfújja, törékeny notit egy motor árában.
De azt elvárnám hogy visszatérjenek a matt képernyőre 
15% fényerőm + vonat + full direkt napsütés = tökéletesen olvasható a több éves Hp elitebook LCD képernyője.
Lehet tőlem akármilyen csoda desingja és 1 milla az ára, ha ennyit nem tud egy noti akkor használhatatlan hulladék a szememben.

Csak sajnos nagyon nem akarnak matt képernyős notikat gyártani. Én is vadásznám őket...

az elozo 9-esnek is matt volt a kijelzoje... remelhetoleg ennek is az... (bar a tobbi samunak is matt kijelzoje van)
eladó a világ :)

Tetszik a 8 giga lehetőség. Sok rammal időtálló egy ultrabook, sokáig ellátja afunkcióját. Nekem fő gépnek még mindig nem elég viszont én már nem veszek nagy és nehéz gépeket. Határozottan tetszik, hogy a technológia kezdi elérni a notebook dimenzióinak ideális, absztrakt elképzelését.
twitter: MatrixfanLive

Amennyiért ezt és az acer kis gépeket fogják adni, akkor inkább veszek egy Dell-t, vagy vmi komolyabb notit. Oké hogy kicsi, lapos, meg minden, de számomra a samsung maradjon meg tv-nél 
|| Ha írok pm-et legalább válaszolj. || Eladó cuccok: http://href.hu/x/fzhe ||
na ez már jobban néz ki mint a Sony 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!