Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 4670 olyan kis aranyos puffancsszerűség :DD :C

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#2) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kicsit azért meglepődtem azon, hogy pont NV kareszokat tolnak ide AMD előfutárként, mégis kinek kellene ez az NVIDIA GeForce GTX 260-as? Ez már igazán elavult architektúra itt pár nappal az Evergreen előtt, ami persze AMD.
De nem különösebben nagyobb értelme volt a 4670-est sem kiadni, milyen régi már az is. De legalább az valóban méltó előd, legalábbis házon belül van.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) lsc válasza Kendek (#2) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, a 4670 már egy éves [link], jó öreg kártya .

Az élet kegyetlen .

(#4) Elijah Baley válasza Kendek (#2) üzenetére

Elijah Baley
(tag)

Én is pont ezen akadtam meg..., és persze nem is beszélve arról, hogy minek venne bárki is pont most "adjuramisten azonnal" pár héttel az új karik megjelenése előtt VGA-t??? - mondjuk lenne erre egy két tippem..., de azt inkább megtartom magamnak ;]

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#5) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Lesznek ezek majd még olcsóbbak is. ;]

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#6) Muton válasza Elijah Baley (#4) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

azok az emberek, akiknek most ment tönkre a vga-juk, és nem akarnak pár hetet gép nélkül tölteni?
vagy mondjuk azok, akik nem tudják/akarják megfizetni az új kártyák árát és a régebbiek teljesítmény kielégítő számukra?
vagy azok, akik nem is tudják, h jön az 5xxx?

szóval a megtartott jelzőket lehet h mag... (khm) másnak kellene fenntartani ;)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#7) g@bo válasza Muton (#6) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

mondjuk, én pont kivárom ( int. hd4200-al ) az evergreent, bár lehet, hogy az első tesztek, és az árcédula meggyőz arról, hogy a régi, bevált modelleket vegyek... :))

(#8) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Azért vesznek, most új kártyát, mert akinek most kell új gép az nem fog még 1-2 hónapot várni. És 165 dollár nem olyan vészes egy 260-asért, vagy egy 4870-ért. És ki tudja mikorra leszenk normális mennyiségben, és minőségben dx11-es játékok. Ráérnek sokan lecserélni a vga-t 1 év múlva is, hiszen az új op rendszert is meg kell venni alá, mert xp-n, és vistán elég okafogyottnak tűnik bármilyen dx11-es vga.

(#9) Kendek válasza antikomcsi (#8) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vista-ra elérhető lesz a DX11, éppen emiatt nem érdemes várakozni. Ha meg az ember Windows 7-ben gondolkodik, akkor meg oda jól jön már egy DX10.1-es karesz is, igaz kívülről úgysem látszik semmi.
Amúgy meg van akinek egy igazi életérzés a DX11, és nem tud várni 1 évet. :DDD
Kíváncsi leszek az árakra azért, hogy mennyire lesz nagyarcú az AMD most. Minden oka meg lenne rá.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#10) Tomcat válasza antikomcsi (#8) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Én úgy tudom hogy XP-re nem, de Vista-ra jön a DX11 egy patch (SP3?) formájában ahogyan az eredetileg kiadott Vista is DX10-el jött ki de a patch után DX10.1 lett anno.
Javítsatok ki, ha rosszul tudom.

Tomcat

(#11) tdd587 válasza Kendek (#9) üzenetére

tdd587
(őstag)

DX11 életérzés? Ez jó. Csak nehogy meglepetés legyen az ára...

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#12) antikomcsi válasza Tomcat (#10) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Én is így hallottam, de ki tudja hol van az még....

Egyébként szerintem az jár jól aki az újdonságok megjelenése után a mostani "nagy" kártyákból szerez be, igencsak nyomott áron egy példányt.

(#13) westlake

westlake
(PH! nagyúr)

en azert nem ertem, hogy miert nem kapraztattak el bennunket (nem feltetlenul hivatalosan az ati) gtx 295-ot megszegyenito eredmenyekkel? eleg keves olyan hardver jelenik meg mostanaban, amirol ne keszulne reszletes benchmark meg a hivatalos megjelenes elott..

I'm out.

(#14) Tomcat válasza antikomcsi (#12) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Az új széria érkezésével a régebbiek várhatóan jóárasítva lesznek. Pláne ha még mindig sorba dobják őket piacra mint régi-új termékeket. Biztosan sok még a raktárkészlet.

Westlake: Vagy nagyon nagy durranás várható és ezért van teljes hírzárlat vagy nagyon kicsi a teljesítményugrás és még mindig keresik az okát/csiszolják a drivert. (szvsz)

[ Szerkesztve ]

Tomcat

(#15) antikomcsi válasza Tomcat (#14) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Vagy csak azért, mert minél kevesebbet tud rólla a köznép, annál többet beszél róla, és állandóan felszínen van tartva a téma, így mindenki úgy várja, mint a kisgyerek a karácsonyt. :)

(#16) Abu85 válasza antikomcsi (#15) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az a vicc, hogy nem csúszik hiba a gépezetbe. A speckókra vár mindenki, de még mindig a találgatás megy. :DDD

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#18) ProEvoFan

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

olyan pletykákat lehet olvasni a neten, h a HD5850 60%al gyorsabb lesz a HD4850nél...ha ez igaz lenne/lesz, akkor már nem éri megvenni ezeket a vgakat, max használtan
bár az dx11es ATIk lehet h 60% drágábbak is lesznek ;]

EVIL IS BACK!

(#19) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Jo ket hete mar lehetett kapni 33k bruttoert inno 260-asokat, igen elgondolkoztam a megvasarlasan, de toljak csak lefele szepen az arakat, 30k alatt egy 216sp-s GTX-re vevo leszek.

Az evergreen-t pedig majd meglatjuk, szerintem a hdmi hang reszen nem javitottak semmit es akkor nalam megint kiesett :( bar ne igy lenne

gyúrunk vazze

(#20) Raymond válasza ProEvoFan (#18) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez mondjuk nagyban fugg majd az uj kartyak aratol:

5870 = $379-399
5850 = $279-299
5870X2 = $599

[link]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#21) antikomcsi válasza Abu85 (#16) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Na igen, úgylátszik nagy tökszorongatást ígértek annak, akinek eljár a szája. ;] :DDD

(#22) shteer

Nem baj, ha ott van az árkülönbség, csak ne az 5850 legyen 80K, hanem a 4850 15K. :DDD

(#23) Abu85

Nem tudom pontosan, de úgylátszik neki is beígérték, ha nem kapja el azt az egeret végre. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#22) shteer válasza ProEvoFan (#18) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K
az a 60% ott lehet az árkülönbségben is :) kár találgatni még

kellene adniuk hozzá egy nagy dx11 matricát mert még egyéb haszna nem lesz :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#23) Abu85 válasza antikomcsi (#21) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mire/kire akarsz célozni? :U

:DDD

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#24) ftc válasza Raymond (#20) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

HD5870 = ~US$299

HD5850 = ~US$249

Ezek a kiszivárgott árak [link]

(#25) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

hmm:) ilyen sok 4670 maradt a raktárakban ?

(#26) Silentfrog válasza Muton (#6) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Rengeteg régi kártya közül lehet választani,ezeknek nem sok értelmét látom.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#27) MMIX

MMIX
(őstag)

Ennél a 4670-es kártyánál van valami kavarás, mert itt és a külföldi oldalakon 750/2000 MHz-t írnak,viszont a Sapphire oldalán 750/1600MHz van.

[ Szerkesztve ]

(#28) Keldor papa válasza Elijah Baley (#4) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sokan... kérdezz meg 100 embert az utcán, hogy várja-e az Evergreen megjelenését... tovább megyek, kérdezd meg őket mit tudnak a videókártyákról... :U

(#29) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy kis raktársöprés sosem árt. Kíváncsi leszek az új videokártyákra, csak legyen is majd azért játék, program, ami DX11-es...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#30) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Asus ENGTX260 GL+/HTDI/896MD3...nah ezt mond ki a boltba szó szerint amikor VGA karit veszel! ;]
Ez a feketére festett , eloxált alu borda már kicsit átszaladt a Gainwardhoz pár éve :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#31) Abu85 válasza Devid_81 (#30) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Gainward a jövőbe utazott és lekoppintotta. :D

(#32) Sasal1ty

Sasal1ty
(tag)

Érdekes az AMD "evergreen" elnevezése , e szerint Nvidia fanok:)

HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan

(#33) Devid_81 válasza Abu85 (#31) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Valamelyik 7-es szériás GF-en volt ilyesmi csak kisebb méretben.
Gainward 7600GT AGP azon tutter, mert olyanom volt :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#34) Dyno válasza Kendek (#9) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Amúgy meg van akinek egy igazi életérzés a DX11, és nem tud várni 1 évet.

DX10 is ennyire bevolt legalább harangozva, aztán angy pofára esés volt lényegében, nem kívánom hogy megint az legyen....

(#35) tdd587 válasza Keldor papa (#28) üzenetére

tdd587
(őstag)

Nekem mindig ilyen konténerek jutnak róla eszembe...

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#36) rocket válasza Sasal1ty (#32) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Inkabb azt jelenti az elnevezes hogy vegre kiszalltak 2D-ben a globalis felmelegedes tamogatoi kozul ;)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#37) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Jók ezek, várjuk! :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#38) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Három, kettő, egy....söprés!
Helyes!
Miért nincs a számítástechnikában 1-t fizet 2-t kap akció!
Úgy fogyna biztos a készlet!

CSS (Hun)Bloodkiller

(#39) - = Zk = - válasza Geönczy (#38) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

dejó, lenne két alaplapom.
mert 2VGA még oké lenne...CF/SLI

200k-ból meglenne 2 gép is:C

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#40) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a 4670 nagyon bejövős,és már volt a kezembe egy ilyesmi példány,azon is egy artic cooling venti volt,és Sapphire

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#41) Tomcat válasza antikomcsi (#15) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Ez is egy marketing jellegű megközelítés és ráadásul szinte ingyen van a megvalósítása. Csak az NDA betartását kell szigorúan ellenőrizniük és minden érintettet hatékonyan befenyíteniük.

Tomcat

(#42) antikomcsi válasza Tomcat (#41) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Az, és milyen jól működik is. Nem is kell ennél több. Bár szerintem az érintetteknek már egy zabszem se, fér a pukizójába.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.