Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) woland_y2k

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Végül is csak az I/O panel lett rajta undorító, de egyébként annyira nem rossz ház.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#2) Barthezz2 válasza woland_y2k (#1) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem az sem vészes. Épp házat akarok majd venni, így ha a jövő hónapban elérhető lesz nálunk is 17-18k között a plus, akkor akár lehet veszek is egy ilyet.

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#3) Silentfrog válasza Barthezz2 (#2) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Pont jo lesz igy karácsony közelettével ez a ház,igy a géped is ki lesz világotva kellő képen... :DDD

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#4) wwenigma válasza Barthezz2 (#2) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem a magyar árérzékeny réteg 10e alatt terül el. :D Táppal. :D

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#5) Barthezz2 válasza wwenigma (#4) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na jó, de nemhiszem, hogy a nálunk mérhető árérzékeny rétegnek fogják belőni a hazai árakat :D

(#3) Silentfrog: Ennyi világítás szerintem belefér egy háznál. Ha mégsem meg nem nagy kunszt elvágni 2 kábelt :DDD

(#6) wwenigma válasza Barthezz2 (#5) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amugy tenyleg nem rossz, de valahogy nem tudok elkepzelni (tap nelkul) egy 10esnel tobbet ertük. Ami most van, HP DC7600 haziko tokeletesen eleg. Valami 3e volt fasza 340W-os táppal.

Akkor asszem én most árérzékeny lettem. :O

mod: pH! kompatibilissé tettem a képet. :D Amugy ja, ha ugy vesszuk (a tobbihez kepest) nem sok.

[ Szerkesztve ]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#7) Barthezz2 válasza wwenigma (#6) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Táp nekem nem kell, az van.
Lehet nem tudsz értük többet elképzelni, de ha körbenézel házak között, fogsz találni párat, ami még ilyen sincs, mint ezek, mégis 18-20k-nál kezdődnek..

Eddig ezt néztem ki magamnak, és ez sem olcsóbb, pedig nem is mai darab..

[ Szerkesztve ]

(#8) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

a zalmi tervezőirodának feladtam egy csomagot, amiben körző is van, ahogy látom szegényeknek csak vonalzót adnak melóhoz :DDD nekem az ilyen asszimetrikus megoldások nem jönnek be.

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#9) Yamaha válasza blackrulz (#8) üzenetére

Yamaha
(újonc)

Szerintem az elején az egy Z betű akar lenni. Na meg az oldalán is.

Time is money, fuck is funny, fuck yourself and save your money

(#10) pmheros

pmheros
(senior tag)

olyan nagy dolog lenne a házra eSata -t is tenni ?

hideg pizza, meleg sör

(#11) eclipse006 válasza wwenigma (#6) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Én is ugyanilyen házat használok, csak nekem 460W-os táp van benne, amit külön szereztem be. Annak idején én is 3000-ért vettem. :)

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#12) Guri1885

Guri1885
(senior tag)

Tényleg nem rossz házak. :K

(#13) Vajga

Vajga
(tag)

a f*sz kivan ezekkel a rácsos előlapokkal, félek tőle, h beleáll a por, és ocsmány lesz... :(

(#14) Mappa válasza Vajga (#13) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

rendszeres karbantartás :P

EVO & STi power

(#15) CoDWaW07

CoDWaW07
(senior tag)

Nekem nagyon bejönnek,lehet veszek most majd egy ilyet és nem HAF-ot veszek :)

(#16) DaveJr válasza Vajga (#13) üzenetére

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

vagy porszűrő szivacs:)

Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

(#17) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Jól néz ki, de mire ideér, nem lesz olyan baráti ára, mint amennyi dodóba :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#18) Dr. Romano válasza Vajga (#13) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem semmi ha ilyen dolgoktól félsz....

Nekem ezek bejönnek, szellőzés szempontjából igen előnyösek.

(#19) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rosszak, s az áruk sem vészes szerintem.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#20) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

A VGA-nak viszont nem hagytak sok helyet, ilyen hosszú kártyák bőven vannak a pcie csatikkal együtt. [link]

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#21) maláj

maláj
(őstag)

elvileg 15k de mire ideér már lesz az 20k is ;]
ennyit az árérzékenységről :DDD

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#22) X Factor válasza wwenigma (#6) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Azért egy Zalman GS1000plus-ért megértem miért kérnek el többet.

(L) Atiradeonika (L)

(#23) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem nem tetszik.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#24) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Annyira nem lepődtem meg. Akkor lepődtem volna meg ha 10K alatt lett volna. Így csak gyártón belül nevezhető olcsónak.

Viszont, hogy őszinték legyünk anyaggal, munkadíjjal, szállítással nehéz kihozni egy házat 10K alatt, ahol a 0,00001-es lemeznek nem a becsavarozott alaplap adja meg a merevségét.

(#25) Milka 78

Milka 78
(őstag)

Egész jó pofa kis házak...egyre ritkább az ilyen.

--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

(#26) Duree

Duree
(PH! addikt)

Szerintem jól néz ki,az ára is jó lenne,de mire elér hozzánk a magyar árpolitika rárak mindent,tehát 20 ezer alatt az olcsóbbikat nem ússzuk meg,ami azért már meggondolandó

(#27) Bird

Bird
(fanatikus tag)

Nekem tetszenek... Ráadásul ha Zalman biztos nagyon hűvősek is lesznek... Nem is értem miért nem Pingui a fantázia nevük;]

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#28) Srodney

Srodney
(senior tag)

...és még jol is néznek ki... :C

(#29) Isee válasza Duree (#26) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

De 20k alatt már lehet elég jó kis CM kecókat is venni, amik szerintem sokkal jobban néznek ki mint eZ :DDD

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#30) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszik mindkettő. :K

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#31) bogyo112 válasza antikomcsi (#24) üzenetére

bogyo112
(őstag)

1 kg nagyszilárdságú, ötvözött acéllemez, 0,5-1,2mm közötti vastagságban kb. 0,85-0,9 Euro nagy tételben. Legalábbis az előző munkahelyem ennyiért vette (autóipari beszállítók). Szóval nem a lemez ára lesz a döntő szerintem.... 6-8-10 Euroból kijönne az egész (lemez)anyagköltség.

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#32) sephi

sephi
(őstag)

Alsó, vagy felsőtápos házak ezek?

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#33) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Nagyon dizájnos házak lettek! Nem is mindig kell csak szimmetrikus házakat csinálni abból már úgyis sok van... jól jön a változatosság! Ára sem vészes...

(#34) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Hát ezzel nem találták el az ízlésemet, ezek a házak ingyen sem kellenének. Inkább egy Chieftec. :)

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#35) mmdms válasza sephi (#32) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

alsó

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#36) Isee válasza jerry311 (#34) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Na azért ha valaki odaállna eléd ezzel a két házzal, hogy tessék, vigyed, szerintem nem hagynád ott :))

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#37) antikomcsi válasza bogyo112 (#31) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

És gondolom ugyan annyiért adták el, amennyiért vették. Persze Te is ingyen dolgoztál, és nem kellett járulékokat, rezsit fizetni. Illetve a szerszám sem került semmibe, amivel a lemezeket nyomták, stb.-stb.

Nem a lemez ára döntő, csak az, hogy 10K eladási ár alatt nehéz előállítani jó minőségű házat.

Csinálj Te is egy vállalkozást, és akkor meglátod, hogy tudsz 6-8-10 euróért adni pl. egy házat.

(#38) jerry311 válasza Isee (#36) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Így igaz, elfogadnám, eladnám, vennék helyette egy ódivatú, szögletes, fekete Chieftec házat. Ha ezek után maradna még az árából, azt sörre költeném. :))

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#39) bogyo112 válasza antikomcsi (#37) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Ne legyé' má' agresszív! ;]

Csak arra akartam célozni, hogy "költségérzékeny", de normális, stabil házat úgy kellene (lehetne) gyártani, hogy a mostani "5000Ft-os" házak gyártói 0,4mm.es lemez helyett 0,8-asat használnának, és 6000,- ért adnák. Bőven beleférnének még így is, ennél nagyobb differenciát nem jelent anyagköltségben a vastagabb lemez. Szerszámból sem kell(ene) lényegesen drágább, a munkaerő költsége meg pontosan ugyanannyi volna, mint most, mert a vastagabb lemezt is ugyanannyi idő alatt nyomja meg a présgép, mint a vékonyabbat.

20.000,- forintért egy üres ház meg minden, csak nem költségérzékeny. :(((

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#40) Isee válasza jerry311 (#38) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez így már mindjárt jobban hangzik, főleg a sörös része :DDD

(#41) Omega81 válasza Barthezz2 (#2) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó lesz az inkább 22k- nak... ugye ami kint dollár, az itthon ejró. :K

(#42) Omega81 válasza wwenigma (#6) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyen házam volt az előző melóhelyi gépben. Úgy rezonált benne a DVD mint állat.

(#43) Omega81 válasza Barthezz2 (#7) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Jé, nekem ilyen van itthon, csak kicsit moddoltam. :B

(#44) Bati0501

Bati0501
(fanatikus tag)

Sziasztok.
Ez az első hsz-em,de már jó ideje(pár hónapja)olvasom a Prohardver-t.
Annyit szeretnék kérdezni,h Ti nem tudjátok,h mi lett ezekkel a házakkal.Decemberre ígérték,de még külföldi helyeken is alig árulják.De miért?(az Nvidea 50e-es gépházát bezzeg még az edigital is forgalmazza...)
Az mondjuk lehet,h ha írnék priviben pár boltnak,h van akkor ők lehet,h tudnának hozatni,de az....Igaz ez még nem aktuális,de akkor is szeretném tudni,h egyáltalán elképzelhető-e a vásárlása hazánkban és persze mennyiért.

Nyári diákmunka érdekelne Miskolcon! Eladó kormány+ pár PC játék: http://href.hu/x/gdxk BF3:BATI_hun_

(#45) Dressi

Dressi
(újonc)

Mióta olvastam erről a házról rendszeresen nézegettem, hogy mikor lesz kapható nálunk. Amikor ma rákerestem, megtaláltam egy helyen, ahol már árulják, és szerintem az ára is elfogadható(16,5k). Egy elég népszerű ár összehasonlító oldalon megtalálhatjátok ti is, ha beírjátok a keresőbe.

Üdv, Dressi

(#46) Bati0501 válasza Dressi (#45) üzenetére

Bati0501
(fanatikus tag)

Én eddig csak google-ban kerestem rá különböző módokon,de arra nem jött ki egy honlap se...
És van vkinek tapasztalata azzal a bolttal?Mert elég sokat lehet hallani,h ami ezen/ezeken a honlapokon van,csak elméletben van.
Egy kisebb chat lett a hardveraprón párunk között,és ott az utolsó előtti hsz-ben leírja vki,h neki sikerült megvenni az egyetlen ilyen,csak sima,nem Plus-st,házat,ami Magyarországon van :O .
Előtte pedig arról volt szó,h a forgalmazó be se hozza ezeket a házakat. :W
Szóval az árgépen lehet,h van,de lehet,h nincs. :DDD :((

Nyári diákmunka érdekelne Miskolcon! Eladó kormány+ pár PC játék: http://href.hu/x/gdxk BF3:BATI_hun_

(#47) Dressi válasza Bati0501 (#46) üzenetére

Dressi
(újonc)

Értem, hát jah ez sajnálatos, főleg, hogy decemberre ígérték, és igen sajnos nem a plus, csak a sima Z9 volt fenn, vagyis van még mindig, hát szerintem célszerű felhívni az adott boltot.

(#48) Bati0501

Bati0501
(fanatikus tag)

Kis komoly teszt. :)

(#49) Bati0501

Bati0501
(fanatikus tag)

Újabb jó-hosszú teszt :C
Érdemes megnézni,h hányan nézték már meg 2 nap alatt...

(#50) jani32 válasza Dressi (#47) üzenetére

jani32
(lelkes újonc)

Szia!

Melyik boltról van szó? Akárhogy keresem, nekem semmilyen találatot nem ad (google + magyar árukereső oldalak) :(((

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.