Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) danati

danati
(senior tag)

Nem lesz semmi, várom már róla a híreket. :C

(#2) Adiking

Adiking
(tag)

Akkor végül is most megmutatják a Fermi-s Geforce-okat?

Átmenetileg nincs internetem...

(#3) antikomcsi válasza Adiking (#2) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Max egyes kivételes gyártók. Ők is csak annyit, hogy tessék, ott van a gépben, és működik. Esetleg megcsodálhatjuk majd a 470/480-as gtx-ek karton dobozát is, de persze üresen.

(#4) BiP válasza Adiking (#2) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

igen. neten már híreznek róla.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#5) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kíváncsi leszek, miket hoznak ki a gyártók. Leginkább az arm alapú netbookok, no meg a fermi izgat.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#6) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Harmadik éve szeretnék kimenni, de sajnos megint túl későn kaptam észbe, leginkább a szállás miatt.

(#7) DeltaPower válasza antikomcsi (#3) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

nv helyében én tuti kiraknék egymás mellé egy fermis és egy radeonos gépet vantage futtatásra, fogyasztásmérőkkel, ha már olyan jó kártya :D

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#8) M107

M107
(senior tag)

Remélem lesznek értelmes cuccok is a magyar átlag ember számára is.
UI:(azt szeretem gépbe berak, s nem kell varázslat s lám működik, mégha ütögetem rugdosom is :D)

Pioneer Bd 206 Cool Audio Cd, Best DVD, Very Good Blu-Ray!

(#9) xT4ken

xT4ken
(kvázi-tag)

Remelem meglep majd minket az Intel az ujgeneracios olcsobb SSDkel. A ferminnek is orulnek...minel tobb info van rola annal hamarab kezdheti tervezni az AMD az arcsokkenteseket ;] .

(#10) antikomcsi válasza DeltaPower (#7) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Biztos az nv is így tenne, ha kint lenne a CeBIT-en az új GeForce-al, de csak március végén mutatják be a PAX East 2010-en. :D

(#11) Adiking válasza antikomcsi (#10) üzenetére

Adiking
(tag)

Óóóóh! Ez nem igaz! Reménykedtem, hogy itt mutatják be, mert hát itt lenne már az ideje, erre még csúsznak vele 2-3 hetet. Gratula Nv lassan teljesen Ati-s leszek!

(#12) BiP válasza antikomcsi (#10) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Lehet, hogy hivatalosan nem mutatják be (csak a specifikációkat), de a kártya minden valószínűség szerint ott van.
link1 link2

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#13) Mappa válasza engusz (#6) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

Én holnap hajnalban indulok...de már egy hónapja szállást foglaltam mivel 2 héttel Cebit előtt durván felhúzzák az árakat.és majd csütörtökön barangolom be a kiállítást.Első alkalom lesz nekem is,remélem jó lesz.

[ Szerkesztve ]

EVO & STi power

(#14) engusz válasza Mappa (#13) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Jó utat és kellemes barangolást! Jövőre megiszunk kint egy kávét. ;)

[ Szerkesztve ]

(#15) Translator válasza DeltaPower (#7) üzenetére

Translator
(tag)

Én lehet, hogy az AMD helyében is megcsinálnám :DDD

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#16) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

A fermit tuti csak egy makett fogja képviseltetni. Tuti nem lesz működő szerintem. Kitudja amúgy hogy egyáltalán legyártottak e már egy működő végleges példányt. Mondjuk a sok selejttel feltöltöttek volna egy kádat és lehetett volna dühöngeni benne. :D

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#17) Sicilian válasza Adiking (#2) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Elvileg igen, azért kíváncsi vagyok rá

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#18) antikomcsi válasza BiP (#12) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

És ezzel a pár képpel be is kell érjük még vagy 3 hétig, mert kb. ennyit fogunk látni a CeBITen a kártyákból, nem többet. Persze. lehet még egy-két lencsevégre kapott GeForce, de, hogy semmi adat, mérési eredmény nem fog kiszivárogni az biztos.

Mindenesetre, az utóbbi napokban biztató pletykákat olvastam a 480-asról. 600W-os tápot ajánlanak hozzá, ismerve, hogy ezt általában túlbiztosítják jócskán figyelembe véve a gyengébb tápokat is, amik csak a cetlin 600W-osak, talán mégsem lesz olyan zabagép, mint előre híresztelik.

[ Szerkesztve ]

(#19) Faustin

Faustin
(újonc)

Képes beszámoló a helyszínről (magyar) - első rész: LINK

(#20) Adiking válasza Faustin (#19) üzenetére

Adiking
(tag)

Ez az USB 3.0-s VGA dokkoló nekem nagyon bejön! :DD :C

(#21) Márton válasza Móci (#5) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

"Kíváncsi leszek, miket hoznak ki a gyártók. "

Kiváncsi leszek, melyik gyártó nem ég majd 3D lázban :)

[ Szerkesztve ]

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.