Nem lesz semmi, várom már róla a híreket. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
danati
(senior tag)

Adiking
(tag)
Akkor végül is most megmutatják a Fermi-s Geforce-okat?
Átmenetileg nincs internetem...

antikomcsi
(PH! kedvence)
Max egyes kivételes gyártók. Ők is csak annyit, hogy tessék, ott van a gépben, és működik. Esetleg megcsodálhatjuk majd a 470/480-as gtx-ek karton dobozát is, de persze üresen.

BiP
(PH! addikt)
igen. neten már híreznek róla.
[ Szerkesztve ]
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Kíváncsi leszek, miket hoznak ki a gyártók. Leginkább az arm alapú netbookok, no meg a fermi izgat.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

engusz
(PH! nagyúr)
Harmadik éve szeretnék kimenni, de sajnos megint túl későn kaptam észbe, leginkább a szállás miatt.
(#7) DeltaPower válasza antikomcsi (#3) üzenetére

DeltaPower
(őstag)
nv helyében én tuti kiraknék egymás mellé egy fermis és egy radeonos gépet vantage futtatásra, fogyasztásmérőkkel, ha már olyan jó kártya 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

M107
(senior tag)
Remélem lesznek értelmes cuccok is a magyar átlag ember számára is.
UI
azt szeretem gépbe berak, s nem kell varázslat s lám működik, mégha ütögetem rugdosom is
)
Pioneer Bd 206 Cool Audio Cd, Best DVD, Very Good Blu-Ray!

xT4ken
(kvázi-tag)
Remelem meglep majd minket az Intel az ujgeneracios olcsobb SSDkel. A ferminnek is orulnek...minel tobb info van rola annal hamarab kezdheti tervezni az AMD az arcsokkenteseket
.
(#10) antikomcsi válasza DeltaPower (#7) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)
Biztos az nv is így tenne, ha kint lenne a CeBIT-en az új GeForce-al, de csak március végén mutatják be a PAX East 2010-en. 

Adiking
(tag)
Óóóóh! Ez nem igaz! Reménykedtem, hogy itt mutatják be, mert hát itt lenne már az ideje, erre még csúsznak vele 2-3 hetet. Gratula Nv lassan teljesen Ati-s leszek!

BiP
(PH! addikt)

Mappa
(PH! addikt)
Én holnap hajnalban indulok...de már egy hónapja szállást foglaltam mivel 2 héttel Cebit előtt durván felhúzzák az árakat.és majd csütörtökön barangolom be a kiállítást.Első alkalom lesz nekem is,remélem jó lesz.
[ Szerkesztve ]
EVO & STi power

engusz
(PH! nagyúr)
Jó utat és kellemes barangolást! Jövőre megiszunk kint egy kávét. 
[ Szerkesztve ]
(#15) Translator válasza DeltaPower (#7) üzenetére

Translator
(tag)
Én lehet, hogy az AMD helyében is megcsinálnám 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

bocsika
(fanatikus tag)
A fermit tuti csak egy makett fogja képviseltetni. Tuti nem lesz működő szerintem. Kitudja amúgy hogy egyáltalán legyártottak e már egy működő végleges példányt. Mondjuk a sok selejttel feltöltöttek volna egy kádat és lehetett volna dühöngeni benne. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Sicilian
(őstag)
Elvileg igen, azért kíváncsi vagyok rá
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

antikomcsi
(PH! kedvence)
És ezzel a pár képpel be is kell érjük még vagy 3 hétig, mert kb. ennyit fogunk látni a CeBITen a kártyákból, nem többet. Persze. lehet még egy-két lencsevégre kapott GeForce, de, hogy semmi adat, mérési eredmény nem fog kiszivárogni az biztos.
Mindenesetre, az utóbbi napokban biztató pletykákat olvastam a 480-asról. 600W-os tápot ajánlanak hozzá, ismerve, hogy ezt általában túlbiztosítják jócskán figyelembe véve a gyengébb tápokat is, amik csak a cetlin 600W-osak, talán mégsem lesz olyan zabagép, mint előre híresztelik.
[ Szerkesztve ]

Faustin
(újonc)
Képes beszámoló a helyszínről (magyar) - első rész: LINK

Adiking
(tag)
Ez az USB 3.0-s VGA dokkoló nekem nagyon bejön!