Jó nagydarab példányok ezek.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Jó nagydarab példányok ezek.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Sapphire, powercolor, msi, ezeknek valamivel jobb a hűtése mint a többinek.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Az ASUS-t kihagytad! 
Elvétve majd itthon is lehet kapni 120.000 Ft- alatt ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

Gigabyte még nem közölte milyen opcióval dobja piacra?
http://www.youtube.com/watch?v=F9XNfWNooz4&feature=player_embedded#!

Az biztos hogy csak elvétve, ugyanis mindenhol 130 fölött látom ...
(#7) zsolt501 Akkor mi a fenének gondolkodsz ilyenen 
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

Én szívesebben látnák olyan példányt ezekből amik HTPC-be való vagy irodai környezetbe, mert a játék engem hidegen hagy.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
1: vizuális típus vagyok, megjelent előttem, ahogy a 7950-esek falkába verődve gyújtogatják fel a boltokat (ja bocs, az öngyulladás nvidia specialitás
)
2: megjelent előttem, ahogy Bloody (Fragmaster) Steve mered a monitorra 32 bites XP alól (mert azon több a zefpées és nem kémkedik), hogy hova lett a rendszermemória...
[ Szerkesztve ]

Nem is olyan drága, gondoltam először, aztán leesett, hogy én számoltam át forintba, és nem forintban írták a cikkben az árakat 
Igaz. 
Zsolt501 ezt a karit nem arra szánták, az ziher. Arra a kisebb kártyák valók.
[ Szerkesztve ]
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Te beteg vagy

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

Engem is "megtámadhatna" egy ilyen kártya. 
Spartans never died, just killed in action!
A Black Edition külön tetszik...
Bár akármelyik elfogadnám az tény...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Asus DirectCU II a tuti véleményem szerint.
Kezd iPon szint lenni...

Nem csak te gondolod így, nekem 6950-es volt ilyen 3 slotos, és az volt a legjobb ez kétségtelen. Akinek kicsit is számít a hang, és zavarja a legkisebb VGA zaj mint ahogy engem az ne is gondolkozzon másban.
Bloody Steve Jr. you mean? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az egyes pontot én is elképzeltem ![;]](/dl/s/v1.gif)
The world outside can burn in flames.

Engem is érdekelne, valami LP kialakítás alacsony fogyasztással, mert a játék ugyan nem hagy hidegen, de z 5570 is jól teljesít "kicsi a bors de erős" alapon, kipróbálnám mit tudnak az új architektúrából belerakni egy LP kártyába.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
"Az AMD hivatalosan nem készít referenciamodellt a Radeon HD 7950-re"
hmm, ezt erdekesnek tartom. ugy latom a kozepen egy ventis megoldasok csak a matricaban vagy a muanyag hazban ternek el, "referencia" szaguak ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok
a.k.a.: fr4g69killahd3vilhaxxor666[US] (ez egész jó lenne jelszónak)
Szokasos iparosmunkak, semmi extra.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Az MSI túllépte az AMD által leírt értéket!

Azokba elég egy jobb IGP is...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
asus ref hűtős tetszik nagyon

(szerintem ez lehet a ref hűtő ugyanis ez szinte mindegyik gyártónál van csak átmatricázva)
[ Szerkesztve ]
A kereső használata díjmentes!

Hogy áll a támadás eredménye? 
Halottak száma?... 
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
![;]](/dl/s/v1.gif)
És tényleg:
It would take a desktop PC about 227 duodecillion years to hack your password.
([link])
[ Szerkesztve ]
The world outside can burn in flames.
Ezen az áron ott is maradnak...
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
Igen, ugyanilyen a HIS, VTX3D, Powercolor és Club 3D kártyák hűtője, csak az Asusnak középen fekete a betét, ami a többieknél piros. Egyébként pofás, nekem is tetszik ez a hűtő kivitel.
#38: OMG, hát erre mit is lehetne mondani? 
[ Szerkesztve ]
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
szóval akkor mondhatni, hogy ez a ref?

Csak hogy rá ébresszek pár embert milyen gagyi az új ref. hűtő:
De legalább jó sikerültek a chipek hogy nem melegednek ennyire, ezért elég rá ilyen is!
[ Szerkesztve ]

Ha ezek a szökevények (Oliverda, fogadjunk tőletek lépett meg az első és kezdte meg a lázadást) összejönnek egy GPU-s jelszótörésre, akkor már nem olyan biztos 
Dizájnban a legutolsó számomra a legkellemesebb a maga egyszerűségében.
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!
nem arról volt szó, hogy jó. mert a ref hűtő igazából sosem volt kiemelkedő. hanem hogy jól néz ki.
Elég gáz, az tény, de ha elég jól hűti a kártyát és csendes, akkor nekem így is kéne. Az a full cover pedig ápol és eltakar! 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Ez mióta ref. hűtő? 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Kár, hogy drága, különben belepottyantanám a kosárkámba.
Igy marad a polcon. 
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Már értem miért nevezik felhőnek! Mindenki látja, ha akarod, ha nem!

Találó mindkét megjegyzésed!

Vennem kell majd egyet bizzzzztos!
Csak egy cucc is kell majd alá!
Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!

Jé, kissé meglepődtem, mert tényleg lehet is kapni, viszont, hogy 130K felett van azért elég durva kis hazánkban.
Szóval gyorsan vegyétek, mert ha leesik a nagy hó, napokig nem tudtok majd elmenni érte. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem tudom minek spórolnak a ventilátoron,legalább lenne nagyobb ha csak egy darab van a vga-n,

Igen, lehetne, de akkor nem hallanád, hogy van. 

Egy olyan vaskalapos Sapphire megtámadhatna, pláne élőben de mindjárt belelóg a kezem a bilibe, egy 7850 Cyclone is jó lesz.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Te jó ég! Ki az aki kiad ezért a cuccért ennyi pénzt? Hihetetlen. Ha legalább erotikus szolgáltatást is nyújtana, akkor még elgondolkodna az ember egy másodpercre.

Na és a 7850-es mikor érkezik? Arra benevezek!
Gigabyte 870A-USB3L - Superb E570 - GZ-X3; AMD Phenom II X4 965 BE; 2x4Gb Kingston 1333MHz DDR3; Gigabyte HD6850 1Gb GDDR5; WD SATAIII 320Gb; WD SATAII 500Gb; LG 22" LED, LG GGW-H20L, ASUS O!Play HD2

a támadás során voltak áldozatok ? jelentős a kár ? halottak száma ? előállított videokártyák száma ? a felbújtókat keresi a rendőrség ?
Arra más szakágak fejlődtek ki. Általába videókártyát nem lehet vásárolni ajándék sex kuponnal. Bár ha játékot meg pc-alkatrész kedvezményt is lehetet találni, van esély erre is. Bár igen csekély.

Valamikor Márciusban.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Fiúk mit tudtok arról, hogy ezeket lehet majd 7970-be moddolni?

Köszi az infot!
Gigabyte 870A-USB3L - Superb E570 - GZ-X3; AMD Phenom II X4 965 BE; 2x4Gb Kingston 1333MHz DDR3; Gigabyte HD6850 1Gb GDDR5; WD SATAIII 320Gb; WD SATAII 500Gb; LG 22" LED, LG GGW-H20L, ASUS O!Play HD2