Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hurrá. de miért nem lehet neki új nevet adni? :( pl GTX220

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#2) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

külsőleg nem sokban különböznek? e kép alapján megkockáztatnám, hogy semmiben nem különböznek :) pofás... nem akarok ünneprontó lenni, de ha nem fogy a raktárakból, akkor csinálnak belőle limitált kiadásos "goblinfejes" vagy "hellokitty"-s sorozatot, hogy jobban fogyjon :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) gfefe

gfefe
(őstag)

Elhiszem,hogy jóval olcsóbb lesz, de ki veszi meg ha teljesítményben is hatalmas az érvágás???

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#4) Szondar válasza gfefe (#3) üzenetére

Szondar
(újonc)

Pont ez a gáz, hogy az átlagfelhasználó nem fogja tudni, hogy nem ugyanazt a karit veszi amit a haverja megvett 1-2 hónapja

(#5) Abu85 válasza gfefe (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Annyival nem lesz gyengébb. A jelen progikban úgy 10% deficit a tippem. Az Assassin's Creed-ben speciel a sokkal gyengébb lesz ... kb. 40%-kal. De az AC-ben a 9600GSO is megveri a 9600GT-t. :U

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#6) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

"Asse tuggya" az Nvidia, hogy mit csináljon félelmében. Valami ilyesmi van a cikkben, hogy az Nvidia rájött, hogy a shader-kapacitásé a jövő, erre kiadnak egy kártyát felezett shader-proci mennyiséggel :W . Hát gratulálok. Szerintem el kéne felednie így lassan 2009-re az ilyen 48, 64 meg 112 darab shadert. ATi-ék már 320 alá nem adják :DDD .

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#7) TTomax válasza Ricco_hun (#6) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Az a shader nem ugyanaz a shader,ne vesszünk el a nagy számok tükrében...
Viszont hogy egy grafikus megjelenítőt lefelé butítsanak hát az.... :O
Nézegetem a cikk nevét is.... " Megújul a GeForce 9600 GSO " háát.... ha ez újítás.... :U

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#8) blackrulz válasza Ricco_hun (#6) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

pont erre gondoltam amikor olvastam. gondolom már gőzerővel folyik a fejlesztés más irányba, de addig is kell valamit csinálni hogy minimalizálják a veszteséget

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#9) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

keves ez, mint bortonben a veszkijarat :DDD

(#10) mv

mv
(fanatikus tag)

Ha az ára is "jelentősen redukálódik", akkor sem éri meg beruházni egy ilyen csodába? 7600GT-t cserélnék le.

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#11) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem úgy 15öt megérne max...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#12) enterlaci

enterlaci
(fanatikus tag)

Erről az jut eszembe: :C a proci változtatás miatt és :Y LOL a shaderek számának felezése miatt. Összegezve: na ebből mi lesz?
...ha esetleg nagyon jó azaz occsó lesz az ára, akkor még lehet belépő szintű kártyaként tekinteni, de azért a teszteredményekre kíváncsi leszek.

undersign

(#13) sNORh válasza gyiku (#9) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

gyengepenge..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#14) r1E3S3E7T

r1E3S3E7T
(őstag)

Éppenséggel átnevezhették volna, ha már gpu-t cserélnek rajta, bár ez úgy érzem nemsokára meg fog történni. Valami GT/GTS/GTX 100-200 a tippem. Én személy szerint jobban örültem volna egy moddolható karinak, régi szép R9500@9700 idők :D

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#15) s200 válasza Abu85 (#5) üzenetére

s200
(kvázi-tag)

Az előző GSO-ban nem 96 stream proci volt?
Ebben meg 48.:F
Ez szvsz minden szituban sokkal gyengébb lesz.:U
Az eddig látottak alapján a memória sávszél nem sok vizet zavar ebben a kategóriában.

[ Szerkesztve ]

(#16) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt már rég nem a teljesítmény meg a "logika" a lényeg.
nV csúnya zsákutcát fejlesztett és most benne van a kakiban. Ilyenkor nincs mit tenni, a következő szériáig minimalizálni kell a veszteségeket. Ez még csak a kezdő tánc. AMD ledolgozta lemaradását teljesítmény terén. Az igazi kűzdelem a következő generációval kezdődik majd.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#17) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Megint egy újabb nVidia kavarás...minek ennyi középkategória? :W

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Ha mindezt kisebb NYÁK lapon hozná össze,akkor ésszerűbb lenne...és még költséghatékonyabb:U

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#19) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Még egy kis hab a tortára :DDD :(

(#20) nesa

nesa
(PH! kedvence)

Gondolom a dobozon lesz valami nagy marketing szarsag ....

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#21) Konflikt válasza shteer (#1) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de miért nem lehet neki új nevet adni? :( pl GTX220

eloszor is messze eros lenne a GTX220 elnevezes

masodszor pedig mar eleget atneveztek:

8800 GS -> 9600 GSO
8800 GT -> 9800 GT
9-es szeriabol par kari -> GT 1x0

esatobbi.

[ Szerkesztve ]

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#22) Konflikt válasza Szlovi (#18) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

joval koltseghatekonyabb lesz. A G92 egy hatalmas es regi chip. elsosorban a gpu merete hatarozza meg a koltsegeket, es ez csokkeni fog a G94 miatt.

(#23) Konflikt válasza Abu85 (#5) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezutan nemfogja. :D mivel mindketto G94, es a leendo 9600 GSO orajelei alacsonyabbak, na meg stream procik szama is kevesebb lesz,(48) mint a 9600 GT-ben.(64)
A kul. tenyleg kb ~10% korul lesz, ha a 64 vs 48-at tekintjuk azonos orajelek mellett.

[ Szerkesztve ]

(#24) CYBERIA

CYBERIA
(senior tag)

X1950GT-met nem cserélném el érte. ;]

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#25) Tomi84 válasza Abu85 (#5) üzenetére

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

de jó, hogy mondod, eszembe is jutott, hogy kéne egy kicsit tolni az AC-t :D:D

[ Szerkesztve ]

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#26) xuldar válasza Konflikt (#21) üzenetére

xuldar
(őstag)

A GTX220-at példának hozta fel, nem konkrétumnak, hogy illeszkedjen abba a palettába, amit a múltkor lehetett olvasni, átalakítja a típusjelzést az nVidia.
Az átnevezés meg pontosan itt lenne indokolt az új GPU miatt, és pont ezzel vezeti meg ismét a cég az átlag, hozzá nem értő felhasználókat. Ha erősítené, semmi baj nem lenne, de gyengíti, nem is kicsit, és ez átb@szás.
Nem az a baj, hogy a költségeket akarja csökkenteni az nVidia, ez természetes. Az a baj, ahogyan azt teszi. És ez nem tetszik sokaknak, szerintem jogosan.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#27) TPeti

TPeti
(kvázi-tag)

Ez is csak egy idióta manager anyszüleménye lehet...

Azért a tesztekre kíváncsi vagyok.

[ Szerkesztve ]

---=== WWW.XRAYCARS.HU ===--- XRAY T3 2011 1/10 Electric Touring Car

(#28) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez milyen már...

(#29) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hűha, nagyon megy a vergődés... A "zöld" vásárló ismét megszívja... Kíváncsi vagyok, meddig tehet egy cég ilyen és hasonló lépéseket büntetlenül.

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#30) Abu85 válasza Tomi84 (#25) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja az fílinges játék, faja történettel ... csak kár, hogy mindig ugyanazt kell megcsinálni. :W Egy kis változatossággal bestof kategória lenne.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#31) Qru válasza shteer (#1) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én ezt már az új GTX260-ál sem értettem. Valószínűleg azért csinálják, hogy a régit is eltudják adni az új mellett azonos áron.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#32) tlac válasza Qru (#31) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

ettől még a "gyártók" megkülönböztethetik őket
pl.az új GTX260-nál a giga odarakja, hogy OC

(#33) Qru válasza tlac (#32) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, mert a gyártó extra profitért adja el az újabb gpu-sat. Viszont az nV-től szemét húzás, hogy megtévesztik a vásárlókat ilyen módon.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#34) tlac válasza Qru (#33) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

én sem szeretem, amikor nem lehet tudni, hogy milyen chip lapul a nyákon...

viszont így szerintem kicsivel olcsóbban fogják adni a kártyákat és ezek kevesebbet is fognak fogyasztani

(#35) Puma K válasza mv (#10) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is 7600GT van, de most lesz majd komplett gépcsere gondolkoztam HD 4670-en, de az nem elég a 22"-os TFT monitoromhoz ezért HD 3870-re gondoltam, de aztán lehet HD 4850 lesz belőle. Egy szó mint száz inkább vegyél HD 4670-et. Szerintem most az ATI-k jobban megérik az árukat hosszabb távon. Továbbá a HD 4670-nek sem kell külön "etetőkábel" mint a 7600GT-nek :))

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#36) arty

arty
(senior tag)

Na ez a vicc. Azonos termék uj néven. Aztán azonos néven egy uj termék. Aztán ez az uj termék is kap majd biztos egy uj nevet.

K+F by nvidia (és néha ATI is)

(#37) Qru válasza tlac (#34) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sztem senki sem szereti ha nem tudja pontosan mit kap a pénzéért. Kénytelenek lesznek árat csökkenteni ha versenyképesek akarnak maradni. A recesszió már így is látszik. Össze kell szedniük magukat, főleg ha/hogy belép az Intel is a vga piacra.

(#38) Konflikt válasza xuldar (#26) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de gyengíti, nem is kicsit

Nem lesz nagy kul. a ket GSO kozott. Hiaba van a G92-es GSO-nak 96 db stream procija, akkor sem veri meg (szinte sehol) a 9600 GT-t amelynek "csak" 64 van. Egyreszt azert, mert +1 ROP a 9600 GT javara, (ebbol kov: 256 bites memoriabusz) masreszt pedig magasabbak az orajelei. Ha az uj GSO-nak 48 stream procija lesz, ami G94-re fog epulni akar csak a 9600 GT, - (igy mar az uj GSO-nak is +1 ROP, 256 bites busz) - akkor kb. annyival v. talan egy kicsivel tobbel lesz a 9600 GT alatt, mint a mostani GSO.

Termeszetesen ez attol meg nemtul szep lepes az nvidia reszerol.

(#39) mv válasza Puma K (#35) üzenetére

mv
(fanatikus tag)

Kösz a tippet. Valószínüleg így fogok tenni. :R

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#40) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Kár hogy nem változtattak nevet, a 9600FX szerintem tökéletes lenne. ;]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#41) cowboy_bebop válasza Szondar (#4) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Gondolom az a feladat h. megnézze, mennyi memória van rajta (384MB vs.512MB) már túl bonyolult. ;]

(#42) r1E3S3E7T válasza Puma K (#35) üzenetére

r1E3S3E7T
(őstag)

Szerintem a 7600GT-nek sem kell etetőkábel. Régen látogattad már meg a karidat :P

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#43) kariad

kariad
(senior tag)

Annyit változtatnak, hogy lassan nem lehet kiigazodni a vga-k világában....!
Vagy direkt csinálják!!! :((

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#44) Puma K válasza r1E3S3E7T (#42) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Továbbá a HD 4670-nek sem kell külön "etetőkábel" mint a 7600GT-nek ~ HD 4670-nek sem kell "etetőkábel" ahogy a 7600GT-nek sem.

Plexi oldalas gépházam (AeroCool AeroEngine black) van ami történetesen fent van az asztalon a jobboldalamon és ha egy kicsit előre dölök akkor látom is az egész belső részt a gépben.
Kép
(Bocs a képminöségért csak gyorsba fényképeztem egyet.)
Még valami észrevétel/kifogás? :P ;]
(Naponta többször is benézek a gépbe mert nézem hogy kell-e porszívózni vagy sem a belsejét.)

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#45) Hunter2 válasza shteer (#1) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a gtx 130 jobban illene hozzá, jah és még annyi hogy ezek nem normálisak az nvidiánál.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#46) s200 válasza Puma K (#44) üzenetére

s200
(kvázi-tag)

Vazz, én sem olvastam el rendesen az eredeti mondatodat.:B

[ Szerkesztve ]

(#47) Puma K válasza s200 (#46) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD

mv azért megértette kérdezés nélkül :B ;]

Kezd iPon szint lenni...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.