Pöttyet sokat kérnek érte 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Pöttyet sokat kérnek érte 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
az ára durva az elrendezés bejön 

Várni kell vele lesz az még ocsóbb is.
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
a vinyóknak jó, ha az élükön állnak? eddig én csak olyan elrendezéseket láttam, ahol a lapjukon álltak, így a forgás tengelye függőleges volt. régebben úgy tudom, ez számított, de lehet, hogy azóta megváltozott a dolog.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
(#5) pottyantós

Kicsit sokat kérnek érte, de később ha lemegy az ára, nem rossz választás...
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Vinyós topikban úgy hangzott el, hogy tök mindegy. A lényeg az állandóság. Tehát egy lapjára elhelyezett vinyót 1-2 év után ne rakjunk élére, mert a bekopott tengely elbarmolja a vinyót.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
fu na akkor nem fogom rakosgatni

Azt nem mondom, hogy olcsó, de azért 20e Ft nem olyan sok egy márkás házért, sőt. Csak gondolj bele, mennyi gépet építesz egy házba, és azok az alkatrészek összesen mennyibe kerülnek!
No woman. No cry. No kidding.

Az ára az jó, tewtszik a design is, de az az elrendezés ami a képen létszik szerintem nem szerencsés. Mondjuk hálózati tárolót (NAS) elég profit lehet kreálni vele. 
aránylag drága inkább.
ennyi pénzért nagyobb felszereltséget is kapsz ha úgy nézed. de ettől függetlenül nagyon bejön
kicsit erősebb lenne azaz full alu az egész ház, akkor simán kiadnám érte.
(sokat hordom a gépházam)

szerintem jobb ha fejjel lefelé vagy normál módban áll(legalábbis hosszútávon,ha egy tengely megkopott akkor már gáz)de azért tetszetős a házikó
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
van olyan vinyom ami évekig az élén állt(fekvő ház) most meg már pár éve a lapján(álló ház) 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Akkor mákos kivétel vagy, erre nem gondolsz?
A ház pedig valamiért nagyon tetszik, olyan szolidan szép, nincs benne semmi, de valamiért megfogott. Persze ennyiért inkább valamelyik CM álomkuckó.
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."
kösz hogy szóltál hogy lukimen vagyok 
inkább én is haf-ot vennék 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Csak tippeltem
Én CM 690-el lennék húdeboldog, bár az még egy kis plusz moni.
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."