Ki beszélt itt teljes rendszerről? Legyártott munkadarabokról beszéltem. Jártál már erőműben?
"(Meg senki sem, aki életében gyártott már valamit...)"
Ez igen nagy tévedés...
ISO 9606
Qualification test of welders -- Fusion welding
Az én munkám során ez az egyik alap minőség. Ennél szarabbat nem gyárthatok. A legyártott munkadarabjaimat röntgen, vagy akármilyen eljárás szerint ellenőrzik. Van, ahol adott munkadarab X százalékát ellenőrzik, de van olyan meló, ahol mindet és NEM LEHET HIBÁS MUNKADARAB. Lehet, hogy nehéz megérteni, de akkor is vannak ilyen követelmények.
"Hol hiba ez? Kinek, milyen problémát okozott valaha?"
Idézet egy tulajtól:
"Többen látnak az objektív belsejébe hullott anyag- vagy festékdarabkákat is. Nálam a tubus belseje össze van maszatolva, mintha a lehullott anyagot felkente volna a zoom-mechanika. Elképzelhető, hogy folyamatosan porlad az anyag/hámlik a festék, az pedig elég nagy probléma. Figyelem a fejleményeket..."
Olvashatnál több commentet is, mielőtt nekem esel.
"A 10 millás BMW-d milyen messze van a hibátlan number one ADAC megbízhatósági listavezetéstől? "
Kevered a szezont a fazonnal. Köze nincs a kettőnek egymáshoz. Nem a megbízhatóság a jelen vita tárgya, hanem a legyártott termék minősége. Hol van ennek köze az ADAC-hoz?
Ha arról vitáznánk, hogy az obi szar, mert nem működik, akad, etc..akkor lehetne a hasonlatodat mellé tenni. De NEM erről beszélgetünk.
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)