Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Húha, most aztán bajban vannak. Ki kell találni egy legalább ugyanilyen jó elnevezést az "új" kategóriára. Még talán időben vannak, bár éppenséggel már belém ivódott már ez is. De lehetne mondjuk armbook is, ha már netbook nem lehet, pedig arra jobb lesz mint a netbook maga (mármint netezéshez).
Mod: affene, ilyen, hogy armbook már van. Lehet mégsem lesz ez az igazi, pedig olyan jól kitaláltam. :D

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#2) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ARMBook??

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#3) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

Skylight – minek nevezzelek?

kis csúfságnak ;]

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#4) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na kíváncsi leszek hogy mi lesz a neve

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#5) Solten válasza Ayg0 (#3) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

hehhe :D

alba gu brath

(#6) GAlli

GAlli
(tag)

lehet smartb00k vagyok smratbook, vagy samrtbook smartnote smartop

(#7) Stiky válasza TESCO-Zsömle (#2) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

ARM -se lehet mert többek között ezt is levédette egy Isten nevezetű fazon, amikor megalkotta az ember nevű kreálmányát és elnevezte a testrészeit, angolul... :W :DDD

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#8) VaniliásRönk válasza GAlli (#6) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A kínai gyártók egész biztosan le is fognak csapni ezekre a nevekre. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#9) TESCO-Zsömle válasza Stiky (#7) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor legyen 3@Z0Book

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#10) TK36

TK36
(tag)

Írjanak rá ki egy nemzetközi pályázatot, és aki nyer az kap egy ilyen nevezetű készüléket. :D

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#11) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tök idegesítő, pedig igen találó név volt a smartbook

lehet "mobile-book", vagy mobook :)

smarttop is jó(előttem írták)

[ Szerkesztve ]

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#12) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért nem lehet mindegyik netbook? :F

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#13) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó, legyen akkor armageddon, strongbook, cortexbook, youbook, shoptop, vagy egyszerűen prohardver :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#14) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyrészt pl. Mo-ra nem érvényes a védelem tudtommal, másrészt simán lehet akkor flybook a cucc. De lightbook is akár.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#15) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Linuxbook :D hmm LinBook

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#16) orbano

orbano
(PH! félisten)

ha sokan elkezdik használni ezt a kifejezést (azért a Smartbook brand nem annyira elterjedt), akkor szerintem simán elvehetik az oltalmat a név alól. de hülyék ezek a smartbookosok, szerintem ez abszolút negatív reklám nekik, hiba akarnak ezen a hírverésen keresztül ismertt válni...

A vér nem válik VAZZE!™

(#17) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Slimbook.

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#18) BloodyEddie

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

"ARM architektúrára épülő és Linux-alapú operációs rendszert használó apró gépek"

"AaéLaorhag"

szerintem találó név :)

[ Szerkesztve ]

(#19) VaniliásRönk válasza BloodyEddie (#18) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Szerintem akkor már inkább AaaPC-nek kéne nevezni őket. :D (ARM A9 Architecture PC :)) )

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#20) eldiablo

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Bookbook, Le.Book, Be.Book...

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#21) Harlek

Harlek
(tag)

Dumbook. Aztán lehet majd reklámozni Dumboval, kicsi volt, oszt mégis szárnyalt.

(#22) Balika911 válasza orbano (#16) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Éppen erre gondoltam - ha már ezt a kifejezést használja a nép, akkor bármit mondhat a bíróság, a gyakorlaban valószínűleg smartbook marad a kategória, ld. Walkman. (Igaz, szerintem sem ivódott bele a köztudatba az elnevezés, így nem késtek el a jogi lépéssel.)

[ Szerkesztve ]

(#23) Bluegene válasza Morden24 (#17) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Slimbook találó, gyorsa védessük le :)

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#24) rii válasza leviske (#12) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

jah. én nem/sem bírom már követni ... :)

eeePC
notebook/laptop
netbook

(és számomra ezek mindegyike simán lehetne notebook/laptop)

SmallBook? (-:

[ Szerkesztve ]

akárkivót'tevótá

(#25) zdanee

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehetne SmartbookWinrtSabam (Smartbook, which is not related to Smartbook AG by any means) :W

[ Szerkesztve ]

Zipit Z2 idomár

(#26) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Ugyan kinek kő netbook méretű pda? Nekem ugyan nem.

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#27) oPalRx7

oPalRx7
(tag)
LOGOUT blog

Mi lenne ma, ha akkoriban régen az őskorban levédették volna a "kerék" kifejezést?

A Smartbook is egy kerék haggyammá.

(#28) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

minibook

ez a ceg pedig kapja be, hogy igy levedette, biztos jo jatek ez, de eleg faraszto.

gyúrunk vazze

(#29) kulcsarb

kulcsarb
(lelkes újonc)

neatbook? :)

(#30) Harlek

Harlek
(tag)

Ősi recept alapján: Koobtrams

[ Szerkesztve ]

(#31) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Lehetne humbook vagy csak simán notsmartbook :DDD

PH semleges

(#32) Metalfan válasza stevve (#31) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehetne humbook
Francba, hamarabb ellőtted, pedig miközben olvastam a hsz-eket, egyből eszembe jutott :DDD

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#33) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

hehe na ez is izgi :) a megoldás meg egyszerü le kell ülni a smartbook ag-vel és megállapodni a besorolás licenseléséről :P nesze nektek jogi szabályozás mindenre, akkor most szaívjátok, vagy dobjátok össze a levédés összegét és vegyétek meg :P gyártson ő más néven :)

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#34) Yaye

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Legyen csak smartbook. A németek meg nevezzék aminek akarják, mondjuk Intelligentbuche, vagy akármi :D Az AG meg bekap...ja. Nem tilthatják meg a népnek, hogy annak nevezze, aminek akarja. Így jártak, ez van, hivatalosan is el lehet veszteni létező védjegyeket, ha a köznyelv lenyúlja, nem véletlenül kap agyérgörcsöt az illetékes cég a "xeroxozni" meg "guglizni" szavaktól.

(#35) Metalfan válasza Yaye (#34) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Guglizás, fotosoppolás :D
szerk: a xeroxozás főleg Erdélyben megy, errefelé annyira (már) nem divat.

[ Szerkesztve ]

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#36) Yaye válasza Metalfan (#35) üzenetére

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Azaz. A genericídium a jól bejáratott brand halála. Fridzsider, termosz, satöbbi. Nem csoda ha hisztérikusan reagálnak, főleg egy ilyen egyértelműen ezt célzó szituációban. De a köznyelvet hál'istennek nem lehet licensszerződésekkel meg kopirálytokkal béklyóba verni.

(#37) oPalRx7

oPalRx7
(tag)
LOGOUT blog

Tényleg. a Molex csatlakozókat is vígan használjuk, pedig lehet épp FoxConn gyárotta azt, amit épp kirángatni készülünk a DVD meghajtó hátuljából :)

(#38) rii válasza oPalRx7 (#37) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

mint a walkman, discman, rotring

akárkivót'tevótá

(#39) BloodyEddie válasza rii (#38) üzenetére

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

meg a nutella :D

(#40) The Bachelor

The Bachelor
(tag)

Fontoskodnak a fejesek:
"cég ügyvédei nemrég a PROHARDVER! szerkesztőségének is eljutattak egy levelet, amelyben felhívják a figyelmünket arra, hogy tartózkodjunk a smartbook kifejezéstől, ha kategóriaként, típusként említenénk, hiszen ez a szó csak a Smartbook AG termékeire használható."
Szerintem nem sok olyan levelet kaphat a PH szerkesztőség, ahol a ügyvédek követelnek vmit :D

There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.